• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vlivanje jekla in kovin

Rezultati za

Vlivanje jekla in kovin - Uvoz izvoz

 1. G.M.S.

  Italija

  Verified by europages badge

  G.M.S. has been producing aluminium moulded parts and hot-stamped brass parts since 1985, producing ready-to-use parts to client specifications. We have a wide network of sub-contractors providing services ranging from mechanical machining to surface treatments such as polishing, sand-blasting and galvanizing processing. Our scope for production is wide-ranging and includes both aluminium moulding and hot-stamping of brass.

 2. MIFA ALUMINIUM BV

  Nizozemska

  Verified by europages badge

  MIFA ALUMINIUM BV, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlivanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - strojna obdelava, aluminium profile extrusion, magnesium profile extrusion, aluminium profiles, Aluminium - special profiles, Kundanpassade aluminiumprofiler, Extruded profiles, machining aluminium profiles, precision profiles. Sedež podjetja je v kraju Venlo, Nizozemska.

 3. MN KALTFORMTEILE MÄRKISCHE NIETENFABRIK GMBH & CO KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  MN KALTFORMTEILE MÄRKISCHE NIETENFABRIK GMBH & CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlivanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Altena, Nemčija.

 4. G.RAU GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  G.RAU GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlivanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Pforzheim, Nemčija.

 5. H. HESSE KALTPROFILE + BEARBEITUNG GMBH & CO.

  Nemčija

  Verified by europages badge

  H. HESSE KALTPROFILE + BEARBEITUNG GMBH & CO., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlivanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Schwerte, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. GEBR. UNGLAUB & CO GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  GEBR. UNGLAUB & CO GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlivanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Struženje jekla in kovin (s stružnico), Rezkanje jekla in kovin, CNC turned parts, Aluminium turned parts, cold extruded parts, Aluminium housings, extruded parts, Stamped parts for the electronics industry, Housings for the electronics industry. Sedež podjetja je v kraju Ubstadt-weiher, Nemčija.

 2. JOHS. STEINER GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  JOHS. STEINER GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlivanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Wehingen, Nemčija.

 3. AV ALUMITRAN S.L.

  Španija

  Verified by europages badge

  AV ALUMITRAN S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlivanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Aluminijeve zlitine, aluminium profiles, aluminium, anodised aluminium, metal extrusion, aluminium moulds, extruded aluminium, industrial extruded, aluminium profile extrusion. Sedež podjetja je v kraju Villarejo De Salvanés (madrid), Španija.

 4. CAPPELLETTI & MOLTENI S.A.S.

  Italija

  Verified by europages badge

  CAPPELLETTI & MOLTENI S.A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlivanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - strojna obdelava, hot forging, hot stamping of steel parts, hot forming, Jeklo in kovine - strojna obdelava, hot steel stamping, metal moulding, hot metal stamping, subcontract working. Sedež podjetja je v kraju Figino Serenza, Italija.

 5. OVERHOFF VERBINDUNGSTECHNIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  OVERHOFF VERBINDUNGSTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlivanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Hemer, Nemčija.

 1. ESSE 4 S.P.A.

  Italija

  Verified by europages badge

  ESSE 4 S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlivanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - strojna obdelava, wall-mounted hoods, extraction hoods, labyrinth filters, Jeklo in kovine - strojna obdelava, laser cutting, stainless steel machining, frames for commercial kitchens, stainless steel sheet work. Sedež podjetja je v kraju Mareno Di Piave, Italija.

 2. SMV FORGING SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  SMV FORGING SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlivanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah steel, special alloys, hot working, carbon steels, stainless steels, alloy steels, TITANIUM, numerically controlled machines, NICKEL. Sedež podjetja je v kraju Rogeno, Italija.

 1. EKM-ROTH GMBH

  Nemčija

  EKM-ROTH GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vlivanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Biberach, Nemčija.

 2. PRINZ VERBINDUNGSELEMENTE GMBH

  Nemčija

  PRINZ VERBINDUNGSELEMENTE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlivanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Plettenberg, Nemčija.

 3. PENTACON GMBH, FOTO- UND FEINWERKTECHNIK

  Nemčija

  PENTACON GMBH, FOTO- UND FEINWERKTECHNIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlivanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Dresden, Nemčija.

 4. FP DI BRIGNOLI SRL

  Italija

  FP DI BRIGNOLI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlivanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Vtiskovanje na jeklo in kovine, hot forming, steel moulding, Vtiskovanje na jeklo in kovine, hot presses. Sedež podjetja je v kraju Pontoglio, Italija.

 5. STB STAHLHAMMER BOMMERN GMBH

  Nemčija

  STB STAHLHAMMER BOMMERN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlivanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Hamm, Nemčija.

 6. ALIPLAST ALUMINIUM EXTRUSION N.V.

  Belgija

  ALIPLAST ALUMINIUM EXTRUSION N.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlivanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah insulated and extruded aluminium profiles, anodised aluminium, powder-coating of profiles. Sedež podjetja je v kraju Lokeren, Belgija.

 7. IBERIA DIES PHOENIX SL

  Španija

  IBERIA DIES PHOENIX SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlivanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah extruded aluminium, moulds, aluminium, extrusion. Sedež podjetja je v kraju Muel-Zaragoza, Španija.

 8. PROTON ÇELIK ENDÜSTRI SAN TIC LTD STI

  Turčija

  PROTON ÇELIK ENDÜSTRI SAN TIC LTD STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlivanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi iz litega železa, Solar system aluminium profiles, Cevke in cevi iz litega železa, aluminium profiles, sheet rolls. Sedež podjetja je v kraju Hatay, Turčija.

 1. IVT VERBINDUNGSELEMENTE GMBH

  Nemčija

  IVT VERBINDUNGSELEMENTE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlivanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Neuenrade, Nemčija.

 2. I.S.A.C. SRL

  Italija

  I.S.A.C. SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlivanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah stainless steel, steel, carbon steel, stainless steel cylinders. Sedež podjetja je v kraju Busano, Italija.

 3. VERRI E PINA

  Italija

  VERRI E PINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlivanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah cold working, hot working. Sedež podjetja je v kraju Canzo, Italija.

 4. PROING INDUSTRIAL SRL

  Romunija

  PROING INDUSTRIAL SRL, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Rezkanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Struženje jekla in kovin (s stružnico), Vlivanje jekla in kovin, Zgibanje jekla in kovin, Industrijsko oblikovanje, Struženje jekla in kovin (s stružnico), Vlivanje jekla in kovin, Zgibanje jekla in kovin, Industrijsko oblikovanje. Sedež podjetja je v kraju Satu Mare, Romunija.

 5. ANHUI SHENGDA QIANLIANG ALUMINIUM CO., LTD.

  Kitajska

  ANHUI SHENGDA QIANLIANG ALUMINIUM CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlivanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah aluminium profiles, aluminium profile extrusion, doors and windows, aluminium frames. Sedež podjetja je v kraju Anhui, Kitajska.

 6. SPEKTR-SMELA

  Ukraijna

  SPEKTR-SMELA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlivanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Visable supports the Ukrainian companies, Cold heading, CNC milling, turning, Visable supports the Ukrainian companies. Sedež podjetja je v kraju Smela, Ukraijna.

 7. USIMECA INDÚSTRIA E COMERCIO

  Brazilija

  USIMECA INDÚSTRIA E COMERCIO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlivanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Sorocaba-Sp, Brazilija.

 8. COECKE MACHINES INTERNATIONAL

  Belgija

  COECKE MACHINES INTERNATIONAL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Orodni stroji za obdelavo kovin - deli in pribor. Deluje tudi v panogah Upogibanje jekla in kovin, Struženje jekla in kovin (s stružnico), Vtisnjevanje jekla in kovin, Vlivanje jekla in kovin, Upogibanje jekla in kovin, Struženje jekla in kovin (s stružnico), Vtisnjevanje jekla in kovin, Vlivanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Gent, Belgija.

 9. YSIUM, LDA

  Portugalska

  YSIUM, LDA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vlivanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Vila Nova Famalicão, Portugalska.

 10. ALLIT SPA

  Italija

  ALLIT SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vlivanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah extruded aluminium. Sedež podjetja je v kraju Sezze, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno