• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • industrija pijač - stroji in oprema

Rezultati za

Industrija pijač - stroji in oprema - Uvoz izvoz

 1. RULAND ENGINEERING & CONSULTING GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  Process plants for treating liquids of all kinds: That is what Ruland does best. From consulting and engineering to plant construction, assembly and installation at the customer – we provide all services from one source. Modern automation concepts, always adapted to individual customer requirements, and comprehensive services such as spare parts management and maintenance complete the offer. Ruland plans and builds tank storage facilities, dosing and mixing systems, heating systems, HTST and UHT systems, filtration systems, fermentation systems, degassing systems, pigging systems, cleaning systems for pipework, aseptic systems and CIP systems as well as systems for special requirements. We implement plant expansion and optimisation projects with single modules or turnkey projects with complex process plants. Our 320 employees are based in Neustadt an der Weinstraße, in branches across Germany and in our subsidiaries in Russia and Poland.

 2. ECKEL & SOHN GMBH U. CO KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ECKEL & SOHN GMBH U. CO KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Gau-Odernheim, Nemčija.

 3. ESAU & HUEBER GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ESAU & HUEBER GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Schrobenhausen, Nemčija.

 4. KID CATERING EQUIPMENT

  Združena Kraljevina

  Verified by europages badge

  KID CATERING EQUIPMENT, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Profesionalne kuhinje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Industrija pijač - stroji in oprema, Avtomati za pijačo, Mikrovalovne pečice, Industrija pijač - stroji in oprema, Avtomati za pijačo, Mikrovalovne pečice. Sedež podjetja je v kraju Ness, Združena Kraljevina.

 5. GM GETRÄNKETECHNIK & MASCHINENBAU GMBH GERA

  Nemčija

  Verified by europages badge

  GM GETRÄNKETECHNIK & MASCHINENBAU GMBH GERA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Gera, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. BROVARNI

  Ukraijna

  BROVARNI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah systems and equipment for fermenting beer. Sedež podjetja je v kraju Bila Tserkva, Ukraijna.

 2. SMF MASCHINENFABRIK GMBH

  Nemčija

  SMF MASCHINENFABRIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah manufacture of blow-moulding moulds. Sedež podjetja je v kraju Troisdorf-Spich, Nemčija.

 3. LLENADORAS Y ENVASADORAS SEMIAUTOMÁTICAS -DIMA

  Španija

  LLENADORAS Y ENVASADORAS SEMIAUTOMÁTICAS -DIMA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah fillers for oils. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 4. HEINRICH FRINGS GMBH & CO KG BIO- UND CHEMIETECHNIK

  Nemčija

  HEINRICH FRINGS GMBH & CO KG BIO- UND CHEMIETECHNIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Rheinbach, Nemčija.

 5. O.M.B.F. SNC DEI F.LLI BENE ANGELO E GIUSEPPE & C.

  Italija

  O.M.B.F. SNC DEI F.LLI BENE ANGELO E GIUSEPPE & C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Enologija - stroji in oprema, systems and equipment for the wine industry, Enologija - stroji in oprema, wire hooder for corks, encapsulation machines. Sedež podjetja je v kraju San Marzano Oliveto, Italija.

 1. FELOM GROUP SRL

  Italija

  FELOM GROUP SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pivovarne - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Industrija pijač - stroji in oprema, Brass turned parts, Industrija pijač - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Travagliato, Italija.

 2. INSPIRE COMMERCIAL KITCHEN SOLUTIONS

  Združena Kraljevina

  INSPIRE COMMERCIAL KITCHEN SOLUTIONS, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Tobačna industrija - stroji in oprema, Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, Tobačna industrija - stroji in oprema, Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, Mekanisk ventilation, Cold rooms. Sedež podjetja je v kraju Middlesbrough, Združena Kraljevina.

 1. RICO GMBH

  Nemčija

  RICO GMBH, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Ellwangen, Nemčija.

 2. SIGNORI & VILLA

  Italija

  SIGNORI & VILLA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Cilindri, hidravlični, wine industry, wine system tube joints, Cilindri, hidravlični, pumps for the wine industry. Sedež podjetja je v kraju Lugo, Italija.

 3. TANKS AND VESSELS INDUSTRIES LTD

  Združena Kraljevina

  TANKS AND VESSELS INDUSTRIES LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah begagnade rostfria kar, nya rostfria kar. Sedež podjetja je v kraju Doncaster, Združena Kraljevina.

 4. SAMIXIR

  Turčija

  SAMIXIR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah sorbet makers. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. TECHNOLOGIES AND RESOURCES

  Ukraijna

  TECHNOLOGIES AND RESOURCES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah steam generators, steam generators for industrial use, gas steam generators. Sedež podjetja je v kraju Kyiv, Ukraijna.

 6. DOSELEC

  Francija

  DOSELEC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Mlekarne in sirarne - stroji in oprema, volumetric dosers, syrup measuring cups, agri-food product machinery, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Falaise, Francija.

 7. SUD OUEST MATERIEL BOISSONS

  Francija

  SUD OUEST MATERIEL BOISSONS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema, Industrija pijač - stroji in oprema, Kavni avtomati, profesionalni, Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema, Industrija pijač - stroji in oprema, Kavni avtomati, profesionalni, glass washer. Sedež podjetja je v kraju Gradignan, Francija.

 8. ANTOINE BELGIUM

  Belgija

  ANTOINE BELGIUM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Kavarne in točilnice - stroji in oprema, draught beer systems, ice machines, Kavarne in točilnice - stroji in oprema, application programs for public businesses. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 1. COSVALINOX INDÚSTRIA METALÚRGICA E EQUIPAMENTOS LDA

  Portugalska

  COSVALINOX INDÚSTRIA METALÚRGICA E EQUIPAMENTOS LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Oliveirinha, Portugalska.

 2. DISTILLERIE BEL

  Francija

  DISTILLERIE BEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Žganje, Pijače - uvoz-izvoz, Žganje, Pijače - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Saint Thibéry, Francija.

 3. KHW MASCHINENBAU GMBH

  Nemčija

  KHW MASCHINENBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Kaiserslautern, Nemčija.

 4. PROSECORE, S.A.

  Portugalska

  PROSECORE, S.A., je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Živilska industrija - stroji in oprema, Živilska industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Lisboa, Portugalska.

 5. TMCI PADOVAN SPA

  Italija

  TMCI PADOVAN SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tovarne konzerv - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Industrija pijač - stroji in oprema, fruit juice pasteurisation systems, liquid filters, Vinarstvo - stroji , oprema in instalacije, Industrija pijač - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Vittorio Veneto, Italija.

 6. FIC SPA

  Italija

  FIC SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Molžnja - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Mlekarne in sirarne - stroji in oprema, Industrija pijač - stroji in oprema, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema, Industrija pijač - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Mese, Italija.

 7. KOMBI MAKINA LTD. STI.

  Turčija

  KOMBI MAKINA LTD. STI., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Brezalkoholne pijače - industrijski stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Industrija pijač - stroji in oprema, Ustekleničenje in polnjenje - stroji in oprema, Industrija pijač - stroji in oprema, packing labelling machines, Ustekleničenje in polnjenje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 8. COENCO

  Belgija

  COENCO, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pivovarne - stroji in oprema, Pivovarne - stroji in oprema, beer brewery consulting, plants and equipment for pasteurising beer, fruit juice pasteurisation systems. Sedež podjetja je v kraju Oostkamp, Belgija.

 9. IN.HA.TEC VERTRIEB & SERVICE UG

  Nemčija

  IN.HA.TEC VERTRIEB & SERVICE UG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni. Deluje tudi v panogah Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Industrija pijač - stroji in oprema, food-processing packing machines, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Industrija pijač - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Kirchheim, Nemčija.

 10. ÖZELLER MAKINA SANAYII- HUSEYIN KORKMAZ

  Turčija

  ÖZELLER MAKINA SANAYII- HUSEYIN KORKMAZ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji, Industrija pijač - stroji in oprema, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji, Industrija pijač - stroji in oprema, packing machines for packing. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Industrija pijač - stroji in oprema - Uvoz izvoz

Število rezultatov

1.295 Podjetja