• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • ribe

Rezultati za

Ribe - Uvoz izvoz

 1. CHANNEL SEA FOOD

  Francija

  Verified by europages badge

  For over 30 years, Channel Sea Food in Boulogne-sur-Mer has been one of the leading European suppliers of frozen seafood and ethnic produce: shellfish, molluscs, fish, cephalopods, frogs' legs, fruit, vegetables, prepared produce, etc. Once landed in France, products are stored in a dedicated warehouse, ensuring total product traceability from farm to customer, and offering the flexibility of combined shipping.

 2. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Francija

  Verified by europages badge

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL was founded in 2020 and is based in Asnières Sur Seine, France. We are specialised in the import-export of food products, namely garlic, turnips, oranges, olive oil, wine, etc. The agrifood produces consumer goods from products farming and breeding. products like yoghurts, cheese, frozen dishes, pâté, chocolate and other confectionery from these companies. Feel free to contact us for more information.

 3. FISHERIES INTL

  Mauretanija

  Verified by europages badge

  FISHERIES-INTL Smo ribiško podjetje in izvoznik zamrznjenih rib na krovu, zamrznjenih rib na kopnem in svežih rib iz Mavretanije v Dakhlo. Nahajamo se v Mavretaniji - Zahodni Afriki in Nemčiji. Ribolovimo in izvažamo iz vaših ribolovnih območij v Evropo; Afriko; arabske države ter Azijo in Kanado. Smo podjetje, ki spoštuje sankcije, ki sta jih izglasovali Evropska in Ameriška unija. To pomeni, da ne trgujemo z državami, za katere veljajo gospodarske sankcije, kot so: Kuba, Rusija, Venezuela........ Naše ribe, zamrznjene na krovu, zamrznjene na ribiških plovilih in naše ribe, zamrznjene na kopnem, so skladne s priporočeno obdelavo rib, rezervoarji in hladilne naprave pa so skladni z evropskimi regulativnimi zahtevami. Značilnosti naših rib so naslednje: - Beljakovine: 60-70 %. - maščobe: 4-10 %. - Mineralna sol: 2-4 %. Priporočamo, da nam vse stranke pošljejo pismo o nameri nakupa (LOI), v katerem morate navesti: - skupno količino za nakup - točne velikosti zahtevanih rib - končni namembni kraj - znanstvena imena rib Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

 4. AQUAFRESH FISH

  Francija

  Verified by europages badge

  AQUAFRESH FISH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah seafood, wholesale of fresh fish, fresh fish, fresh fish export, frozen fish export, frozen fish, wholesale of frozen fish, shellfish, squid. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 5. JOMANY

  Francija

  Verified by europages badge

  JOMANY, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah Ribe, morske, sole, squid, sardinella, cuttlefish, tuna, shellfish, seafood, grouper. Sedež podjetja je v kraju Massy, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. OCEANORD

  Francija

  Verified by europages badge

  OCEANORD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah Školjke in raki, Školjke in raki. Sedež podjetja je v kraju Boulogne-Sur-Mer, Francija.

 2. M-S SERVICES

  Belgija

  Verified by europages badge

  M-S SERVICES, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pijače - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Hrana - uvoz-izvoz, Ribe, Riž, Med, Posušeno sadje, Kava in čaj, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Peneče pijače, Hrana - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Woluwe-Saint-Pierre, Belgija.

 3. OKEANOS

  Francija

  Verified by europages badge

  OKEANOS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah Ribe, Ribe, shellfish, Import export frozen fish, Import export frozen shellfish, Frozen farmed fish, Frozen sea food, Frozen pelagics, Frozen farmed fish. Sedež podjetja je v kraju Montigny-Le-Bretonneux, Francija.

 4. REFORM SU URUNLERI

  Turčija

  REFORM SU URUNLERI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah eel-farming in inland waters. Sedež podjetja je v kraju Manavgat, Turčija.

 5. PAULO MACHADO & IRMÃO - ALIMENTOS CONGELADOS LDA.

  Portugalska

  PAULO MACHADO & IRMÃO - ALIMENTOS CONGELADOS LDA., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Ribe. Sedež podjetja je v kraju Vila Nova De Sande-Guimarães, Portugalska.

 1. MASCATO

  Španija

  MASCATO, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah Ribe, frozen fish, cod, Ribe, snuff. Sedež podjetja je v kraju Vigo-Pontevedra, Španija.

 2. COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO

  Francija

  COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Jedila, gotova in za sladokusce, Gotova jedila, zmrznjena, Ribe, Jedila, gotova in za sladokusce, Gotova jedila, zmrznjena, fish sticks, Ribe. Sedež podjetja je v kraju Saint Malo, Francija.

 1. PRODWAY INTERNATIONAL

  Francija

  PRODWAY INTERNATIONAL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Ribe, Meso, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, Morski sadeži, globoko zmrznjeni, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Ribe, Meso, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, Morski sadeži, globoko zmrznjeni. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 2. GRUPO NUESTRA PESCA S.L

  Španija

  GRUPO NUESTRA PESCA S.L, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah squid, cuttlefish, octopus. Sedež podjetja je v kraju Malaga, Španija.

 3. SENEGAL SHIP SERVICES

  Senegal

  SENEGAL SHIP SERVICES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah sesame seeds, fish flours, peanuts, cashew nuts. Sedež podjetja je v kraju Dakar, Senegal.

 4. SCASS S.R.L.

  Italija

  SCASS S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sir. Deluje tudi v panogah Školjke in raki, Ribe, Školjke in raki, Ribe. Sedež podjetja je v kraju Salerno, Italija.

 5. MARISCOSDEANDALUCIA

  Španija

  MARISCOSDEANDALUCIA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah fresh fish, brine, cephalopods. Sedež podjetja je v kraju Isla Cristina, Španija.

 6. XPAND21 GERMAN OFFICE

  Nemčija

  XPAND21 GERMAN OFFICE, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - poljski pridelki. Deluje tudi v panogah Ribe, Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, food product agents and representatives, vegetables, Ribe, Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Sedež podjetja je v kraju Springe, Nemčija.

 7. DRAKOTOU ANASTASIA SINGLE MEMBERED LTD

  Grčija

  DRAKOTOU ANASTASIA SINGLE MEMBERED LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe. Sedež podjetja je v kraju Keratsini, Grčija.

 8. MAXIFISH LLC

  Litva

  MAXIFISH LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah dried fish, fish product, frozen fish products, quality fish products. Sedež podjetja je v kraju Vilnius, Litva.

 1. LODI SRL

  Italija

  LODI SRL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah freshwater fish, fish product processing equipment, fish product, fish processing equipment. Sedež podjetja je v kraju Governolo-Roncoferraro, Italija.

 2. PEIXOS CALSINA BOSCH CB

  Španija

  PEIXOS CALSINA BOSCH CB, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah Školjke in raki, octopus, Školjke in raki. Sedež podjetja je v kraju El Port-Girona, Španija.

 3. ALFA FISH

  Belgija

  ALFA FISH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene. Deluje tudi v panogah Ribe, wholesale of fish, wholesale fish sales, Ribe, fresh fish export. Sedež podjetja je v kraju Brecht, Belgija.

 4. DERYCKER DANIEL

  Belgija

  DERYCKER DANIEL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Ribe, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Ribe, wholesale of dressed pork products, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Lamb. Sedež podjetja je v kraju Antwerpen, Belgija.

 5. BUZZZ

  Belgija

  BUZZZ, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah Školjke in raki, frozen fish products, Školjke in raki, frozen fish, fresh fish. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 6. PRUNIER MANUFACTURE

  Francija

  PRUNIER MANUFACTURE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Akvakultura in ribogojstvo. Deluje tudi v panogah Ribe, Sturgeon caviar, Caviar d'Aquitaine, Farmed caviar, Ribe. Sedež podjetja je v kraju Montpon Menesterol, Francija.

 7. EKONOMIK BALIKCILIK

  Turčija

  EKONOMIK BALIKCILIK, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah fresh fish, marinated fish, caught freshwater fish, frozen fish. Sedež podjetja je v kraju Nevşehir, Turčija.

 8. EISERBECK NATURPRODUKTE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Nemčija

  EISERBECK NATURPRODUKTE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Ribe, Krmila za živali, Hrana za hišne živali, Kemija, organska - surovine in derivati, Ribe, Krmila za živali, Hrana za hišne živali, Kemija, organska - surovine in derivati. Sedež podjetja je v kraju Zahna-Elster, Nemčija.

 9. VIVIERS D'AUDIERNE

  Francija

  VIVIERS D'AUDIERNE, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Ribe, Fiskfiléer, seafood. Sedež podjetja je v kraju Audierne, Francija.

 10. ENDER SL

  Španija

  ENDER SL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ribe. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Ribe - Uvoz izvoz

Število rezultatov

11.826 Podjetja