• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • ribe- morske

Rezultati za

Ribe- morske - Uvoz izvoz

 1. FISHERIES INTL

  Mauretanija

  Verified by europages badge

  FISHERIES-INTL Smo ribiško podjetje in izvoznik zamrznjenih rib na krovu, zamrznjenih rib na kopnem in svežih rib iz Mavretanije v Dakhlo. Nahajamo se v Mavretaniji - Zahodni Afriki in Nemčiji. Ribolovimo in izvažamo iz vaših ribolovnih območij v Evropo; Afriko; arabske države ter Azijo in Kanado. Smo podjetje, ki spoštuje sankcije, ki sta jih izglasovali Evropska in Ameriška unija. To pomeni, da ne trgujemo z državami, za katere veljajo gospodarske sankcije, kot so: Kuba, Rusija, Venezuela........ Naše ribe, zamrznjene na krovu, zamrznjene na ribiških plovilih in naše ribe, zamrznjene na kopnem, so skladne s priporočeno obdelavo rib, rezervoarji in hladilne naprave pa so skladni z evropskimi regulativnimi zahtevami. Značilnosti naših rib so naslednje: - Beljakovine: 60-70 %. - maščobe: 4-10 %. - Mineralna sol: 2-4 %. Priporočamo, da nam vse stranke pošljejo pismo o nameri nakupa (LOI), v katerem morate navesti: - skupno količino za nakup - točne velikosti zahtevanih rib - končni namembni kraj - znanstvena imena rib Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

 2. MARTÍNEZ MORENO HNOS SL

  Španija

  Verified by europages badge

  MARTÍNEZ MORENO HNOS SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, morske. Deluje tudi v panogah cephalopods, eels and squid, fillets of salt cod, Panga, cuttlefish and squid, Fiskfiléer, fresh fish, frozen fish. Sedež podjetja je v kraju Catarroja-Valencia, Španija.

 3. JOMANY

  Francija

  Verified by europages badge

  JOMANY, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah Ribe, morske, sole, squid, sardinella, cuttlefish, tuna, shellfish, seafood, grouper. Sedež podjetja je v kraju Massy, Francija.

 4. PESCADOS PÉREZ PIÑEIRO

  Španija

  Verified by europages badge

  PESCADOS PÉREZ PIÑEIRO, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ribe, morske. Deluje tudi v panogah fresh fish, maritime agents, fish wholesalers, frozen fish, wholesale of fresh fish, wholesale fish sales, swordfish. Sedež podjetja je v kraju Vigo-Pontevedra, Španija.

 5. LOUIS SCHOPPENHAUER GMBH + CO KG

  Nemčija

  LOUIS SCHOPPENHAUER GMBH + CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, morske. Sedež podjetja je v kraju Bremerhaven, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MAPESCA SA

  Španija

  MAPESCA SA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ribe, morske. Deluje tudi v panogah seafood, frozen fish, frozen seafood. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 2. PACIFIC FISH

  Maroko

  PACIFIC FISH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, morske. Deluje tudi v panogah Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, fish and processed fish products, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Sedež podjetja je v kraju Tan-Tan, Maroko.

 3. GRUPO CENTRAL PESCA

  Španija

  GRUPO CENTRAL PESCA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ribe - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Ribe, morske, seafood, Ribe, morske, king shrimps, granseole (spider crabs). Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 4. BLACK ALMAS

  Francija

  BLACK ALMAS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ribe, morske. Deluje tudi v panogah Farmed caviar, Sturgeon caviar. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 5. PABLO IGLESIAS, S.L.

  Španija

  PABLO IGLESIAS, S.L., ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Ribe, morske, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Ribe, Ribe, morske, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, scampi. Sedež podjetja je v kraju A Coruña, Španija.

 1. MARKMARINE S16 S.L

  Španija

  MARKMARINE S16 S.L, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ribe, morske. Deluje tudi v panogah Marketing of frozen seafood, Marketing of preserved seafood, Marketing of semi-transformed seafood. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 2. L'OCEAN

  Belgija

  L'OCEAN, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah Ribe, morske, Školjke in raki, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Ribe, morske, Školjke in raki, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Sedež podjetja je v kraju Paifve, Belgija.

 1. PESCADOS RIOBÓ

  Španija

  PESCADOS RIOBÓ, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, morske. Sedež podjetja je v kraju Cadiz, Španija.

 2. FRESCOS DE ISLA CRISTINA S.L.

  Španija

  FRESCOS DE ISLA CRISTINA S.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, morske. Sedež podjetja je v kraju Isla Cristina ( Huelva ), Španija.

 3. ATLANTIC FRESH EUROPE

  Francija

  ATLANTIC FRESH EUROPE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, morske. Sedež podjetja je v kraju Boulogne-Sur-Mer, Francija.

 4. PESCADERIA ONLINE COSTALUZ S.L

  Španija

  PESCADERIA ONLINE COSTALUZ S.L, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, morske. Sedež podjetja je v kraju Huelva, Španija.

 5. PESCADOS ARCHIPIÉLAGO

  Španija

  PESCADOS ARCHIPIÉLAGO, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ribe, morske. Deluje tudi v panogah frozen fish. Sedež podjetja je v kraju Adeje-Santa Cruz De Tenerife, Španija.

 6. SOMITALIA

  Italija

  SOMITALIA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ribe, morske. Deluje tudi v panogah dried fish, financing for fishing, office stationery, fish. Sedež podjetja je v kraju San Casciano Dei Bagni(si), Italija.

 7. ARMARA

  Francija

  ARMARA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, morske. Sedež podjetja je v kraju Rungis Cedex, Francija.

 8. ALPHA BAY

  Francija

  ALPHA BAY, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah Ribe, morske, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Ribe, morske, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, frozen shellfish, frozen shellfish. Sedež podjetja je v kraju Lorient, Francija.

 1. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Rusija

  NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Morski sadeži, globoko zmrznjeni. Deluje tudi v panogah Ribe, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Ribe - uvoz-izvoz, Ribe, morske, Ribe, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Ribe - uvoz-izvoz, Ribe, morske. Sedež podjetja je v kraju Murmansk, Rusija.

 2. STELLA MARIS SEAFOOD, S.L.

  Španija

  STELLA MARIS SEAFOOD, S.L., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ribe, morske. Deluje tudi v panogah frozen seaweed, amberjacks. Sedež podjetja je v kraju A Coruña, Španija.

 3. MARISCOSGALLEGO.ES

  Španija

  MARISCOSGALLEGO.ES, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, morske. Deluje tudi v panogah lobster, sea crayfish, granseole (spider crabs), Edible crabs - crabs. Sedež podjetja je v kraju Rua Salgadura Nº2, Španija.

 4. FRIGORIFICO Y ALMACENAJE AROUSA NORTE S.L.

  Španija

  FRIGORIFICO Y ALMACENAJE AROUSA NORTE S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, morske. Deluje tudi v panogah Ribe - uvoz-izvoz, Skladišča, hladilnice, frozen fish, freezing systems, Ribe - uvoz-izvoz, Skladišča, hladilnice. Sedež podjetja je v kraju Ribeira, Španija.

 5. GREENBEACHSERVICES

  Maroko

  GREENBEACHSERVICES, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, morske. Deluje tudi v panogah Ribe, octopus, squid, Ribe. Sedež podjetja je v kraju Boujdour, Maroko.

 6. TIENDA PESCANOEX

  Španija

  TIENDA PESCANOEX, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah Ribe, morske, fish shops, seafood, Shops, Ribe, morske. Sedež podjetja je v kraju Plasencia, Španija.

 7. COOPERATIVA PESCATORI DI MONFALCONE

  Italija

  COOPERATIVA PESCATORI DI MONFALCONE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, morske. Deluje tudi v panogah Hrana za sladokusce, shellfish, shellfish, Hrana za sladokusce. Sedež podjetja je v kraju Monfalcone, Italija.

 8. MARTINO FOODS LTD

  Združena Kraljevina

  MARTINO FOODS LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, morske. Deluje tudi v panogah ready to serve lobster. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 9. INVERSIONES Y NEGOCIOS PHARMA AUSTRALIS SPA

  Čile

  INVERSIONES Y NEGOCIOS PHARMA AUSTRALIS SPA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ribe, morske. Deluje tudi v panogah packaged salmon, cod, caught sea mussels. Sedež podjetja je v kraju Puerto Montt, Čile.

 10. FONCASAL

  Španija

  FONCASAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, morske. Deluje tudi v panogah packaged octopus. Sedež podjetja je v kraju Logroño, Španija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno