• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • surovo železo

Rezultati za

Surovo železo - Uvoz izvoz

 1. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Francija

  Verified by europages badge

  Since it was founded in 2001, the company FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) has developed a network of partner foundries based in Poland. FGD offers its customers access to a wide range of moulding and smelting lines on the basis of many years' experience. FGD's management is customer satisfaction, and was rewarded in 2013 when it obtained ISO 9001: 2008 certification for "Design, Purchase and Sales of cast iron parts". The firm offers many services: - Several smelting lines for different grades. - Several moulding lines for different shapes. - Integrated machining shops to reduce parts handling, from casting to final assembly. - Paint shops to protect the parts from corrosion and enhance their appearance. - Design office for developing new parts and concepts. - Suitable logistics resources for excellent responsiveness and optimized management of your stocks. Feel free to contact us for more details!

 2. COSIMAT SIDERÚRGICA DE MATOZINHOS LTDA

  Brazilija

  COSIMAT SIDERÚRGICA DE MATOZINHOS LTDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo železo. Deluje tudi v panogah cast iron manufacture, aluminium ores. Sedež podjetja je v kraju Matozinhos, Brazilija.

 3. WESO-AURORAHÜTTE GMBH

  Nemčija

  WESO-AURORAHÜTTE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo in specialno železo. Deluje tudi v panogah Surovo železo, Izdelava modelov, Surovo železo, pig iron, Izdelava modelov, foundry. Sedež podjetja je v kraju Gladenbach, Nemčija.

 4. FUNMAK SOCIEDAD LIMITADA.

  Španija

  FUNMAK SOCIEDAD LIMITADA., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin. Deluje tudi v panogah Surovo železo, Surovo železo, Hard chrome plating of workpieces, Electronic components. Sedež podjetja je v kraju Valls, Španija.

 5. LA FONTE ARDENNAISE

  Francija

  LA FONTE ARDENNAISE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo in specialno železo. Deluje tudi v panogah Surovo železo, Jeklo in kovine - strojna obdelava, Robotika, Surovo železo, Jeklo in kovine - strojna obdelava, metal assembly work, Robotika. Sedež podjetja je v kraju Vivier-Au-Court, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. FONDERIES COLLIGNON

  Francija

  FONDERIES COLLIGNON, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo železo. Sedež podjetja je v kraju Deville, Francija.

 2. EPISPPE

  Španija

  EPISPPE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Surovo železo. Deluje tudi v panogah Cut-resistant gloves, nitrile gloves, industrial protective gloves. Sedež podjetja je v kraju Tortosa, Španija.

 3. SAAR-HARTMETALL UND WERKZEUGE GMBH

  Nemčija

  SAAR-HARTMETALL UND WERKZEUGE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovine, plemenite in posebne. Deluje tudi v panogah Zlatarstvo - stroji in oprema, Valjarne - železne kovine, Surovo železo, Zlatarstvo - stroji in oprema, Valjarne - železne kovine, Surovo železo, rolled rings. Sedež podjetja je v kraju Püttlingen, Nemčija.

 4. LA FONDERIE CHAROLLAISE

  Francija

  LA FONDERIE CHAROLLAISE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo. Deluje tudi v panogah Surovo železo, Specialno surovo železo, Kovno surovo železo, Surovo železo, Specialno surovo železo, Kovno surovo železo. Sedež podjetja je v kraju Genelard, Francija.

 5. SALCON TECHNIC

  Turčija

  SALCON TECHNIC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo železo. Deluje tudi v panogah Aluminij in zlitine, cast iron, stainless steel alloys, foundry products, Aluminij in zlitine. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 1. WERNER SAHLENDER GMBH

  Nemčija

  WERNER SAHLENDER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rude, železove in neželezove. Deluje tudi v panogah Jeklo, Surovo in specialno železo, Surovo železo, Kovine, plemenite in posebne, Jeklo, Surovo in specialno železo, Surovo železo, Kovine, plemenite in posebne. Sedež podjetja je v kraju Bremen, Nemčija.

 2. SACHSEN GUSS GMBH

  Nemčija

  SACHSEN GUSS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo. Deluje tudi v panogah Surovo in specialno železo, Surovo železo, Specialno surovo železo, Kovine, plemenite in posebne, Surovo in specialno železo, Surovo železo, Specialno surovo železo, Kovine, plemenite in posebne. Sedež podjetja je v kraju Chemnitz, Nemčija.

 1. SOFOSUD

  Tunizija

  SOFOSUD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo železo. Sedež podjetja je v kraju Sfax, Tunizija.

 2. STONE MINERALS CO.PTY.LTD

  Avstralija

  STONE MINERALS CO.PTY.LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo železo. Deluje tudi v panogah iron ores, copper ores. Sedež podjetja je v kraju Granville, Avstralija.

 3. KIZILIRMAK DOKUM & MAKINA SAN. VE TIC. A.S.

  Turčija

  KIZILIRMAK DOKUM & MAKINA SAN. VE TIC. A.S., ki deluje v panogi Surovo železo. Deluje tudi v panogah cast iron, cast iron manufacture. Sedež podjetja je v kraju Çorum, Turčija.

 4. U.C.B. FRANCE

  Francija

  U.C.B. FRANCE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Surovo železo. Deluje tudi v panogah Specialno surovo železo, pig iron, Specialno surovo železo, international metal trading. Sedež podjetja je v kraju Communay, Francija.

 5. SCHMIDT'S ERBEN GESMBH & CO KG

  Avstrija

  SCHMIDT'S ERBEN GESMBH & CO KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Surovo in specialno železo. Deluje tudi v panogah Industrijski izdelki, Surovo železo, Industrijski izdelki, Surovo železo. Sedež podjetja je v kraju Klagenfurt, Avstrija.

 6. PRINS STAALHANDEL B.V.

  Nizozemska

  PRINS STAALHANDEL B.V., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Surovo in specialno železo. Deluje tudi v panogah Specialno surovo železo, Surovo železo, Specialno surovo železo, Surovo železo. Sedež podjetja je v kraju Haarlem, Nizozemska.

 7. CERDIC FOUNDRIES LIMITED

  Združena Kraljevina

  CERDIC FOUNDRIES LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Specialno surovo železo. Deluje tudi v panogah Surovo in specialno železo, Surovo železo, Surovo in specialno železo, Surovo železo. Sedež podjetja je v kraju Chard, Združena Kraljevina.

 8. EISENWERK GMBH ELTERLEIN

  Nemčija

  EISENWERK GMBH ELTERLEIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo in specialno železo. Deluje tudi v panogah Surovo železo, Specialno surovo železo, Surovo železo, Specialno surovo železo. Sedež podjetja je v kraju Elterlein, Nemčija.

 1. POSSEHLEISEN- UND STAHL GMBH

  Nemčija

  POSSEHLEISEN- UND STAHL GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Surovo in specialno železo. Deluje tudi v panogah Jeklo, Surovo železo, Jeklo, Surovo železo. Sedež podjetja je v kraju Neu-Ulm, Nemčija.

 2. SHENYANG CHENZHOU MINERIA S.L.

  Kitajska

  SHENYANG CHENZHOU MINERIA S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo železo. Deluje tudi v panogah non-ferrous metals and alloys, antimony. Sedež podjetja je v kraju Shenyang, Kitajska.

 3. PROCAMET S.A.

  Argentina

  PROCAMET S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo železo. Deluje tudi v panogah coke for foundries. Sedež podjetja je v kraju Ciudad Autonoma De Buenos Aires, Argentina.

 4. ROTA DÖKÜM

  Turčija

  ROTA DÖKÜM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo železo. Deluje tudi v panogah steel moulding. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 5. STEEL PARTNERS DEUTSCHLAND GMBH

  Nemčija

  STEEL PARTNERS DEUTSCHLAND GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Surovo in specialno železo. Deluje tudi v panogah Jeklo, Surovo železo, Jeklo, Surovo železo. Sedež podjetja je v kraju Düsseldorf, Nemčija.

 6. LUDWIG FÖBUS GMBH U. CO. KG

  Nemčija

  LUDWIG FÖBUS GMBH U. CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Surovo in specialno železo. Deluje tudi v panogah Surovo železo, Surovo železo. Sedež podjetja je v kraju Gütersloh, Nemčija.

 7. AN HUNG TRADING COMPANY LTD.,

  Vietnam

  AN HUNG TRADING COMPANY LTD.,, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Surovo železo. Sedež podjetja je v kraju Hai Phong, Viet Nam, Vietnam.

 8. SHAREATE TOOLS LTD.

  Združene Države

  SHAREATE TOOLS LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo železo. Sedež podjetja je v kraju Salt Lake City, Združene Države.

 9. FUNDICIO DUCTIL BENITO SL

  Španija

  FUNDICIO DUCTIL BENITO SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo in specialno železo. Deluje tudi v panogah Surovo železo, Surovo železo. Sedež podjetja je v kraju Manlleu, Španija.

 10. EISENGIEßEREI KARLSHÜTTE GMBH

  Nemčija

  EISENGIEßEREI KARLSHÜTTE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovo železo. Deluje tudi v panogah Surovo in specialno železo, Surovo in specialno železo. Sedež podjetja je v kraju Bünde, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Surovo železo - Uvoz izvoz

Število rezultatov

2.438 Podjetja