• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • stroji za žigosanje paketov

Rezultati za

Stroji za žigosanje paketov - Uvoz izvoz

 1. BALLERSTAEDT & CO. OHG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BALLERSTAEDT & CO. OHG – one of the leading providers of sealing technology – offers an unbeatable product range, produced according to ISO and HACCP standards: aluminum seals, induction liners and sealing foil on reels guarantee absolute tightness and reliable protection of your product’s quality and originality as well as protection against external influences. Due to an own digital printing machine, the provided seals can be designed individually and cost-effectively - even for smallest quantities. The possibilities are limitless! The product portfolio contains also aluminum-free sealing foils and self-adhesive pressure-sensitive liners that safely seal dry products such as spices. And that's not all: from manual and semi-automatic sealing devices to fully automatic filling and sealing systems - BALLERSTAEDT offers customized sealing systems from one single provider including detailed consulting, development of customer-specific solutions and fast delivery. Long-time experience has already resulted in many innovations focussing on the requirements and needs of our customers, e.g. reliable sealing of glass and metal containers.

 2. TASK ITALY SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  TASK ITALY SRL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ustekleničenje in polnjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Embalaža - podjetja, Pakiranje in embalaža, Oblikovanje embalaže, Posebno pakiranje, Stroji za žigosanje paketov, Etiketirni stroji, Etiketirni stroji - pisarniški stroji, Steklenice in bokali iz umetne mase, fillers. Sedež podjetja je v kraju Canelli, Italija.

 3. ARMBRECHT & MATTHES VERPACKUNGSTECHNIK GMBH

  Nemčija

  ARMBRECHT & MATTHES VERPACKUNGSTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Stroji za žigosanje paketov. Sedež podjetja je v kraju Gevelsberg, Nemčija.

 4. MEGA LASHING YÜK SABITLEME LIMAN HIZMETLERI

  Turčija

  MEGA LASHING YÜK SABITLEME LIMAN HIZMETLERI, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Stroji za žigosanje paketov. Sedež podjetja je v kraju Mersin, Turčija.

 5. INNOVACIONES MECÁNICAS CAMPOLLANO SA

  Španija

  INNOVACIONES MECÁNICAS CAMPOLLANO SA, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za žigosanje paketov, sealing machines, Stroji za žigosanje paketov, automatic packaging machinery, industrial weighing tools. Sedež podjetja je v kraju ALBACETE, Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. SOLSIN

  Francija

  SOLSIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Polnjenje vreč - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za žigosanje paketov, portioners for packing, Stroji za žigosanje paketov. Sedež podjetja je v kraju Quimper, Francija.

 2. PACK4 - EMBALAGENS LDA

  Portugalska

  PACK4 - EMBALAGENS LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za žigosanje paketov. Sedež podjetja je v kraju Leça Do Balio, Portugalska.

 3. LGC AUTOMATION

  Francija

  LGC AUTOMATION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za žigosanje paketov. Deluje tudi v panogah Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, packaging line design. Sedež podjetja je v kraju Les Avenières, Francija.

 4. ROTOPACK S.R.L.

  Italija

  ROTOPACK S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za žigosanje paketov. Deluje tudi v panogah Prehrana - embalirni stroji za industrije, Prehrana - embalirni stroji za industrije. Sedež podjetja je v kraju Paderno Dugnano, Italija.

 5. CABRAL

  Belgija

  CABRAL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Črpalke. Deluje tudi v panogah Dišave, ekstrakti in začimbe, Stroji za žigosanje paketov, packaging for foods, Dišave, ekstrakti in začimbe, Stroji za žigosanje paketov. Sedež podjetja je v kraju Maldegem, Belgija.

 1. EUROFORESI S.R.L.

  Italija

  EUROFORESI S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Lakiranje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Stroji za žigosanje paketov, electrophoresis, sandblasting, Stroji za žigosanje paketov. Sedež podjetja je v kraju Luzzara, Italija.

 2. CANDOSO INTERNATIONAL TRADING & SERVICE CO., LTD

  Kitajska

  CANDOSO INTERNATIONAL TRADING & SERVICE CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za žigosanje paketov. Deluje tudi v panogah packaging machines, LED lights. Sedež podjetja je v kraju Shanghai, Kitajska.

 1. CHINA LEADJET INKJET PRINTER TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kitajska

  CHINA LEADJET INKJET PRINTER TECHNOLOGY CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za žigosanje paketov. Sedež podjetja je v kraju Wuhan, Kitajska.

 2. ACOBAL

  Francija

  ACOBAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za žigosanje paketov. Sedež podjetja je v kraju Saint-chamond, Francija.

 3. MATCO GMBH

  Nemčija

  MATCO GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Uvoz-izvoz - električni in elektronski material. Deluje tudi v panogah Stroji za žigosanje paketov, plastic packaging machine, Stroji za žigosanje paketov. Sedež podjetja je v kraju Wuppertal, Nemčija.

 4. TEKNOPAK ÇEMBERLEME MAK. AMB. SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turčija

  TEKNOPAK ÇEMBERLEME MAK. AMB. SAN. TIC. LTD. ŞTI., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Stroji za žigosanje paketov. Sedež podjetja je v kraju Esenyurt, Turčija.

 5. JIANGYIN BOFENG MACHINERY CO.,LTD

  Kitajska

  JIANGYIN BOFENG MACHINERY CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za žigosanje paketov. Sedež podjetja je v kraju Jiangyin, Kitajska.

 6. DROPJET MAK.KIM.SAN.TIC.LTD.STI.

  Turčija

  DROPJET MAK.KIM.SAN.TIC.LTD.STI., je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Stroji za žigosanje paketov. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 7. SEALING SYSTEM A/S

  Danska

  SEALING SYSTEM A/S, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za žigosanje paketov, Stroji za žigosanje paketov. Sedež podjetja je v kraju Ansager, Danska.

 8. NEWTEC A/S

  Danska

  NEWTEC A/S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za žigosanje paketov, Stroji za žigosanje paketov. Sedež podjetja je v kraju Odense M, Danska.

 1. XUZHOU UNITY PACKAGE

  Kitajska

  XUZHOU UNITY PACKAGE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za žigosanje paketov. Deluje tudi v panogah glass bottles. Sedež podjetja je v kraju Xuzhou, Kitajska.

 2. FISKER SKANDERBORG A/S

  Danska

  FISKER SKANDERBORG A/S, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za žigosanje paketov, Stroji za žigosanje paketov. Sedež podjetja je v kraju Skanderborg, Danska.

 3. TANGSHAN XINGYUAN PRINTING AND PACKAGING MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD.

  Kitajska

  TANGSHAN XINGYUAN PRINTING AND PACKAGING MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za žigosanje paketov. Deluje tudi v panogah package tying machines, document laminating machines. Sedež podjetja je v kraju Tangshan, Kitajska.

 4. ATIS - 2000 SRL

  Romunija

  ATIS - 2000 SRL, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za žigosanje paketov, Stroji za žigosanje paketov. Sedež podjetja je v kraju Bucuresti Sectorul 4, Romunija.

 5. HONESTDEVICE UNIPESSOAL LDA

  Portugalska

  HONESTDEVICE UNIPESSOAL LDA, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Stroji za žigosanje paketov. Sedež podjetja je v kraju Avintes, Portugalska.

 6. GURCELIK POSET KESIM MAKINALARI

  Turčija

  GURCELIK POSET KESIM MAKINALARI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za žigosanje paketov. Sedež podjetja je v kraju Kocaeli, Turčija.

 7. adalet makine

  Turčija

  adalet makine, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za žigosanje paketov. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 8. RUBAEK & CO A/S

  Danska

 9. S.E.D.I.M.O. S.L.

  Španija

 10. A.E.MATTHEWS(BUTCHERS) LTD

  Združena Kraljevina

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno