• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • stiskalniki in drobilniki odpadkov

Rezultati za

Stiskalniki in drobilniki odpadkov - Uvoz izvoz

 1. NARA MACHINERY CO. LTD. ZWEIGNIEDERLASSUNG EUROPA

  Nemčija

  Verified by europages badge

  Welcome to Nara Machinery CO., LTD.'s European branch. Thank you for your interest in our products. We will be happy to answer any questions you may have. Contact us now! We are continually building on our research into grinding, drying and nanotechnology to bring you new and optimised processes.

 2. MACFAB SYSTEMS LTD

  Irska

  Verified by europages badge

  MACFAB SYSTEMS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stiskalniki in drobilniki odpadkov. Deluje tudi v panogah Vertical balers, baling presses, compactors cardboard baler, drum crushers, Glass crusher, Balers, bale presses, vertical compactors, waste compactor design, plants and equipment for industrial waste. Sedež podjetja je v kraju Carrickmacross,, Irska.

 3. ECOLOGIA ESPOSITO

  Italija

  Verified by europages badge

  ECOLOGIA ESPOSITO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Industrijski odpadki - storitve čiščenja. Deluje tudi v panogah Stiskalniki in drobilniki odpadkov, Stiskalniki in drobilniki odpadkov. Sedež podjetja je v kraju Volla, Italija.

 4. IDS ENVIRONNEMENT

  Francija

  Verified by europages badge

  IDS ENVIRONNEMENT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Upravljanje z industrijskimi odpadki. Deluje tudi v panogah Recikliranje kartona, Predelava in recikliranje odpadkov, Stiskalniki in drobilniki odpadkov, cardboard balls, bale presses, plastic press, cardboard removal, cardboard removal, Recikliranje kartona. Sedež podjetja je v kraju St Trivier De Courtes, Francija.

 5. AB-EX

  Nemčija

  Verified by europages badge

  AB-EX, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Stiskalniki in drobilniki odpadkov. Sedež podjetja je v kraju Bramsche, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. STRAUTMANN UMWELTTECHNIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  STRAUTMANN UMWELTTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Stiskalniki in drobilniki odpadkov. Sedež podjetja je v kraju Glandorf, Nemčija.

 2. IDEAL TECHNOLOGIES

  Francija

  Verified by europages badge

  IDEAL TECHNOLOGIES, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Recikliranje - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Upravljanje z industrijskimi odpadki, Recikliranje embalaže, Sušilni in ožemalni stroji, industrijski, Stiskalniki in drobilniki odpadkov, Upravljanje z industrijskimi odpadki, Recikliranje embalaže, Sušilni in ožemalni stroji, industrijski, Stiskalniki in drobilniki odpadkov. Sedež podjetja je v kraju Rambouillet, Francija.

 3. GETECHA GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  GETECHA GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stiskalniki in drobilniki odpadkov. Sedež podjetja je v kraju Aschaffenburg, Nemčija.

 4. BARRADAS GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BARRADAS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stiskalniki in drobilniki odpadkov. Deluje tudi v panogah LI-ION battery recycling, EV battery recycling, tyre recycling, Used tyre recycling, WEEE recycling, Refrigerator recycling, Machine building and plant construction, Service, Used machines. Sedež podjetja je v kraju Dortmund, Nemčija.

 5. PAPENBROCK ENTSORGUNGSTECHNIK

  Nemčija

  Verified by europages badge

  PAPENBROCK ENTSORGUNGSTECHNIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stiskalniki in drobilniki odpadkov. Sedež podjetja je v kraju Bad Iburg, Nemčija.

 1. RIKO RIBNICA D.O.O.

  Slovenija

  Že več kot trideset let z lastno proizvodnjo skrbimo za vrhunske izdelke in kakovostne storitve. V tem času smo ustvarili ekipo in znanje, s katerim ustvarjamo vrhunske izdelke cestne mehanizacije. Z več kot 30 zaposlenimi ustvarjamo visokotehnološke produkte za zimsko in letno urejanje cest, ekološko mehanizacijo ter kakovostne storitve inženiringa ter projektiranja. Z domačim znanjem ustvarjamo izdelke zimskega programa kot so snežni plugi, odmetalniki snega, posipalniki ter skrbimo za montažo najrazličnejših izdelkov s hidravličnimi sistemi. V našem letnem proizvodnem programu skrbimo za razvoj pometalnih naprav, cestnih kosilnic trave in vejevja, naprav za čiščenje odbojnih ograj, sisteme za vgradnjo obcestnih stebričkov in prometnih znakov in sekalce vejevja. Želimo postati prva in najbolj kakovostna izbira visoko tehnoloških proizvodov za skrbno in varno urejene ceste in cestno infrastrukturo. Vrhunsko znanje, poštenost in trdo delo so od nekdaj tiste značilnosti, ki jih v podjetju Riko Ribnica živimo iz dneva v dan, iz generacijo v generacijo.

  Vsi izdelki za "stiskalniki in drobilniki odpadkov"

 2. AGICOM- PEDERGNANA OG

  Avstrija

  AGICOM- PEDERGNANA OG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Odpadno železo - zbiranje in recikliranje. Deluje tudi v panogah Transportne naprave in sistemi, Stiskalniki in drobilniki odpadkov, plants for recovering and recycling rubber from waste, plants for recovering and recycling metals from waste, Transportne naprave in sistemi, Stiskalniki in drobilniki odpadkov. Sedež podjetja je v kraju Puch Bei Hallein, Avstrija.

 1. AUSTROPRESSEN - ROITHER MASCHINENBAU GESMBH

  Avstrija

  AUSTROPRESSEN - ROITHER MASCHINENBAU GESMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stiskalniki in drobilniki odpadkov. Deluje tudi v panogah Bale presses for waste disposal, Baling presses, hydraulic, compactors. Sedež podjetja je v kraju Seewalchen, Avstrija.

 2. COMITEC S.R.L.

  Italija

  COMITEC S.R.L., je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Premazi za toplotno izolacijo. Deluje tudi v panogah Stiskalniki in drobilniki odpadkov, Stiskalniki in drobilniki odpadkov. Sedež podjetja je v kraju Godega Di Sant'urbano, Italija.

 3. ALTERVAL

  Francija

  ALTERVAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stiskalniki in drobilniki odpadkov. Deluje tudi v panogah Recikliranje - stroji in naprave, bale presses, Recikliranje - stroji in naprave, riv- och krossmaskiner, reuse of wood waste. Sedež podjetja je v kraju Epouville, Francija.

 4. GRUPO CODESA COMPACSA, S.L.

  Španija

  GRUPO CODESA COMPACSA, S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kontejnerji, kovinski. Deluje tudi v panogah Stiskalniki in drobilniki odpadkov, Vrata, ojačana in ognjevarna - industrijska, garbage compactors, Stiskalniki in drobilniki odpadkov, Vrata, ojačana in ognjevarna - industrijska. Sedež podjetja je v kraju Castellar Del Valles, Španija.

 5. BEMA VERPACKUNGSABFALL DEUTSCHLAND GMBH

  Nemčija

  BEMA VERPACKUNGSABFALL DEUTSCHLAND GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Stiskalniki in drobilniki odpadkov. Sedež podjetja je v kraju Niefern-Öschelbronn, Nemčija.

 6. EUREC ENVIRONMENTAL TECHNOLOGY GMBH

  Nemčija

  EUREC ENVIRONMENTAL TECHNOLOGY GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stiskalniki in drobilniki odpadkov. Sedež podjetja je v kraju Krayenberggemeinde, Nemčija.

 7. DRUIDS PROCESS TECHNOLOGY

  Španija

  DRUIDS PROCESS TECHNOLOGY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obdelava in recikliranje odpadkov. Deluje tudi v panogah Stiskalniki in drobilniki odpadkov, metal waste reclamation, Stiskalniki in drobilniki odpadkov, re-use of plastic waste, reuse of wood waste. Sedež podjetja je v kraju Granollers, Španija.

 8. ENTSORGUNGSTECHNIK ZEHETLEITNER GMBH

  Avstrija

  ENTSORGUNGSTECHNIK ZEHETLEITNER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stiskalniki in drobilniki odpadkov. Sedež podjetja je v kraju Meggenhofen, Avstrija.

 1. NIELSEN-ARAMIS GROUP

  Tunizija

  NIELSEN-ARAMIS GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obdelava in recikliranje odpadkov. Deluje tudi v panogah Stiskalniki in drobilniki odpadkov, Sortiranje odpadkov - stroji in oprema, Stiskalniki in drobilniki odpadkov, Sortiranje odpadkov - stroji in oprema, bale presses. Sedež podjetja je v kraju Tunis, Tunizija.

 2. SE SHREDDERS

  Turčija

  SE SHREDDERS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stiskalniki in drobilniki odpadkov. Sedež podjetja je v kraju Bolu, Turčija.

 3. BINOLOGY LLC

  Rusija

  BINOLOGY LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sortiranje odpadkov - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Kante za smeti, zabojniki za odpadke, Zbiranje in shranjevanje odpadkov, Stiskalniki in drobilniki odpadkov, Kante za smeti, zabojniki za odpadke, Zbiranje in shranjevanje odpadkov, Stiskalniki in drobilniki odpadkov, waste collection containers. Sedež podjetja je v kraju Moscow, Rusija.

 4. PINI SRL

  Italija

  PINI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Obdelava in recikliranje odpadkov, Stiskalniki in drobilniki odpadkov, Obdelava in recikliranje odpadkov, Stiskalniki in drobilniki odpadkov, vertical compactors, Waste compacting installations. Sedež podjetja je v kraju Gerenzano, Italija.

 5. SMELLWELL VERTRIEBS GMBH

  Avstrija

  SMELLWELL VERTRIEBS GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Stiskalniki in drobilniki odpadkov. Sedež podjetja je v kraju Altach, Avstrija.

 6. WEIMA MASCHINENBAU GMBH

  Nemčija

  WEIMA MASCHINENBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stiskalniki in drobilniki odpadkov. Deluje tudi v panogah brick makers, riv- och krossmaskiner, shredders. Sedež podjetja je v kraju Ilsfeld, Nemčija.

 7. KADANT PAAL GMBH

  Nemčija

  KADANT PAAL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stiskalniki in drobilniki odpadkov. Deluje tudi v panogah Stiskalnice, hidravlične, Chain conveyors, Baling presses, hydraulic, replacement press parts, Stiskalnice, hidravlične. Sedež podjetja je v kraju Georgsmarienhütte, Nemčija.

 8. FRANZ KAHL GMBH

  Nemčija

  FRANZ KAHL GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Stiskalniki in drobilniki odpadkov. Sedež podjetja je v kraju Frankfurt, Nemčija.

 9. BUYSE CONTAINERS

  Belgija

  BUYSE CONTAINERS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Stiskalniki in drobilniki odpadkov. Deluje tudi v panogah Zbiranje in shranjevanje odpadkov, Obdelava in recikliranje odpadkov, Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema, Zbiranje in shranjevanje odpadkov, Obdelava in recikliranje odpadkov, Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema, containers. Sedež podjetja je v kraju Rumbeke, Belgija.

 10. CONTAINERDIENST VINDEVOGEL

  Belgija

  CONTAINERDIENST VINDEVOGEL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Stiskalniki in drobilniki odpadkov, Obdelava in recikliranje odpadkov, Stiskalniki in drobilniki odpadkov, Obdelava in recikliranje odpadkov, waste collection containers, containers. Sedež podjetja je v kraju Deinze, Belgija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno