• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • tekstilne rastline

Rezultati za

Tekstilne rastline - Uvoz izvoz

 1. HYDRO-PROFI-LINE® BY GKR GERMANY

  Nemčija

  Verified by europages badge

  GKR Hydro GmbH develops, produces and markets Hydro Profi Line® greening systems for sustainable and functional greening on all sealed surfaces, surfaces without soil and buildings. The Hydro Profi Line® plant systems offer the following advantages: • Sustainable reduction in water consumption for greening by up to 80%.• Unique root vegetation space with air and water for perfect root ventilation.• No root compaction or decay in the floor area as there is no filling material around the pot.• Large water reservoir as there is no displacement by plant substrates.• Unique Quick Change System to quickly change plants without difficulty.• Suitable for all plants in soil and hydroponics.• Suitable for any location in rooms and open spaces.• For correct watering at any time as it is virtually impossible to pour over the pots

 2. KROM TEXTILS I RECANVIS SL

  Španija

  KROM TEXTILS I RECANVIS SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstilne rastline. Deluje tudi v panogah fireproof fabric. Sedež podjetja je v kraju Hostalric, Španija.

 3. WILLY REYNDERS TUINARCHITECTUUR

  Belgija

  WILLY REYNDERS TUINARCHITECTUUR, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Tekstilne rastline, Drevesnice in gozdarstvo, Krajinska arhitektura - projektanstvo, Vrtna oprema, Tekstilne rastline, Drevesnice in gozdarstvo, Krajinska arhitektura - projektanstvo, Vrtna oprema. Sedež podjetja je v kraju Beringen, Belgija.

 4. TUINAANLEG GERT KWANTEN

  Belgija

  TUINAANLEG GERT KWANTEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Tekstilne rastline, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Drevesnice in gozdarstvo, landscape gardening consultancy. Sedež podjetja je v kraju Neerpelt, Belgija.

 5. JAN JORIS TUINARCHITEKTUUR

  Belgija

  JAN JORIS TUINARCHITEKTUUR, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Tekstilne rastline, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Drevesnice in gozdarstvo, vegetable plants. Sedež podjetja je v kraju Kapellen, Belgija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. JOS VAN VLIERDEN

  Belgija

  JOS VAN VLIERDEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Tekstilne rastline, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Drevesnice in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju Sint-Huibrechts-Lille, Belgija.

 2. NIRP INTERNATIONAL

  Francija

  NIRP INTERNATIONAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Tekstilne rastline, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Drevesnice in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju Cuers, Francija.

 3. BECAUS

  Belgija

  BECAUS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Tekstilne rastline, Drevesnice in gozdarstvo, Urejanje okolja - izvajalci, Tekstilne rastline, Drevesnice in gozdarstvo, Urejanje okolja - izvajalci, private pools. Sedež podjetja je v kraju Wetteren, Belgija.

 4. VIRIDEE

  Belgija

  VIRIDEE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Drevesnice in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah Tekstilne rastline, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Tekstilne rastline, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, garden work, vegetable growing. Sedež podjetja je v kraju Hoeilaart, Belgija.

 5. ARNAUD ESPACES VERTS

  Francija

  ARNAUD ESPACES VERTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Tekstilne rastline, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Drevesnice in gozdarstvo, grass for sports facilities, sports ground turf regeneration. Sedež podjetja je v kraju Garidech, Francija.

 1. GARTEN-Q GMBH

  Nemčija

  GARTEN-Q GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen. Sedež podjetja je v kraju München, Nemčija.

 2. E. BERGER STRASSEN- UND PFLASTERBAU GMBH

  Nemčija

  E. BERGER STRASSEN- UND PFLASTERBAU GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Marmor in naravni kamni, Konstrukcijska dela, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Marmor in naravni kamni, Konstrukcijska dela. Sedež podjetja je v kraju München, Nemčija.

 1. OTT GARTENBAU AG

  Švica

  OTT GARTENBAU AG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Javna dela - izvajalci, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Javna dela - izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Rupperswil, Švica.

 2. ISU PLAN

  Nemčija

  ISU PLAN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Železnice - polaganje in vzdrževanje, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Železnice - polaganje in vzdrževanje. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 3. RAINER OERTEL

  Nemčija

  RAINER OERTEL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Konstrukcijska dela, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Konstrukcijska dela. Sedež podjetja je v kraju Grünz, Nemčija.

 4. GRÜN-KREATIV ROLAND FREI

  Lihtenštajn, Kneževina

  GRÜN-KREATIV ROLAND FREI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Konstrukcijska dela, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Konstrukcijska dela. Sedež podjetja je v kraju Vaduz, Lihtenštajn, Kneževina.

 5. BENTRUP BAUMSCHULEN

  Nemčija

  BENTRUP BAUMSCHULEN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Bad Iburg, Nemčija.

 6. VOHRMANN GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU GMBH

  Nemčija

  VOHRMANN GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Konstrukcijska dela, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Konstrukcijska dela. Sedež podjetja je v kraju Frankfurt, Nemčija.

 7. GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU WEHLE GMBH

  Nemčija

  GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU WEHLE GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Konstrukcijska dela, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Konstrukcijska dela. Sedež podjetja je v kraju Obergurig, Nemčija.

 8. EHRLER FORSTUNTERNEHMUNG GMBH

  Švica

  EHRLER FORSTUNTERNEHMUNG GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Les, neobeljen, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Les, neobeljen. Sedež podjetja je v kraju Aettenschwil, Švica.

 1. JOERG MACHOY

  Nemčija

  JOERG MACHOY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Konstrukcijska dela, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Konstrukcijska dela. Sedež podjetja je v kraju Roßla, Nemčija.

 2. WILFRIED ROM GMBH

  Nemčija

  WILFRIED ROM GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Zaključna dela, Pleskarstvo - izvajalci, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Zaključna dela, Pleskarstvo - izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Potsdam, Nemčija.

 3. JÜRGEN PANTKE

  Nemčija

  JÜRGEN PANTKE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Drevesnice in gozdarstvo, Gnojila in sredstva za izboljšavo tal, Šota in kompost, Tekstilne rastline, Drevesnice in gozdarstvo, Gnojila in sredstva za izboljšavo tal, Šota in kompost, Tekstilne rastline. Sedež podjetja je v kraju Bremerhaven, Nemčija.

 4. PLANTEAM S AG

  Švica

  PLANTEAM S AG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Urejanje okolja - izvajalci, Svetovalni biroji - visoka in nizka gradnja, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Urejanje okolja - izvajalci, Svetovalni biroji - visoka in nizka gradnja. Sedež podjetja je v kraju Solothurn, Švica.

 5. GREEN LIFE DAS LEBEN IST GRÜN GMBH

  Švica

  GREEN LIFE DAS LEBEN IST GRÜN GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Konstrukcijska dela, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Konstrukcijska dela. Sedež podjetja je v kraju Hinwil, Švica.

 6. KONZEPTGRÜN MARKO WEISSBACH

  Nemčija

  KONZEPTGRÜN MARKO WEISSBACH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Konstrukcijska dela, Zaključna dela, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Konstrukcijska dela, Zaključna dela. Sedež podjetja je v kraju Mannheim, Nemčija.

 7. GARTENHANDEL MICHAEL SEEMÜLLER

  Nemčija

  GARTENHANDEL MICHAEL SEEMÜLLER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline. Sedež podjetja je v kraju Sankt Wolfgang, Nemčija.

 8. DA-BAU BAUGMBH

  Avstrija

  DA-BAU BAUGMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Konstrukcijska dela, Zaključna dela, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Konstrukcijska dela, Zaključna dela. Sedež podjetja je v kraju Angern An Der March, Avstrija.

 9. JOSEF KÜRZL

  Avstrija

  JOSEF KÜRZL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Stropi, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Stropi. Sedež podjetja je v kraju Deutschlandsberg, Avstrija.

 10. OTTO KEMNA GMBH & CO. KG

  Nemčija

  OTTO KEMNA GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Javna dela - izvajalci, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Drevesnice in gozdarstvo, Tekstilne rastline, Javna dela - izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Duisburg, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno