• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo

Rezultati za

Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo - Uvoz izvoz

 1. SKS MACHINES

  Belgija

  Verified by europages badge

  SKS MACHINES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni. Deluje tudi v panogah Rabljeni stroji in naprave, Kovinsko stavbno mizarstvo, kovano železo - stroji in oprema, Metalurgija - stroji in naprave, Lesno-obdelovalni - stroji in oprema, Opekarne - stroji in oprema, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Kovine - stroji in oprema, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Rabljeni stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Willebroek, Belgija.

 2. RASTAL GMBH & CO.KG

  Nemčija

  RASTAL GMBH & CO.KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah drinking glasses, glasses, coffee cups, gift items. Sedež podjetja je v kraju Höhr-Grenzhausen, Nemčija.

 3. STAR UNIVERSAL (GOSPORT) LTD

  Združena Kraljevina

  STAR UNIVERSAL (GOSPORT) LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lesne plošče - stroji za izdelavo. Deluje tudi v panogah Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Gosport, Združena Kraljevina.

 4. FRATELLI PEZZA S.R.L.

  Italija

  FRATELLI PEZZA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah supplies for the glass industry, machinery and equipment for the glass industry. Sedež podjetja je v kraju Clusone, Italija.

 5. PRAETOR TRADE

  Turčija

  PRAETOR TRADE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Parketna tla, accessories for pvc window and door frames, ceramics, electrical ceramics, technical, Parketna tla. Sedež podjetja je v kraju İstanbul, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. OFFICINE BELLUCCI SRLS

  Italija

  OFFICINE BELLUCCI SRLS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah glass processing, glass grinding, machines for glass cutting. Sedež podjetja je v kraju Stroncone, Italija.

 2. 3M TECHNICAL CERAMICS

  Alandski otoki

  3M TECHNICAL CERAMICS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Neuss, Alandski otoki.

 3. AFYON CAM MOZAIK

  Turčija

  AFYON CAM MOZAIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah building-grade glass, glass mosaic, mosaic tiles, ceramics for bathrooms. Sedež podjetja je v kraju Afyonkarahisar, Turčija.

 4. CONSTRUKTGLAS

  Belgija

  CONSTRUKTGLAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo, za industrijo. Deluje tudi v panogah Steklo - za pregrade in vrata, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo, ojačano, gladko, Formati stekla, Steklo - za pregrade in vrata, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo, ojačano, gladko, Formati stekla. Sedež podjetja je v kraju Harelbeke, Belgija.

 5. GLOBAL FILTERS LTD

  Združena Kraljevina

  GLOBAL FILTERS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lesne plošče - stroji za izdelavo. Deluje tudi v panogah Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo, air filtration system. Sedež podjetja je v kraju Verwood, Združena Kraljevina.

 1. FABERGLASS

  Italija

  FABERGLASS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Terni, Italija.

 2. MODAARTS CONCEPT

  Turčija

  MODAARTS CONCEPT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 1. LIE-MA-TEC, INH. WOLFGANG LIEBST

  Nemčija

  LIE-MA-TEC, INH. WOLFGANG LIEBST, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Unsleben, Nemčija.

 2. GEM-PROJECTS

  Belgija

  GEM-PROJECTS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Nijlen, Belgija.

 3. ASHTON INDUSTRIAL SALES LTD

  Združena Kraljevina

  ASHTON INDUSTRIAL SALES LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Steklo - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Harlow, Združena Kraljevina.

 4. MEDIPRINT APPARATEBAU GMBH

  Nemčija

  MEDIPRINT APPARATEBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Grafing B. München, Nemčija.

 5. KALIX

  Francija

  KALIX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji in oprema za kozmetično industrijo. Deluje tudi v panogah Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, mascara, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Courcouronnes, Francija.

 6. BOTTERO GMBH

  Nemčija

  BOTTERO GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Zrcalno steklo in ogledala, Izdelki iz votlega stekla, Zrcalno steklo in ogledala, Izdelki iz votlega stekla, machine building. Sedež podjetja je v kraju Grevenbroich, Nemčija.

 7. HARWARDT GLASFACHBETRIEB GMBH

  Nemčija

  HARWARDT GLASFACHBETRIEB GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Zaključna dela, Pleskarstvo - izvajalci, Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Zaključna dela, Pleskarstvo - izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Meckenheim, Nemčija.

 8. GMC GMBH

  Nemčija

  GMC GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Steklo - stroji in oprema za industrijo, Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Zaključna dela, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Zaključna dela. Sedež podjetja je v kraju Düsseldorf, Nemčija.

 1. KAIZENINOX

  Turčija

  KAIZENINOX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Uvoz - izvoz - steklo in izdelki iz stekla, Door knobs, Uvoz - izvoz - steklo in izdelki iz stekla, stainless steel hinge, zamak alloy hinge. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. NEW-MAINLAND DEUTSCHLAND IHN.GLAS-LINK HARALD LINK

  Nemčija

  NEW-MAINLAND DEUTSCHLAND IHN.GLAS-LINK HARALD LINK, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ročna orodja - brez motorja. Deluje tudi v panogah Prenosna orodja - na motorni pogon, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Zaključna dela, Prenosna orodja - na motorni pogon, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Zaključna dela. Sedež podjetja je v kraju Frankfurt, Nemčija.

 3. SIEGFRIED SEIDL

  Avstrija

  SIEGFRIED SEIDL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Zaključna dela, Pleskarstvo - izvajalci, Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Zaključna dela, Pleskarstvo - izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Steyr, Avstrija.

 4. WINTEC AG

  Nemčija

  WINTEC AG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Steklo - stroji in oprema za industrijo, Avtomobili, Osebni avtomobili, Avtomobili, rabljeni, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Avtomobili, Osebni avtomobili, Avtomobili, rabljeni. Sedež podjetja je v kraju Limburg, Nemčija.

 5. HEINZ SCHOLL AG

  Švica

  HEINZ SCHOLL AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Označevalni in etiketirni stroji. Deluje tudi v panogah Tiskarstvo in stavek - stroji in oprema, Fasoniranje in knjigovezništvo - stroji in oprema, Reprografija - stroji in oprema, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Tiskarstvo in stavek - stroji in oprema, Fasoniranje in knjigovezništvo - stroji in oprema, Reprografija - stroji in oprema, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Gwatt, Švica.

 6. GLAS-TECHNIK-OBJEKTBERATUNG A. HARK

  Nemčija

  GLAS-TECHNIK-OBJEKTBERATUNG A. HARK, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Zaključna dela, Pleskarstvo - izvajalci, Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Zaključna dela, Pleskarstvo - izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Wilsdruff, Nemčija.

 7. HT CERAM GROUP

  Italija

  HT CERAM GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah technical ceramic. Sedež podjetja je v kraju Cortefranca, Italija.

 8. VETROX AG

  Švica

  VETROX AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ročna orodja - brez motorja. Deluje tudi v panogah Prenosna orodja - na motorni pogon, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Izdelki iz votlega stekla, Prenosna orodja - na motorni pogon, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Izdelki iz votlega stekla. Sedež podjetja je v kraju Pfaffikon, Švica.

 9. EUREKA SYSTEM

  Italija

  EUREKA SYSTEM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Keramika - stroji in oprema za industrijo, working of marbles, granites and stones, Keramika - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Castelnuovo Rangone, Italija.

 10. C-TECHNOLOGY

  Nizozemska

  C-TECHNOLOGY, ki deluje v panogi Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Keramika - stroji in oprema za industrijo, Keramika, industrijska, Keramika, nepregorna, Keramika, sestavni deli - elektrika, Keramika - stroji in oprema za industrijo, Keramika, industrijska, Keramika, nepregorna, Keramika, sestavni deli - elektrika. Sedež podjetja je v kraju Waalwijk, Nizozemska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno