• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vrtanja in izkopavanja - dela

Rezultati za

Vrtanja in izkopavanja - dela - Uvoz izvoz

 1. TAUCHER FREY GMBH - PROFESSIONELLES TAUCHEN IN HAMBURG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  TAUCHER FREY GMBH - PROFESSIONELLES TAUCHEN IN HAMBURG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanja in izkopavanja - dela. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 2. KERNBOHRTECHNIK KAHR

  Nemčija

  Verified by europages badge

  KERNBOHRTECHNIK KAHR, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanja in izkopavanja - dela. Sedež podjetja je v kraju Lehrberg, Nemčija.

 3. TOMA ABELE TRIVELLAZIONI SRL

  Italija

  TOMA ABELE TRIVELLAZIONI SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanja in izkopavanja - dela. Deluje tudi v panogah Temelji - dela, anchorage lines, geognostic and geophysical surveys, Temelji - dela, drilling. Sedež podjetja je v kraju Matera, Italija.

 4. STRATOS BAU GMBH

  Švica

  STRATOS BAU GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanja in izkopavanja - dela. Sedež podjetja je v kraju Ehrendingen, Švica.

 5. PERFORACIONES AIGÜES DE MALLORCA S.L.

  Španija

  PERFORACIONES AIGÜES DE MALLORCA S.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanja in izkopavanja - dela. Deluje tudi v panogah surveys, water well drilling systems. Sedež podjetja je v kraju Sa Pobla (mallorca), Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. TENCNO POZZI 2002

  Italija

  TENCNO POZZI 2002, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanja in izkopavanja - dela. Deluje tudi v panogah Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, hydro perforation, artesian well drilling, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Geotechnics - drilling and test boring equipment. Sedež podjetja je v kraju Roma, Italija.

 2. OTTAVIA TRIVELLAZIONI SRL

  Italija

  OTTAVIA TRIVELLAZIONI SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanja in izkopavanja - dela. Deluje tudi v panogah artesian wells, microprobes. Sedež podjetja je v kraju Roma, Italija.

 3. GERMANIA TAUCHER GMBH

  Nemčija

  GERMANIA TAUCHER GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanja in izkopavanja - dela. Sedež podjetja je v kraju Bochum, Nemčija.

 4. DELTATAU - SONDAGENS E ESTUDOS GEOTÉCNICOS, LDA

  Portugalska

  DELTATAU - SONDAGENS E ESTUDOS GEOTÉCNICOS, LDA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanja in izkopavanja - dela. Deluje tudi v panogah geological surveys. Sedež podjetja je v kraju Aveiro, Portugalska.

 5. APER-VERMEULEN

  Belgija

  APER-VERMEULEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanja in izkopavanja - dela. Deluje tudi v panogah Vodnjaki - gradnja, Storitve vrtanja jaškov, Črpalke, Vodnjaki - gradnja, Storitve vrtanja jaškov, Črpalke. Sedež podjetja je v kraju Lichtervelde, Belgija.

 1. SC N&A TRADE SRL

  Romunija

  SC N&A TRADE SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanja in izkopavanja - dela. Deluje tudi v panogah Storitve vrtanja jaškov, Storitve vrtanja, Vodnjaki - gradnja, Storitve nadzora vrtanja jaškov, Storitve vrtanja jaškov, Storitve vrtanja, Vodnjaki - gradnja, Storitve nadzora vrtanja jaškov. Sedež podjetja je v kraju Sibiu, Romunija.

 2. FODETRA

  Belgija

  FODETRA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Izkop zemljišča - dela. Deluje tudi v panogah Vrtanja in izkopavanja - dela, Vrtanja in izkopavanja - dela, street lighting, street building, ducting systems. Sedež podjetja je v kraju Courcelles, Belgija.

 1. MARICHAL FORAGE

  Belgija

  MARICHAL FORAGE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtanja in izkopavanja - dela. Deluje tudi v panogah Vodnjaki - gradnja, Vodnjaki - gradnja, drilling in rock, hydro perforation, water well drilling systems. Sedež podjetja je v kraju Rochefort, Belgija.

 2. VERHELST LUC

  Belgija

  VERHELST LUC, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanja in izkopavanja - dela. Deluje tudi v panogah Namakalne in škropilne naprave, Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije, Namakalne in škropilne naprave, horizontal drilling operations, Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije. Sedež podjetja je v kraju Warneton, Belgija.

 3. TECNASOL - FGE, FUNDAÇOES E GEOTECNIA, S.A.

  Portugalska

  TECNASOL - FGE, FUNDAÇOES E GEOTECNIA, S.A., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Podzemna dela - izvajalci. Deluje tudi v panogah Vrtanja in izkopavanja - dela, piloting for foundation building, foundations for public works, Vrtanja in izkopavanja - dela. Sedež podjetja je v kraju Montijo, Portugalska.

 4. BAUGRUND LINKE GMBH

  Nemčija

  BAUGRUND LINKE GMBH, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Vrtanja in izkopavanja - dela. Sedež podjetja je v kraju Balgstädt / Ot Größnitz, Nemčija.

 5. NOTERMAN PUTBORINGEN

  Belgija

  NOTERMAN PUTBORINGEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanja in izkopavanja - dela. Deluje tudi v panogah Vodnjaki - gradnja, Vodnjaki - gradnja, deep foundations, drilling for water sources. Sedež podjetja je v kraju Brakel, Belgija.

 6. PHU SATURN

  Poljska

  PHU SATURN, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Vrtanja in izkopavanja - dela, Geotechnics - drilling and test boring equipment, Vrtanja in izkopavanja - dela, geognostics, geological surveys. Sedež podjetja je v kraju Bielsko-Biała, Poljska.

 7. CELIS WATERTECH-PUTBORINGEN

  Belgija

  CELIS WATERTECH-PUTBORINGEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtanja in izkopavanja - dela. Deluje tudi v panogah Vodnjaki - gradnja, Vodnjaki - gradnja, drills for digging wells. Sedež podjetja je v kraju (geetbets), Belgija.

 8. PUTBORINGEN VERHEYDEN

  Belgija

  PUTBORINGEN VERHEYDEN, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Vrtanja in izkopavanja - dela. Deluje tudi v panogah Črpanje vode - naprave in oprema, drilling for water sources, Geothermics, Črpanje vode - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Sint-Katelijne-Waver, Belgija.

 1. SONDAGENS DO OESTE

  Portugalska

  SONDAGENS DO OESTE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanja in izkopavanja - dela. Deluje tudi v panogah Konstrukcijska dela, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Konstrukcijska dela, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, artesian well drilling, geological surveys. Sedež podjetja je v kraju GUIA-POMBAL, Portugalska.

 2. SONDEOS NORAGUA

  Španija

  SONDEOS NORAGUA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanja in izkopavanja - dela. Sedež podjetja je v kraju La Coruña, Španija.

 3. EUROAMBIENTE - TECNOLOGIAS DO AMBIENTE, LDA

  Portugalska

  EUROAMBIENTE - TECNOLOGIAS DO AMBIENTE, LDA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanja in izkopavanja - dela. Sedež podjetja je v kraju Arcozelo, Vila Nova De Gaia, Portugalska.

 4. GEBO

  Belgija

  GEBO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanja in izkopavanja - dela. Deluje tudi v panogah Vodnjaki - gradnja, Storitve vrtanja, Vodnjaki - gradnja, plots drilled, drills for digging wells, Storitve vrtanja. Sedež podjetja je v kraju Dessel, Belgija.

 5. FORAJE PUTURI FORAMAT

  Romunija

  FORAJE PUTURI FORAMAT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve vrtanja jaškov. Deluje tudi v panogah Vrtanja in izkopavanja - dela, Storitve vrtanja, Vodnjaki - gradnja, Storitve upravljanja vrtin, Vrtanja in izkopavanja - dela, Storitve vrtanja, Vodnjaki - gradnja, Storitve upravljanja vrtin. Sedež podjetja je v kraju Bucuresti, Romunija.

 6. MICHAEL REIDER

  Nemčija

  MICHAEL REIDER, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Konstrukcijska dela. Deluje tudi v panogah Zaključna dela, Javna dela - izvajalci, Vrtanja in izkopavanja - dela, Cement in dodatki, Zaključna dela, Javna dela - izvajalci, Vrtanja in izkopavanja - dela, Cement in dodatki. Sedež podjetja je v kraju Kröpelin, Nemčija.

 7. GEOMECHANIK WASSER- UND UMWELTTECHNIK GMBH

  Nemčija

  GEOMECHANIK WASSER- UND UMWELTTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Konstrukcijska dela. Deluje tudi v panogah Zaključna dela, Javna dela - izvajalci, Vrtanja in izkopavanja - dela, Vodnjaki - gradnja, Zaključna dela, Javna dela - izvajalci, Vrtanja in izkopavanja - dela, Vodnjaki - gradnja. Sedež podjetja je v kraju Woringen, Nemčija.

 8. TPC OUEST

  Francija

  TPC OUEST, ki deluje v panogi Namakalne naprave. Deluje tudi v panogah Konstrukcijska dela, Septične greznice - dela, Sanering - Arbete, Vrtanja in izkopavanja - dela, Konstrukcijska dela, Septične greznice - dela, Sanering - Arbete, Vrtanja in izkopavanja - dela. Sedež podjetja je v kraju St Ave, Francija.

 9. BSB MISCHBERG INH. MICHAEL MISCHBERG

  Nemčija

  BSB MISCHBERG INH. MICHAEL MISCHBERG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Konstrukcijska dela. Deluje tudi v panogah Zaključna dela, Javna dela - izvajalci, Ceste - izvajalci, Vrtanja in izkopavanja - dela, Zaključna dela, Javna dela - izvajalci, Ceste - izvajalci, Vrtanja in izkopavanja - dela. Sedež podjetja je v kraju Mülheim, Nemčija.

 10. HYDRAUMAC

  Maroko

  HYDRAUMAC, ki deluje v panogi Gradbeni stroji. Deluje tudi v panogah Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, Rokovanje z blagom - motorna vozila, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Vrtanja in izkopavanja - dela, Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, Rokovanje z blagom - motorna vozila, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Vrtanja in izkopavanja - dela. Sedež podjetja je v kraju Bouskoura, Maroko.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno