• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • pridobivanje rude

Rezultati za

Pridobivanje rude - Uvoz izvoz

 1. DOSTKAR MINING

  Turčija

  DOSTKAR MINING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dragi kamni in minerali. Deluje tudi v panogah Pridobivanje rude, Pridobivanje rude, opals, bentonite, cornelian. Sedež podjetja je v kraju Torbali, Izmir, Turčija.

 2. OBSIDIAN V.E.J

  Armenija

  OBSIDIAN V.E.J, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Sedež podjetja je v kraju Yerevan, Armenija.

 3. NEGAL INTERNATIONAL LTD

  Združena Kraljevina

  NEGAL INTERNATIONAL LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Deluje tudi v panogah frozen fish export, konserverad tonfisk, iron-zinc ingots. Sedež podjetja je v kraju Lincoln, Združena Kraljevina.

 4. SCYPI, S.L.

  Španija

  SCYPI, S.L., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Deluje tudi v panogah disposal of industrial waste. Sedež podjetja je v kraju Oviedo, Španija.

 5. ANTATRADE LTD.

  Egipt

  ANTATRADE LTD., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Sedež podjetja je v kraju Badr City, Egipt.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. IMERYS MINERAUX BELGIQUE

  Belgija

  IMERYS MINERAUX BELGIQUE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rude, železove in neželezove. Deluje tudi v panogah Pridobivanje rude, Ruda barvnih kovin, mineral analysis laboratories, Pridobivanje rude, alloy ores, Ruda barvnih kovin. Sedež podjetja je v kraju Lixhe, Belgija.

 2. CAVE DI GUAMO DI ANGELO PERA

  Italija

  CAVE DI GUAMO DI ANGELO PERA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Deluje tudi v panogah masonry-covered stairs. Sedež podjetja je v kraju Guamo, Italija.

 3. IBEROCLAYS SLU

  Španija

  IBEROCLAYS SLU, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Sedež podjetja je v kraju Castellón De La Plana, Španija.

 4. YAPITASI GRUP

  Turčija

  YAPITASI GRUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Deluje tudi v panogah Aggregates, crushed quarry stone, crushed stone for construction work, quarry products. Sedež podjetja je v kraju Malatya, Turčija.

 5. KLAC INDUSTRIE SAS

  Francija

  KLAC INDUSTRIE SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbiščne instalacije in oprema. Deluje tudi v panogah Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, Gradbeni stroji, Pridobivanje rude, Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, Gradbeni stroji, extractions, Pridobivanje rude. Sedež podjetja je v kraju St Cyr En Val, Francija.

 1. SKALAND GRAPHITE AS

  Norveška

  SKALAND GRAPHITE AS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Deluje tudi v panogah natural graphite. Sedež podjetja je v kraju Skaland, Norveška.

 2. NUTRIENTES NATURALES LATINOAMERICA SAC

  Peru

  NUTRIENTES NATURALES LATINOAMERICA SAC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Deluje tudi v panogah bentonite, magnesium sulfate, calcium sulphate, litter box sand. Sedež podjetja je v kraju Lima, Peru.

 1. TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI

  Turčija

  TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Deluje tudi v panogah Storitve za izkoriščanje rudnikov, Svinec in zlitine, Storitve za izkoriščanje rudnikov, zinc, Svinec in zlitine. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. CAVA FOFFI SRL

  Italija

  CAVA FOFFI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Sedež podjetja je v kraju Civita Castellana, Italija.

 3. SIBELCO ITALIA SPA

  Italija

  SIBELCO ITALIA SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Deluje tudi v panogah Silica sand, earthenware, kaolin. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 4. AKPER PERLIT

  Turčija

  AKPER PERLIT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Deluje tudi v panogah lightweight paster, industrial oil filtering services, mortars for construction work, cast iron. Sedež podjetja je v kraju Cankiri, Turčija.

 5. DMSA GROUP LLC

  Azerbajdžan

  DMSA GROUP LLC, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Rudniki, izkop - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za drobljenje in mletje, Pridobivanje rude, sounders, Stroji za drobljenje in mletje, machines and equipment for the manufacturing cement, plaster and lime products, Pridobivanje rude. Sedež podjetja je v kraju Baku, Azerbajdžan.

 6. GEO PETRO MINERALES SAS

  Kolumbija

  GEO PETRO MINERALES SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Sedež podjetja je v kraju Bogota, Kolumbija.

 7. MALTAS MINING AND CHEMICAL MANUFACTURER FACTORY

  Turčija

  MALTAS MINING AND CHEMICAL MANUFACTURER FACTORY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Sedež podjetja je v kraju Kütahya, Turčija.

 8. ZAVALIEVSKY GRAPHITE

  Ukraijna

  ZAVALIEVSKY GRAPHITE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Sedež podjetja je v kraju Kiev, Ukraijna.

 1. VILLA REAL MINERAÇÃO

  Brazilija

  VILLA REAL MINERAÇÃO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Sedež podjetja je v kraju Salvador, Brazilija.

 2. SOCIETE MINIERE DU GABON

  Gabon

  SOCIETE MINIERE DU GABON, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Sedež podjetja je v kraju Libreville, Gabon.

 3. CARRIÈRE DE LA HAZOTTE

  Belgija

  CARRIÈRE DE LA HAZOTTE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Sedež podjetja je v kraju Tavier, Belgija.

 4. E.T.A.S. SRL (ESTRAZIONE E TRASFORMAZIONE ARGILLE SARDE)

  Italija

  E.T.A.S. SRL (ESTRAZIONE E TRASFORMAZIONE ARGILLE SARDE), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Glina in kaolin. Deluje tudi v panogah Pridobivanje rude, Pridobivanje rude, bentonite, granular absorbents. Sedež podjetja je v kraju Villanova Tulo, Italija.

 5. AYMER MARBLE

  Turčija

  AYMER MARBLE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Deluje tudi v panogah Magnezit, Marmor, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, mechanical engineering, Magnezit, Marmor, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 6. SOCIETE MINIERE DU GABON

  Gabon

  SOCIETE MINIERE DU GABON, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Sedež podjetja je v kraju Libreville, Gabon.

 7. CARMEUSE

  Belgija

  CARMEUSE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Sedež podjetja je v kraju Seilles, Belgija.

 8. NELLES FRERES

  Belgija

  NELLES FRERES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Sedež podjetja je v kraju Malmedy, Belgija.

 9. CARBOCIA

  Francija

  CARBOCIA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Deluje tudi v panogah Calcium carbonate. Sedež podjetja je v kraju Louvil, Francija.

 10. ABDOUMINE

  Maroko

  ABDOUMINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Sedež podjetja je v kraju Errcahidia, Maroko.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno