• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo

Rezultati za

Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo - Uvoz izvoz

 1. SKS MACHINES

  Belgija

  Verified by europages badge

  SKS MACHINES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni. Deluje tudi v panogah Rabljeni stroji in naprave, Kovinsko stavbno mizarstvo, kovano železo - stroji in oprema, Metalurgija - stroji in naprave, Lesno-obdelovalni - stroji in oprema, Opekarne - stroji in oprema, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Kovine - stroji in oprema, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Rabljeni stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Willebroek, Belgija.

 2. RASTAL GMBH & CO.KG

  Nemčija

  RASTAL GMBH & CO.KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah drinking glasses, glasses, coffee cups, gift items. Sedež podjetja je v kraju Höhr-Grenzhausen, Nemčija.

 3. STAR UNIVERSAL (GOSPORT) LTD

  Združena Kraljevina

  STAR UNIVERSAL (GOSPORT) LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lesne plošče - stroji za izdelavo. Deluje tudi v panogah Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Gosport, Združena Kraljevina.

 4. SKY TECH

  Rusija

  SKY TECH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Zrcalno steklo in ogledala, Steklenina, umetniška, Poslikava stekla, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Zrcalno steklo in ogledala, Steklenina, umetniška, Poslikava stekla, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Zheleznogorsk, Rusija.

 5. FRATELLI PEZZA S.R.L.

  Italija

  FRATELLI PEZZA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah supplies for the glass industry, machinery and equipment for the glass industry. Sedež podjetja je v kraju Clusone, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. PRAETOR TRADE

  Turčija

  PRAETOR TRADE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Parketna tla, accessories for pvc window and door frames, ceramics, electrical ceramics, technical, Parketna tla. Sedež podjetja je v kraju İstanbul, Turčija.

 2. LUOYANG GANGXIN GLASS TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kitajska

  LUOYANG GANGXIN GLASS TECHNOLOGY CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Luoyang, Kitajska.

 3. GLOBAL FILTERS LTD

  Združena Kraljevina

  GLOBAL FILTERS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lesne plošče - stroji za izdelavo. Deluje tudi v panogah Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo, air filtration system. Sedež podjetja je v kraju Verwood, Združena Kraljevina.

 4. MODAARTS CONCEPT

  Turčija

  MODAARTS CONCEPT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 5. GUANGZHOU HUICHI GLASS TECHNICAL CO.

  Kitajska

  GUANGZHOU HUICHI GLASS TECHNICAL CO., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Guangzhou, Kitajska.

 1. ASHTON INDUSTRIAL SALES LTD

  Združena Kraljevina

  ASHTON INDUSTRIAL SALES LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Steklo - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Harlow, Združena Kraljevina.

 2. GUOFENG CERAMICS TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kitajska

  GUOFENG CERAMICS TECHNOLOGY CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah artistic ceramic furnishings. Sedež podjetja je v kraju Dongguan, Kitajska.

 1. GEM-PROJECTS

  Belgija

  GEM-PROJECTS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Nijlen, Belgija.

 2. CONSTRUKTGLAS

  Belgija

  CONSTRUKTGLAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo, za industrijo. Deluje tudi v panogah Steklo - za pregrade in vrata, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo, ojačano, gladko, Formati stekla, Steklo - za pregrade in vrata, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo, ojačano, gladko, Formati stekla. Sedež podjetja je v kraju Harelbeke, Belgija.

 3. LIE-MA-TEC, INH. WOLFGANG LIEBST

  Nemčija

  LIE-MA-TEC, INH. WOLFGANG LIEBST, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Unsleben, Nemčija.

 4. FABERGLASS

  Italija

  FABERGLASS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Terni, Italija.

 5. 3M TECHNICAL CERAMICS

  Alandski otoki

  3M TECHNICAL CERAMICS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Neuss, Alandski otoki.

 6. AFYON CAM MOZAIK

  Turčija

  AFYON CAM MOZAIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah building-grade glass, glass mosaic, mosaic tiles, ceramics for bathrooms. Sedež podjetja je v kraju Afyonkarahisar, Turčija.

 7. KALIX

  Francija

  KALIX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji in oprema za kozmetično industrijo. Deluje tudi v panogah Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, mascara, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Courcouronnes, Francija.

 8. BOTTERO GMBH

  Nemčija

  BOTTERO GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Zrcalno steklo in ogledala, Izdelki iz votlega stekla, Zrcalno steklo in ogledala, Izdelki iz votlega stekla, machine building. Sedež podjetja je v kraju Grevenbroich, Nemčija.

 1. HARWARDT GLASFACHBETRIEB GMBH

  Nemčija

  HARWARDT GLASFACHBETRIEB GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Zaključna dela, Pleskarstvo - izvajalci, Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Zaključna dela, Pleskarstvo - izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Meckenheim, Nemčija.

 2. GLAS-TECHNIK-OBJEKTBERATUNG A. HARK

  Nemčija

  GLAS-TECHNIK-OBJEKTBERATUNG A. HARK, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Zaključna dela, Pleskarstvo - izvajalci, Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Zaključna dela, Pleskarstvo - izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Wilsdruff, Nemčija.

 3. C-TECHNOLOGY

  Nizozemska

  C-TECHNOLOGY, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Keramika - stroji in oprema za industrijo, Keramika, industrijska, Keramika, nepregorna, Keramika, sestavni deli - elektrika, Keramika - stroji in oprema za industrijo, Keramika, industrijska, Keramika, nepregorna, Keramika, sestavni deli - elektrika. Sedež podjetja je v kraju Waalwijk, Nizozemska.

 4. VETROX AG

  Švica

  VETROX AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ročna orodja - brez motorja. Deluje tudi v panogah Prenosna orodja - na motorni pogon, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Izdelki iz votlega stekla, Prenosna orodja - na motorni pogon, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Izdelki iz votlega stekla. Sedež podjetja je v kraju Pfaffikon, Švica.

 5. WINTEC AG

  Nemčija

  WINTEC AG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Steklo - stroji in oprema za industrijo, Avtomobili, Osebni avtomobili, Avtomobili, rabljeni, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Avtomobili, Osebni avtomobili, Avtomobili, rabljeni. Sedež podjetja je v kraju Limburg, Nemčija.

 6. KAIZENINOX

  Turčija

  KAIZENINOX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Uvoz - izvoz - steklo in izdelki iz stekla, Door knobs, Uvoz - izvoz - steklo in izdelki iz stekla, stainless steel hinge, zamak alloy hinge. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 7. HEINZ SCHOLL AG

  Švica

  HEINZ SCHOLL AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Označevalni in etiketirni stroji. Deluje tudi v panogah Tiskarstvo in stavek - stroji in oprema, Fasoniranje in knjigovezništvo - stroji in oprema, Reprografija - stroji in oprema, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Tiskarstvo in stavek - stroji in oprema, Fasoniranje in knjigovezništvo - stroji in oprema, Reprografija - stroji in oprema, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Gwatt, Švica.

 8. GMC GMBH

  Nemčija

  GMC GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Steklo - stroji in oprema za industrijo, Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Zaključna dela, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Zaključna dela. Sedež podjetja je v kraju Düsseldorf, Nemčija.

 9. THERMOSEAL GLASS EQUIPMENT LTD

  Združena Kraljevina

  THERMOSEAL GLASS EQUIPMENT LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Steklo - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo, spacer struts for double glazing. Sedež podjetja je v kraju Birmingham, Združena Kraljevina.

 10. NEW-MAINLAND DEUTSCHLAND IHN.GLAS-LINK HARALD LINK

  Nemčija

  NEW-MAINLAND DEUTSCHLAND IHN.GLAS-LINK HARALD LINK, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ročna orodja - brez motorja. Deluje tudi v panogah Prenosna orodja - na motorni pogon, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Zaključna dela, Prenosna orodja - na motorni pogon, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Zaključna dela. Sedež podjetja je v kraju Frankfurt, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno