• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vzmeti- kolutne

Rezultati za

Vzmeti- kolutne - Uvoz izvoz

 1. PIERON GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  Since 1925, PIERON – a family-owned company now in the hands of its fourth generation – has manufactured technical springs for almost all industry sectors. We focus on the automotive as well as on the electrical and sports equipment industries. At our Bocholt site, over 270 employees implement new solutions in the product areas of annular, compression and torsion springs as well as stamped, bent and wire bent parts on an operating area of approx. 20, 000 m². Special parts and assemblies complete our product range. State-of-the-art manufacturing processes guarantee production that meets the highest requirements.

 2. TEVEMA

  Nizozemska

  Verified by europages badge

  Founded in 1936, TEVEMA is without doubt the leading name in technical springs, both for standard products and custom solutions. The company offers an extensive and diversified range of products available in all parts of the world, with solutions for a very wide range of industries. TEVEMA's line-up of products is comprehensive as well as being highly flexible, with an unmatched combination of standard springs coupled to the ability to manufacture bespoke springs designed to meet every client's precise needs and specifications. This flexibility in terms of production and customisation makes TEVEMA your go-to partner for projects that demand specific tailored solutions in terms of engineered springs. Firmly rooted in tradition and long experience, while remaining alert to the demands of today's clients, our company is a byword for quality and reliability in the world of technical springs. The choice is clear: for all you technical spring needs, TEVEMA is a reliable partner. The versatility and strength of TEVEMA products is now available wherever you are located. Discover without delay the potential of springs from TEVEMA and appreciate the superior quality and know-how that has characterised our company since 1936.

 3. BREUER & CO.HANDELS GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BREUER & CO.HANDELS GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vzmeti, kolutne. Sedež podjetja je v kraju Köln, Nemčija.

 4. ASSOCIATED NORM+DREH GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ASSOCIATED NORM+DREH GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vzmeti, kolutne. Deluje tudi v panogah Vijaki, Matice in vijaki, po načrtu, Palice z navojem, Turned parts for mechanical engineering, cup springs, rivets, Shim washers, Supporting rings, Profile stamped parts. Sedež podjetja je v kraju Velbert, Nemčija.

 5. ACHENBACH FEDERN INH. JÖRG SURETH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ACHENBACH FEDERN INH. JÖRG SURETH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, kolutne. Sedež podjetja je v kraju Bad Berleburg, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. DE SPIRAAL

  Nizozemska

  Verified by europages badge

  DE SPIRAAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti. Deluje tudi v panogah Vzmeti, kolutne, Vzmeti, listnate, Vzmeti, kolutne, Vzmeti, listnate. Sedež podjetja je v kraju Haaksbergen, Nizozemska.

 2. EMEKS VZMETI D.O.O

  Slovenija

  Emeks Vzmeti d.o.o. je podjetje za proizvodnjo vzmeti, vzmetnih izdelkov in ostalih kovinskih izdelkov s proizvodnjo v Mariboru. Zaposleni imamo v tej industriji več desetletne izkušnje. Prve lastne proizvodne prostore našega podjetja smo imeli v sklopu industrijske cone bivše Elektrokovine. Junija 2018 smo se preselili v prostore v industrijski coni Pobrežje. Za hitro in kvalitetno izvedbo produktov imamo na razpolago širok izbor izdelkov in tehnoloških rešitev V letu 2016 smo pridobili certifikat ISO9001: 2015. Začetki podjetja Emeks Vzmeti d.o.o. segajo v leto 2005, ko smo začeli s proizvodnjo. Najprej je proizvodnja potekala v prostorih industrijske cone TVT. V tistem času smo se usmerili promocijo podjetja po Mariboru in okolici, saj je Maribor središče slovenske kovinske predelovalne industrije. Predvsem kovinska industrija je največji kupec za vzmetne izdelke, vzmeti in vzmetni material. V zadnjem času, kljub gospodarski krizi, uspešno povečujemo tržni delež na slovenskem trgu. To nam uspeva s: hitrim odzivom do strank izboljševanjem tehnološke opremljenosti nudenjem celotne storitve proizvodnje vzmeti – od razvoja do rešitve

 3. KESSEN RESSORTS

  Belgija

  KESSEN RESSORTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti. Deluje tudi v panogah Vzmeti, listnate, Vzmeti, kolutne, industrial springs, Vzmeti, listnate, Vzmeti, kolutne, hot-rolled springs. Sedež podjetja je v kraju Liège, Belgija.

 4. RUDOLF KURFESS GMBH

  Nemčija

  RUDOLF KURFESS GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vzmeti, kolutne. Sedež podjetja je v kraju Waldstetten, Nemčija.

 5. GEBHARDT FREIZEIT-TECHNIK GMBH & CO. KG

  Nemčija

  GEBHARDT FREIZEIT-TECHNIK GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vzmeti. Deluje tudi v panogah Vzmeti, spiralne, Vzmeti, kolutne, springs for technical purposes, Gummirep, Vzmeti, spiralne, Vzmeti, kolutne. Sedež podjetja je v kraju Stuttgart, Nemčija.

 1. S-M-S SCHREINER MACHINE SERVICE

  Nemčija

  S-M-S SCHREINER MACHINE SERVICE, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Vzmeti, kolutne. Deluje tudi v panogah disposable face masks. Sedež podjetja je v kraju Kevelaer, Nemčija.

 2. PRESSIRESSORT

  Francija

  PRESSIRESSORT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, kolutne. Deluje tudi v panogah Vzmeti, spiralne, Vzmeti, listnate, Vzmeti, diskaste, Vzmeti, žične, Vzmeti, spiralne, Vzmeti, listnate, Vzmeti, diskaste, Vzmeti, žične. Sedež podjetja je v kraju Marseille, Francija.

 1. OY LESJÖFORS AB

  Finska

  OY LESJÖFORS AB, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, kolutne. Deluje tudi v panogah Vzmeti, Vzmeti, žične, Vzmeti, listnate, compression springs, Vzmeti, Vzmeti, žične, Vzmeti, listnate. Sedež podjetja je v kraju Åminnefors, Finska.

 2. RAPIC

  Francija

  RAPIC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, kolutne. Deluje tudi v panogah Vzmeti, listnate, Oblikovanje jekla in kovin, Vzmeti, listnate, Oblikovanje jekla in kovin, heat treatment, welding shops. Sedež podjetja je v kraju Eyzerac, Francija.

 3. RESSORTS HUON DUBOIS

  Francija

  RESSORTS HUON DUBOIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti. Deluje tudi v panogah Vzmeti, kolutne, Vzmeti, kolutne, compression springs, torsion springs, wire springs. Sedež podjetja je v kraju Conflans Ste Honorine, Francija.

 4. ENERGYSAZ

  Iran

  ENERGYSAZ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, kolutne. Deluje tudi v panogah compression springs, spring manufacturer, industrial springs. Sedež podjetja je v kraju Hamedan, Iran.

 5. FAVRE-STEUDLER SA

  Švica

  FAVRE-STEUDLER SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, kolutne. Sedež podjetja je v kraju Biel/bienne, Švica.

 6. LEE SPRING

  Združena Kraljevina

  LEE SPRING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti. Deluje tudi v panogah Vzmeti, kolutne, Vzmeti posebne izdelave, torsion springs, precision springs, Vzmeti, kolutne, Vzmeti posebne izdelave. Sedež podjetja je v kraju Wokingham, Združena Kraljevina.

 7. ÖZEN YAY

  Turčija

  ÖZEN YAY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, kolutne. Deluje tudi v panogah trådformning. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 8. NOVARESSORT

  Francija

  NOVARESSORT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti. Deluje tudi v panogah Vzmeti, kolutne, Vzmeti, spiralne, Vzmeti, kolutne, Vzmeti, spiralne, compression springs, helical compression springs. Sedež podjetja je v kraju Saint Etienne, Francija.

 1. CHRISTIAN BAUER GMBH + CO. KG

  Nemčija

  CHRISTIAN BAUER GMBH + CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, kolutne. Sedež podjetja je v kraju Welzheim, Nemčija.

 2. NORBERT WOLFF

  Nemčija

  NORBERT WOLFF, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, kolutne. Sedež podjetja je v kraju Hagen, Nemčija.

 3. CEKA TEL YAY IMALAT

  Turčija

  CEKA TEL YAY IMALAT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, kolutne. Deluje tudi v panogah spring manufacturer. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. 1ST. VOLLMER-FEDERN ® FERDINAND VOLLMER E.K.

  Nemčija

  1ST. VOLLMER-FEDERN ® FERDINAND VOLLMER E.K., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Upogibanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Vzmeti, Vzmeti, kolutne, Vzmeti, spiralne, Vzmeti, listnate, Vzmeti, Vzmeti, kolutne, Vzmeti, spiralne, Vzmeti, listnate. Sedež podjetja je v kraju Straubenhardt, Nemčija.

 5. WOODSTOCK PARTS UK LTD

  Združena Kraljevina

  WOODSTOCK PARTS UK LTD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vzmeti, listnate. Deluje tudi v panogah Vzmeti, kolutne, metal u bolts, Vzmeti, kolutne, ball joints, Shackles. Sedež podjetja je v kraju Leicester, Združena Kraljevina.

 6. LAVOILOTTE SA

  Francija

  LAVOILOTTE SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti. Deluje tudi v panogah Vzmeti, kolutne, Vzmeti, spiralne, Vzmeti, kolutne, Vzmeti, spiralne, extension springs, compression springs. Sedež podjetja je v kraju Montaigut-En-Combraille, Francija.

 7. NINGBO BALIN IMPORT & EXPORT CO.,LTD

  Kitajska

  NINGBO BALIN IMPORT & EXPORT CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, kolutne. Deluje tudi v panogah flat springs. Sedež podjetja je v kraju Ningbo, Kitajska.

 8. REDZONE CO., LTD.

  Japonska

  REDZONE CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti. Deluje tudi v panogah Vzmeti, kolutne, Vzmeti, kolutne. Sedež podjetja je v kraju Machida City, Tokyo, Japonska.

 9. AIREDALE SPRINGS LTD

  Združena Kraljevina

  AIREDALE SPRINGS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzmeti, vijakast. Deluje tudi v panogah Vzmeti, listnate, Vzmeti, Vzmeti, kolutne, Vzmeti, spiralne, Vzmeti, listnate, Vzmeti, Vzmeti, kolutne, Vzmeti, spiralne. Sedež podjetja je v kraju Keighley, Združena Kraljevina.

 10. SYROPLAN INDUSTRIAL SUPPLIES CO.

  Turčija

  SYROPLAN INDUSTRIAL SUPPLIES CO., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Vzmeti, kolutne. Sedež podjetja je v kraju Gaziantep, Turčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno