• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • drobno pecivo

Rezultati za

Drobno pecivo - Uvoz izvoz

 1. SOMEXPORT

  Francija

  Verified by europages badge

  SOMEXPORT has founded in 1994. We supply central buying platforms, suppliers, but especially in Africa, the Caribbean, the Indian and Pacific oceans, and the Middle East. We are an import-export company that deals in dry, frozen and fresh goods, and we work with over 300 suppliers in France and Europe. We specialise in the following food types: - dairy products (cheese, yoghurt, milk, cream, etc.), - dried and cured meats, - cakes and baked goods, - Halal products, - groceries, - seafood, - frozen goods. We can supply you with a wide range of food products.SOMEXPORT is your export partner. We can help you to discover the best products from every region of the world, products that meet your needs and your customers' demands. For over 20 years we have scoured the world looking for regional products, local specialities and traditional recipes. We can also source the specific ingredients or products that our customers request. Our approach is based on encounters with producers, livestock breeders, chefs, retailers, consumers and countless other actors in the farming and agri-food sectors. Feel free to contact us for more details!

 2. TRENDY FOODS

  Belgija

  Verified by europages badge

  TRENDY FOODS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - poljski pridelki. Deluje tudi v panogah Gotova jedila, zmrznjena, Začimbe, Moka in zdrob, Pijače - uvoz-izvoz, Drobno pecivo, Zelenjava, konzervirana, Čokoladne slaščice, Gotova jedila, zmrznjena, Začimbe. Sedež podjetja je v kraju Vottem (z.i. De Milmort), Belgija.

 3. WOLF BUTTERBACK KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  WOLF BUTTERBACK KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh, torte in peciva. Deluje tudi v panogah Drobno pecivo, Testenine, Kruh, Doughnut, croissants, Pastries, bakery products, Drobno pecivo, wholesale bakery products. Sedež podjetja je v kraju Fürth, Nemčija.

 4. SPEZIALITÄTEN-BÄCKEREI ANA & ANDA

  Nemčija

  SPEZIALITÄTEN-BÄCKEREI ANA & ANDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh, torte in peciva. Deluje tudi v panogah Drobno pecivo, Drobno pecivo, brioches and morning goods, croissants, bakery. Sedež podjetja je v kraju Karlsruhe, Nemčija.

 5. LA COOKISERIE

  Francija

  LA COOKISERIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drobno pecivo. Sedež podjetja je v kraju Eragny, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ANTICA COMPAGNIA SICILIANA SRL

  Italija

  ANTICA COMPAGNIA SICILIANA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drobno pecivo. Sedež podjetja je v kraju Catania, Italija.

 2. PRODUCTOS VIRGEN DEL BREZO SA

  Španija

  PRODUCTOS VIRGEN DEL BREZO SA, ki deluje v panogi Industrijske slaščičarne. Deluje tudi v panogah Drobno pecivo, Torte in peciva, twice-baked, puff pastry, Drobno pecivo, Torte in peciva. Sedež podjetja je v kraju Santibáñez De La Peña-Palencia, Španija.

 3. TELTOMALZ GMBH

  Nemčija

  TELTOMALZ GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Drobno pecivo. Sedež podjetja je v kraju Teltow, Nemčija.

 4. ZEELANDIA GMBH & CO. KG

  Nemčija

  ZEELANDIA GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh, torte in peciva. Deluje tudi v panogah Drobno pecivo, Drobno pecivo. Sedež podjetja je v kraju Frankfurt, Nemčija.

 5. BANKETBAKKERIJ DELLAFAILLE

  Belgija

  BANKETBAKKERIJ DELLAFAILLE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh, torte in peciva. Deluje tudi v panogah Drobno pecivo, bakery, pastries, Drobno pecivo, baguettes. Sedež podjetja je v kraju Schoten, Belgija.

 1. DOLCIARIA CASA

  Italija

  DOLCIARIA CASA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drobno pecivo. Deluje tudi v panogah Kruh, torte in peciva, biscuit factory, freshly-made pastries, Kruh, torte in peciva, hand-made confectionery. Sedež podjetja je v kraju Verolengo, Italija.

 2. SERVI S.R.L.

  Italija

  SERVI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drobno pecivo. Deluje tudi v panogah panettone, homemade pandoro (veronese cake), twice-baked. Sedež podjetja je v kraju Pomezia, Italija.

 1. VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN

  Belgija

  VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jedilne maščobe. Deluje tudi v panogah Margarina, Drobno pecivo, sauces, frozen bakery products, Margarina, Drobno pecivo. Sedež podjetja je v kraju Ghislenghien, Belgija.

 2. TILCATERING

  Nizozemska

  TILCATERING, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Gostinske storitve. Deluje tudi v panogah Drobno pecivo, business lunches and dinners, Drobno pecivo. Sedež podjetja je v kraju Beverwijk, Nizozemska.

 3. BOULANGERIE-PÂTISSERIE MOSELLA

  Luksemburg

  BOULANGERIE-PÂTISSERIE MOSELLA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh, torte in peciva. Deluje tudi v panogah Drobno pecivo, Slaščice, Drobno pecivo, Slaščice, Hand crafted chocolate, ice-cream shops. Sedež podjetja je v kraju Mertert, Luksemburg.

 4. PETER BACKWAREN OHG

  Nemčija

  PETER BACKWAREN OHG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh, torte in peciva. Deluje tudi v panogah Mešani kolači, Drobno pecivo, Mešani kolači, pastries for breakfast, Drobno pecivo. Sedež podjetja je v kraju Essen, Nemčija.

 5. DELICE DE FRANCE LTD

  Združena Kraljevina

  DELICE DE FRANCE LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh, torte in peciva. Deluje tudi v panogah Drobno pecivo, Drobno pecivo. Sedež podjetja je v kraju Middlesex, Združena Kraljevina.

 6. DULCES ARTESANALES CLARISAS DE MARCHENA

  Španija

  DULCES ARTESANALES CLARISAS DE MARCHENA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drobno pecivo. Deluje tudi v panogah easter cakes, pastries for breakfast, sweet crackers, pastry making workshop. Sedež podjetja je v kraju Marchena, Sevilla, Španija.

 7. LANTMANNEN UNIBAKE

  Belgija

  LANTMANNEN UNIBAKE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh, torte in peciva. Deluje tudi v panogah Drobno pecivo, deep-frozen bread, Drobno pecivo, frozen bread, frozen foods - production. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 8. AMASALIA

  Španija

  AMASALIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drobno pecivo. Deluje tudi v panogah snack production. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 1. CROSSET

  Belgija

  CROSSET, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh, torte in peciva. Deluje tudi v panogah Drobno pecivo, Drobno pecivo, chocolates, preserves, croissants. Sedež podjetja je v kraju Nandrin, Belgija.

 2. PATISSERIE RICHARD

  Belgija

  PATISSERIE RICHARD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh, torte in peciva. Deluje tudi v panogah Drobno pecivo, Mešani kolači, diabetic food, healthy bread, Drobno pecivo, Mešani kolači. Sedež podjetja je v kraju Châtelineau, Belgija.

 3. PASTELERÍA GIMAR

  Španija

  PASTELERÍA GIMAR, ki deluje v panogi Industrijske slaščičarne. Deluje tudi v panogah Drobno pecivo, Drobno pecivo, food industry, cake, frollino. Sedež podjetja je v kraju Molina De Segura - Murcia, Španija.

 4. DULCES COBO, S.L.

  Španija

  DULCES COBO, S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drobno pecivo. Sedež podjetja je v kraju Pedro Muñoz, Španija.

 5. L'ECOPAIN D'IGNACE

  Belgija

  L'ECOPAIN D'IGNACE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske pekarne. Deluje tudi v panogah Drobno pecivo, Kruh, torte in peciva, brioches and morning goods, Drobno pecivo, Kruh, torte in peciva. Sedež podjetja je v kraju Enghien, Belgija.

 6. BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER)

  Belgija

  BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske slaščičarne. Deluje tudi v panogah Industrijske pekarne, Kruh, torte in peciva, Drobno pecivo, Kruh, Industrijske pekarne, Kruh, torte in peciva, Drobno pecivo, Kruh. Sedež podjetja je v kraju Nijlen, Belgija.

 7. GELPAS SRL

  Italija

  GELPAS SRL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Sladoled in sorbet. Deluje tudi v panogah Drobno pecivo, Drobno pecivo, deep-frozen ready meals, coffee blends. Sedež podjetja je v kraju Trino, Italija.

 8. BOULANGERIE RONDELEZ

  Belgija

  BOULANGERIE RONDELEZ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh, torte in peciva. Deluje tudi v panogah Drobno pecivo, Drobno pecivo, french loaves, wholemeal bread, multigrain bread. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 9. LEO´S SANDWICHES INH. ZELJO (LEO) PRAVDIC

  Avstrija

  LEO´S SANDWICHES INH. ZELJO (LEO) PRAVDIC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drobno pecivo. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 10. DELIFRANCE BELGIUM

  Belgija

  DELIFRANCE BELGIUM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh, torte in peciva. Deluje tudi v panogah Drobno pecivo, Torte in peciva, garnished bread buns, Drobno pecivo, Torte in peciva. Sedež podjetja je v kraju Nivelles, Belgija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno