• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • ribe- zamrznjene in globoko zmrznjene

Rezultati za

Ribe- zamrznjene in globoko zmrznjene - Uvoz izvoz

 1. FISHERIES INTL

  Mauretanija

  Verified by europages badge

  FISHERIES-INTL Smo ribiško podjetje in izvoznik zamrznjenih rib na krovu, zamrznjenih rib na kopnem in svežih rib iz Mavretanije v Dakhlo. Nahajamo se v Mavretaniji - Zahodni Afriki in Nemčiji. Ribolovimo in izvažamo iz vaših ribolovnih območij v Evropo; Afriko; arabske države ter Azijo in Kanado. Smo podjetje, ki spoštuje sankcije, ki sta jih izglasovali Evropska in Ameriška unija. To pomeni, da ne trgujemo z državami, za katere veljajo gospodarske sankcije, kot so: Kuba, Rusija, Venezuela........ Naše ribe, zamrznjene na krovu, zamrznjene na ribiških plovilih in naše ribe, zamrznjene na kopnem, so skladne s priporočeno obdelavo rib, rezervoarji in hladilne naprave pa so skladni z evropskimi regulativnimi zahtevami. Značilnosti naših rib so naslednje: - Beljakovine: 60-70 %. - maščobe: 4-10 %. - Mineralna sol: 2-4 %. Priporočamo, da nam vse stranke pošljejo pismo o nameri nakupa (LOI), v katerem morate navesti: - skupno količino za nakup - točne velikosti zahtevanih rib - končni namembni kraj - znanstvena imena rib Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

 2. E.H.W. WORLDWIDE

  Nizozemska

  Verified by europages badge

  E.H.W. Worldwide, established in 2011 in Cyprus, is a global force in sourcing and distributing quality products at exceptional prices. Our commitment to "quality products for the best price" drives our year-round accessibility. We rigorously select premium suppliers, ensuring only the finest products reach our customers. Spanning Europe, Africa, the Middle East, Asia, and the Americas, we directly import from leading sources such as Chile, Uruguay, South Africa, and more. With a recent expansion in Germany, we adeptly serve diverse markets, fostering enduring partnerships. Our upcoming logistics hub in South Africa exemplifies our strategic growth. Fueled by our devoted team, E.H.W. Worldwide thrives as a market leader, delivering an unparalleled customer experience. At E.H.W. Worldwide, our mission stands as a testament to our dedication. We endeavor to provide our customers with a transcendent experience, marked by the procurement, supply, and distribution of products that exceed expectations. As we transcend boundaries and traverse industries, we remain committed to making every business interaction with us an unforgettable journey, replete with unparalleled quality and value.

 3. FAGOU

  Belgija

  Verified by europages badge

  We are a trading company that exports foodstuffs, frozen foods and consumer goods such as nappies, scotch tape and others. We operate in Europe and Africa. Over the years, we have considerably extended the range of products we offer and the scope and reach of our distribution network, motivated by our desire to please our valued customers. We export all over sub-Saharan Africa, offering field to fork controls (EU, USA, etc.) at each stage prior to final delivery to Africa.

 4. EXOTIC CITY

  Belgija

  Verified by europages badge

  EXOTIC CITY, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Prehrambene specialitete. Deluje tudi v panogah Riž, Hrana - uvoz-izvoz, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Pijače - uvoz-izvoz, Kava in čaj, Začimbe, Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz, Zelenjava, zamrznjena in globoko zmrznjena, Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Sedež podjetja je v kraju Alleur, Belgija.

 5. M-S SERVICES

  Belgija

  Verified by europages badge

  M-S SERVICES, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pijače - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Hrana - uvoz-izvoz, Ribe, Riž, Med, Posušeno sadje, Kava in čaj, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Peneče pijače, Hrana - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Woluwe-Saint-Pierre, Belgija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. PESMARÍN

  Španija

  Verified by europages badge

  PESMARÍN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah frozen sea food, fish wholesaler, seafood wholesaler, phycis phycis, CEPHALOPODS, HAKE, ROSADA. Sedež podjetja je v kraju Marín-Pontevedra, Španija.

 2. CONGELADOS MAR DE MAR

  Španija

  Verified by europages badge

  CONGELADOS MAR DE MAR, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah fresh fish, squid, snuff, rock salmon, cod, prawns, Giant freshwater prawns. Sedež podjetja je v kraju Vigo-Pontevedra, Španija.

 3. VALOFISH

  Francija

  VALOFISH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Sedež podjetja je v kraju Le Portel, Francija.

 4. MASCATO

  Španija

  MASCATO, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah Ribe, frozen fish, cod, Ribe, snuff. Sedež podjetja je v kraju Vigo-Pontevedra, Španija.

 5. FRIOCONDAL SARL DAKHLA

  Maroko

  FRIOCONDAL SARL DAKHLA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah squid. Sedež podjetja je v kraju Dakhla, Maroko.

 1. CONGELAGOS SA

  Portugalska

  CONGELAGOS SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah frozen fish export, frozen shellfish, frozen seafood, wholesale fish sales. Sedež podjetja je v kraju Lagos, Portugalska.

 2. VIRGILIO C. MOREIRA, LDA.

  Portugalska

  VIRGILIO C. MOREIRA, LDA., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi. Deluje tudi v panogah Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, frozen seafood. Sedež podjetja je v kraju Sangalhos, Portugalska.

 1. SAFRICOPE S.A.U.

  Španija

  SAFRICOPE S.A.U., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah refrigerated warehouses for storing merchandise, distribution centre. Sedež podjetja je v kraju Marín, Španija.

 2. PRODWAY INTERNATIONAL

  Francija

  PRODWAY INTERNATIONAL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Ribe, Meso, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, Morski sadeži, globoko zmrznjeni, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Ribe, Meso, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, Morski sadeži, globoko zmrznjeni. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 3. FLOOK SRL

  Italija

  FLOOK SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah whole fish, deep-frozen ready meals, deep-frozen food products, frozen soups. Sedež podjetja je v kraju Bozzolo, Italija.

 4. VISSCHER SEAFOOD B.V.

  Nizozemska

  VISSCHER SEAFOOD B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah salmon, salmon aquaculture, Frozen Salmon, packaged salmon. Sedež podjetja je v kraju Urk, Nizozemska.

 5. PACIFIC FISH

  Maroko

  PACIFIC FISH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, morske. Deluje tudi v panogah Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, fish and processed fish products, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Sedež podjetja je v kraju Tan-Tan, Maroko.

 6. EIRASMAR

  Španija

  EIRASMAR, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah Školjke v konzervah, Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani, Ribe v konzervah, shellfish, Školjke v konzervah, Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani, Ribe v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Vigo-Pontevedra, Španija.

 7. OKEANOS

  Francija

  OKEANOS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah Ribe, Ribe, shellfish, frozen shellfish. Sedež podjetja je v kraju Montigny-Le-Bretonneux, Francija.

 8. EL BAHHAR

  Tunizija

  EL BAHHAR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah Marketing of fresh seafood. Sedež podjetja je v kraju Zarzis, Tunizija.

 1. NEVA OCEANS B.V.

  Nizozemska

  NEVA OCEANS B.V., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani, Zelenjava, sveža, fish and processed fish products, Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani, Zelenjava, sveža. Sedež podjetja je v kraju Dronten, Nizozemska.

 2. BLUE WORLD SEAFOOD

  Nizozemska

  BLUE WORLD SEAFOOD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah import of frozen fish, Marketing of frozen seafood, sushi, tuna. Sedež podjetja je v kraju Nuenen, Nizozemska.

 3. HIPOMAR,S.A.

  Španija

  HIPOMAR,S.A., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Sedež podjetja je v kraju El Prat De Llobregat, Španija.

 4. ASTURPESCA S.L.

  Španija

  ASTURPESCA S.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah caught sea fish. Sedež podjetja je v kraju Aviles-Asturias, Španija.

 5. PUERTA COSTAS SA

  Španija

  PUERTA COSTAS SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah swordfish, tuna, food industry. Sedež podjetja je v kraju Mos, Španija.

 6. NDOYE DISTRIBUTION

  Francija

  NDOYE DISTRIBUTION, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah shellfish, cephalopods, fresh fish export. Sedež podjetja je v kraju Nice, Francija.

 7. MARLITORA SEAFOOD

  Španija

  MARLITORA SEAFOOD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah lobster, shrimp, scallops, octopus. Sedež podjetja je v kraju Huelva, Španija.

 8. ALFA FISH

  Belgija

  ALFA FISH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah Ribe, wholesale of fish, wholesale fish sales, Ribe, fresh fish export. Sedež podjetja je v kraju Brecht, Belgija.

 9. GOHISA FISH ESPAÑA, S.L

  Španija

  GOHISA FISH ESPAÑA, S.L, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Sedež podjetja je v kraju Cádiz, Španija.

 10. MAR CABO - PRODUTOS CONGELADOS, LDA

  Portugalska

  MAR CABO - PRODUTOS CONGELADOS, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah octopus, frozen fish, sardine, frozen seafood. Sedež podjetja je v kraju Custoias, Matosinhos, Portugalska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Ribe- zamrznjene in globoko zmrznjene - Uvoz izvoz

Število rezultatov

549 Podjetja