• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • ribe

Rezultati za

Ribe - Uvoz izvoz

 1. CHANNEL SEA FOOD

  Francija

  Verified by europages badge

  For over 30 years, Channel Sea Food in Boulogne-sur-Mer has been one of the leading European suppliers of frozen seafood and ethnic produce: shellfish, molluscs, fish, cephalopods, frogs' legs, fruit, vegetables, prepared produce, etc. Once landed in France, products are stored in a dedicated warehouse, ensuring total product traceability from farm to customer, and offering the flexibility of combined shipping.

 2. FISHERIES INTL

  Mauretanija

  Verified by europages badge

  FISHERIES-INTL Smo ribiško podjetje in izvoznik zamrznjenih rib na krovu, zamrznjenih rib na kopnem in svežih rib iz Mavretanije v Dakhlo. Nahajamo se v Mavretaniji - Zahodni Afriki in Nemčiji. Ribolovimo in izvažamo iz vaših ribolovnih območij v Evropo; Afriko; arabske države ter Azijo in Kanado. Smo podjetje, ki spoštuje sankcije, ki sta jih izglasovali Evropska in Ameriška unija. To pomeni, da ne trgujemo z državami, za katere veljajo gospodarske sankcije, kot so: Kuba, Rusija, Venezuela........ Naše ribe, zamrznjene na krovu, zamrznjene na ribiških plovilih in naše ribe, zamrznjene na kopnem, so skladne s priporočeno obdelavo rib, rezervoarji in hladilne naprave pa so skladni z evropskimi regulativnimi zahtevami. Značilnosti naših rib so naslednje: - Beljakovine: 60-70 %. - maščobe: 4-10 %. - Mineralna sol: 2-4 %. Priporočamo, da nam vse stranke pošljejo pismo o nameri nakupa (LOI), v katerem morate navesti: - skupno količino za nakup - točne velikosti zahtevanih rib - končni namembni kraj - znanstvena imena rib Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

 3. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Francija

  Verified by europages badge

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL was founded in 2020 and is based in Asnières Sur Seine, France. We are specialised in the import-export of food products, namely garlic, turnips, oranges, olive oil, wine, etc. The agrifood produces consumer goods from products farming and breeding. products like yoghurts, cheese, frozen dishes, pâté, chocolate and other confectionery from these companies. Feel free to contact us for more information.

 4. FUCHS GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  FUCHS GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Kava in čaj, Dišave, ekstrakti in začimbe, Začimbe, Kakav in čokolada, Jedila, gotova in za sladokusce, Gastronomske specialitete, Farmacevtski izdelki. Sedež podjetja je v kraju Dissen, Nemčija.

 5. BE2I

  Francija

  Verified by europages badge

  BE2I, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah Jajca, Med, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, legumes, coriander, coconuts, tubers, seafood, tangerines. Sedež podjetja je v kraju Baie-Mahault, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. AQUAFRESH FISH

  Francija

  Verified by europages badge

  AQUAFRESH FISH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah seafood, wholesale of fresh fish, fresh fish, fresh fish export, frozen fish export, frozen fish, wholesale of frozen fish, shellfish, squid. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 2. JOMANY

  Francija

  Verified by europages badge

  JOMANY, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah Ribe, morske, sole, squid, sardinella, cuttlefish, tuna, shellfish, seafood, grouper. Sedež podjetja je v kraju Massy, Francija.

 3. OCEANORD

  Francija

  Verified by europages badge

  OCEANORD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah Školjke in raki, Školjke in raki. Sedež podjetja je v kraju Boulogne-Sur-Mer, Francija.

 4. M-S SERVICES

  Belgija

  Verified by europages badge

  M-S SERVICES, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pijače - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Hrana - uvoz-izvoz, Ribe, Riž, Med, Posušeno sadje, Kava in čaj, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Peneče pijače, Hrana - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Woluwe-Saint-Pierre, Belgija.

 5. COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO

  Francija

  COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Jedila, gotova in za sladokusce, Gotova jedila, zmrznjena, Ribe, Jedila, gotova in za sladokusce, Gotova jedila, zmrznjena, fish sticks, Ribe. Sedež podjetja je v kraju Saint Malo, Francija.

 1. REFORM SU URUNLERI

  Turčija

  REFORM SU URUNLERI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah eel-farming in inland waters. Sedež podjetja je v kraju Manavgat, Turčija.

 2. MASCATO

  Španija

  MASCATO, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah Ribe, frozen fish, cod, Ribe, snuff. Sedež podjetja je v kraju Vigo-Pontevedra, Španija.

 1. PAULO MACHADO & IRMÃO - ALIMENTOS CONGELADOS LDA.

  Portugalska

  PAULO MACHADO & IRMÃO - ALIMENTOS CONGELADOS LDA., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Ribe. Sedež podjetja je v kraju Vila Nova De Sande-Guimarães, Portugalska.

 2. GRUPO NUESTRA PESCA S.L

  Španija

  GRUPO NUESTRA PESCA S.L, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah squid, cuttlefish, octopus. Sedež podjetja je v kraju Malaga, Španija.

 3. PRODWAY INTERNATIONAL

  Francija

  PRODWAY INTERNATIONAL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Ribe, Meso, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, Morski sadeži, globoko zmrznjeni, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Ribe, Meso, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, Morski sadeži, globoko zmrznjeni. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 4. SCASS S.R.L.

  Italija

  SCASS S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sir. Deluje tudi v panogah Školjke in raki, Ribe, Školjke in raki, Ribe. Sedež podjetja je v kraju Salerno, Italija.

 5. MAXIFISH LLC

  Litva

  MAXIFISH LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah dried fish, fish product, frozen fish products, quality fish products. Sedež podjetja je v kraju Vilnius, Litva.

 6. MARISCOSDEANDALUCIA

  Španija

  MARISCOSDEANDALUCIA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah fresh fish, brine, cephalopods. Sedež podjetja je v kraju Isla Cristina, Španija.

 7. XPAND21 GERMAN OFFICE

  Nemčija

  XPAND21 GERMAN OFFICE, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - poljski pridelki. Deluje tudi v panogah Ribe, Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, food product agents and representatives, vegetables, Ribe, Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Sedež podjetja je v kraju Springe, Nemčija.

 8. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Rusija

  NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Morski sadeži, globoko zmrznjeni. Deluje tudi v panogah Ribe, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Ribe - uvoz-izvoz, Ribe, morske, Ribe, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Ribe - uvoz-izvoz, Ribe, morske. Sedež podjetja je v kraju Murmansk, Rusija.

 1. DRAKOTOU ANASTASIA SINGLE MEMBERED LTD

  Grčija

  DRAKOTOU ANASTASIA SINGLE MEMBERED LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe. Sedež podjetja je v kraju Keratsini, Grčija.

 2. OKEANOS

  Francija

  OKEANOS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah Ribe, Ribe, shellfish, frozen shellfish. Sedež podjetja je v kraju Montigny-Le-Bretonneux, Francija.

 3. PEIXOS CALSINA BOSCH CB

  Španija

  PEIXOS CALSINA BOSCH CB, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah Školjke in raki, octopus, Školjke in raki. Sedež podjetja je v kraju El Port-Girona, Španija.

 4. ALFA FISH

  Belgija

  ALFA FISH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah Ribe, wholesale of fish, wholesale fish sales, Ribe, fresh fish export. Sedež podjetja je v kraju Brecht, Belgija.

 5. EISERBECK NATURPRODUKTE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Nemčija

  EISERBECK NATURPRODUKTE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Ribe, Krmila za živali, Hrana za hišne živali, Kemija, organska - surovine in derivati, Ribe, Krmila za živali, Hrana za hišne živali, Kemija, organska - surovine in derivati. Sedež podjetja je v kraju Zahna-Elster, Nemčija.

 6. LODI SRL

  Italija

  LODI SRL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah freshwater fish, fish product processing equipment, fish product, fish processing equipment. Sedež podjetja je v kraju Governolo-Roncoferraro, Italija.

 7. VISKWEKERIJ CORTEN

  Belgija

  VISKWEKERIJ CORTEN, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah Akvakultura in ribogojstvo, Ribe za tanke, Akvakultura in ribogojstvo, Ribe za tanke. Sedež podjetja je v kraju Lommel, Belgija.

 8. LOBSTER FISH

  Belgija

  LOBSTER FISH, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah Školjke in raki, shellfish, king shrimps, caught freshwater crustaceans, Školjke in raki. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 9. ZEEVISGROOTHANDEL ANDRE

  Belgija

  ZEEVISGROOTHANDEL ANDRE, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Ribe - uvoz-izvoz, Ribe, wholesale fish sales, articles for the hotel industry, Ribe - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Zeebrugge, Belgija.

 10. BOLS & CO

  Belgija

  BOLS & CO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah ready to serve mussels, mussels, oysters. Sedež podjetja je v kraju Kampenhout, Belgija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Ribe - Uvoz izvoz

Število rezultatov

11.456 Podjetja