• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • voda- karbonirana

Rezultati za

Voda- karbonirana - Uvoz izvoz

 1. MASTERS FOOD DRINK

  Francija

  Verified by europages badge

  MASTERS FOOD DRINK, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Avtomati za pijačo. Deluje tudi v panogah Peneče pijače, Brezakoholne, peneče pijače, Nealkoholne pijače, Voda, karbonirana, Peneče pijače, Brezakoholne, peneče pijače, Nealkoholne pijače, Voda, karbonirana. Sedež podjetja je v kraju Épinay-Sous-Sénart, Francija.

 2. SICIL ACQUE MINERALI SRL

  Italija

  SICIL ACQUE MINERALI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Voda - pridobivanje. Deluje tudi v panogah Voda - pridobivanje in distribucija, Voda, karbonirana, Mineralna voda, Mineralna voda, naravna, Voda - pridobivanje in distribucija, Voda, karbonirana, Mineralna voda, Mineralna voda, naravna. Sedež podjetja je v kraju Modica, Italija.

 3. FONTI PREALPI S.R.L.

  Italija

  FONTI PREALPI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mineralna voda. Deluje tudi v panogah Mineralna voda, naravna, Voda, karbonirana, carbonated beverages, Mineralna voda, naravna, Voda, karbonirana. Sedež podjetja je v kraju Almè, Italija.

 4. AIGUA DE SALENYS

  Španija

  AIGUA DE SALENYS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Voda, karbonirana. Sedež podjetja je v kraju Platja D'aro, Španija.

 5. AVSAR CARBONATED NATURAL MINERAL SOFT DRINK GROUP

  Turčija

  AVSAR CARBONATED NATURAL MINERAL SOFT DRINK GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Voda, karbonirana. Deluje tudi v panogah soda waters, carbonated mineral water, carbonated beverages, sparkling water. Sedež podjetja je v kraju Iscehisar Afyonkarahisar, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. BALTIJOS MINERALINIU VANDENU KOMPANIJA, UAB

  Litva

  BALTIJOS MINERALINIU VANDENU KOMPANIJA, UAB, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sode. Deluje tudi v panogah Mineralna voda, naravna, Voda, karbonirana, Nealkoholne pijače, Pijače - uvoz-izvoz, Mineralna voda, naravna, Voda, karbonirana, Nealkoholne pijače, Pijače - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju TELSIAI, Litva.

 2. VILLERS MONOPOLE

  Belgija

  VILLERS MONOPOLE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brezakoholne, peneče pijače. Deluje tudi v panogah Mineralna voda, Mineralna voda, naravna, Voda, karbonirana, Mineralna voda, Mineralna voda, naravna, Voda, karbonirana, Sparkling fruit-flavoured water. Sedež podjetja je v kraju Villers-Le-Gambon, Belgija.

 3. FRANKEN BRUNNEN GMBH & CO. KG NIEDERLASSUNG BAD KISSINGEN

  Nemčija

  FRANKEN BRUNNEN GMBH & CO. KG NIEDERLASSUNG BAD KISSINGEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brezakoholne, peneče pijače. Deluje tudi v panogah Sokovi, sadni in zelenjavni, Mineralna voda, Mineralna voda, naravna, Voda, karbonirana, Sokovi, sadni in zelenjavni, Mineralna voda, Mineralna voda, naravna, Voda, karbonirana. Sedež podjetja je v kraju Bad Kissingen, Nemčija.

 4. OXY BEVERAGES HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Avstrija

  OXY BEVERAGES HANDELSGESELLSCHAFT MBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brezakoholne, peneče pijače. Deluje tudi v panogah Sokovi, sadni in zelenjavni, Mineralna voda, Mineralna voda, naravna, Voda, karbonirana, Sokovi, sadni in zelenjavni, Mineralna voda, Mineralna voda, naravna, Voda, karbonirana. Sedež podjetja je v kraju Innsbruck, Avstrija.

 5. FMB FONTANIS MINERALBRUNNEN GMBH VERWALTUNG

  Nemčija

  FMB FONTANIS MINERALBRUNNEN GMBH VERWALTUNG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brezakoholne, peneče pijače. Deluje tudi v panogah Sokovi, sadni in zelenjavni, Mineralna voda, Mineralna voda, naravna, Voda, karbonirana, Sokovi, sadni in zelenjavni, Mineralna voda, Mineralna voda, naravna, Voda, karbonirana. Sedež podjetja je v kraju Sachsenheim, Nemčija.

 1. MURELITA

  Danska

  MURELITA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Voda, karbonirana. Sedež podjetja je v kraju Kastrup, Danska.

 2. SWISS WATERS INTERNATIONAL

  Švica

  SWISS WATERS INTERNATIONAL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Brezakoholne, peneče pijače. Deluje tudi v panogah Sokovi, sadni in zelenjavni, Mineralna voda, Mineralna voda, naravna, Voda, karbonirana, Sokovi, sadni in zelenjavni, Mineralna voda, Mineralna voda, naravna, Voda, karbonirana. Sedež podjetja je v kraju Meggen, Švica.

 1. ST. LEONHARDS-VERTRIEBS GMBH & CO. KG

  Nemčija

  ST. LEONHARDS-VERTRIEBS GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brezakoholne, peneče pijače. Deluje tudi v panogah Sokovi, sadni in zelenjavni, Mineralna voda, Mineralna voda, naravna, Voda, karbonirana, Sokovi, sadni in zelenjavni, Mineralna voda, Mineralna voda, naravna, Voda, karbonirana. Sedež podjetja je v kraju Stephanskirchen, Nemčija.

 2. SPADEL NV/SA

  Belgija

  SPADEL NV/SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mineralna voda, naravna. Deluje tudi v panogah Voda, karbonirana, Voda - pridobivanje in distribucija, Voda, karbonirana, Voda - pridobivanje in distribucija. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 3. SOURCES ROSPORT

  Luksemburg

  SOURCES ROSPORT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mineralna voda. Deluje tudi v panogah Voda, karbonirana, Nealkoholne pijače, Voda, karbonirana, Nealkoholne pijače. Sedež podjetja je v kraju Luxembourg, Luksemburg.

 4. BRAUEREI LOCHER AKTIENGESELLSCHAFT

  Švica

  BRAUEREI LOCHER AKTIENGESELLSCHAFT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sokovi, sadni in zelenjavni. Deluje tudi v panogah Pivo, Voda, karbonirana, Peneče pijače, Pivo, Voda, karbonirana, Peneče pijače. Sedež podjetja je v kraju Appenzell, Švica.

 5. CORPORATION "UKRAINIAN MINERAL WATER", LLC

  Ukraijna

  CORPORATION "UKRAINIAN MINERAL WATER", LLC, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Voda, karbonirana. Deluje tudi v panogah carbonated mineral water, health mineral waters. Sedež podjetja je v kraju Kiev, Ukraijna.

 6. RHEINISCH-BERGISCHER MINERALBRUNNEN-VERTRIEB GMBH & CO. KG

  Nemčija

  RHEINISCH-BERGISCHER MINERALBRUNNEN-VERTRIEB GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mineralna voda. Deluje tudi v panogah Voda, karbonirana, Mineralna voda, naravna, Voda, karbonirana, Mineralna voda, naravna. Sedež podjetja je v kraju Erkrath, Nemčija.

 7. PRIVATBRUNNEN TÖNISSTEINER SPRUDEL DR. C. KERSTIENS GMBH

  Nemčija

  PRIVATBRUNNEN TÖNISSTEINER SPRUDEL DR. C. KERSTIENS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Voda, karbonirana. Deluje tudi v panogah Mineralna voda, Mineralna voda, naravna, Mineralna voda, Mineralna voda, naravna. Sedež podjetja je v kraju Brohl-Lützing, Nemčija.

 8. AVANUS MINERALBRUNNEN GMBH

  Nemčija

  AVANUS MINERALBRUNNEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mineralna voda. Deluje tudi v panogah Brezakoholne, peneče pijače, Voda, karbonirana, Brezakoholne, peneče pijače, Voda, karbonirana. Sedež podjetja je v kraju Belm, Nemčija.

 1. UNA WATER GMBH

  Švica

  UNA WATER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brezakoholne, peneče pijače. Deluje tudi v panogah Sokovi, sadni in zelenjavni, Mineralna voda, Mineralna voda, naravna, Voda, karbonirana, Sokovi, sadni in zelenjavni, Mineralna voda, Mineralna voda, naravna, Voda, karbonirana. Sedež podjetja je v kraju Sonvilier, Švica.

 2. FIRMA HANDLOWO PRODUKCYJNA ELA KIELKOWSKA ELZBIETA

  Poljska

  FIRMA HANDLOWO PRODUKCYJNA ELA KIELKOWSKA ELZBIETA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peneče pijače. Deluje tudi v panogah Voda, karbonirana, Brezakoholne, peneče pijače, Voda, karbonirana, Brezakoholne, peneče pijače. Sedež podjetja je v kraju Jastrzebie Zdroj, Poljska.

 3. REVEKON-POLOTSK

  Belorusija

  REVEKON-POLOTSK, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Voda, karbonirana. Deluje tudi v panogah wholesale mineral water, sparkling water. Sedež podjetja je v kraju Minsk, Belorusija.

 4. UKRAINE EXPORT

  Ukraijna

  UKRAINE EXPORT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Voda, karbonirana. Deluje tudi v panogah cups. Sedež podjetja je v kraju Kiev, Ukraijna.

 5. POOLSIDE WATER

  Španija

  POOLSIDE WATER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Voda, karbonirana. Deluje tudi v panogah Voda - pridobivanje, Voda - pridobivanje. Sedež podjetja je v kraju Sitges, Španija.

 6. GAS BRIMAIN, S.A.

  Španija

  GAS BRIMAIN, S.A., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Mineralna voda. Deluje tudi v panogah Voda, karbonirana, Voda, karbonirana. Sedež podjetja je v kraju Alicante/Alacant, Španija.

 7. HELLODROGIST

  Nizozemska

  HELLODROGIST, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Voda, karbonirana. Sedež podjetja je v kraju Haarlem, Nizozemska.

 8. KARLOVARSKE MINERALNI VODY, A. S.

  Češka Republika

  KARLOVARSKE MINERALNI VODY, A. S., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Mineralna voda. Deluje tudi v panogah Voda, karbonirana, Voda, karbonirana. Sedež podjetja je v kraju Karlovy Vary, Češka Republika.

 9. MANANTIAL DE FUENCALIENTE SA

  Španija

  MANANTIAL DE FUENCALIENTE SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Voda, karbonirana. Deluje tudi v panogah Mineralna voda, Mineralna voda, naravna, Mineralna voda, Mineralna voda, naravna. Sedež podjetja je v kraju Medio Cudeyo, Španija.

 10. LEISSLINGER MINERALBRUNNEN GMBH

  Nemčija

  LEISSLINGER MINERALBRUNNEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mineralna voda. Deluje tudi v panogah Voda, karbonirana, Brezakoholne, peneče pijače, Voda, karbonirana, Brezakoholne, peneče pijače. Sedež podjetja je v kraju Leißling, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno