• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vino - emilia romagna

Rezultati za

Vino - emilia romagna - Uvoz izvoz

 1. MARANELLO WINES

  Italija

  MARANELLO WINES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Emilia Romagna. Deluje tudi v panogah Vina, prosecco, moscato, sparkling wine, Vina. Sedež podjetja je v kraju Modena, Italija.

 2. AZIENDA AGRICOLA ZERIOLI S.N.C DI ZERIOLI FILIPPO & C. SOC. AGR.

  Italija

  AZIENDA AGRICOLA ZERIOLI S.N.C DI ZERIOLI FILIPPO & C. SOC. AGR., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Emilia Romagna, Šampanjec in peneča vina, Vino - Emilia Romagna, Šampanjec in peneča vina. Sedež podjetja je v kraju Ziano Piacentino, Italija.

 3. AZIENDA VITIVINICOLA LUSENTI

  Italija

  AZIENDA VITIVINICOLA LUSENTI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Emilia Romagna. Sedež podjetja je v kraju Piacenza, Italija.

 4. CANTINA AZ. AGR. NERI ADRIANA FAM NERI E LELLI

  Italija

  CANTINA AZ. AGR. NERI ADRIANA FAM NERI E LELLI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Emilia Romagna. Sedež podjetja je v kraju cesena, Italija.

 5. CASALI VITICULTORI

  Italija

  CASALI VITICULTORI, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Vino - Emilia Romagna. Sedež podjetja je v kraju Pratissolo Di Scandiano, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. AX SRL

  Romunija

  AX SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Topila in razredčila. Deluje tudi v panogah Vino - Emilia Romagna, Barve in laki, Vino - Emilia Romagna, Barve in laki. Sedež podjetja je v kraju Dragasani, Romunija.

 2. ENOICA SRL SOCIETA AGRICOLA

  Italija

  ENOICA SRL SOCIETA AGRICOLA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Emilia Romagna. Sedež podjetja je v kraju Mercato Saraceno, Italija.

 3. CANTINA COOPERATIVA VINI DI ROMAGNA

  Italija

 4. CATINO FOTO S.R.L.

  Italija

 5. ROMAGNA VINI S.R.L.

  Italija