• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • slaščičarska industrija - stroji in oprema

Rezultati za

Slaščičarska industrija - stroji in oprema - Uvoz izvoz

 1. SACAR FORNI

  Italija

  Verified by europages badge

  Sacar Forni srl is a company that can claim years of experience in manufacturing and trading equipment for bakeries, pastry laboratories and pizzerias. It produces ovens, equipment and furniture for shops, supplies for hotels, bars, restaurants and communities, shop and supermarket furniture, industrial and commercial refrigerators. You can order electric ovens, gas ovens, oil ovens, tunnel ovens, conveyor ovens, ovens with mobile frames, as well as refrigerated cupboards and chillers.

 2. EBBO FOOD CONSULTANT

  Francija

  Verified by europages badge

  EBBO FOOD CONSULTANT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Slaščičarska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Izdelava keksov - stroji in naprave za obrate, Izdelava keksov - stroji in naprave za obrate. Sedež podjetja je v kraju Montauroux, Francija.

 3. ALFA BREAD

  Turčija

  ALFA BREAD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Slaščičarska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah pita bread. Sedež podjetja je v kraju Kilis, Turčija.

 4. MEMAK BAKERY MACHINES

  Turčija

  MEMAK BAKERY MACHINES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Slaščičarska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah feeds for rabbits. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. ANYANG GOLDEN MACHINERY CO. LTD

  Kitajska

  ANYANG GOLDEN MACHINERY CO. LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Slaščičarska industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Anyang, Kitajska.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. VALENT BAKERY EQUIPMENTS

  Turčija

  VALENT BAKERY EQUIPMENTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarske peči. Deluje tudi v panogah Slaščičarska industrija - stroji in oprema, equipment for bakeries, machines for bakeries, bakery, Slaščičarska industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 2. TURKIYE MACHINES BAKERY MACHINES

  Turčija

  TURKIYE MACHINES BAKERY MACHINES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Slaščičarska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pekarske peči, bakery products, Pekarske peči, bakery supplies. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 3. SAMI KAMMAZ OVENS

  Turčija

  SAMI KAMMAZ OVENS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Slaščičarska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pekarske peči, Pekarske peči, bread. Sedež podjetja je v kraju Kilis, Turčija.

 4. MAKINSA BAKERY MACHINERY MFG & ENGINEERING

  Turčija

  MAKINSA BAKERY MACHINERY MFG & ENGINEERING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Slaščičarska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah food mixers for institutions', dough fermentation cabinets and chambers for bakeries, biscuit factories and patisseries, food mixers. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 5. LP CONSULTING

  Italija

  LP CONSULTING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Slaščičarska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pekarske peči, Pekarne - stroji in oprema , Izdelava testa ali testenin - stroji in oprema, Pekarske peči, Pekarne - stroji in oprema , Izdelava testa ali testenin - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Verona, Italija.

 1. KARDESAN BAKERY AND PASTRY EQUIPMENTS

  Turčija

  KARDESAN BAKERY AND PASTRY EQUIPMENTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Slaščičarska industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. EKMAK BAKERY MACHINES CO

  Turčija

  EKMAK BAKERY MACHINES CO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Slaščičarska industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Umraniye Istanbul, Turčija.

 1. GOURMETBACK

  Ukraijna

  GOURMETBACK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Slaščičarska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah ovens for patisseries, dosage systems and systems, shaping machines for the food industry. Sedež podjetja je v kraju Bucha, Ukraijna.

 2. VIKING IP, SIA

  Latvija

  VIKING IP, SIA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Mesnice - stroji in oprema, Slaščičarska industrija - stroji in oprema, installation of professional kitchens, Mesnice - stroji in oprema, Slaščičarska industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Riga, Latvija.

 3. OMAB DI RUDARI SRL

  Italija

  OMAB DI RUDARI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Slaščičarska industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Lugagnano Verona, Italija.

 4. TORTORA CELSIUS EQUIPEMENT

  Francija

  TORTORA CELSIUS EQUIPEMENT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Pekarske peči. Deluje tudi v panogah Slaščičarska industrija - stroji in oprema, Pekarne - stroji in oprema , Slaščičarska industrija - stroji in oprema, Pekarne - stroji in oprema , pastry-making machinery, french baking machinery. Sedež podjetja je v kraju Sennecey-Lès-Dijon, Francija.

 5. ALBA & TEKNOSERVICE SRL

  Italija

  ALBA & TEKNOSERVICE SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Slaščičarska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Izdelava testa ali testenin - stroji in oprema, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Izdelava testa ali testenin - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Villafranca Padovana, Italija.

 6. NEUBING S.R.O.

  Češka Republika

  NEUBING S.R.O., je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Gospodinjski aparati - mali. Deluje tudi v panogah Slaščičarska industrija - stroji in oprema, Pekarne - stroji in oprema , Gospodinjski aparati - veliki, Gospodinjske naprave, električne - uvoz-izvoz, Slaščičarska industrija - stroji in oprema, Pekarne - stroji in oprema , Gospodinjski aparati - veliki, Gospodinjske naprave, električne - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Plzen, Češka Republika.

 7. BAKERY SOLUTIONS LTD

  Združena Kraljevina

  BAKERY SOLUTIONS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Slaščičarska industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Huddersfield, Združena Kraljevina.

 8. HUBERT CLOIX

  Francija

  HUBERT CLOIX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Slaščičarska industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju St Maur Des Fosses, Francija.

 1. KEIBLINGER GMBH

  Avstrija

  KEIBLINGER GMBH, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Slaščičarska industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Sitzenberg-Reidling, Avstrija.

 2. RADEMAKER

  Nizozemska

  RADEMAKER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah pizza peči, Slaščičarska industrija - stroji in oprema, baking systems and equipment, food industry refrigerators, pizza peči, Slaščičarska industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Culemborg, Nizozemska.

 3. KUDRET MAKINE

  Turčija

  KUDRET MAKINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Slaščičarska industrija - stroji in oprema, Živilska industrija - stroji in oprema, tunnel ovens, plants and equipment for the production of comfits, Slaščičarska industrija - stroji in oprema, Živilska industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Antalya, Turčija.

 4. DADEX D.O.O.

  Srbija

  DADEX D.O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarske peči. Deluje tudi v panogah Slaščičarska industrija - stroji in oprema, Električne peči, bakery ovens, customized manufacture of electric ovens, Slaščičarska industrija - stroji in oprema, Električne peči. Sedež podjetja je v kraju Salas Nocajski, Srbija.

 5. ARHAS FOOD MACHINES COMPANY

  Turčija

  ARHAS FOOD MACHINES COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava keksov - stroji in naprave za obrate. Deluje tudi v panogah Slaščičarska industrija - stroji in oprema, Keksi, Slaščičarska industrija - stroji in oprema, Rotary ovens, Food machine, Keksi. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 6. MINOSI SRL

  Italija

  MINOSI SRL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Slaščičarska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah bar furniture. Sedež podjetja je v kraju Melpignano, Italija.

 7. DEDY GMBH

  Nemčija

  DEDY GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Mlekarne in sirarne - stroji in oprema, Kakao in čokolada - stroji in naprave, Slaščičarska industrija - stroji in oprema, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema, Kakao in čokolada - stroji in naprave, Slaščičarska industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Essen, Nemčija.

 8. KAVEH OVEN INDUSTRY CO

  Iran

  KAVEH OVEN INDUSTRY CO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Slaščičarska industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Isfahan, Iran.

 9. DAMAK BAKERY MACHINERY

  Turčija

  DAMAK BAKERY MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarske peči. Deluje tudi v panogah Slaščičarska industrija - stroji in oprema, equipment for bakeries, machines for bakeries, food mixers, Slaščičarska industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 10. SOFT SWEET DI ESPOSITO ROSARIA

  Italija

  SOFT SWEET DI ESPOSITO ROSARIA, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Slaščičarska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah equipment rental for parties. Sedež podjetja je v kraju San Giorgio a Cremano, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno