• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • kakao in čokolada - stroji in naprave

Rezultati za

Kakao in čokolada - stroji in naprave - Uvoz izvoz

 1. ALLURE LLC

  Rusija

  ALLURE LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kakao in čokolada - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Kakav in čokolada, Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo, Kakav in čokolada, Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo, systems and equipment for the confectionery industry, plants and equipment for the preparation of cocoa and production of chocolate. Sedež podjetja je v kraju Moscow, Rusija.

 2. IDEO TECNICA

  Italija

  IDEO TECNICA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kakao in čokolada - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Doziranje - Stroji in oprema, Kakav in čokolada, Doziranje - Stroji in oprema, plants and equipment for processing dried fruit, Kakav in čokolada. Sedež podjetja je v kraju Villanova Mondovì, Italija.

 3. CACAO VENEZUELA DELTA

  Španija

  CACAO VENEZUELA DELTA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kakao in čokolada - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Kakav in čokolada, powdered cocoa, Kakav in čokolada, Cocoa beans, Cocoa butter. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 4. SCHOKOBEDARF GMBH

  Nemčija

  SCHOKOBEDARF GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kakao in čokolada - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Winsen, Nemčija.

 5. TERLET B.V.

  Nizozemska

  TERLET B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Kakao in čokolada - stroji in naprave, Ribe - stroji in naprave za pripravo, Emulgiranje in aglomeracija - stroji za živilsko-predelovalno industrijo, Riž - stroji in oprema, Kakao in čokolada - stroji in naprave, Ribe - stroji in naprave za pripravo, Emulgiranje in aglomeracija - stroji za živilsko-predelovalno industrijo, Riž - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Zutphen, Nizozemska.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. TRAPEZ MAKINA

  Turčija

  TRAPEZ MAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kakao in čokolada - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 2. ALPER MAKINA CHOCOLATE PRODUCTION LINES

  Turčija

  ALPER MAKINA CHOCOLATE PRODUCTION LINES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kakao in čokolada - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Čokoladne slaščice, chocolate processing equipment, chocolate production equipment, Čokoladne slaščice. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. BETEC

  Belgija

  BETEC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kakao in čokolada - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Notranji transport - sistemi, Transportne naprave in sistemi, Notranji transport - sistemi, Transportne naprave in sistemi, plants and equipment for the preparation of cocoa and production of chocolate, machinery for food-processing products. Sedež podjetja je v kraju Heist Op Den Berg, Belgija.

 4. THOUET GMBH

  Nemčija

  THOUET GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kakao in čokolada - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah cocoa processing equipment, tempering machines, chocolate makers, cocoa processing machines. Sedež podjetja je v kraju Aachen, Nemčija.

 5. ZILCO INDUSTRIAL

  Nizozemska

  ZILCO INDUSTRIAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kakao in čokolada - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah chocolate pots. Sedež podjetja je v kraju Almere, Nizozemska.

 1. BÖHNKE & LUCKAU GMBH

  Nemčija

  BÖHNKE & LUCKAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kakao in čokolada - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah chocolate production equipment, plants and equipment for the preparation of cocoa and production of chocolate, chocolate makers, chocolate production plants. Sedež podjetja je v kraju Wernigerode, Nemčija.

 2. LOTHAR A. WOLF SPEZIALMASCHINEN GMBH

  Nemčija

  LOTHAR A. WOLF SPEZIALMASCHINEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Kakao in čokolada - stroji in naprave, Kakao in čokolada - stroji in naprave, chocolate makers, foundry circuits. Sedež podjetja je v kraju Bad Salzuflen, Nemčija.

 1. KADZAMA LLC

  Rusija

  KADZAMA LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kakao in čokolada - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Slaščice brez čokolade, Kakav in čokolada, Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo, Slaščice brez čokolade, Kakav in čokolada, Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo, cocoa. Sedež podjetja je v kraju Moscow, Rusija.

 2. EUROFOOD TRADING SARL

  Francija

  EUROFOOD TRADING SARL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kakao in čokolada - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Praženje - oprema, Tovarne konzerv - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Praženje - oprema, Tovarne konzerv - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Annecy-Le-Vieux, Francija.

 3. GAMI S.R.L.

  Italija

  GAMI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kakao in čokolada - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah tempering machines, pure chocolate pralines. Sedež podjetja je v kraju Schio, Italija.

 4. YASA MACHINERY

  Turčija

  YASA MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kakao in čokolada - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. ALPER MAKINA

  Turčija

  ALPER MAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kakav in čokolada. Deluje tudi v panogah Kakao in čokolada - stroji in naprave, Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo, chocolate production equipment, Kakao in čokolada - stroji in naprave, Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Ikitelli, Turčija.

 6. MOL D'ART

  Belgija

  MOL D'ART, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kakao in čokolada - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah plants and equipment for the preparation of cocoa and production of chocolate, chocolate makers, hot chocolate machines. Sedež podjetja je v kraju Webbekom, Belgija.

 7. CIKOTECH FOOD MACHINERY

  Turčija

  CIKOTECH FOOD MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kakao in čokolada - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Chocolate and sweet wrapping machines. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 8. CHOCOTECH GMBH

  Nemčija

  CHOCOTECH GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Namizni pribor, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Kakao in čokolada - stroji in naprave, Namizni pribor, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Kakao in čokolada - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Wernigerode, Nemčija.

 1. DEDY GMBH

  Nemčija

  DEDY GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Mlekarne in sirarne - stroji in oprema, Kakao in čokolada - stroji in naprave, Slaščičarska industrija - stroji in oprema, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema, Kakao in čokolada - stroji in naprave, Slaščičarska industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Essen, Nemčija.

 2. PREFAMAC

  Belgija

  PREFAMAC, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Kakao in čokolada - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah chocolate production equipment, chocolate processing equipment. Sedež podjetja je v kraju Lummen, Belgija.

 3. FBM BOSCOLO

  Italija

  FBM BOSCOLO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kakao in čokolada - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah biscuit draining machines, biscuit production systems and equipment. Sedež podjetja je v kraju Legnano, Italija.

 4. ECOMEC BELGIUM

  Belgija

  ECOMEC BELGIUM, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kakao in čokolada - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Braine L' Alleud, Belgija.

 5. CAMPEONA S.L.

  Španija

  CAMPEONA S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kakao in čokolada - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah thermos flasks, Chocolate pots. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 6. BELGIAN CHOCOLATES TECHNOLOGY

  Belgija

  BELGIAN CHOCOLATES TECHNOLOGY, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Kakao in čokolada - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Turnhout, Belgija.

 7. F.B. LEHMANN GMBH

  Nemčija

  F.B. LEHMANN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kakao in čokolada - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah chocolate processing equipment, tempering machines. Sedež podjetja je v kraju Aalen, Nemčija.

 8. SKS-FOODS INGREDIENTS LTD

  Ukraijna

  SKS-FOODS INGREDIENTS LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kakao in čokolada - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah agar agar powder, egg whites. Sedež podjetja je v kraju Kyiv, Ukraijna.

 9. SA PERRIN VERMOT

  Francija

  SA PERRIN VERMOT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kakav in čokolada. Deluje tudi v panogah Kakao in čokolada - stroji in naprave, chocolate, Ekologisk choklad, Kakao in čokolada - stroji in naprave, chocolate and cocoa sweets. Sedež podjetja je v kraju Cleron, Francija.

 10. HANGZHOU CHOCOLAZI MACHINERY CO., LTD

  Kitajska

  HANGZHOU CHOCOLAZI MACHINERY CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kakao in čokolada - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Hangzhou, Kitajska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno