• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • nasadi

Rezultati za

Nasadi - Uvoz izvoz

 1. OMEGA 69

  Francija

  Verified by europages badge

  OMEGA 69, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Deluje tudi v panogah Urejanje okolja - izvajalci, Klestenje in podiranje dreves, Nasadi, Čiščenje, industrijsko, Urejanje okolja - izvajalci, Klestenje in podiranje dreves, Nasadi, Čiščenje, industrijsko. Sedež podjetja je v kraju Saint-Fons, Francija.

 2. KOHL GEBÄUDEREINIGUNG GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  KOHL GEBÄUDEREINIGUNG GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Nasadi. Sedež podjetja je v kraju Ditzingen, Nemčija.

 3. LA VISION VERTE

  Francija

  Verified by europages badge

  LA VISION VERTE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Deluje tudi v panogah Urejanje okolja - izvajalci, Nasadi, Urejanje okolja - izvajalci, Nasadi. Sedež podjetja je v kraju L'etang-La-Ville, Francija.

 4. PREDIKAT D.O.O.

  Slovenija

  Tradition, knowledge, quality of products and services Our team has been making sure your orchards and crops are properly protected since 1998! We are sure that the effective functioning in the field of agriculture requires excellent knowledge of local production and climatic conditions. More than 20 years of presence on the market enables us to have effective access to information on the needs of growers and the state and directions of development of the entire industry. The production of food for the market or only for one's own needs has changed greatly in recent years. The demands and needs of the market are relentless, environmental standards are rising sharply, and weather factors for production are tightening. We used to say that food is easy to grow and difficult to sell, but today, due to plant protection restrictions, more difficult growing conditions and meeting requirements, it is becoming increasingly difficult to produce quality food. To food growers we offer a wide range of protective and planting materials to help you overcome the problems that arise in the production process. Practice has shown that through cooperation, exchange of knowledge and experience we greatly contribute to the satisfaction of our business partners, and above all make the production process simpler and more efficient. We do our best to be flexible.

 5. BLASTDESAL, S.L.

  Španija

  BLASTDESAL, S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nasadi. Deluje tudi v panogah Poljedelski stroji, treated wooden poles, Poljedelski stroji, Delimbing. Sedež podjetja je v kraju Cheste, Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. WERKSTÄTTEN DER LEBENSHILFE WEISSWASSER GGMBH

  Nemčija

  WERKSTÄTTEN DER LEBENSHILFE WEISSWASSER GGMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Nasadi. Sedež podjetja je v kraju Weißwasser, Nemčija.

 2. SAUBER & CO INH. I. J. GUTLEBEN

  Avstrija

  SAUBER & CO INH. I. J. GUTLEBEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Nasadi. Sedež podjetja je v kraju Seiersberg-Pirka, Avstrija.

 3. DIE PUTZENGEL KG

  Avstrija

  DIE PUTZENGEL KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Nasadi. Sedež podjetja je v kraju Graz, Avstrija.

 4. BOAS TEXTILER-MIETSERVICE

  Nemčija

  BOAS TEXTILER-MIETSERVICE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Nasadi. Sedež podjetja je v kraju Gräfenhainichen, Nemčija.

 5. WIEPRECHT GEBÄUDE-MANAGEMENT UND REINIGUNGS-SERVICE GMBH & CO. KG

  Nemčija

  WIEPRECHT GEBÄUDE-MANAGEMENT UND REINIGUNGS-SERVICE GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Nasadi. Sedež podjetja je v kraju Köln, Nemčija.

 1. MAS INDUSTRIESERVICE GMBH

  Nemčija

  MAS INDUSTRIESERVICE GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Nasadi. Sedež podjetja je v kraju Kassel, Nemčija.

 2. SOLJARDI SL

  Španija

  SOLJARDI SL, ki deluje v panogi Drevesnice in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah Nasadi, fruit trees, greenhouses, Nasadi, Fruit trees in tubs. Sedež podjetja je v kraju Jafre De Ter-Girona, Španija.

 1. LAURUS NOBILIS

  Italija

  LAURUS NOBILIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nasadi. Sedež podjetja je v kraju Campofilone, Italija.

 2. WINTERDIENST-ANBIETER.DE BY SERVICE MIT PLUS

  Nemčija

  WINTERDIENST-ANBIETER.DE BY SERVICE MIT PLUS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Nasadi. Sedež podjetja je v kraju Brühl, Nemčija.

 3. SC POIENI FRUCTE DE PADURE SRL

  Romunija

  SC POIENI FRUCTE DE PADURE SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Posušeno sadje. Deluje tudi v panogah Material za sejanje in sajenje, Poljedelstvo - uvoz-izvoz, Nasadi, Sadno drevje, Material za sejanje in sajenje, Poljedelstvo - uvoz-izvoz, Nasadi, Sadno drevje. Sedež podjetja je v kraju Girov, Romunija.

 4. PCR-LABOR-SERVICES GBR

  Nemčija

  PCR-LABOR-SERVICES GBR, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Nasadi. Sedež podjetja je v kraju Achern, Nemčija.

 5. BERLINER SEILFABRIK GMBH & CO

  Nemčija

  BERLINER SEILFABRIK GMBH & CO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Nasadi, Igrala, vrtna, Tenis - instalacije, Material in oprema za zabaviščne parke, Nasadi, Igrala, vrtna, Tenis - instalacije, Material in oprema za zabaviščne parke. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 6. QUIX NETTESHEIM GMBH & CO KG

  Nemčija

  QUIX NETTESHEIM GMBH & CO KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Nasadi. Sedež podjetja je v kraju Münster, Nemčija.

 7. KRINKELS

  Belgija

  KRINKELS, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Izkop zemljišča - dela. Deluje tudi v panogah Nasadi, Oprema in naprave za mestne površine, sports field construction, Nasadi, Oprema in naprave za mestne površine, creation of parks, gardens and terraces. Sedež podjetja je v kraju Brussel, Belgija.

 8. KOMMUNALE DIENSTLEISTUNGEN KARL-LUDWIG GRELL

  Nemčija

  KOMMUNALE DIENSTLEISTUNGEN KARL-LUDWIG GRELL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Nasadi. Sedež podjetja je v kraju Untermerzbach, Nemčija.

 1. SPEZIALDIENSTLEISTUNGEN CIESLAK

  Nemčija

  SPEZIALDIENSTLEISTUNGEN CIESLAK, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Nasadi. Sedež podjetja je v kraju Freiberg, Nemčija.

 2. HAI-INDUSTRIEDIENST GMBH

  Nemčija

  HAI-INDUSTRIEDIENST GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Nasadi. Sedež podjetja je v kraju Mainz, Nemčija.

 3. NOVO CLEAN DIENSTLEISTUNGEN GMBH

  Nemčija

  NOVO CLEAN DIENSTLEISTUNGEN GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Nasadi. Sedež podjetja je v kraju Friedrichshafen, Nemčija.

 4. BATIVA

  Belgija

  BATIVA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Restavriranje in obnova zgradb. Deluje tudi v panogah Vodovodna dela, Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo, Nasadi, Vodovodna dela, Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo, regular garden maintenance, Nasadi. Sedež podjetja je v kraju Grivegnée, Belgija.

 5. LINDENSCHMIDT KG UMWELTSERVICE

  Nemčija

  LINDENSCHMIDT KG UMWELTSERVICE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Nasadi. Sedež podjetja je v kraju Kreuztal, Nemčija.

 6. BOOMKWEKERIJ VERBRO

  Nizozemska

  BOOMKWEKERIJ VERBRO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nasadi. Deluje tudi v panogah containerised plants, garden plants, hedging, trees. Sedež podjetja je v kraju Rijsbergen, Nizozemska.

 7. PLANT-AXIS

  Belgija

  PLANT-AXIS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Nasadi. Deluje tudi v panogah hire of plants, Christmas decorations. Sedež podjetja je v kraju Sint-Truiden, Belgija.

 8. HARTWIG REINIGUNGSSERVICE & DIENSTLEISTUNGEN INH. ETIENNE BLEICH

  Nemčija

  HARTWIG REINIGUNGSSERVICE & DIENSTLEISTUNGEN INH. ETIENNE BLEICH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Nasadi. Sedež podjetja je v kraju Braunschweig, Nemčija.

 9. DANIEL SERU EN ZONEN

  Belgija

  DANIEL SERU EN ZONEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Temelji - dela. Deluje tudi v panogah Marmor in naravni kamni, Betonski objekti, Nasadi, Marmor in naravni kamni, street furniture, Betonski objekti, Nasadi. Sedež podjetja je v kraju Veurne, Belgija.

 10. BERGERFM GMBH

  Nemčija

  BERGERFM GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Nasadi. Sedež podjetja je v kraju Hannover, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno