• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • sol- industrijska

Rezultati za

Sol- industrijska - Uvoz izvoz

 1. BÜCHERL GALVANOSERVICE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BÜCHERL GALVANOSERVICE GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sol, industrijska. Sedež podjetja je v kraju Türkheim, Nemčija.

 2. SALZKONTOR FRITZ SCHMID GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  SALZKONTOR FRITZ SCHMID GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sol, industrijska. Sedež podjetja je v kraju Fellbach, Nemčija.

 3. DR. PAUL LOHMANN GMBH & CO. KGAA

  Nemčija

  Verified by europages badge

  DR. PAUL LOHMANN GMBH & CO. KGAA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Farmacevtski izdelki. Deluje tudi v panogah Farmacevtski izdelki - osnovni in pomožni, Sol, industrijska, Farmacevtski izdelki - osnovni in pomožni, Sol, industrijska, mineral salts, iron, zinc, Magnesium, copper. Sedež podjetja je v kraju Emmerthal, Nemčija.

 4. EUROSALT SALZHANDELSGES.MBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  EUROSALT SALZHANDELSGES.MBH, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Sol, industrijska. Sedež podjetja je v kraju Duisburg, Nemčija.

 5. NUWEN INDUSTRIE ET ENVIRONNEMENT

  Francija

  Verified by europages badge

  NUWEN INDUSTRIE ET ENVIRONNEMENT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sredstva za pripravo vode. Deluje tudi v panogah Sol, industrijska, Sredstva za mehčanje vode, Naravni polimeri, Predelava industrijskih odpadnih voda, import-export of raw materials, calcium carbonate producer, supplier of water treatment solution, natural water softening solution, Sol, industrijska. Sedež podjetja je v kraju Dinard, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ICB SALZ UND INDUSTRIEBEDARF GMBH

  Nemčija

  ICB SALZ UND INDUSTRIEBEDARF GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sol, industrijska. Deluje tudi v panogah food salt, water softener salt. Sedež podjetja je v kraju Pritzwalk, Nemčija.

 2. COLORICIO.SRL

  Romunija

  COLORICIO.SRL, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Sol, industrijska. Deluje tudi v panogah sea transport, rolled steels, industrial salts in tablet form, table salt. Sedež podjetja je v kraju Baia Mare, Romunija.

 3. SALZ-HELMREICH GMBH

  Nemčija

  SALZ-HELMREICH GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sol. Deluje tudi v panogah Sol, industrijska, gem salt, bath salts, Sol, industrijska. Sedež podjetja je v kraju Nürnberg, Nemčija.

 4. SCHÜSSLER NOVACHEM GMBH

  Nemčija

  SCHÜSSLER NOVACHEM GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sol, industrijska. Deluje tudi v panogah Sol, Sol, sodium chloride, calcium chloride. Sedež podjetja je v kraju Halle, Nemčija.

 5. CFL- CHEMISCHE FABRIK LEHRTE GMBH & CO. KG

  Nemčija

  CFL- CHEMISCHE FABRIK LEHRTE GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sol, industrijska. Deluje tudi v panogah Anorganska kemija - surovine in derivati, calcium chloride, sodium sulphate, magnesium sulfate, Anorganska kemija - surovine in derivati. Sedež podjetja je v kraju Lehrte, Nemčija.

 1. SALES DEL CENTRO

  Španija

  SALES DEL CENTRO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sol, industrijska. Deluje tudi v panogah Embalaža - podjetja, road maintenance salt and sand, Embalaža - podjetja, chlorine for water, Cleaning products. Sedež podjetja je v kraju Tarancon, Španija.

 2. PAG 91 D.O.O.

  Hrvaška

  PAG 91 D.O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sol. Deluje tudi v panogah Sol, industrijska, food salt, table salt, Sol, industrijska, salt processing and sale. Sedež podjetja je v kraju Pag, Hrvaška.

 1. SALDOSA

  Španija

  SALDOSA, ki deluje v panogi Sol. Deluje tudi v panogah Sol, industrijska, Anorganska kemija - surovine in derivati, industrial salts, food salt, Sol, industrijska, Anorganska kemija - surovine in derivati. Sedež podjetja je v kraju Beriáin-Navarra, Španija.

 2. OMEGA LINE EGYPT

  Egipt

  OMEGA LINE EGYPT, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Sol, industrijska. Deluje tudi v panogah vacuum salt. Sedež podjetja je v kraju Cairo, Egipt.

 3. SALTADE

  Turčija

  SALTADE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Sol, industrijska. Deluje tudi v panogah vacuum salt, dishwasher salt. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. GRUPO SALINA

  Španija

  GRUPO SALINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sol, industrijska. Sedež podjetja je v kraju Abrera-Barcelona, Španija.

 5. CRISTALLIDISALE

  Italija

  CRISTALLIDISALE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sol. Deluje tudi v panogah Sol, industrijska, food salt, unprocessed sea salt, Sol, industrijska. Sedež podjetja je v kraju Margherita Di Savoia, Italija.

 6. KOYUNCU GROUP GERMANY GMBH

  Nemčija

  KOYUNCU GROUP GERMANY GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sol, industrijska. Deluje tudi v panogah table salt, industrial salts. Sedež podjetja je v kraju Duisburg, Nemčija.

 7. SALINE S.R.L.

  Italija

  SALINE S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sol, industrijska. Deluje tudi v panogah Sol, Sol, unprocessed sea salt. Sedež podjetja je v kraju Margherita Di Savoia, Italija.

 8. DECOSAL & SPA SL. DESARROLLOS COMERCIALES SALINEROS.

  Španija

  DECOSAL & SPA SL. DESARROLLOS COMERCIALES SALINEROS., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sol, industrijska. Deluje tudi v panogah fine grain cooking sea salt. Sedež podjetja je v kraju Marchuquera (valencia) Spain, Španija.

 1. CICEK TUZ

  Turčija

  CICEK TUZ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sol, industrijska. Deluje tudi v panogah edible salt, gem salt, Vattenavhärdningssalt. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 2. EVO INVEST LTD

  Bolgarija

  EVO INVEST LTD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Sol, industrijska. Deluje tudi v panogah Frozen foods, frozen meats, services for commerce, auto transport service. Sedež podjetja je v kraju Dobrich, Bolgarija.

 3. OMNIASALE

  Italija

  OMNIASALE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sol, industrijska. Deluje tudi v panogah calcium chloride, Vattenavhärdningssalt, sodium bicarbonate, Vägsalt. Sedež podjetja je v kraju telgate, Italija.

 4. GULER TUZ

  Turčija

  GULER TUZ, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Sol, industrijska. Deluje tudi v panogah industrial salts, gem salt, edible salt, table salt. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 5. ZOUTMAN

  Belgija

  ZOUTMAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sol. Deluje tudi v panogah Sol, industrijska, Sol, industrijska, industrial salts in powder form, bath salts. Sedež podjetja je v kraju Roeselare, Belgija.

 6. GLOBAL SRL

  Italija

  GLOBAL SRL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Sol, industrijska. Deluje tudi v panogah unprocessed sea salt, food salt, industrial chemical products. Sedež podjetja je v kraju Scarmagno, Italija.

 7. CHEMRO HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Avstrija

  CHEMRO HANDELSGESELLSCHAFT MBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sol, industrijska. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 8. INFOSA SALINES DE LA TRINITAT

  Španija

  INFOSA SALINES DE LA TRINITAT, ki deluje v panogi Dišave, ekstrakti in začimbe. Deluje tudi v panogah Sol, industrijska, Sol, industrijska, salt processing and sale, services and activities concerning the food and preserved food industry, unprocessed sea salt. Sedež podjetja je v kraju Rubí - Barcelona, Španija.

 9. TETRA CHEMICALS EUROPE AB CALCIUM CHLORIDE

  Švedska

  TETRA CHEMICALS EUROPE AB CALCIUM CHLORIDE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Surovine za gradbena in javna dela. Deluje tudi v panogah Sol, industrijska, Sol, industrijska. Sedež podjetja je v kraju Helsingborg, Švedska.

 10. S.A.L.T. CONSULTING GMBH

  Nemčija

  S.A.L.T. CONSULTING GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Minerali. Deluje tudi v panogah Sol, industrijska, Sol, industrijska, potassium ores, potassium and derivatives, Magnesium. Sedež podjetja je v kraju Ahaus, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno