• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • uplinjevanje premoga - naprave in oprema

Rezultati za

Uplinjevanje premoga - naprave in oprema - Uvoz izvoz

 1. JIYUAN XIANGHE METALLURGICAL FORGING MACHINERY CO., LTD

  Kitajska

  JIYUAN XIANGHE METALLURGICAL FORGING MACHINERY CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peči, industrijske, električne. Deluje tudi v panogah Uplinjevanje premoga - naprave in oprema, Uplinjevanje premoga - naprave in oprema, Gasification, industrial furnaces, gas steam generators for industrial use. Sedež podjetja je v kraju Jiyuan, Kitajska.

 2. CONDMAG SA

  Romunija

  CONDMAG SA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Petrokemija - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Uplinjevanje premoga - naprave in oprema, Uplinjevanje premoga - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Brasov, Romunija.

 3. FOBOS

  Bolgarija

  FOBOS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Uplinjevanje premoga - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Sofia, Bolgarija.

 4. R.S. BROOKHOUSE ENGINEERING (EVESHAM) LIMITED

  Združena Kraljevina

  R.S. BROOKHOUSE ENGINEERING (EVESHAM) LIMITED, ki deluje v panogi Petrokemija - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Uplinjevanje premoga - naprave in oprema, Uplinjevanje premoga - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Alcester, Združena Kraljevina.

 5. OVERGAS INC A D

  Bolgarija