• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • lesne plošče - stroji za izdelavo

Rezultati za

Lesne plošče - stroji za izdelavo - Uvoz izvoz

 1. KARABUDAK MAKINE

  Turčija

  KARABUDAK MAKINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Barvanje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Lesne plošče - stroji za izdelavo, vertical packing machines, wood painting systems and machines, Brush sanders for wood, Lesne plošče - stroji za izdelavo. Sedež podjetja je v kraju Gebze, Kocaeli, Turčija.

 2. STAR UNIVERSAL (GOSPORT) LTD

  Združena Kraljevina

  STAR UNIVERSAL (GOSPORT) LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lesne plošče - stroji za izdelavo. Deluje tudi v panogah Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Gosport, Združena Kraljevina.

 3. CARLENS

  Belgija

  CARLENS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plošče, lesene. Deluje tudi v panogah Lesne plošče - stroji za izdelavo, Parketna tla, Lesne plošče - stroji za izdelavo, Parketna tla, wall coverings, heat insulation. Sedež podjetja je v kraju Aarschot, Belgija.

 4. MAKOR S.R.L. UNIPERSONALE

  Italija

  MAKOR S.R.L. UNIPERSONALE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lesno-obdelovalni - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Lesne plošče - stroji za izdelavo, Polirni stroji za les, Lesne plošče - stroji za izdelavo, Polirni stroji za les, machines for making wood frames, wood painting systems and machines. Sedež podjetja je v kraju Sinalunga, Italija.

 5. GLOBAL FILTERS LTD

  Združena Kraljevina

  GLOBAL FILTERS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lesne plošče - stroji za izdelavo. Deluje tudi v panogah Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo, air filtration system. Sedež podjetja je v kraju Verwood, Združena Kraljevina.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. SMELA WOOD

  Ukraijna

  SMELA WOOD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lesne plošče - stroji za izdelavo. Sedež podjetja je v kraju Smila, Ukraijna.

 2. DECK ART MACHINES

  Srbija

  DECK ART MACHINES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lesne plošče - stroji za izdelavo. Deluje tudi v panogah special woodworking machines, complete woodworking lines. Sedež podjetja je v kraju Vrbas, Srbija.

 3. OFEC

  Italija

  OFEC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lesne plošče - stroji za izdelavo. Sedež podjetja je v kraju Scansano, Italija.

 4. LOCHTEN & GERMEAU

  Belgija

  LOCHTEN & GERMEAU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lesne plošče - stroji za izdelavo. Deluje tudi v panogah wood fibre insulating panels, environmentally-friendly parquet, wooden door, laminated wooden stretchers. Sedež podjetja je v kraju Forest, Belgija.

 5. SOUNIQ SP. Z O.O.

  Poljska

  SOUNIQ SP. Z O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lesne plošče - stroji za izdelavo. Deluje tudi v panogah industrial brushes, extention brush. Sedež podjetja je v kraju Bielsko-Biała, Poljska.

 1. WEIHAI HENGYI MACHINERY CO., LTD

  Združene Države

  WEIHAI HENGYI MACHINERY CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lesne plošče - stroji za izdelavo. Sedež podjetja je v kraju Weihai, Združene Države.

 2. ALOIS DENZEL KG

  Nemčija

  ALOIS DENZEL KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ventili za sanitarne armature. Deluje tudi v panogah Lesno-obdelovalni - stroji in oprema, Lesne plošče - stroji za izdelavo, Lesno-obdelovalni - stroji in oprema, Lesne plošče - stroji za izdelavo. Sedež podjetja je v kraju Wertingen, Nemčija.

 1. HEINDL HANDELS GMBH

  Avstrija

  HEINDL HANDELS GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Lesne plošče - stroji za izdelavo. Deluje tudi v panogah Žage - stroji in oprema, log band saw, Žage - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 2. KENNEDY GRINDING LTD

  Združena Kraljevina

  KENNEDY GRINDING LTD, ki deluje v panogi Lesne plošče - stroji za izdelavo. Deluje tudi v panogah Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Craven Arms, Združena Kraljevina.

 3. XYLOTECHNIKI N.& S. SEREKAS G.P.

  Grčija

  XYLOTECHNIKI N.& S. SEREKAS G.P., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lesne plošče - stroji za izdelavo. Deluje tudi v panogah wooden interior furnishings, furnishings and commercial shelving. Sedež podjetja je v kraju Nea Kios Nafplion, Grčija.

 4. KORENA

  Litva

  KORENA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lesne plošče - stroji za izdelavo. Sedež podjetja je v kraju Vilnius, Litva.

 5. A1 SCALES LTD

  Združena Kraljevina

  A1 SCALES LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Lesne plošče - stroji za izdelavo, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Lesne plošče - stroji za izdelavo, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Gateshead, Združena Kraljevina.

 6. CROSS & MORSE

  Združena Kraljevina

  CROSS & MORSE, ki deluje v panogi Lesne plošče - stroji za izdelavo. Deluje tudi v panogah Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Birmingham, Združena Kraljevina.

 7. AGRIPLANET

  Romunija

  AGRIPLANET, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lesne plošče - stroji za izdelavo. Sedež podjetja je v kraju Santandrei, Romunija.

 8. PRESSURE CONTROL SYSTEMS LTD

  Združena Kraljevina

  PRESSURE CONTROL SYSTEMS LTD, ki deluje v panogi Lesne plošče - stroji za izdelavo. Deluje tudi v panogah Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Aberdeen, Združena Kraljevina.

 1. PRESBAR DIECASTINGS LTD

  Združena Kraljevina

  PRESBAR DIECASTINGS LTD, ki deluje v panogi Lesne plošče - stroji za izdelavo. Deluje tudi v panogah Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Manchester, Združena Kraljevina.

 2. JOHN LACK

  Združena Kraljevina

  JOHN LACK, ki deluje v panogi Lesne plošče - stroji za izdelavo. Deluje tudi v panogah Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Wellingborough, Združena Kraljevina.

 3. WESTERN SELF STORAGE LTD

  Združena Kraljevina

  WESTERN SELF STORAGE LTD, ki deluje v panogi Lesne plošče - stroji za izdelavo. Deluje tudi v panogah Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Stroud, Združena Kraljevina.

 4. GEM CO SERVICE LTD

  Združena Kraljevina

  GEM CO SERVICE LTD, ki deluje v panogi Lesne plošče - stroji za izdelavo. Deluje tudi v panogah Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Halifax, Združena Kraljevina.

 5. CONTROL LINE INDUSTRIES

  Združena Kraljevina

  CONTROL LINE INDUSTRIES, ki deluje v panogi Lesne plošče - stroji za izdelavo. Deluje tudi v panogah Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Laurencekirk, Združena Kraljevina.

 6. HENRY SHEACH

  Združena Kraljevina

  HENRY SHEACH, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Lesne plošče - stroji za izdelavo, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Lesne plošče - stroji za izdelavo, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Kirkcaldy, Združena Kraljevina.

 7. SHARON OF NOTTINGHAM

  Združena Kraljevina

  SHARON OF NOTTINGHAM, ki deluje v panogi Lesne plošče - stroji za izdelavo. Deluje tudi v panogah Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Nottingham, Združena Kraljevina.

 8. WESTFLEX LTD

  Združena Kraljevina

  WESTFLEX LTD, ki deluje v panogi Lesne plošče - stroji za izdelavo. Deluje tudi v panogah Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Ipswich, Združena Kraljevina.

 9. GEORGE CARR & SONS LTD

  Združena Kraljevina

  GEORGE CARR & SONS LTD, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Lesne plošče - stroji za izdelavo, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Lesne plošče - stroji za izdelavo, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Bristol, Združena Kraljevina.

 10. BRILLIANT SIGNS & FABRICATIONS

  Združena Kraljevina

  BRILLIANT SIGNS & FABRICATIONS, ki deluje v panogi Lesne plošče - stroji za izdelavo. Deluje tudi v panogah Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Steklo - stroji in oprema za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Wallingford, Združena Kraljevina.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno