• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • pokrovčki- kovinski

Rezultati za

Pokrovčki- kovinski - Uvoz izvoz

 1. MECANOR SA

  Švica

  Verified by europages badge

  Mecanor specialises in ultra-precise punched products for microtechnology, drawing on innovative processes and high-quality progressive tools. Since it was founded in 1948, the company has continually developed its products and strengthened its expertise in order to respond to the ever-evolving challenges of microtechnology in different markets. Initially producing almost exclusively for the watchmaking industry, Mecanor now boasts a diversified portfolio of components for the automotive, medical technology and micro device sectors.

 2. EUROCAP

  Belgija

  Verified by europages badge

  EUROCAP specialises in the sale and distribution of metal caps, wicker covers (wired caps), heatshrink caps, aluminium caps, pilfer-proof caps (aluminium screw stoppers), HDPE screw stoppers and quarter-turn caps. EUROCAP N.V. offers professional advice in the use of various types of stopper. EUROCAP N.V. now offers you a complete range of stoppers for use by the drink, food, chemical and pharmaceutical industries.

 3. FINN-KORKKI OY

  Finska

  Verified by europages badge

  FINN-KORKKI OY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pokrovčki, kovinski. Deluje tudi v panogah bottle caps, crown caps, luxury aluminium closures, design bottle closures, special closures, Ring pull closures, Ring pull cap sealing machines, Ring pull caps, Crown cork bottle caps. Sedež podjetja je v kraju Hämeenlinna, Finska.

 4. PAPIERVERARBEITUNGSWERK FRANZ VEIT GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  PAPIERVERARBEITUNGSWERK FRANZ VEIT GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pokrovčki, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Hirschaid, Nemčija.

 5. PBR-MATIC AG

  Švica

  Verified by europages badge

  PBR-MATIC AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pokrovčki, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Muri, Švica.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje. Deluje tudi v panogah Pokrovčki, kovinski, Bearbetning av stål och metall, Ročna orodja - brez motorja, Vtiskovanje na jeklo in kovine, Vlečenje jekla in kovin, Precision stamping parts, Stansade detaljer, Precision stamping parts, Pokrovčki, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Olpe, Nemčija.

 2. SELBITSCHKA & SCHÄDLER STANZ- U. LASERTECHNIK

  Nemčija

  Verified by europages badge

  SELBITSCHKA & SCHÄDLER STANZ- U. LASERTECHNIK, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Pokrovčki, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Leutkirch, Nemčija.

 3. AVACOM D.O.O.

  Slovenija

  Podjetje AVACOM, proizvodnja in trgovina d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2014, pred tem pa je od leta 1988 poslovalo na trgu pod imenom Kovinoplastika Alojz Vončina s.p. Vse od takrat podjetje uspešno posluje in se širi tudi na tuje trge. Poslujemo na področju Italije ter sodelujemo z podjetji iz Nemčije, Avstrije ter s Hrvaške. Poslovna pot se je začela s proizvodnjo izdelkov za dekorativna svetila, nato smo hitro smo vstopili tudi na trg izdelkov za široko potrošnjo. Prav slednje oziroma gospodinjska galanterija predstavlja največji del našega poslovanja. V največjem obsegu sodelujemo s večjimi trgovskimi verigami. V zadnjem času predvsem izpopolnjujemo ponudbo izdelkov za vlaganje živil. Podjetje je pridobilo tudi certifikat Slovenska kakovost. Naše odlike so: -kakovostni izdelki -poznavanje izdelkov -zaloge večjih količin -raznolikost ponudbe -hiter odzivni čas -kvaliteten servis kupcu Naša vizija je ostati še naprej na vrhu na področju gospodinjskih izdelkov ter čim večje zadovoljstvo kupca! Alojz Vončina Direktor podjetja Avacom d.o.o.

 4. KEIZER INTERNATIONAL

  Nizozemska

  KEIZER INTERNATIONAL, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Pokrovčki, kovinski. Deluje tudi v panogah screw covers, packing articles, plastic fasteners. Sedež podjetja je v kraju Andelst, Nizozemska.

 5. REMPLAST CAPS SRL

  Romunija

  REMPLAST CAPS SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pokrovčki, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Munteni, Romunija.

 1. UTIL GROUP

  Nemčija

  UTIL GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pokrovčki, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Backnang, Nemčija.

 2. QTC KÖRNER GMBH

  Nemčija

  QTC KÖRNER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pokrovčki, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Weil Am Rhein, Nemčija.

 1. FA.TA. PLAST S.R.L.

  Italija

  FA.TA. PLAST S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pokrovčki, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Livorno, Italija.

 2. PRÄZI-CUT GBR DRAHTERODIERTECHNIK

  Nemčija

  PRÄZI-CUT GBR DRAHTERODIERTECHNIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pokrovčki, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Paderborn, Nemčija.

 3. TECNOCAP UA

  Ukraijna

  TECNOCAP UA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pokrovčki, kovinski. Deluje tudi v panogah twist caps. Sedež podjetja je v kraju Zhovkva, Ukraijna.

 4. BATTISTELLA CAPSULE SPA

  Italija

  BATTISTELLA CAPSULE SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pokrovčki, kovinski. Deluje tudi v panogah Zamaški in pokrovi, iz umetne mase, Zamaški in pokrovi, iz umetne mase, sealing capsules, plastic caps, Aluminium, PET and PVC caps. Sedež podjetja je v kraju Ceggia, Italija.

 5. SABAT

  Španija

  SABAT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pokrovčki, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Sant Sadurni D'anoia-Barcelona, Španija.

 6. NEXTS SRL

  Italija

  NEXTS SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kavarne in točilnice - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Kava in čaj, Pokrovčki, kovinski, twist caps for packaging, Kava in čaj, Pokrovčki, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Cernusco Sul Naviglio, Italija.

 7. SILGAN WHITE CAP BELGIUM

  Belgija

  SILGAN WHITE CAP BELGIUM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zamaški iz plute. Deluje tudi v panogah Zamaški in pokrovi, iz umetne mase, Pokrovčki, kovinski, Zamaški in pokrovi, iz umetne mase, plastic covers for packing, lids, Pokrovčki, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Lint, Belgija.

 8. SAUCAPS SARL

  Francija

  SAUCAPS SARL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaža in embalažni materiali, kovinski. Deluje tudi v panogah Pokrovčki, kovinski, Pokrovčki, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Beaune, Francija.

 1. LA MALTERIE DU CHATEAU

  Belgija

  LA MALTERIE DU CHATEAU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pivo - dodatki. Deluje tudi v panogah Pokrovčki, kovinski, Pokrovčki, kovinski, malt for the beverage industry. Sedež podjetja je v kraju Lambermont, Belgija.

 2. SPECIAL GABBIETTE MUSELETTES S.R.L.

  Italija

  SPECIAL GABBIETTE MUSELETTES S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pokrovčki, kovinski. Deluje tudi v panogah metal cages for caps. Sedež podjetja je v kraju Pont-Saint-Martin, Italija.

 3. GENESIS ENGINE OIL

  Turčija

  GENESIS ENGINE OIL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Uvoz-izvoz energije in surovin. Deluje tudi v panogah Pokrovčki, kovinski, oil change, oil, flange collar, Pokrovčki, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Melikgazi, Turčija.

 4. USPEH METALCAP SSB LTD.

  Bolgarija

  USPEH METALCAP SSB LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pokrovčki, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Pleven, Bolgarija.

 5. HÄRTER STANZTECHNIK GMBH & CO. KGAA

  Nemčija

  HÄRTER STANZTECHNIK GMBH & CO. KGAA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje. Deluje tudi v panogah Oblikovanje jekla in kovin, Rezkanje jekla in kovin, Ročna orodja - brez motorja, Pokrovčki, kovinski, Oblikovanje jekla in kovin, Rezkanje jekla in kovin, Ročna orodja - brez motorja, Pokrovčki, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Königsbach-Stein, Nemčija.

 6. PEDI FRANCE

  Francija

  PEDI FRANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pokrovčki, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Pierry, Francija.

 7. MEKU MECHATRONISCHE SYSTEME GMBH

  Nemčija

  MEKU MECHATRONISCHE SYSTEME GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje. Deluje tudi v panogah Vtiskovanje na jeklo in kovine, Vlečenje jekla in kovin, Pokrovčki, kovinski, Vtiskovanje na jeklo in kovine, Vlečenje jekla in kovin, Pokrovčki, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Eching, Nemčija.

 8. BERGAMA GRANITE

  Turčija

  BERGAMA GRANITE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pokrovčki, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 9. O.M.C.E. S.P.A.

  Italija

  O.M.C.E. S.P.A., ki deluje v panogi Embalaža in embalažni materiali, kovinski. Deluje tudi v panogah Livsmedelsförpackningar, Pokrovčki, kovinski, Livsmedelsförpackningar, Pokrovčki, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Trecastelli, Italija.

 10. CAVIONI FUSTITALIA S.P.A.

  Italija

  CAVIONI FUSTITALIA S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaža in embalažni materiali, kovinski. Deluje tudi v panogah Livsmedelsförpackningar, Pokrovčki, kovinski, Livsmedelsförpackningar, Pokrovčki, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Zibido San Giacomo, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno