• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • stroji za vlečenje in obdelavo žic

Rezultati za

Stroji za vlečenje in obdelavo žic - Uvoz izvoz

 1. JANKOWSKI GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  JANKOWSKI GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za vlečenje in obdelavo žic. Sedež podjetja je v kraju Horhausen, Nemčija.

 2. LEPPERT FEDERTECHNIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  LEPPERT FEDERTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za vlečenje in obdelavo žic. Sedež podjetja je v kraju Remshalden, Nemčija.

 3. TECNO IMPIANTI SRL

  Italija

  TECNO IMPIANTI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za vlečenje in obdelavo žic. Deluje tudi v panogah winding machines. Sedež podjetja je v kraju Valgreghentino, Italija.

 4. TECNOLOGIA DEL CABLE Y ALUMINIO S. L. (TECALSA)

  Španija

  TECNOLOGIA DEL CABLE Y ALUMINIO S. L. (TECALSA), je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Stroji za vlečenje in obdelavo žic. Deluje tudi v panogah wire drawing machine, Cabling machines, extruders, Coiler. Sedež podjetja je v kraju Abrera-Barcelona, Španija.

 5. ÁP-TECHNOLOGY KFT

  Madžarska

  ÁP-TECHNOLOGY KFT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žične palice - železne kovine. Deluje tudi v panogah Stroji za vlečenje in obdelavo žic, Metalurgija in železarstvo - stroji in naprave, Metalurgija - stroji in naprave, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Stroji za vlečenje in obdelavo žic, Metalurgija in železarstvo - stroji in naprave, Metalurgija - stroji in naprave, Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Sedež podjetja je v kraju Nyíregyháza, Madžarska.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. DMH DICHTUNGS- UND MASCHINENHANDEL GMBH

  Avstrija

  DMH DICHTUNGS- UND MASCHINENHANDEL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji za oblikovanje kovin. Deluje tudi v panogah Stroji za vlečenje in obdelavo žic, Tesnila, Stroji za vlečenje in obdelavo žic, CNC turned parts, c.n.c milling, Tesnila. Sedež podjetja je v kraju Timmersdorf, Avstrija.

 2. TREFILERIA ALISEDA SL

  Španija

  TREFILERIA ALISEDA SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ograde, kovinske. Deluje tudi v panogah Stroji za vlečenje in obdelavo žic, wiring, Stroji za vlečenje in obdelavo žic, ferrous metal barbed wire, Metal fences. Sedež podjetja je v kraju Aliseda-Cáceres, Španija.

 3. WITECH, WIRE TECHNOLOGIES

  Španija

  WITECH, WIRE TECHNOLOGIES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za vlečenje in obdelavo žic. Deluje tudi v panogah Galvanized Wire. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 4. WIRECON MACHINERY GMBH

  Nemčija

  WIRECON MACHINERY GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Stroji za vlečenje in obdelavo žic. Deluje tudi v panogah wire drawing machine, Machine wires. Sedež podjetja je v kraju Bad Bentheim, Nemčija.

 5. WEPARTO GMBH

  Švica

  WEPARTO GMBH, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Stroji za vlečenje in obdelavo žic. Sedež podjetja je v kraju Zug, Švica.

 1. ZT- ITALY SRL

  Italija

  ZT- ITALY SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za vlečenje in obdelavo žic. Deluje tudi v panogah coiling machines for wires, metal wire drawing equipment and machinery maintenance, metallic wire drawing systems and machines supplies., systems and machines for drawing metal wire. Sedež podjetja je v kraju Schio, Italija.

 2. ARNO FUCHS GMBH

  Nemčija

  ARNO FUCHS GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Metalurgija - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Stroji za vlečenje in obdelavo žic, Bobni in tuljave za kable, Wire strippers, Crimping machines, automatic, Stroji za vlečenje in obdelavo žic, Bobni in tuljave za kable. Sedež podjetja je v kraju Esslingen, Nemčija.

 1. CHANGSUNG DIES

  Južna Koreja

  CHANGSUNG DIES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za vlečenje in obdelavo žic. Deluje tudi v panogah tungsten carbide, tools made of tungsten carbide. Sedež podjetja je v kraju BUSAN, Južna Koreja.

 2. MAFIL

  Francija

  MAFIL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za vlečenje in obdelavo žic. Deluje tudi v panogah machine-tools, operator machines, machine tools, machine tool repairs. Sedež podjetja je v kraju La Madeleine, Francija.

 3. PROMILLS SRL

  Italija

  PROMILLS SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za vlečenje in obdelavo žic. Sedež podjetja je v kraju Udine, Italija.

 4. KOCABEY MACHINERY

  Turčija

  KOCABEY MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za vlečenje in obdelavo žic. Deluje tudi v panogah metallic wire drawing systems and machines supplies., winding wires. Sedež podjetja je v kraju Adana, Turčija.

 5. WPF GMBH

  Nemčija

  WPF GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti. Deluje tudi v panogah Orodni stroji za oblikovanje kovin, Stroji za vlečenje in obdelavo žic, Orodni stroji za razrezovanje kovin, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Orodni stroji za oblikovanje kovin, Stroji za vlečenje in obdelavo žic, Orodni stroji za razrezovanje kovin, Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Sedež podjetja je v kraju Egloffstein, Nemčija.

 6. ARCUS ELEKTROTECHNIK ALOIS SCHIFFMANN GMBH

  Nemčija

  ARCUS ELEKTROTECHNIK ALOIS SCHIFFMANN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Merilna in regulacijska oprema in instrumenti - elektrika in druga energija. Deluje tudi v panogah Stroji za vlečenje in obdelavo žic, Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Električna energija - zbiranje, Stroji za vlečenje in obdelavo žic, Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Električna energija - zbiranje. Sedež podjetja je v kraju München, Nemčija.

 7. KODHELI MAKINA

  Turčija

  KODHELI MAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za vlečenje in obdelavo žic. Deluje tudi v panogah barbed wire, metal nails. Sedež podjetja je v kraju 42050, Turčija.

 8. JOUHSEN-BÜNDGENS MASCHINENBAU GMBH

  Nemčija

  JOUHSEN-BÜNDGENS MASCHINENBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za vlečenje in obdelavo žic. Sedež podjetja je v kraju Stolberg, Nemčija.

 1. XINSHENG MACHINERY

  Kitajska

  XINSHENG MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Upogibalni orodni stroji. Deluje tudi v panogah Stroji za vlečenje in obdelavo žic, cnc bending, Stroji za vlečenje in obdelavo žic. Sedež podjetja je v kraju Dongguan, Kitajska.

 2. DIEHL AKO STIFTUNG & CO. KG STANDORT NÜRNBERG

  Nemčija

  DIEHL AKO STIFTUNG & CO. KG STANDORT NÜRNBERG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ogrevanje, industrijsko - instalacije in oprema. Deluje tudi v panogah Električne in elektronske komponente - proizvodni stroji, električen material, Električna energija - zbiranje, Stroji za vlečenje in obdelavo žic, Električne in elektronske komponente - proizvodni stroji, električen material, Električna energija - zbiranje, Stroji za vlečenje in obdelavo žic. Sedež podjetja je v kraju Nürnberg, Nemčija.

 3. USTUN MACHINERY

  Turčija

  USTUN MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za vlečenje in obdelavo žic. Sedež podjetja je v kraju Silivri / Istanbul, Turčija.

 4. BECK AUTOMATION GMBH

  Nemčija

  BECK AUTOMATION GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Električne in elektronske komponente - proizvodni stroji. Deluje tudi v panogah Programiranje in programska oprema, Merilna in regulacijska oprema in instrumenti - elektrika in druga energija, Stroji za vlečenje in obdelavo žic, Programiranje in programska oprema, Merilna in regulacijska oprema in instrumenti - elektrika in druga energija, Stroji za vlečenje in obdelavo žic. Sedež podjetja je v kraju Würzburg, Nemčija.

 5. MOS ENGINEERING AG

  Švica

  MOS ENGINEERING AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji za oblikovanje kovin. Deluje tudi v panogah Stroji za vlečenje in obdelavo žic, Orodni stroji za razrezovanje kovin, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Orodni stroji za oblikovanje kovin - deli in pribor, Stroji za vlečenje in obdelavo žic, Orodni stroji za razrezovanje kovin, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Orodni stroji za oblikovanje kovin - deli in pribor. Sedež podjetja je v kraju Mellingen, Švica.

 6. HKS LUBRICANTS GMBH

  Nemčija

  HKS LUBRICANTS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji za oblikovanje kovin. Deluje tudi v panogah Stroji za vlečenje in obdelavo žic, Anorganska kemija - surovine in derivati, Kemija, organska - surovine in derivati, Maziva, industrijska, Stroji za vlečenje in obdelavo žic, Anorganska kemija - surovine in derivati, Kemija, organska - surovine in derivati, Maziva, industrijska. Sedež podjetja je v kraju Eislingen, Nemčija.

 7. FRASAN WIRE DRAWING DIES

  Španija

  FRASAN WIRE DRAWING DIES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za vlečenje in obdelavo žic. Sedež podjetja je v kraju Miranda De Ebro, Španija.

 8. WITECHS

  Nizozemska

  WITECHS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za vlečenje in obdelavo žic. Deluje tudi v panogah systems and machines for metal surface treating and finishing, metal brushing. Sedež podjetja je v kraju Hengelo, Nizozemska.

 9. SHENG CHYEAN ENTERPRISE

  Tajvan

  SHENG CHYEAN ENTERPRISE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za vlečenje in obdelavo žic. Sedež podjetja je v kraju Changhua, Tajvan.

 10. CHINA HENGDE WIRE MESH CO., LTD.

  Kitajska

  CHINA HENGDE WIRE MESH CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za vlečenje in obdelavo žic. Deluje tudi v panogah metal wires. Sedež podjetja je v kraju Hengshui, Kitajska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno