• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • priprava tal- stroji in oprema

Rezultati za

Priprava tal- stroji in oprema - Uvoz izvoz

 1. TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY

  Turčija

  Verified by europages badge

  TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kmetijski stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Priprava tal, stroji in oprema, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Poljedelski stroji, Poljedelstvo - uvoz-izvoz, Agricultural Machinery, Agricultural Equipment, Tillage Machinery, Tillage Equipment. Sedež podjetja je v kraju Eskisehir, Turčija.

 2. S&M AGRICOLE

  Francija

  Verified by europages badge

  S&M AGRICOLE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Poljedelska proizvodnja, Sejanje - stroji in oprema, Poljedelski stroji, Priprava tal, stroji in oprema, spare parts, wholesale, production of agricultural machinery, Poljedelska proizvodnja, scrub-clearers for large areas. Sedež podjetja je v kraju Ingwiller, Francija.

 3. MIPE VIVIANI SRL

  Italija

  MIPE VIVIANI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Priprava tal, stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Monteriggioni, Italija.

 4. INGAUNA VAPORE SRL

  Italija

  INGAUNA VAPORE SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kotli, industrijski. Deluje tudi v panogah Termoelektrarne, Priprava tal, stroji in oprema, gas steam generators for heating plants, Termoelektrarne, Priprava tal, stroji in oprema, heat treatment. Sedež podjetja je v kraju Castelbianco, Italija.

 5. LENKOMTECH

  Rusija

  LENKOMTECH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelski stroji. Deluje tudi v panogah Priklopniki-cisterne, Kmetijski stroji in naprave, Priprava tal, stroji in oprema, Poljedelske naprave in oprema, Priklopniki-cisterne, Kmetijski stroji in naprave, Priprava tal, stroji in oprema, Poljedelske naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Penza, Rusija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. DE BRUYCKER

  Belgija

  DE BRUYCKER, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Gradbeništvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Priprava tal, stroji in oprema, Priprava tal, stroji in oprema, used machinery bought and sold, hire and sale of construction machinery, construction site machinery rental. Sedež podjetja je v kraju Oostende, Belgija.

 2. GRAMEGNA S.R.L.

  Italija

  GRAMEGNA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Priprava tal, stroji in oprema, Priprava tal, stroji in oprema, spading machines, hoeing machines. Sedež podjetja je v kraju Broni, Italija.

 3. PRODIAFIX-LUX

  Luksemburg

  PRODIAFIX-LUX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Diamantna orodja. Deluje tudi v panogah Orodni stroji za žaganje, Priprava tal, stroji in oprema, Orodni stroji za žaganje, Priprava tal, stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Esch Sur Alzette, Luksemburg.

 4. WOLFF-WEYLAND

  Luksemburg

  WOLFF-WEYLAND, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Priprava tal, stroji in oprema, Kmetijstvo - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Priprava tal, stroji in oprema, tractor, Kmetijstvo - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Noerdange, Luksemburg.

 5. SIMA S.R.L.

  Italija

  SIMA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Priprava tal, stroji in oprema. Deluje tudi v panogah multi-blade cutters. Sedež podjetja je v kraju Ripa Teatina, Italija.

 1. DI CASA TARIMAS

  Španija

  DI CASA TARIMAS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Priprava tal, stroji in oprema. Deluje tudi v panogah laminated flooring. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 2. AGROLIMA - COMÉRCIO DE MAQUINAS AGRICOLAS E INDUSTRIAIS, LDA

  Portugalska

  AGROLIMA - COMÉRCIO DE MAQUINAS AGRICOLAS E INDUSTRIAIS, LDA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Priprava tal, stroji in oprema, Priprava tal, stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Seara, Portugalska.

 1. KUHN HUARD SA

  Francija

  KUHN HUARD SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Priprava tal, stroji in oprema. Deluje tudi v panogah farming machinery, agricultural machinery carried and towed, forest machinery work, forest barking machines. Sedež podjetja je v kraju Châteaubriant Cedex, Francija.

 2. MAES

  Belgija

  MAES, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Priprava tal, stroji in oprema, Vrtno orodje, Priprava tal, stroji in oprema, Vrtno orodje, articles for plumbing. Sedež podjetja je v kraju Kasterlee, Belgija.

 3. SOCIETE DES ETS LOUIS QUIVOGNE

  Francija

  SOCIETE DES ETS LOUIS QUIVOGNE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Priprava tal, stroji in oprema, Priprava obdelovalnih površin, Priprava tal, stroji in oprema, farm machinery, farming industrial machinery, Priprava obdelovalnih površin. Sedež podjetja je v kraju Jussey, Francija.

 4. DE BESTRATER

  Belgija

  DE BESTRATER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ceste - gradbeni materiali. Deluje tudi v panogah Priprava tal, stroji in oprema, Priprava tal, stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Beverlo, Belgija.

 5. TOMENZOLI S.R.L.

  Italija

  TOMENZOLI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Priprava tal, stroji in oprema, Priprava tal, stroji in oprema, beach cleaners, swathers. Sedež podjetja je v kraju Monzambano, Italija.

 6. ANDREAS STIHL, S.A.

  Portugalska

  ANDREAS STIHL, S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Priprava tal, stroji in oprema, Priprava tal, stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Sintra, Portugalska.

 7. DUCHESNE LOCATION

  Belgija

  DUCHESNE LOCATION, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Priprava tal, stroji in oprema. Deluje tudi v panogah street works machinery rental. Sedež podjetja je v kraju Huy, Belgija.

 8. VELES AGRO LTD.

  Ukraijna

  VELES AGRO LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Priprava tal, stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Mechanical Seeders, Pneumatic seeders, harrow disks, ploughs. Sedež podjetja je v kraju Odessa, Ukraijna.

 1. XELAN INTERNATIONAL GMBH

  Nemčija

  XELAN INTERNATIONAL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Priprava tal, stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Priprava tal, stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Simmerath, Nemčija.

 2. EUMOT MASCHINEN- UND MOTORGERÄTE INH. JOSEF RING

  Nemčija

  EUMOT MASCHINEN- UND MOTORGERÄTE INH. JOSEF RING, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Priprava tal, stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Priprava tal, stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Landau, Nemčija.

 3. UYANIK YATAGANLI TARIM MAK.SAN.TIC.LTD.STI

  Turčija

  UYANIK YATAGANLI TARIM MAK.SAN.TIC.LTD.STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Priprava tal, stroji in oprema. Deluje tudi v panogah agricultural machinery and equipment, agricultural products, farm vehicles, farm machinery. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 4. DOMS - VAN DEN BOSSCHE

  Belgija

  DOMS - VAN DEN BOSSCHE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Prenosna orodja - na motorni pogon. Deluje tudi v panogah Ročna orodja - brez motorja, Priprava tal, stroji in oprema, Ročna orodja - brez motorja, garden machine hire and repairs, Priprava tal, stroji in oprema, electric lift truck hire. Sedež podjetja je v kraju Lier, Belgija.

 5. INNOVATION TECHNOLOGY S.R.L.

  Italija

  INNOVATION TECHNOLOGY S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Priprava tal, stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Belmonte Calabro, Italija.

 6. FAE GROUP S.P.A. DIVISIONE PRIMETECH

  Italija

  FAE GROUP S.P.A. DIVISIONE PRIMETECH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Priprava tal, stroji in oprema, Priprava tal, stroji in oprema, machinery and equipment for road and motorway maintenance. Sedež podjetja je v kraju Sarnonico, Italija.

 7. ETRAMO

  Belgija

  ETRAMO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Priprava tal, stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Industrijski čistilni stroji in oprema, Črpalke, Industrijski čistilni stroji in oprema, Črpalke, gardening machines. Sedež podjetja je v kraju Wijnegem, Belgija.

 8. AGROMET

  Španija

  AGROMET, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Priprava tal, stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Poljedelski stroji, Poljedelski stroji. Sedež podjetja je v kraju Ejea De Los Caballeros, Španija.

 9. MASCHINENRING ENNS- PALTENTAL

  Avstrija

  MASCHINENRING ENNS- PALTENTAL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Priprava tal, stroji in oprema, Sejanje - stroji in oprema, Pršilne naprave, kmetijske, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Priprava tal, stroji in oprema, Sejanje - stroji in oprema, Pršilne naprave, kmetijske. Sedež podjetja je v kraju Liezen, Avstrija.

 10. ETRAMA SA

  Švica

  ETRAMA SA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin. Deluje tudi v panogah Poljedelske naprave in oprema, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Priprava tal, stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Poljedelske naprave in oprema, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Priprava tal, stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski. Sedež podjetja je v kraju Etagnières, Švica.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno