• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • mehčanje vode - naprave in oprema

Rezultati za

Mehčanje vode - naprave in oprema - Uvoz izvoz

 1. SA PIERARD

  Belgija

  Verified by europages badge

  SA PIERARD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehčanje vode - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Sredstva za mehčanje vode, domestic water softeners, water treatment, anti-corrosion, Sredstva za mehčanje vode, apparater för vattenbehandling, Salt-free water softener, Water care, Ecological water purification. Sedež podjetja je v kraju Namur, Belgija.

 2. EUROWATER WASSERAUFBEREITUNG GES.M.B.H.

  Avstrija

  Verified by europages badge

  EUROWATER WASSERAUFBEREITUNG GES.M.B.H., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehčanje vode - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Baden, Avstrija.

 3. BVS-WASSERTECHNIK GMBH VORMALS VEOLIA WATER SYSTEMS AUSTRIA GMBH

  Avstrija

  Verified by europages badge

  BVS-WASSERTECHNIK GMBH VORMALS VEOLIA WATER SYSTEMS AUSTRIA GMBH, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Mehčanje vode - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 4. LABIN GMBH LABOR- UND MEDIZINTECHNIK

  Avstrija

  LABIN GMBH LABOR- UND MEDIZINTECHNIK, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Mehčanje vode - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Dietersdorf, Avstrija.

 5. WATERJET PRODUCTION ACADEMY GMBH

  Nemčija

  WATERJET PRODUCTION ACADEMY GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Mehčanje vode - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah high-pressure pumps, Water softening systems, water filters, rådgivning för vattenrening. Sedež podjetja je v kraju Karlsruhe, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. RG ITALIA PRODUCTION SRL

  Italija

  RG ITALIA PRODUCTION SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sredstva za prečiščevanje vode. Deluje tudi v panogah Mehčanje vode - naprave in oprema, water purification installations, Water pollution control, Mehčanje vode - naprave in oprema, household water purifiers. Sedež podjetja je v kraju Casorate Sempione, Italija.

 2. VULCAN

  Francija

  VULCAN, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Mehčanje vode - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah electronic and magnetic anti scale and water treatment systems, water treatment plants with magnetic fields, industrial water softeners, domestic water softeners. Sedež podjetja je v kraju Nanteuil Les Meaux, Francija.

 3. EUROPAZ

  Francija

  EUROPAZ, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Sredstva za mehčanje vode. Deluje tudi v panogah Mehčanje vode - naprave in oprema, domestic water softeners, Mehčanje vode - naprave in oprema, limescale descaler magnets, tartar removal. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 4. ENMETEC GMBH

  Nemčija

  ENMETEC GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehčanje vode - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Water softening systems, water filtering plants, industrial filters, automatic water softeners. Sedež podjetja je v kraju Mönchengladbach, Nemčija.

 5. TES SOLUTIONS GMBH

  Avstrija

  TES SOLUTIONS GMBH, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Mehčanje vode - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Traiskirchen, Avstrija.

 1. ITAL SITI

  Italija

  ITAL SITI, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Mehčanje vode - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Obdelava vode - oprema in instalacije, building - renovations, Obdelava vode - oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Marano Di Napoli, Italija.

 2. SCALEBUSTER DESCALCIFICADORES DE AGUA

  Španija

  SCALEBUSTER DESCALCIFICADORES DE AGUA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Mehčanje vode - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah decalcifiers. Sedež podjetja je v kraju Toledo, Španija.

 1. ATLIS AG

  Švica

  ATLIS AG, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Mehčanje vode - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Solothurn, Švica.

 2. CULLIGAN

  Belgija

  CULLIGAN, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Mehčanje vode - naprave in oprema, water cooler, softeners, Mehčanje vode - naprave in oprema, water filters. Sedež podjetja je v kraju Groot-Bijgaarden, Belgija.

 3. COLGED-DEUTSCHLAND - EUROTEC S.R.L.

  Nemčija

  COLGED-DEUTSCHLAND - EUROTEC S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehčanje vode - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Schutterwald, Nemčija.

 4. TOODO

  Francija

  TOODO, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Sredstva za pripravo vode. Deluje tudi v panogah Mehčanje vode - naprave in oprema, Sredstva za mehčanje vode, Mehčanje vode - naprave in oprema, self-cleaning filters, softeners, osmosis, demineralisers, Sredstva za mehčanje vode. Sedež podjetja je v kraju Lécousse, Francija.

 5. AQUAINSTALA VALENCIA

  Španija

  AQUAINSTALA VALENCIA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Mehčanje vode - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Valencia, Španija.

 6. METRON RHEWATEC GMBH

  Nemčija

  METRON RHEWATEC GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Mehčanje vode - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Troisdorf, Nemčija.

 7. AGUAVIBES

  Belgija

  AGUAVIBES, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Sredstva za mehčanje vode. Deluje tudi v panogah Sredstva za pripravo vode, Mehčanje vode - naprave in oprema, automatic water softeners, Sredstva za pripravo vode, Mehčanje vode - naprave in oprema, Utrustningar för vattenrening. Sedež podjetja je v kraju Antwerpen, Belgija.

 8. AVK FRANCE SA

  Francija

  AVK FRANCE SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Mehčanje vode - naprave in oprema, Industrijska izdelava pip, Mehčanje vode - naprave in oprema, Industrijska izdelava pip, design of gas supply pipe networks, fire protection measures. Sedež podjetja je v kraju Blois Cedex, Francija.

 1. COMPLETELY WATER & DRINKS

  Združena Kraljevina

  COMPLETELY WATER & DRINKS, ki deluje v panogi Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Mehčanje vode - naprave in oprema, Sredstva za pripravo vode, Mehčanje vode - naprave in oprema, Sredstva za pripravo vode. Sedež podjetja je v kraju Rugby, Združena Kraljevina.

 2. PRIME INVESTIONS GMBH

  Nemčija

  PRIME INVESTIONS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Voda - pridobivanje in distribucija. Deluje tudi v panogah Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Filtriranje - naprave in materiali, Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema, Mehčanje vode - naprave in oprema, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Filtriranje - naprave in materiali, Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema, Mehčanje vode - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Schloß Holte-Stukenbrock, Nemčija.

 3. UNIPOND SWISS AG

  Švica

  UNIPOND SWISS AG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Deluje tudi v panogah Stroji in oprema za kemično industrijo, Filtriranje - naprave in materiali, Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema, Mehčanje vode - naprave in oprema, Stroji in oprema za kemično industrijo, Filtriranje - naprave in materiali, Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema, Mehčanje vode - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Kreuzlingen, Švica.

 4. GÄHWILER AG WASSERAUFBEREITUNG UND SANITÄRARMATUREN

  Švica

  GÄHWILER AG WASSERAUFBEREITUNG UND SANITÄRARMATUREN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plin in nafta - pridobivanje. Deluje tudi v panogah Voda - pridobivanje in distribucija, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema, Mehčanje vode - naprave in oprema, Voda - pridobivanje in distribucija, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema, Mehčanje vode - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Oberkirch, Švica.

 5. GEYSOR SA

  Švica

  GEYSOR SA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Plin in nafta - pridobivanje. Deluje tudi v panogah Voda - pridobivanje in distribucija, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema, Mehčanje vode - naprave in oprema, Voda - pridobivanje in distribucija, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema, Mehčanje vode - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Gollion, Švica.

 6. JOSE GIMENEZ

  Španija

  JOSE GIMENEZ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehčanje vode - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah industrial water softeners, treatment of water for mineral waters and soft drinks, water filters, softeners. Sedež podjetja je v kraju Santa Pola, Španija.

 7. AIRSTREAM ENVIRONMENTAL LTD

  Združena Kraljevina

  AIRSTREAM ENVIRONMENTAL LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Mehčanje vode - naprave in oprema, Sredstva za pripravo vode, Mehčanje vode - naprave in oprema, Sredstva za pripravo vode. Sedež podjetja je v kraju Ellesmere Port, Združena Kraljevina.

 8. SOLUCALC

  Belgija

  SOLUCALC, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Mehčanje vode - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Sredstva za mehčanje vode, Sredstva za mehčanje vode, lime deposit removers. Sedež podjetja je v kraju Les Bons Villers, Belgija.

 9. MICHAEL RICHTER

  Nemčija

  MICHAEL RICHTER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Plin in nafta - pridobivanje. Deluje tudi v panogah Voda - pridobivanje in distribucija, Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema, Mehčanje vode - naprave in oprema, Obdelava vode - oprema in instalacije, Voda - pridobivanje in distribucija, Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema, Mehčanje vode - naprave in oprema, Obdelava vode - oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju München, Nemčija.

 10. A. POHLHAMMER LINDSAY ECOWATER

  Avstrija

  A. POHLHAMMER LINDSAY ECOWATER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Voda - pridobivanje in distribucija. Deluje tudi v panogah Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Filtriranje - naprave in materiali, Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema, Mehčanje vode - naprave in oprema, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Filtriranje - naprave in materiali, Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema, Mehčanje vode - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Pinsdorf, Avstrija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno