• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • sušilni in ožemalni stroji- industrijski

Rezultati za

Sušilni in ožemalni stroji- industrijski - Uvoz izvoz

 1. VETTERTEC GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  "VetterTec – an internationally operating company of the Moret Industries Group – is your specialist for drainage and drying systems for the ethanol, brewery, food starch, environment, chemical and alcohol industries. As a strategic partner in the development and implementation of systems and plants, we provide our customers with solutions tailor made to their requirements. What VetterTec offers: All process technologies are designed and manufactured within the Moret Industries Group. Enhanced technologies, precisely matched to your field of use. Processes application areas adapted to pinpoint accuracy. Innovative and technically sophisticated systems. Optimised and continuous drying processes. Efficient, economic solutions. More than 1500 reliable drying plants and systems around the world corroborate our motto: "SUCCESSFUL DRYING SYSTEMS, engineered in Germany."

 2. ASTRA LT AB

  Litva

  Verified by europages badge

  ASTRA LT AB, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Rezervoarji, kovinski. Deluje tudi v panogah Kadi in predalniki za skladiščenje, Cestni prevoz - tovornjaki cisterne, Laser - stroji za varjenje in rezanje, Sušilni in ožemalni stroji, industrijski, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Kadi in predalniki za skladiščenje, Cestni prevoz - tovornjaki cisterne, Laser - stroji za varjenje in rezanje, Sušilni in ožemalni stroji, industrijski. Sedež podjetja je v kraju Alytus, Litva.

 3. IDEAL TECHNOLOGIES

  Francija

  Verified by europages badge

  IDEAL TECHNOLOGIES, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Recikliranje - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Upravljanje z industrijskimi odpadki, Recikliranje embalaže, Sušilni in ožemalni stroji, industrijski, Stiskalniki in drobilniki odpadkov, Upravljanje z industrijskimi odpadki, Recikliranje embalaže, Sušilni in ožemalni stroji, industrijski, Stiskalniki in drobilniki odpadkov. Sedež podjetja je v kraju Rambouillet, Francija.

 4. JINHUA ECOL PRODUCTS CO., LTD

  Kitajska

  JINHUA ECOL PRODUCTS CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gospodinjski sušilniki perila. Deluje tudi v panogah Sušilni in ožemalni stroji, industrijski, Sušilni in ožemalni stroji, industrijski. Sedež podjetja je v kraju Lanxi, Kitajska.

 5. ESSOREX

  Francija

  ESSOREX, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sušilni in ožemalni stroji, industrijski. Sedež podjetja je v kraju Chateauroux, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. BOLZ PROCESS TECHNOLOGY GMBH

  Nemčija

  BOLZ PROCESS TECHNOLOGY GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sušilni in ožemalni stroji, industrijski. Deluje tudi v panogah driers for the chemical industry, vaccum mixer, Inverting filter centrifuges. Sedež podjetja je v kraju Wangen Im Allgäu, Nemčija.

 2. DEUTSCHE VACUUMTROCKNER GMBH

  Nemčija

  DEUTSCHE VACUUMTROCKNER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sušilni in ožemalni stroji, industrijski. Sedež podjetja je v kraju Sangerhausen, Nemčija.

 3. AMBOSS & LANGBEIN ELEKTRO-ELEKTRONIK GERÄTEBAU GMBH & CO.KG

  Nemčija

  AMBOSS & LANGBEIN ELEKTRO-ELEKTRONIK GERÄTEBAU GMBH & CO.KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sušilni in ožemalni stroji, industrijski. Deluje tudi v panogah Transportne naprave in sistemi, drying chambers, grain dispensers, Transportne naprave in sistemi, granule mixers. Sedež podjetja je v kraju Haan, Nemčija.

 4. ROUSSELET CENTRIFUGATION SA

  Francija

  ROUSSELET CENTRIFUGATION SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovine - zbiranje in recikliranje. Deluje tudi v panogah Olja - zbiranje in recikliranje, Predelava in recikliranje odpadkov, Sušilni in ožemalni stroji, industrijski, Centrifuges, Olja - zbiranje in recikliranje, Predelava in recikliranje odpadkov, Sušilni in ožemalni stroji, industrijski. Sedež podjetja je v kraju Annonay, Francija.

 5. STALAM S.P.A.

  Italija

  STALAM S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sušilne peči, industrijske. Deluje tudi v panogah Sušilni in ožemalni stroji, industrijski, machinery and equipment for vulcanizing rubber, Sušilni in ožemalni stroji, industrijski, thawing cabinets for commercial use. Sedež podjetja je v kraju Nove, Italija.

 1. AHK SERVICE & SOLUTIONS GMBH

  Nemčija

  AHK SERVICE & SOLUTIONS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sušilni in ožemalni stroji, industrijski. Deluje tudi v panogah delicatessen meat dryers, spreading machines, machines for bakeries. Sedež podjetja je v kraju Schwaigern, Nemčija.

 2. HASTRA

  Nemčija

  HASTRA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Deluje tudi v panogah Industrijski izdelki, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Sušilni in ožemalni stroji, industrijski, Tiskarstvo in stavek - stroji in oprema, Industrijski izdelki, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Sušilni in ožemalni stroji, industrijski, Tiskarstvo in stavek - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Weinstadt, Nemčija.

 1. IRT - PROZESSWÄRMETECHNIK GMBH

  Nemčija

  IRT - PROZESSWÄRMETECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijski izdelki. Deluje tudi v panogah Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Sušilni in ožemalni stroji, industrijski, Tiskarstvo in stavek - stroji in oprema, Električne in elektronske komponente - proizvodni stroji, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Sušilni in ožemalni stroji, industrijski, Tiskarstvo in stavek - stroji in oprema, Električne in elektronske komponente - proizvodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Kassel, Nemčija.

 2. BOMBI MECCANICA S.R.L.

  Italija

  BOMBI MECCANICA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sušilni in ožemalni stroji, industrijski. Deluje tudi v panogah bending machines, spreading machines. Sedež podjetja je v kraju Barberino Di Mugello, Italija.

 3. NUOVASARA SRL

  Italija

  NUOVASARA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sušilni in ožemalni stroji, industrijski. Deluje tudi v panogah Pralni stroji in ožemalniki, industrijski, industrial centrifuges, centrifugation machines and equipment, Pralni stroji in ožemalniki, industrijski. Sedež podjetja je v kraju Parma, Italija.

 4. ELECTRONORD SCANDINAVIA

  Grčija

  ELECTRONORD SCANDINAVIA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sušilni in ožemalni stroji, industrijski. Deluje tudi v panogah bending machine, ground chilli pepper. Sedež podjetja je v kraju Katerini, Grčija.

 5. BEIJING SONGYUAN HUAXING TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO., LTD.

  Češka Republika

  BEIJING SONGYUAN HUAXING TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sušilni in ožemalni stroji, industrijski. Sedež podjetja je v kraju Prague, Češka Republika.

 6. VOITH PAPER KRIEGER GMBH & CO. KG

  Nemčija

  VOITH PAPER KRIEGER GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Sušilni in ožemalni stroji, industrijski, Tiskarstvo in stavek - stroji in oprema, Električne in elektronske komponente - proizvodni stroji, Ogrevanje, industrijsko - instalacije in oprema, Sušilni in ožemalni stroji, industrijski, Tiskarstvo in stavek - stroji in oprema, Električne in elektronske komponente - proizvodni stroji, Ogrevanje, industrijsko - instalacije in oprema. Sedež podjetja je v kraju Mönchengladbach, Nemčija.

 7. VERONESI SEPARATORI S.P.A.

  Italija

  VERONESI SEPARATORI S.P.A., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Centrifuge, gospodinjske. Deluje tudi v panogah Sušilni in ožemalni stroji, industrijski, centrifuges for the chemical industry, Sušilni in ožemalni stroji, industrijski. Sedež podjetja je v kraju Castenaso, Italija.

 8. UNICA

  Belgija

  UNICA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sušilni in ožemalni stroji, industrijski. Deluje tudi v panogah industrial washing machines, driers for commercial use. Sedež podjetja je v kraju Merchtem, Belgija.

 1. VENTILEX B.V.

  Nizozemska

  VENTILEX B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo. Deluje tudi v panogah Suha hladilna sredstva, Sušilni in ožemalni stroji, industrijski, Suhi hladilni stolpi, Suha hladilna sredstva, Sušilni in ožemalni stroji, industrijski, Suhi hladilni stolpi. Sedež podjetja je v kraju Heerde, Nizozemska.

 2. KATRE MAKINA SAN TIC LTD ŞTI

  Turčija

  KATRE MAKINA SAN TIC LTD ŞTI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sušilni in ožemalni stroji, industrijski. Deluje tudi v panogah upholstery shampooer. Sedež podjetja je v kraju Gaziantep, Turčija.

 3. GHELFI SPURGHI S.R.L.

  Italija

  GHELFI SPURGHI S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Čiščenje - storitve. Deluje tudi v panogah Varstvo okolja - storitve, Sušilni in ožemalni stroji, industrijski, Varstvo okolja - storitve, Sušilni in ožemalni stroji, industrijski. Sedež podjetja je v kraju Modena, Italija.

 4. CBB DECANTER S.R.L.

  Italija

  CBB DECANTER S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Centrifuge, gospodinjske. Deluje tudi v panogah Sušilni in ožemalni stroji, industrijski, purifiers for the chemical industry, Sušilni in ožemalni stroji, industrijski. Sedež podjetja je v kraju Monte Roberto, Italija.

 5. DECANTER SYSTEM S.R.L.

  Italija

  DECANTER SYSTEM S.R.L., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Centrifuge, gospodinjske. Deluje tudi v panogah Sušilni in ožemalni stroji, industrijski, granulators for pharmaceutical laboratories, Sušilni in ožemalni stroji, industrijski. Sedež podjetja je v kraju Ornago, Italija.

 6. OPEL THERM GMBH

  Nemčija

  OPEL THERM GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Uvoz - izvoz - strojna orodja, Sušilni in ožemalni stroji, industrijski, Uvoz - izvoz - strojna orodja, Sušilni in ožemalni stroji, industrijski. Sedež podjetja je v kraju Unterensingen, Nemčija.

 7. INGENIOERFIRMAET LYTZEN A/S

  Danska

  INGENIOERFIRMAET LYTZEN A/S, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Sterilizacija in dezinfekcija - medicinska oprema. Deluje tudi v panogah Sušilni in ožemalni stroji, industrijski, Peči in dimniki za industrijo, Sušilni in ožemalni stroji, industrijski, Peči in dimniki za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Herlev, Danska.

 8. BOVERIO LUIGI S.R.L.

  Italija

  BOVERIO LUIGI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Centrifuge, gospodinjske. Deluje tudi v panogah Sušilni in ožemalni stroji, industrijski, systems and equipment for washing fish and seafood, Sušilni in ožemalni stroji, industrijski. Sedež podjetja je v kraju Sannazzaro De' Burgondi, Italija.

 9. GENNARETTI S.P.A.

  Italija

  GENNARETTI S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Centrifuge, gospodinjske. Deluje tudi v panogah Sušilni in ožemalni stroji, industrijski, Sušilni in ožemalni stroji, industrijski. Sedež podjetja je v kraju Jesi, Italija.

 10. SCHREYER GMBH

  Nemčija

  SCHREYER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Sušilni in ožemalni stroji, industrijski, Sušilni in ožemalni stroji, industrijski. Sedež podjetja je v kraju Gerabronn, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno