• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • saniranje tal

Rezultati za

Saniranje tal - Uvoz izvoz

 1. ACRYTEC FLOORING GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  Our experience for your top quality success – from a single source. At acrytec flooring, no two jobs are the same. Every solution is precisely tailored to customer requirements. Our specialist advice is based on long-standing experience and in-depth technical expertise. Our qualified team of 20 experts will guarantee that your project runs smoothly and reliably. Precise scheduling guarantees short blocking times and thereby a low production downtimes. acrytec flooring was founded in 1997. The company creates heavy duty functional floors for the food industry and is now one of the Germany's specialists in complete flooring solutions. Owners Sabine and Horst Stamm learned the craft of flooring construction from scratch. The company's long-standing experience in different areas of the industry makes acrytec flooring an expert partner and valuable advisor.

 2. SPAQUE

  Belgija

  Verified by europages badge

  SPAQUE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Okolje - svetovanje in nadzor. Deluje tudi v panogah Varstvo okolja - storitve, Analiza tal, Saniranje tal, Brownfield decontamination, Landfill decontamination, Soil investigations, Waste-water treatment facility management, environmental analyses, Varstvo okolja - storitve. Sedež podjetja je v kraju Liège, Belgija.

 3. ALPHASOIL TECHNICAL SOLUTIONS GMBH

  Nemčija

  ALPHASOIL TECHNICAL SOLUTIONS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svetovalni biroji - visoka in nizka gradnja. Deluje tudi v panogah Surovine za gradbena in javna dela, Saniranje tal, Surovine za gradbena in javna dela, stabilisers, Saniranje tal, compacting building plots. Sedež podjetja je v kraju Groß-gerau, Nemčija.

 4. IBS INTERNATIONAL GMBH

  Nemčija

  IBS INTERNATIONAL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Saniranje tal. Sedež podjetja je v kraju Sulzfeld, Nemčija.

 5. MEGA CLEAN GEBÄUDEMANAGEMENT GMBH

  Nemčija

  MEGA CLEAN GEBÄUDEMANAGEMENT GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Saniranje tal. Sedež podjetja je v kraju Frankfurt Am Main, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. KORODUR INTERNATIONAL GMBH

  Nemčija

  KORODUR INTERNATIONAL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Byggmaterial. Deluje tudi v panogah Saniranje tal, bentonite, Saniranje tal, litter boxes, hardening and tempering. Sedež podjetja je v kraju Amberg, Nemčija.

 2. PTC PUR-TECHNIC GMBH

  Nemčija

  PTC PUR-TECHNIC GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Saniranje tal. Deluje tudi v panogah Industrial floor coating. Sedež podjetja je v kraju Filderstadt, Nemčija.

 3. SAGRO

  Nizozemska

  SAGRO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rušitve - izvajalci. Deluje tudi v panogah Azbest - odstranjevanje, Gradbeni odpadki - recikliranje, Saniranje tal, Azbest - odstranjevanje, Gradbeni odpadki - recikliranje, Saniranje tal. Sedež podjetja je v kraju 'S-Heerenhoek, Nizozemska.

 4. GE GROUND ENGINEERING

  Italija

  GE GROUND ENGINEERING, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Znanstveno-raziskovalni centri in laboratoriji. Deluje tudi v panogah Saniranje tal, hardening and tempering, environmental analyses, Saniranje tal, land analysis. Sedež podjetja je v kraju Campolongo Maggiore, Italija.

 5. RECYTERRE

  Belgija

  RECYTERRE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zbiranje in recikliranje raznih predmetov. Deluje tudi v panogah Varstvo okolja - storitve, Čiščenje, industrijsko, Saniranje tal, Varstvo okolja - storitve, Čiščenje, industrijsko, Saniranje tal, waste treatment services. Sedež podjetja je v kraju Pont-De-Loup, Belgija.

 1. BRADERS LAND DRAINAGE

  Združena Kraljevina

  BRADERS LAND DRAINAGE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Saniranje tal. Sedež podjetja je v kraju Louth, Lincolnshire, Združena Kraljevina.

 2. P.R.B. REM-BUD

  Poljska

  P.R.B. REM-BUD, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Saniranje tal. Deluje tudi v panogah Čiščenje zgradb, sludge and sewage treatment plant drainage, gutter repairs, gas channelling, Čiščenje zgradb. Sedež podjetja je v kraju Gliwice, Poljska.

 1. DE VLIEGER GUY

  Belgija

  DE VLIEGER GUY, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Saniranje tal. Sedež podjetja je v kraju Merendree, Belgija.

 2. ALL IN ONE - IHR DIENSTLEISTER RUND UM HAUS, GARTEN & TECHNI

  Nemčija

  ALL IN ONE - IHR DIENSTLEISTER RUND UM HAUS, GARTEN & TECHNI, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Saniranje tal. Deluje tudi v panogah Möbelmontering, kitchen assembly, refrigeration plant and equipment bulkheads. Sedež podjetja je v kraju Bad Liebenzell, Nemčija.

 3. GEOPARTNER

  Luksemburg

  GEOPARTNER, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije. Deluje tudi v panogah Saniranje tal, Analize tal in vode, Saniranje tal, Analize tal in vode, geotechnical surveys, Geotechnical solutions for ground surfaces. Sedež podjetja je v kraju Niederanven, Luksemburg.

 4. KOZAK PHU

  Poljska

  KOZAK PHU, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Saniranje tal. Deluje tudi v panogah Obdelava in recikliranje odpadkov, ducting systems, Obdelava in recikliranje odpadkov, industrial installation recovery, environmental protection. Sedež podjetja je v kraju Warszawa, Poljska.

 5. BOWATECH

  Luksemburg

  BOWATECH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Saniranje tal. Sedež podjetja je v kraju Lorentzweiler, Luksemburg.

 6. APOLLON PSALTIRAS SUCCESSORS

  Grčija

  APOLLON PSALTIRAS SUCCESSORS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Polaganje ploščic in tlakovanje - podjetja. Deluje tudi v panogah Saniranje tal, Saniranje tal. Sedež podjetja je v kraju Ano Liosia Athens, Grčija.

 7. RIMATHERM

  Nemčija

  RIMATHERM, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Saniranje tal. Deluje tudi v panogah floor heating systems. Sedež podjetja je v kraju Rheine, Nemčija.

 8. FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA AS-EKO

  Poljska

  FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA AS-EKO, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Saniranje tal. Deluje tudi v panogah ducting systems, sludge and sewage treatment plant drainage, ducts, gutter repairs. Sedež podjetja je v kraju Tomaszów Mazowiecki, Poljska.

 1. VERHOEVEN MILIEUTECHNIEK

  Nizozemska

  VERHOEVEN MILIEUTECHNIEK, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Saniranje tal. Deluje tudi v panogah Predelava industrijskih odpadnih voda, Odstranjevanje posledic onesnaževanja okolja - storitve, surveys, Predelava industrijskih odpadnih voda, Odstranjevanje posledic onesnaževanja okolja - storitve. Sedež podjetja je v kraju Zaltbommel, Nizozemska.

 2. HENS

  Belgija

  HENS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Saniranje tal. Deluje tudi v panogah Ceste - izvajalci, Gradbeni odpadki - recikliranje, Mostovi in ceste - izvajalci, Ceste - izvajalci, Gradbeni odpadki - recikliranje, Mostovi in ceste - izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Wuustwezel, Belgija.

 3. AO GEUSSENS K

  Belgija

  AO GEUSSENS K, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Saniranje tal. Deluje tudi v panogah building demolitions, construction of sewage systems, pipes for drainage. Sedež podjetja je v kraju Lanklaar, Belgija.

 4. BE-CON BVBA

  Belgija

  BE-CON BVBA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Saniranje tal. Deluje tudi v panogah Preprečevanje onesnaževanja zraka, consulting for environmental improvement and controls, Preprečevanje onesnaževanja zraka, land tillage for reclamation, Clearing. Sedež podjetja je v kraju Herselt, Belgija.

 5. JACKY KNOOPS - KASSINGER

  Belgija

  JACKY KNOOPS - KASSINGER, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Saniranje tal. Deluje tudi v panogah building demolitions, construction of sewage systems, container services. Sedež podjetja je v kraju Opglabbeek, Belgija.

 6. DEN OUDEN GRUPPE

  Nizozemska

  DEN OUDEN GRUPPE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Saniranje tal. Sedež podjetja je v kraju Schijndel, Nizozemska.

 7. BETTINESCHI SRL

  Italija

  BETTINESCHI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Saniranje tal. Deluje tudi v panogah road building, plumbing and sewage works, demolitions. Sedež podjetja je v kraju Rovetta, Italija.

 8. FRANCOIS LANDBOUWWERKEN

  Belgija

  FRANCOIS LANDBOUWWERKEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Saniranje tal. Deluje tudi v panogah building demolitions, foundations for buildings. Sedež podjetja je v kraju Dilbeek, Belgija.

 9. HANSSENS HERMAN

  Belgija

  HANSSENS HERMAN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Konstrukcijska dela. Deluje tudi v panogah Saniranje tal, building demolitions, Saniranje tal. Sedež podjetja je v kraju Oosterzele, Belgija.

 10. TECHNICUVE

  Belgija

  TECHNICUVE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Varstvo okolja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Saniranje tal, Saniranje tal, environmental analysis services for atmospheric pollution. Sedež podjetja je v kraju Buetgenbach, Belgija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno