• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • ribe- morske

Rezultati za

Ribe- morske - Uvoz izvoz

 1. SIRION SEAFOOD APS

  Danska

  Verified by europages badge

  Established in 2007 in København, Denmark, SIRION SEAFOOD APS has emerged as a premier seafood sourcing and quality control company in Europe. Serving as a comprehensive seafood solution provider, we offer an extensive array of Frozen and Fresh Seafood along with professional services such as Factory audits, Quality control, Loading supervision, and Product development. Our strong network, seasoned executives, proficient QC team, dedicated service, and swift communication have enabled us to foster a robust reputation in the Scandinavian seafood industries. We are recognized as a reliable and trustworthy partner capable of fulfilling all your seafood requirements across Europe. Presently, we collaborate with numerous reputable factories certified with standards like HACCP, ISO, BRC, ASC, MSC, BAP, BSCI, and HALAL. Our primary markets encompass Europe, the USA, Canada, Asia (including Japan, Korea, etc.), and various other regions. Our diverse product range includes Salmon, Cod Fish, Lobster, Mackerel Fish, Octopus, Tuna Fish, Clams, Alaska Pollock Fish, Caviar/Roe, Pork Meat, Beef, Animal Feed, Shrimp (such as Black Tiger, Vannamei, Scampi, Cat Tiger, etc.), Pangasius/Swai, Wild-Caught Fish (such as Tuna, Mahi-Mahi, Grouper, etc.), Farm-Raised Fish (like Red/Black Tilapia, Barramundi, etc.), Cephalopod (Octopus, Cuttlefish, Squid), Mollusc (Clam, Crab), Value-Added Seafood (Sushi, Nobashi, Torpedo, etc.), Canned Seafood, and Others (Frog, Surimi, etc.).

 2. FISHERIES INTL

  Mauretanija

  Verified by europages badge

  FISHERIES-INTL Smo ribiško podjetje in izvoznik zamrznjenih rib na krovu, zamrznjenih rib na kopnem in svežih rib iz Mavretanije v Dakhlo. Nahajamo se v Mavretaniji - Zahodni Afriki in Nemčiji. Ribolovimo in izvažamo iz vaših ribolovnih območij v Evropo; Afriko; arabske države ter Azijo in Kanado. Smo podjetje, ki spoštuje sankcije, ki sta jih izglasovali Evropska in Ameriška unija. To pomeni, da ne trgujemo z državami, za katere veljajo gospodarske sankcije, kot so: Kuba, Rusija, Venezuela........ Naše ribe, zamrznjene na krovu, zamrznjene na ribiških plovilih in naše ribe, zamrznjene na kopnem, so skladne s priporočeno obdelavo rib, rezervoarji in hladilne naprave pa so skladni z evropskimi regulativnimi zahtevami. Značilnosti naših rib so naslednje: - Beljakovine: 60-70 %. - maščobe: 4-10 %. - Mineralna sol: 2-4 %. Priporočamo, da nam vse stranke pošljejo pismo o nameri nakupa (LOI), v katerem morate navesti: - skupno količino za nakup - točne velikosti zahtevanih rib - končni namembni kraj - znanstvena imena rib Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

 3. JOMANY

  Francija

  Verified by europages badge

  JOMANY, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah Ribe, morske, sole, squid, sardinella, cuttlefish, tuna, shellfish, seafood, grouper. Sedež podjetja je v kraju Massy, Francija.

 4. MARTÍNEZ MORENO HNOS SL

  Španija

  Verified by europages badge

  MARTÍNEZ MORENO HNOS SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, morske. Deluje tudi v panogah cephalopods, eels and squid, fillets of salt cod, Panga, cuttlefish and squid, Fiskfiléer, fresh fish, frozen fish. Sedež podjetja je v kraju Catarroja-Valencia, Španija.

 5. PESCADOS PÉREZ PIÑEIRO

  Španija

  Verified by europages badge

  PESCADOS PÉREZ PIÑEIRO, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ribe, morske. Deluje tudi v panogah fresh fish, maritime agents, fish wholesalers, frozen fish, wholesale of fresh fish, wholesale fish sales, swordfish. Sedež podjetja je v kraju Vigo-Pontevedra, Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. LOUIS SCHOPPENHAUER GMBH + CO KG

  Nemčija

  LOUIS SCHOPPENHAUER GMBH + CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, morske. Sedež podjetja je v kraju Bremerhaven, Nemčija.

 2. PACIFIC FISH

  Maroko

  PACIFIC FISH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, morske. Deluje tudi v panogah Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, fish and processed fish products, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Sedež podjetja je v kraju Tan-Tan, Maroko.

 3. MAPESCA SA

  Španija

  MAPESCA SA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ribe, morske. Deluje tudi v panogah seafood, frozen fish, frozen seafood. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 4. GRUPO CENTRAL PESCA

  Španija

  GRUPO CENTRAL PESCA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ribe - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Ribe, morske, seafood, Ribe, morske, king shrimps, granseole (spider crabs). Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 5. BLACK ALMAS

  Francija

  BLACK ALMAS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ribe, morske. Deluje tudi v panogah Farmed caviar, Sturgeon caviar. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 1. L'OCEAN

  Belgija

  L'OCEAN, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah Ribe, morske, Školjke in raki, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Ribe, morske, Školjke in raki, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Sedež podjetja je v kraju Paifve, Belgija.

 2. STELLA MARIS SEAFOOD, S.L.

  Španija

  STELLA MARIS SEAFOOD, S.L., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ribe, morske. Deluje tudi v panogah frozen seaweed, amberjacks. Sedež podjetja je v kraju A Coruña, Španija.

 1. ARMARA

  Francija

  ARMARA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, morske. Sedež podjetja je v kraju Rungis Cedex, Francija.

 2. ALPHA BAY

  Francija

  ALPHA BAY, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah Ribe, morske, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Ribe, morske, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, frozen shellfish, frozen shellfish. Sedež podjetja je v kraju Lorient, Francija.

 3. ATLANTIC FRESH EUROPE

  Francija

  ATLANTIC FRESH EUROPE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, morske. Sedež podjetja je v kraju Boulogne-Sur-Mer, Francija.

 4. MARKMARINE S16 S.L

  Španija

  MARKMARINE S16 S.L, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ribe, morske. Deluje tudi v panogah Marketing of frozen seafood, Marketing of preserved seafood, Marketing of semi-transformed seafood. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 5. PABLO IGLESIAS, S.L.

  Španija

  PABLO IGLESIAS, S.L., ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Ribe, morske, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Ribe, Ribe, morske, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, scampi. Sedež podjetja je v kraju A Coruña, Španija.

 6. PESCADERIA ONLINE COSTALUZ S.L

  Španija

  PESCADERIA ONLINE COSTALUZ S.L, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, morske. Sedež podjetja je v kraju Huelva, Španija.

 7. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Rusija

  NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Morski sadeži, globoko zmrznjeni. Deluje tudi v panogah Ribe, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Ribe - uvoz-izvoz, Ribe, morske, Ribe, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Ribe - uvoz-izvoz, Ribe, morske. Sedež podjetja je v kraju Murmansk, Rusija.

 8. PESCADOS ARCHIPIÉLAGO

  Španija

  PESCADOS ARCHIPIÉLAGO, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ribe, morske. Deluje tudi v panogah frozen fish. Sedež podjetja je v kraju Adeje-Santa Cruz De Tenerife, Španija.

 1. PESCADOS RIOBÓ

  Španija

  PESCADOS RIOBÓ, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, morske. Sedež podjetja je v kraju Cadiz, Španija.

 2. SOMITALIA

  Italija

  SOMITALIA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ribe, morske. Deluje tudi v panogah dried fish, financing for fishing, office stationery, fish. Sedež podjetja je v kraju San Casciano Dei Bagni(si), Italija.

 3. FRESCOS DE ISLA CRISTINA S.L.

  Španija

  FRESCOS DE ISLA CRISTINA S.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, morske. Sedež podjetja je v kraju Isla Cristina ( Huelva ), Španija.

 4. SEAPRO SU ÜRÜNLERI BALIKCILIK LTD.STI.

  Turčija

  SEAPRO SU ÜRÜNLERI BALIKCILIK LTD.STI., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, morske. Deluje tudi v panogah whole fish, salmon, frozen fish. Sedež podjetja je v kraju Samsun, Turčija.

 5. TIENDA PESCANOEX

  Španija

  TIENDA PESCANOEX, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah Ribe, morske, fish shops, seafood, Shops, Ribe, morske. Sedež podjetja je v kraju Plasencia, Španija.

 6. MARISCOSGALLEGO.ES

  Španija

  MARISCOSGALLEGO.ES, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, morske. Deluje tudi v panogah lobster, sea crayfish, granseole (spider crabs), Edible crabs - crabs. Sedež podjetja je v kraju Rua Salgadura Nº2, Španija.

 7. GREENBEACHSERVICES

  Maroko

  GREENBEACHSERVICES, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, morske. Deluje tudi v panogah Ribe, octopus, squid, Ribe. Sedež podjetja je v kraju Boujdour, Maroko.

 8. VIVAPESCA IMPORT- EXPORT SL

  Španija

  VIVAPESCA IMPORT- EXPORT SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, morske. Deluje tudi v panogah Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, wholesale of fish, import of foodstuffs, Frozen foods, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi. Sedež podjetja je v kraju Siero, Španija.

 9. MARTINO FOODS LTD

  Združena Kraljevina

  MARTINO FOODS LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, morske. Deluje tudi v panogah ready to serve lobster. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 10. MAS SA

  Francija

  MAS SA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah Ribe, morske, fresh fish, Ribe, morske, fish product, salmon. Sedež podjetja je v kraju Rungis Cedex, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno