• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • pridobivanje rude

Rezultati za

Pridobivanje rude - Uvoz izvoz

 1. DOSTKAR MINING

  Turčija

  DOSTKAR MINING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dragi kamni in minerali. Deluje tudi v panogah Pridobivanje rude, Pridobivanje rude, opals, bentonite, cornelian. Sedež podjetja je v kraju Torbali, Izmir, Turčija.

 2. NEGAL INTERNATIONAL LTD

  Združena Kraljevina

  NEGAL INTERNATIONAL LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Deluje tudi v panogah frozen fish export, konserverad tonfisk, iron-zinc ingots. Sedež podjetja je v kraju Lincoln, Združena Kraljevina.

 3. TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI

  Turčija

  TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Deluje tudi v panogah Svinec in zlitine, zinc, Svinec in zlitine, aluminium in bars. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. SCYPI, S.L.

  Španija

  SCYPI, S.L., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Deluje tudi v panogah disposal of industrial waste. Sedež podjetja je v kraju Oviedo, Španija.

 5. ANTATRADE LTD.

  Egipt

  ANTATRADE LTD., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Sedež podjetja je v kraju Badr City, Egipt.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. CAVA FOFFI SRL

  Italija

  CAVA FOFFI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Sedež podjetja je v kraju Civita Castellana, Italija.

 2. SKALAND GRAPHITE AS

  Norveška

  SKALAND GRAPHITE AS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Deluje tudi v panogah natural graphite. Sedež podjetja je v kraju Skaland, Norveška.

 3. YAPITASI GRUP

  Turčija

  YAPITASI GRUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Deluje tudi v panogah Aggregates, crushed quarry stone, crushed stone for construction work, quarry products. Sedež podjetja je v kraju Malatya, Turčija.

 4. AKPER PERLIT

  Turčija

  AKPER PERLIT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Deluje tudi v panogah lightweight paster, industrial oil filtering services, mortars for construction work, cast iron. Sedež podjetja je v kraju Cankiri, Turčija.

 5. IMERYS MINERAUX BELGIQUE

  Belgija

  IMERYS MINERAUX BELGIQUE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rude, železove in neželezove. Deluje tudi v panogah Pridobivanje rude, Ruda barvnih kovin, mineral analysis laboratories, Pridobivanje rude, alloy ores, Ruda barvnih kovin. Sedež podjetja je v kraju Lixhe, Belgija.

 1. IBEROCLAYS SLU

  Španija

  IBEROCLAYS SLU, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Sedež podjetja je v kraju Castellón De La Plana, Španija.

 2. KLAC INDUSTRIE SAS

  Francija

  KLAC INDUSTRIE SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbiščne instalacije in oprema. Deluje tudi v panogah Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, Gradbeni stroji, Pridobivanje rude, Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, Gradbeni stroji, extractions, Pridobivanje rude. Sedež podjetja je v kraju St Cyr En Val, Francija.

 1. SIBELCO ITALIA SPA

  Italija

  SIBELCO ITALIA SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Deluje tudi v panogah Silica sand, earthenware, kaolin. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 2. CAVE DI GUAMO DI ANGELO PERA

  Italija

  CAVE DI GUAMO DI ANGELO PERA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Deluje tudi v panogah masonry-covered stairs. Sedež podjetja je v kraju Guamo, Italija.

 3. KAOLIN EAD

  Bolgarija

  KAOLIN EAD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Deluje tudi v panogah earthenware, kaolin, Silica sand. Sedež podjetja je v kraju Senovo, Bolgarija.

 4. ZAVALIEVSKY GRAPHITE

  Ukraijna

  ZAVALIEVSKY GRAPHITE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Sedež podjetja je v kraju Kiev, Ukraijna.

 5. MALTAS MINING AND CHEMICAL MANUFACTURER FACTORY

  Turčija

  MALTAS MINING AND CHEMICAL MANUFACTURER FACTORY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Sedež podjetja je v kraju Kütahya, Turčija.

 6. ESEN TARIM GUBRE TOHUMCULUK ITH. IHR. VE MATBAA MLZ. YEM. MADENCILIK SAN.TIC.AS.

  Turčija

  ESEN TARIM GUBRE TOHUMCULUK ITH. IHR. VE MATBAA MLZ. YEM. MADENCILIK SAN.TIC.AS., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Deluje tudi v panogah zeolite. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 7. E.T.A.S. SRL (ESTRAZIONE E TRASFORMAZIONE ARGILLE SARDE)

  Italija

  E.T.A.S. SRL (ESTRAZIONE E TRASFORMAZIONE ARGILLE SARDE), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Glina in kaolin. Deluje tudi v panogah Pridobivanje rude, Pridobivanje rude, bentonite, granular absorbents. Sedež podjetja je v kraju Villanova Tulo, Italija.

 8. SACIT SRL

  Italija

  SACIT SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Sedež podjetja je v kraju Perfugas, Italija.

 1. NELLES FRERES

  Belgija

  NELLES FRERES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Sedež podjetja je v kraju Malmedy, Belgija.

 2. CARRIÈRE DE LA HAZOTTE

  Belgija

  CARRIÈRE DE LA HAZOTTE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Sedež podjetja je v kraju Tavier, Belgija.

 3. CARBOCIA

  Francija

  CARBOCIA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Deluje tudi v panogah Calcium carbonate. Sedež podjetja je v kraju Louvil, Francija.

 4. CARMEUSE

  Belgija

  CARMEUSE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Sedež podjetja je v kraju Seilles, Belgija.

 5. AYMER MARBLE

  Turčija

  AYMER MARBLE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Deluje tudi v panogah Magnezit, Marmor, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, mechanical engineering, Magnezit, Marmor, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 6. ABG BENTONITE MINING COMPANY

  Turčija

  ABG BENTONITE MINING COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Deluje tudi v panogah bentonite. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 7. GENPER MINING INDUSTRY TRADE CO LTD

  Turčija

  GENPER MINING INDUSTRY TRADE CO LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Deluje tudi v panogah perlite, filtration of perlitics. Sedež podjetja je v kraju Kutahya, Turčija.

 8. DELTA ROCK COMPANY

  Turčija

  DELTA ROCK COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Deluje tudi v panogah Rudniki, izkop - stroji in oprema, pistols, Rudniki, izkop - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 9. DERBENT MINING CORPARATION

  Turčija

  DERBENT MINING CORPARATION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Sedež podjetja je v kraju Balikesir, Turčija.

 10. AKTAS VIZYON

  Turčija

  AKTAS VIZYON, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje rude. Sedež podjetja je v kraju Aksaray, Turčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno