• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • storitve za izkoriščanje rudnikov

Rezultati za

Storitve za izkoriščanje rudnikov - Uvoz izvoz

 1. ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS

  Turčija

  ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve vrtanja. Deluje tudi v panogah Površinski kop - stroji in oprema, Storitve za izkoriščanje rudnikov, Površinski kop - stroji in oprema, Storitve za izkoriščanje rudnikov. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 2. GEOVARIANCES

  Francija

  GEOVARIANCES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve za izkoriščanje rudnikov. Sedež podjetja je v kraju Avon Cedex, Francija.

 3. ABG ENTERPRISE

  Turčija

  ABG ENTERPRISE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve za izkoriščanje rudnikov. Deluje tudi v panogah bentonite, marble bathroom top, travertine, granite. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 4. GRAFIT MADENCILIK SANAYI VE TICARET A.S

  Turčija

  GRAFIT MADENCILIK SANAYI VE TICARET A.S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve za izkoriščanje rudnikov. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 5. GARMOOZ MINING SERVICES LLC

  Oman

  GARMOOZ MINING SERVICES LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve za izkoriščanje rudnikov. Deluje tudi v panogah mining products, limestone. Sedež podjetja je v kraju Muscat, Oman.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ASSOCIATION BRANTON

  Ukraijna

  ASSOCIATION BRANTON, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve za izkoriščanje rudnikov. Deluje tudi v panogah metal laminates, geological surveys. Sedež podjetja je v kraju Dnipro, Ukraijna.

 2. ANAND TALC

  Egipt

  ANAND TALC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve za izkoriščanje rudnikov. Sedež podjetja je v kraju Cairo, Egipt.

 3. SIAN ENTERPRISES

  Pakistan

  SIAN ENTERPRISES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve za izkoriščanje rudnikov. Sedež podjetja je v kraju Gujranwala, Pakistan.

 4. KENEMA GLOBAL INVESTMENT SL

  Sierra Leone

  KENEMA GLOBAL INVESTMENT SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve za izkoriščanje rudnikov. Deluje tudi v panogah 8k gold jewellery, cut diamonds. Sedež podjetja je v kraju Kenema, Sierra Leone.

 5. KAZSPECGEOLOGIYA

  Kazahstan

  KAZSPECGEOLOGIYA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za izkoriščanje rudnikov. Sedež podjetja je v kraju Almatyi, Kazahstan.

 1. OZSOYLAR NATURAL STONE

  Turčija

  OZSOYLAR NATURAL STONE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve za izkoriščanje rudnikov. Sedež podjetja je v kraju Mugla, Turčija.

 2. TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI

  Turčija

  TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Deluje tudi v panogah Storitve za izkoriščanje rudnikov, Svinec in zlitine, Storitve za izkoriščanje rudnikov, zinc, Svinec in zlitine. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 1. ÖZERLER MERMER

  Turčija

  ÖZERLER MERMER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve za izkoriščanje rudnikov. Deluje tudi v panogah white marble, marble indoor flooring for industrial buildings, marble blocks. Sedež podjetja je v kraju Pendik, Turčija.

 2. AK DOGALTAS

  Turčija

  AK DOGALTAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve za izkoriščanje rudnikov. Sedež podjetja je v kraju Kayseri, Turčija.

 3. FELIX LJUBEC

  Slovenija

  FELIX LJUBEC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve za izkoriščanje rudnikov. Deluje tudi v panogah Zobniška kolesa, automatic turning, Zobniška kolesa. Sedež podjetja je v kraju Ptuj, Slovenija.

 4. PERLITSAN INDUSTRIAL RAW MATERIAL & MINING INC.

  Turčija

  PERLITSAN INDUSTRIAL RAW MATERIAL & MINING INC., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve za izkoriščanje rudnikov. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 5. KORKMAZLAR MINIG CO

  Turčija

  KORKMAZLAR MINIG CO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve za izkoriščanje rudnikov. Sedež podjetja je v kraju Aydin, Turčija.

 6. NITCO TRADING CO.

  Turčija

  NITCO TRADING CO., je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Storitve za izkoriščanje rudnikov, spare parts, import, export, Storitve za izkoriščanje rudnikov. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 7. AYSAN

  Turčija

  AYSAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve za izkoriščanje rudnikov. Sedež podjetja je v kraju Eskisehir, Turčija.

 8. LANZBAUMASCHINEN GMBH

  Nemčija

  LANZBAUMASCHINEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni. Deluje tudi v panogah Popravilo industrijskih oprem, Storitve za izkoriščanje rudnikov, Svetovalni biroji - visoka in nizka gradnja, Popravilo industrijskih oprem, Storitve za izkoriščanje rudnikov, Svetovalni biroji - visoka in nizka gradnja. Sedež podjetja je v kraju Hutthurm, Nemčija.

 1. A . M . H . BATRAN MINE TALC COM

  Egipt

  A . M . H . BATRAN MINE TALC COM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve za izkoriščanje rudnikov. Sedež podjetja je v kraju Giza, Egipt.

 2. OZCENGIZ AS

  Turčija

  OZCENGIZ AS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve za izkoriščanje rudnikov. Deluje tudi v panogah litter box sand, bentonite. Sedež podjetja je v kraju Adana, Turčija.

 3. BNB MADENCİLİK

  Turčija

  BNB MADENCİLİK, ki deluje v panogi Marmorna zrna in prah. Deluje tudi v panogah Storitve za izkoriščanje rudnikov, calcium carbonate, calcite, fodder, Storitve za izkoriščanje rudnikov. Sedež podjetja je v kraju Manisa Akhisar, Turčija.

 4. OZPAMIR MAINING

  Turčija

  OZPAMIR MAINING, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Storitve za izkoriščanje rudnikov. Deluje tudi v panogah natural talc. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. TINAS MADENCILIK

  Turčija

  TINAS MADENCILIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve za izkoriščanje rudnikov. Deluje tudi v panogah bentonite, litter box sand. Sedež podjetja je v kraju Eskişehir, Turčija.

 6. CETAŞ GRUP

  Turčija

  CETAŞ GRUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve za izkoriščanje rudnikov. Deluje tudi v panogah slates for construction work, coloured sand. Sedež podjetja je v kraju Erzincan, Turčija.

 7. HIDRAULIC CHILE E.I.R.L.

  Čile

  HIDRAULIC CHILE E.I.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Storitve za izkoriščanje rudnikov. Sedež podjetja je v kraju Santiago, Čile.

 8. BENTONITE WORLD

  Turčija

  BENTONITE WORLD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve za izkoriščanje rudnikov. Deluje tudi v panogah litter box sand, bentonite. Sedež podjetja je v kraju Nevsehir, Turčija.

 9. SCHLÜSSELDIENST ALBERT

  Nemčija

  SCHLÜSSELDIENST ALBERT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za izkoriščanje rudnikov. Deluje tudi v panogah keys copied. Sedež podjetja je v kraju Stutgart, Nemčija.

 10. SERDAR ÖZŞENLER

  Turčija

  SERDAR ÖZŞENLER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Storitve za izkoriščanje rudnikov. Deluje tudi v panogah kaolin, natural talc, bentonite. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno