• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vino - španija

Rezultati za

Vino - španija - Uvoz izvoz

 1. BODEGAS IBAÑESAS DE EXPORTACIÓN

  Španija

  Verified by europages badge

  Bodegas ibañesas exports wine and must per litre worldwide. We are not just a wine cellar. We are a family project aimed at appreciating and sharing our wine and our land. Our wine cellar is part of the Manchuela designation of origin. White wine. red wine. Rosé wine. Must.

 2. BODEGAS NAJERILLA

  Španija

  Verified by europages badge

  BODEGAS NAJERILLA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Španija. Deluje tudi v panogah Vina, Wines - Rioja, young wine, red wines, Vina, crianzas, guaranteed aoc, wine production. Sedež podjetja je v kraju Arenzana De Abajo-La Rioja, Španija.

 3. BODEGAS SOLANA DE RAMÍREZ RUIZ

  Španija

  BODEGAS SOLANA DE RAMÍREZ RUIZ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Španija. Deluje tudi v panogah Vina, Vino - Rioja, white wines, Vina, Vino - Rioja. Sedež podjetja je v kraju Abalos-La Rioja, Španija.

 4. STEWART HILL WALKER

  Združena Kraljevina

  STEWART HILL WALKER, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vino - Rioja. Deluje tudi v panogah Vina, Vino - Španija, red wines, wine exporter, Vina, Vino - Španija. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 5. VINÍCOLA RIOJANA DE ALCANADRE

  Španija

  VINÍCOLA RIOJANA DE ALCANADRE, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Španija, wine cellars, red wines, Vino - Španija, white wines. Sedež podjetja je v kraju Alcanadre-La Rioja, Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ETHEREUS WINES

  Španija

  ETHEREUS WINES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Španija. Sedež podjetja je v kraju Requena, Španija.

 2. SCHLUMBERGER VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH & CO KG

  Nemčija

  SCHLUMBERGER VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH & CO KG, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Vino - Španija. Sedež podjetja je v kraju Meckenheim, Nemčija.

 3. COMPAÑÍA EUROPEA EXPORTADORA DE VINOS

  Španija

  COMPAÑÍA EUROPEA EXPORTADORA DE VINOS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vino - Španija. Deluje tudi v panogah wine producers, table wines, red wines, white wines. Sedež podjetja je v kraju Cambeo-Coles-Ourense, Španija.

 4. CAMPO & BADAJOZ

  Španija

  CAMPO & BADAJOZ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gnjat. Deluje tudi v panogah Olivno olje, Vino - Španija, pork, Olivno olje, Vino - Španija. Sedež podjetja je v kraju Zafra-Badajoz, Španija.

 5. AGRICOLA FALSET-MARCA SCCL.

  Španija

  AGRICOLA FALSET-MARCA SCCL., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Španija. Deluje tudi v panogah vermouth, Extra virgin oil. Sedež podjetja je v kraju Falset, Španija.

 1. BODEGAS Y VIÑEDOS RIVALIA

  Španija

  BODEGAS Y VIÑEDOS RIVALIA, ki deluje v panogi Vino - Španija. Deluje tudi v panogah Vina, Vino - Rioja, AOC label wines, Vina, Vino - Rioja. Sedež podjetja je v kraju Badarán-La Rioja, Španija.

 2. BODEGAS YZAGUIRRE

  Španija

  BODEGAS YZAGUIRRE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Španija. Deluje tudi v panogah Vina, vermouth, Vina, vermouth wines, wineries. Sedež podjetja je v kraju El Morell-Tarragona, Španija.

 1. GRUPO CRA JUICE

  Španija

  GRUPO CRA JUICE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Španija, Concentrated extracts - beverages, sweet wine, Vino - Španija, production of wines. Sedež podjetja je v kraju ALBACETE, Španija.

 2. COMERCIALIZADORA ENEO SL.

  Španija

  COMERCIALIZADORA ENEO SL., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Rioja. Deluje tudi v panogah Vino - Španija, Wines - Rioja, Vino - Španija, brut sparkling wine. Sedež podjetja je v kraju Haro, Španija.

 3. BODEGAS Y VIÑEDOS TAMARAL

  Španija

  BODEGAS Y VIÑEDOS TAMARAL, ki deluje v panogi Vino - Španija. Deluje tudi v panogah Vino - Kastilja-Leon, wine shop, production of wines, D.O.C. (Controlled Denomination of Origin), Vino - Kastilja-Leon. Sedež podjetja je v kraju Padilla De Duero (peñafiel)-Valladolid, Španija.

 4. BODEGAS CILLAR DE SILOS

  Španija

  BODEGAS CILLAR DE SILOS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Španija. Sedež podjetja je v kraju Quintana Del Pidio-Burgos, Španija.

 5. COOPERATIVA SAN ANTONIO ABAD

  Španija

  COOPERATIVA SAN ANTONIO ABAD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Španija, Vino - Kastilija la Mancha, Vino - Španija, Vino - Kastilija la Mancha, wine cellars, production of wines. Sedež podjetja je v kraju Villacañas-Toledo, Španija.

 6. BODEGA SAN PEDRO APÓSTOL S COOP

  Španija

  BODEGA SAN PEDRO APÓSTOL S COOP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Španija. Deluje tudi v panogah Vina, guaranteed aoc, red wines, Vina, white wines. Sedež podjetja je v kraju Huércanos-La Rioja, Španija.

 7. BODEGA SOLAR DE MUÑOSANCHO

  Španija

  BODEGA SOLAR DE MUÑOSANCHO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Španija. Deluje tudi v panogah Vino - Kastilja-Leon, white wines, red wines, Vino - Kastilja-Leon. Sedež podjetja je v kraju La Seca-Valladolid, Španija.

 8. JUAN RAMON LOZANO SA

  Španija

  JUAN RAMON LOZANO SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Španija. Deluje tudi v panogah Vino - Kastilija la Mancha, Vino - Kastilija la Mancha, wine shop. Sedež podjetja je v kraju Villarrobledo, Španija.

 1. SINNER WINE

  Španija

  SINNER WINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Murcia. Deluje tudi v panogah Vino - Španija, Vino - Španija, red wines, white wines, rose wine. Sedež podjetja je v kraju Murcia, Španija.

 2. COOPERATIVO NUESTRA SEÑORA DEL PILAR

  Španija

  COOPERATIVO NUESTRA SEÑORA DEL PILAR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Kastilija la Mancha. Deluje tudi v panogah Vina, Vino - Španija, wine cellars, Winery cooperative, Vina, Vino - Španija. Sedež podjetja je v kraju Quero-Toledo, Španija.

 3. BODEGAS PATROCINIO

  Španija

  BODEGAS PATROCINIO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Rioja. Deluje tudi v panogah Vina, Vino - Španija, red wines, Vina, Vino - Španija. Sedež podjetja je v kraju Uruñuela-La Rioja, Španija.

 4. BODEGAS BENETAKOA

  Španija

  BODEGAS BENETAKOA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Španija. Deluje tudi v panogah Vina, Vino - Rioja, Vina, Vino - Rioja, red wines, white wines. Sedež podjetja je v kraju Villabuena De Álava-Álava, Španija.

 5. BODEGAS HIJOS DE FÉLIX SALAS

  Španija

  BODEGAS HIJOS DE FÉLIX SALAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Španija. Deluje tudi v panogah red wines. Sedež podjetja je v kraju Corcos-Valladolid, Španija.

 6. VINOS CON DENOMINACIÓN

  Španija

  VINOS CON DENOMINACIÓN, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Vino - Španija. Sedež podjetja je v kraju Noáin, Španija.

 7. MATTHYS WIJNIMPORT

  Belgija

  MATTHYS WIJNIMPORT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Alkoholne in žgane pijače. Deluje tudi v panogah Vino - Francija, Vino - Španija, Vino - Francija, Wines - Belgium, wines, Vino - Španija. Sedež podjetja je v kraju Brugge, Belgija.

 8. BODEGAS Y VIÑEDOS MARTÍNEZ CORTA

  Španija

  BODEGAS Y VIÑEDOS MARTÍNEZ CORTA, ki deluje v panogi Vino - Španija. Deluje tudi v panogah Vino - Rioja, table wines, red wines, Vino - Rioja, wine shop. Sedež podjetja je v kraju Uruñuela-La Rioja, Španija.

 9. AVERYS WINE MERCHANTS

  Združena Kraljevina

  AVERYS WINE MERCHANTS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Francija, Vino - Italija, Vino - Španija, Vino - Francija, Wines - Portugal, Vino - Italija, Vino - Španija. Sedež podjetja je v kraju Bristol, Združena Kraljevina.

 10. 977 66 69 10

  Španija

  977 66 69 10, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Španija. Deluje tudi v panogah vinegar, vineyard, wine cellars, vineyard tours organised. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno