• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • surovo železo

Rezultati za

Surovo železo - Uvoz izvoz

 1. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Francija

  FONTE GRISE DISTRIBUTION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo železo. Deluje tudi v panogah grey cast iron, spring equalizing rocker arms, cast iron manufacture, cast iron foundry. Sedež podjetja je v kraju Mainvilliers, Francija.

 2. COSIMAT SIDERÚRGICA DE MATOZINHOS LTDA

  Brazilija

  COSIMAT SIDERÚRGICA DE MATOZINHOS LTDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo železo. Deluje tudi v panogah cast iron manufacture, aluminium ores. Sedež podjetja je v kraju Matozinhos, Brazilija.

 3. WESO-AURORAHÜTTE GMBH

  Nemčija

  WESO-AURORAHÜTTE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo in specialno železo. Deluje tudi v panogah Surovo železo, Izdelava modelov, Surovo železo, pig iron, Izdelava modelov, foundry. Sedež podjetja je v kraju Gladenbach, Nemčija.

 4. LA FONTE ARDENNAISE

  Francija

  LA FONTE ARDENNAISE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo in specialno železo. Deluje tudi v panogah Surovo železo, Jeklo in kovine - strojna obdelava, Robotika, Surovo železo, Jeklo in kovine - strojna obdelava, metal assembly work, Robotika. Sedež podjetja je v kraju Vivier-Au-Court, Francija.

 5. SAAR-HARTMETALL UND WERKZEUGE GMBH

  Nemčija

  SAAR-HARTMETALL UND WERKZEUGE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovine, plemenite in posebne. Deluje tudi v panogah Zlatarstvo - stroji in oprema, Valjarne - železne kovine, Surovo železo, Zlatarstvo - stroji in oprema, Valjarne - železne kovine, Surovo železo, rolled rings. Sedež podjetja je v kraju Püttlingen, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. EPISPPE

  Španija

  EPISPPE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Surovo železo. Deluje tudi v panogah Cut-resistant gloves, nitrile gloves, industrial protective gloves. Sedež podjetja je v kraju Tortosa, Španija.

 2. FONDERIES COLLIGNON

  Francija

  FONDERIES COLLIGNON, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo železo. Sedež podjetja je v kraju Deville, Francija.

 3. FUNMAK SOCIEDAD LIMITADA.

  Španija

  FUNMAK SOCIEDAD LIMITADA., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin. Deluje tudi v panogah Surovo železo, Surovo železo, Hard chrome plating of workpieces, Electronic components. Sedež podjetja je v kraju Valls, Španija.

 4. WERNER SAHLENDER GMBH

  Nemčija

  WERNER SAHLENDER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rude, železove in neželezove. Deluje tudi v panogah Jeklo, Surovo in specialno železo, Surovo železo, Kovine, plemenite in posebne, Jeklo, Surovo in specialno železo, Surovo železo, Kovine, plemenite in posebne. Sedež podjetja je v kraju Bremen, Nemčija.

 5. LA FONDERIE CHAROLLAISE

  Francija

  LA FONDERIE CHAROLLAISE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo. Deluje tudi v panogah Surovo železo, Specialno surovo železo, Kovno surovo železo, Surovo železo, Specialno surovo železo, Kovno surovo železo. Sedež podjetja je v kraju Genelard, Francija.

 1. SACHSEN GUSS GMBH

  Nemčija

  SACHSEN GUSS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo. Deluje tudi v panogah Surovo in specialno železo, Surovo železo, Specialno surovo železo, Kovine, plemenite in posebne, Surovo in specialno železo, Surovo železo, Specialno surovo železo, Kovine, plemenite in posebne. Sedež podjetja je v kraju Chemnitz, Nemčija.

 2. SALCON TECHNIC

  Turčija

  SALCON TECHNIC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo železo. Deluje tudi v panogah Aluminij in zlitine, cast iron, stainless steel alloys, foundry products, Aluminij in zlitine. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 1. U.C.B. FRANCE

  Francija

  U.C.B. FRANCE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Surovo železo. Deluje tudi v panogah Specialno surovo železo, pig iron, Specialno surovo železo, international metal trading. Sedež podjetja je v kraju Communay, Francija.

 2. SOFOSUD

  Tunizija

  SOFOSUD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo železo. Sedež podjetja je v kraju Sfax, Tunizija.

 3. KIZILIRMAK DOKUM & MAKINA SAN. VE TIC. A.S.

  Turčija

  KIZILIRMAK DOKUM & MAKINA SAN. VE TIC. A.S., ki deluje v panogi Surovo železo. Deluje tudi v panogah cast iron, cast iron manufacture. Sedež podjetja je v kraju Çorum, Turčija.

 4. STONE MINERALS CO.PTY.LTD

  Avstralija

  STONE MINERALS CO.PTY.LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo železo. Deluje tudi v panogah iron ores, copper ores. Sedež podjetja je v kraju Granville, Avstralija.

 5. PRINS STAALHANDEL B.V.

  Nizozemska

  PRINS STAALHANDEL B.V., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Surovo in specialno železo. Deluje tudi v panogah Specialno surovo železo, Surovo železo, Specialno surovo železo, Surovo železo. Sedež podjetja je v kraju Haarlem, Nizozemska.

 6. SHENYANG CHENZHOU MINERIA S.L.

  Kitajska

  SHENYANG CHENZHOU MINERIA S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo železo. Deluje tudi v panogah non-ferrous metals and alloys, antimony. Sedež podjetja je v kraju Shenyang, Kitajska.

 7. EISENWERK GMBH ELTERLEIN

  Nemčija

  EISENWERK GMBH ELTERLEIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo in specialno železo. Deluje tudi v panogah Surovo železo, Specialno surovo železo, Surovo železo, Specialno surovo železo. Sedež podjetja je v kraju Elterlein, Nemčija.

 8. SCHMIDT'S ERBEN GESMBH & CO KG

  Avstrija

  SCHMIDT'S ERBEN GESMBH & CO KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Surovo in specialno železo. Deluje tudi v panogah Industrijski izdelki, Surovo železo, Industrijski izdelki, Surovo železo. Sedež podjetja je v kraju Klagenfurt, Avstrija.

 1. PROCAMET S.A.

  Argentina

  PROCAMET S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo železo. Deluje tudi v panogah coke for foundries. Sedež podjetja je v kraju Ciudad Autonoma De Buenos Aires, Argentina.

 2. POSSEHLEISEN- UND STAHL GMBH

  Nemčija

  POSSEHLEISEN- UND STAHL GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Surovo in specialno železo. Deluje tudi v panogah Jeklo, Surovo železo, Jeklo, Surovo železo. Sedež podjetja je v kraju Neu-Ulm, Nemčija.

 3. CERDIC FOUNDRIES LIMITED

  Združena Kraljevina

  CERDIC FOUNDRIES LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Specialno surovo železo. Deluje tudi v panogah Surovo in specialno železo, Surovo železo, Surovo in specialno železo, Surovo železo. Sedež podjetja je v kraju Chard, Združena Kraljevina.

 4. ROTA DÖKÜM

  Turčija

  ROTA DÖKÜM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo železo. Deluje tudi v panogah steel moulding. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 5. FUNDERIA CONDALS SA

  Španija

  FUNDERIA CONDALS SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo in specialno železo. Deluje tudi v panogah Surovo železo, Surovo železo. Sedež podjetja je v kraju Manresa, Španija.

 6. TRADE AND PRODUCTION PRIVATE COMPANY GETMAN

  Ukraijna

  TRADE AND PRODUCTION PRIVATE COMPANY GETMAN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Surovo železo. Deluje tudi v panogah cast iron. Sedež podjetja je v kraju Dnepropetrovsk, Ukraijna.

 7. STEEL PARTNERS DEUTSCHLAND GMBH

  Nemčija

  STEEL PARTNERS DEUTSCHLAND GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Surovo in specialno železo. Deluje tudi v panogah Jeklo, Surovo železo, Jeklo, Surovo železo. Sedež podjetja je v kraju Düsseldorf, Nemčija.

 8. EISEN ROTH HANDELS-GMBH

  Avstrija

  EISEN ROTH HANDELS-GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Surovo in specialno železo. Deluje tudi v panogah Surovo železo, Surovo železo. Sedež podjetja je v kraju Waidhofen An Der Thaya, Avstrija.

 9. WOLFRAM BERGBAU- UND HÜTTEN GMBH NFG. KG

  Avstrija

  WOLFRAM BERGBAU- UND HÜTTEN GMBH NFG. KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Surovo in specialno železo. Deluje tudi v panogah Surovo železo, Surovo železo. Sedež podjetja je v kraju St. Martin I. Sulmtal, Avstrija.

 10. LUDWIG FÖBUS GMBH U. CO. KG

  Nemčija

  LUDWIG FÖBUS GMBH U. CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Surovo in specialno železo. Deluje tudi v panogah Surovo železo, Surovo železo. Sedež podjetja je v kraju Gütersloh, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Surovo železo - Uvoz izvoz

Število rezultatov

2.440 Podjetja