• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • tkanje - stroji in oprema

Rezultati za

Tkanje - stroji in oprema - Uvoz izvoz

 1. COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL

  Španija

  Verified by europages badge

  COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi, Tiskanje tekstila - stroji in snovi, Šivalni stroji in pribor (za industrijo), Barvanje blaga - stroji in oprema, Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje, Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi, industrial textile machine supplies and accessories, Tiskanje tekstila - stroji in snovi. Sedež podjetja je v kraju Esparreguera-Barcelona, Španija.

 2. TEXSOLV AB

  Švedska

  TEXSOLV AB, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tkanje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah artificial and synthetic textile fibre spinning looms, chains for weaving, weaving, loom parts and accessories. Sedež podjetja je v kraju Tösse, Švedska.

 3. KAYABASI MAKINE VE MUHENDISLIK

  Turčija

  KAYABASI MAKINE VE MUHENDISLIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tkanje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji in oprema, Machine manufacturing, Textile machine manufacture, Tekstil - stroji in oprema, machine tools with chip removal for metalworking. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 4. TISSAGE REVIRON

  Francija

  TISSAGE REVIRON, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine. Deluje tudi v panogah Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Tkanje - stroji in oprema, Blago, umetne in sintetične tkanine, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, vegetable growing, Tkanje - stroji in oprema, Blago, umetne in sintetične tkanine. Sedež podjetja je v kraju Sainte Sigolène, Francija.

 5. VAUPEL TEXTILMASCHINEN GMBH & CO. KG

  Nemčija

  VAUPEL TEXTILMASCHINEN GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tkanje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah textile machinery. Sedež podjetja je v kraju Wuppertal, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ZENON TEKSTIL SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turčija

  ZENON TEKSTIL SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tkanje - stroji in oprema, Embroidery for household textiles, machines and equipment for embroidery, lace, netting and tulle, Tkanje - stroji in oprema, embroidery machines. Sedež podjetja je v kraju Düzce, Turčija.

 2. ASIEUR TEXTILE SPARE PARTS

  Irska

  ASIEUR TEXTILE SPARE PARTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Tkanje - stroji in oprema, Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi, Tkanje - stroji in oprema, machines and equipment for spinning and twisting, Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi, parts and accessories for textile machines. Sedež podjetja je v kraju Galway, Irska.

 3. ELASTA IND

  Belgija

  ELASTA IND, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gumijevi izdelki. Deluje tudi v panogah Tkanje - stroji in oprema, Oplemenitenje tekstila, stretch bandages, Tkanje - stroji in oprema, Oplemenitenje tekstila, sleeves. Sedež podjetja je v kraju Waregem, Belgija.

 4. MIRZAMLI BALATA

  Turčija

  MIRZAMLI BALATA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tkanje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji in oprema, Tekstil - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 5. JOHN SPENCER (TEXTILES) LTD

  Združena Kraljevina

  JOHN SPENCER (TEXTILES) LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tkanje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Blago, contract yarn weaving, Blago, linen yarns, manufacture and forming of fabrics. Sedež podjetja je v kraju Burnley, Združena Kraljevina.

 1. ITEMA S.P.A.

  Italija

  ITEMA S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Tkanje - stroji in oprema, Tkanje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Colzate, Italija.

 2. NINGBO CREDIT OCEAN MACHINERY & ELECTRON CO., LTD

  Kitajska

  NINGBO CREDIT OCEAN MACHINERY & ELECTRON CO., LTD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Sukanje in predenje - stroji in snovi, Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Tiskanje tekstila - stroji in snovi, Sukanje in predenje - stroji in snovi, Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Tiskanje tekstila - stroji in snovi. Sedež podjetja je v kraju Ningbo, Kitajska.

 1. ÖZARSAN TMS

  Turčija

  ÖZARSAN TMS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tkanje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah weaving looms, warping. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. BETEX TEXTILMASCHINEN UND ZUBEHÖR VERTRIEB BEHROUZ KHOSROWZADEH

  Nemčija

  BETEX TEXTILMASCHINEN UND ZUBEHÖR VERTRIEB BEHROUZ KHOSROWZADEH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Kirchheim, Nemčija.

 3. MEYER TEXTILMASCHINEN GMBH

  Nemčija

  MEYER TEXTILMASCHINEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Happurg, Nemčija.

 4. OTTO KÜHNEN

  Avstrija

  OTTO KÜHNEN, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 5. H.T.T.S. HIGH TECHNOLOGY TEXTILE SPARE PARTS INH. HASAN SÜREK

  Nemčija

  H.T.T.S. HIGH TECHNOLOGY TEXTILE SPARE PARTS INH. HASAN SÜREK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Darmstadt, Nemčija.

 6. SARVAN MASCHINENHANDEL GMBH

  Nemčija

  SARVAN MASCHINENHANDEL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Krefeld, Nemčija.

 7. EASY CLEAN TEXTILREINIGUNG AG

  Švica

  EASY CLEAN TEXTILREINIGUNG AG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Dübendorf, Švica.

 8. SYSTEM BRILKA - KLAUS BRILKA

  Nemčija

  SYSTEM BRILKA - KLAUS BRILKA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Bielefeld, Nemčija.

 1. STRICKMASCHINEN RÜDIGER ONKEN

  Nemčija

  STRICKMASCHINEN RÜDIGER ONKEN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi, Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Köln, Nemčija.

 2. NIKOSINT E.H.S.

  Italija

  NIKOSINT E.H.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tkanje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Imola, Italija.

 3. MICHAEL DOHR

  Nemčija

  MICHAEL DOHR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Viersen, Nemčija.

 4. PROF. HEINRICH BRÜGGEMANN & SÖHNE NACHF. INH. HELMUT GÖGGEL E. K.

  Nemčija

  PROF. HEINRICH BRÜGGEMANN & SÖHNE NACHF. INH. HELMUT GÖGGEL E. K., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Hof, Nemčija.

 5. INTERSPARE GMBH

  Nemčija

  INTERSPARE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Reinbek, Nemčija.

 6. HATTORFER KAMMGARNSPINNEREIEN GMBH

  Nemčija

  HATTORFER KAMMGARNSPINNEREIEN GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Tiskanje tekstila - stroji in snovi, Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi, Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Tiskanje tekstila - stroji in snovi, Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi. Sedež podjetja je v kraju Wagenfeld, Nemčija.

 7. E.J. CZIRAKY

  Nemčija

  E.J. CZIRAKY, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi, Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Tegernsee, Nemčija.

 8. PESCHKE TEXTILMASCHINEN GMBH

  Nemčija

  PESCHKE TEXTILMASCHINEN GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Tiskanje tekstila - stroji in snovi, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Tiskanje tekstila - stroji in snovi, Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Zell, Nemčija.

 9. XI'AN ZHIZUN INTERNATIONAL TRADE CO.,LTD

  Kitajska

  XI'AN ZHIZUN INTERNATIONAL TRADE CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tkanje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Xi'an, Kitajska.

 10. FONG'S EUROPE GMBH

  Nemčija

  FONG'S EUROPE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Michelbach An Der Bilz, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Tkanje - stroji in oprema - Uvoz izvoz

Število rezultatov

633 Podjetja