• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • storitve vrtanja na morju

Rezultati za

Storitve vrtanja na morju - Uvoz izvoz

 1. PERFOX S.L.

  Španija

  PERFOX S.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve vrtanja na morju. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 2. M&G DRILLING SERVICES

  Združene Države

  M&G DRILLING SERVICES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve vrtanja na morju. Deluje tudi v panogah drilling and excavating wells, construction of offshore oil drilling platforms, drilling for natural gas, drilling machines. Sedež podjetja je v kraju Houston, Združene Države.

 3. BRIGHTWAY DRILLING WASTE MANAGEMENT

  Kitajska

  BRIGHTWAY DRILLING WASTE MANAGEMENT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve vrtanja na morju. Sedež podjetja je v kraju Xian, Kitajska.

 4. IMPER SONDA TRIVELLAZIONI DI BONGIOVANNI GIOVANNINO & C.

  Italija

  IMPER SONDA TRIVELLAZIONI DI BONGIOVANNI GIOVANNINO & C., ki deluje v panogi Storitve vrtanja na morju. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Lamezia Terme, Italija.

 5. CFE

  Belgija

  CFE, ki deluje v panogi Konstrukcijska dela. Deluje tudi v panogah Čiščeneje struge - izvajalci, Storitve vrtanja na morju, Čiščeneje struge - izvajalci, Storitve vrtanja na morju. Sedež podjetja je v kraju AUDERGHEM, Belgija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ZOUCHENG DONGYUAN PETROLEUM CO.,LTD

  Kitajska

  ZOUCHENG DONGYUAN PETROLEUM CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve vrtanja na morju. Sedež podjetja je v kraju Jining, Kitajska.

 2. SOIL TEST S.R.L.

  Italija

  SOIL TEST S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve vrtanja na morju. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Arezzo, Italija.

 3. TOUCHE A TOUT

  Belgija

  TOUCHE A TOUT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Storitve vrtanja na morju. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles (belgique), Belgija.

 4. FAC ENGENHARIA

  Brazilija

  FAC ENGENHARIA, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Storitve vrtanja na morju. Sedež podjetja je v kraju Vila Velha, Brazilija.

 5. XI'AN YAOFU TRADE CO.,LTD

  Kitajska

  XI'AN YAOFU TRADE CO.,LTD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Storitve vrtanja na morju. Deluje tudi v panogah drilling. Sedež podjetja je v kraju xi'an, Kitajska.

 1. IMMONILIARE ONDA BLU S.A.S. DI GENTILINI MAURO E C.

  Italija

 2. GEOALPINA S.R.L.

  Italija

 1. CARINI TRIVELLAZIONI S.R.L.

  Italija

 2. EUROFONDAZIONI ITALIA S.R.L.

  Italija

 3. MORELLO NICOLA

  Italija

 4. VINCIGUERRA SRLS

  Italija

 5. CARDUCCI FRATELLI

  Italija

 6. PROSPEZIONI S.R.L.

  Italija

  PROSPEZIONI S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve na morju. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Montalto Uffugo, Italija.

 7. TRIVELLAZIONI CUPO DI CUPO GERARDO

  Italija

 8. I.LA.SPE. - IMPRESA LAVORI SPECIALISTICI - S.R.L.S. UNIPERSONALE

  Italija

 1. SI.AR. TRIVELLAZIONI

  Italija

 2. CARUSO MARIO

  Italija

 3. AGRI - SERVICE S.A.S. DI MASCIA MARIO & C.

  Italija

  AGRI - SERVICE S.A.S. DI MASCIA MARIO & C., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve na morju. Deluje tudi v panogah Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov, Storitve turbinskega vrtanja, Storitve vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Sant'andrea Frius, Italija.

 4. GEOTER S.R.L.

  Italija

 5. SCALDIS SALVAGE EN MARINE CONTRACTORS

  Belgija

  SCALDIS SALVAGE EN MARINE CONTRACTORS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve na morju. Deluje tudi v panogah Gradnja na morju, Gradnja na morju, offshore works. Sedež podjetja je v kraju Antwerpen, Belgija.