• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • stroji za čiščenje preprog

Rezultati za

Stroji za čiščenje preprog - Uvoz izvoz

 1. ERGIN CLEANING MACHINES

  Turčija

  ERGIN CLEANING MACHINES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za čiščenje preprog. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 2. SUMAK CARPET WASHING MACHINES

  Turčija

  SUMAK CARPET WASHING MACHINES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za čiščenje preprog. Deluje tudi v panogah cleaning of upholstery, floor washers for industrial cleaning, industrial washing. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 3. SAFRAN CARPET WASHING MACHINE

  Turčija

  SAFRAN CARPET WASHING MACHINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za čiščenje preprog. Sedež podjetja je v kraju Sakarya, Turčija.

 4. DIEPANZER MAKINA DIŞ TIC. LTD. ŞTI.

  Turčija

  DIEPANZER MAKINA DIŞ TIC. LTD. ŞTI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za čiščenje preprog. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. CLEANVAC CARPET CLEANING MACHINERY

  Turčija

  CLEANVAC CARPET CLEANING MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za čiščenje preprog. Deluje tudi v panogah plants and equipment for sugar refineries, carpet washing, carpet cleaning products, rug cleaners. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. PNP SCHOONMAAKBEDRIJF

  Nizozemska

  PNP SCHOONMAAKBEDRIJF, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Stroji za čiščenje preprog. Sedež podjetja je v kraju Amstelveen, Nizozemska.

 2. SKÚFUR TEPPAHREINSUN

  Islandija

  SKÚFUR TEPPAHREINSUN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Stroji za čiščenje preprog. Deluje tudi v panogah cleaning, carpet, furniture, carpet cleaning. Sedež podjetja je v kraju Kópavogur, Islandija.

 3. PURECLEAN SHROPSHIRE

  Združena Kraljevina

  PURECLEAN SHROPSHIRE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Stroji za čiščenje preprog. Deluje tudi v panogah carpet cleaning services, cleaning of upholstery, planning mixed transports, apartment cleaning services. Sedež podjetja je v kraju Whitchurch, Združena Kraljevina.

 4. HTTPS://WWW.HAMRAMAKINA.COM.TR/

  Turčija

  HTTPS://WWW.HAMRAMAKINA.COM.TR/, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za čiščenje preprog. Deluje tudi v panogah industrial brooms, spare parts for sweepers, electric sweeper. Sedež podjetja je v kraju Hatay, Turčija.

 5. ACE CARPET CLEANING DUBLIN

  Irska

  ACE CARPET CLEANING DUBLIN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Stroji za čiščenje preprog. Sedež podjetja je v kraju Dublin, Irska.

 1. RODIWASH - ITALIA R.O.D.I SRL

  Italija

  RODIWASH - ITALIA R.O.D.I SRL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Stroji za čiščenje preprog. Sedež podjetja je v kraju Roncadelle, Italija.

 2. CHEM-DRY

  Turčija

  CHEM-DRY, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Stroji za čiščenje preprog. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 1. ETS TEKNIK MAKINA

  Turčija

  ETS TEKNIK MAKINA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Stroji za čiščenje preprog. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. EUROMAK ENDUSTRIYEL TEMIZLIK MAKINALARI

  Turčija

  EUROMAK ENDUSTRIYEL TEMIZLIK MAKINALARI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za čiščenje preprog. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 3. VANHOUTTE INDUSTRIAL

  Belgija

  VANHOUTTE INDUSTRIAL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vzdrževanje plaž - stroji in oprema, Industrijski čistilni stroji in oprema, Stroji za čiščenje preprog, Vzdrževanje plaž - stroji in oprema, Industrijski čistilni stroji in oprema, Stroji za čiščenje preprog, motorised spacers. Sedež podjetja je v kraju Pittem, Belgija.

 4. EUROMAK INDUSTRIAL CLEANING MACHINES

  Turčija

  EUROMAK INDUSTRIAL CLEANING MACHINES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za čiščenje preprog. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 5. MAKTEM INDUSTRIAL CLEANING MACHINES

  Turčija

  MAKTEM INDUSTRIAL CLEANING MACHINES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za čiščenje preprog. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 6. ERG MAKINA

  Turčija

  ERG MAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za čiščenje preprog. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 7. AMDE CARPET CLEANING EDINBURGH

  Združena Kraljevina

  AMDE CARPET CLEANING EDINBURGH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Stroji za čiščenje preprog. Deluje tudi v panogah rug cleaners, carpet cleaning, cleaning of upholstery, cleaning of furnishings. Sedež podjetja je v kraju Edinburgh, Združena Kraljevina.

 8. TEPPICHREINIGUNG NORD JENS BUSSE

  Nemčija

  TEPPICHREINIGUNG NORD JENS BUSSE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Stroji za čiščenje preprog. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 1. RUNCORN CARPET CLEANING

  Združena Kraljevina

  RUNCORN CARPET CLEANING, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Stroji za čiščenje preprog. Deluje tudi v panogah carpet cleaning services, cleaning of upholstery, cleaning of curtains and hangings. Sedež podjetja je v kraju Runcorn, Združena Kraljevina.

 2. ALFOMBRAS MAS

  Španija

  ALFOMBRAS MAS, ki deluje v panogi Industrijsko pranje. Deluje tudi v panogah Stroji za čiščenje preprog, Stroji za čiščenje preprog, carpets, tapestry cleaning, carpet. Sedež podjetja je v kraju MADRID, Španija.

 3. PROTAPIS

  Turčija

  PROTAPIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za čiščenje preprog. Sedež podjetja je v kraju Çukurova/adana, Turčija.

 4. EUROMAK

  Turčija

  EUROMAK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za čiščenje preprog. Deluje tudi v panogah carpet cleaning, carpet washing, carpet cleaning services, carpet cleaning products. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 5. KONTEMAK

  Turčija

  KONTEMAK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za čiščenje preprog. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 6. VENUS MAKINA

  Turčija

  VENUS MAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za čiščenje preprog. Sedež podjetja je v kraju Kocaeli, Turčija.

 7. MISYON MAKINE

  Turčija

  MISYON MAKINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za čiščenje preprog. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 8. YESIL BURSA MACHINES

  Turčija

  YESIL BURSA MACHINES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za čiščenje preprog. Deluje tudi v panogah carpet cleaning products, rug cleaners. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 9. MUGLA HALI YIKAMA

  Turčija

  MUGLA HALI YIKAMA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za čiščenje preprog. Sedež podjetja je v kraju Mugla, Turčija.

 10. IMAJ MAKINE

  Turčija

  IMAJ MAKINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za čiščenje preprog. Sedež podjetja je v kraju Hatay/iskenderun, Turčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno