• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • stroji za navijanje tuljav

Rezultati za

Stroji za navijanje tuljav - Uvoz izvoz

 1. F.U.R. WICKELTECHNOLOGIE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  Our range of machines includes, among others, toroidal winding machines and robots, stator winding machines and robots, combined wire winding and strip winding systems, taping machines and semi-robotic machines, wire brakes, mica-strip winding machines, taping machines for generator bars, hot strip and spiral winding machines, turret winding machines, layer winding machines and ring winding machines. The company's profile of services also includes the following: Reconditioning of used winding machines and systems to state-of-the-art condition in terms of both technology and control. Mechanical processing of all materials that are conventional in machine construction. Mechanical and electromechanical assembly of modules. PLC programming. The company offers extensive help and advice to customers to develop a solution for their winding tasks. Since the opening of the CWIEME in Berlin more than 20 years ago, F.U.R. has been present there and shows its latest generation of machines to the national and international public every year.

 2. MARSILLI DEUTSCHLAND GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  MARSILLI DEUTSCHLAND GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za navijanje tuljav. Sedež podjetja je v kraju Karlsruhe, Nemčija.

 3. CABLE EQUIPEMENTS

  Nemčija

  Verified by europages badge

  CABLE EQUIPEMENTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za navijanje tuljav. Sedež podjetja je v kraju Köln, Nemčija.

 4. KABELMAT WICKELTECHNIK GMBH

  Nemčija

  KABELMAT WICKELTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Skladiščenje - oprema in tehnika. Deluje tudi v panogah Stroji za navijanje tuljav, wrappers, Stroji za navijanje tuljav. Sedež podjetja je v kraju Glatten, Nemčija.

 5. RUFF GMBH

  Nemčija

  RUFF GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za navijanje tuljav. Deluje tudi v panogah coiling machines for wires, winders, cutters for rubber. Sedež podjetja je v kraju Grafing, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. CHERUBINI S.P.A.

  Italija

  CHERUBINI S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za navijanje tuljav. Sedež podjetja je v kraju Bedizzole, Italija.

 2. JOACHIM UHING GMBH & CO. KG

  Nemčija

  JOACHIM UHING GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Električne in elektronske komponente - proizvodni stroji. Deluje tudi v panogah Stroji za navijanje tuljav, Stroji za navijanje tuljav, toothed belts. Sedež podjetja je v kraju Mielkendorf, Nemčija.

 3. BR TECHNOLOGIES GMBH & CO. KG

  Nemčija

  BR TECHNOLOGIES GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za navijanje tuljav. Sedež podjetja je v kraju Hannover, Nemčija.

 4. PAFF MAKINA

  Turčija

  PAFF MAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za navijanje tuljav. Deluje tudi v panogah mechanical engineering, powder glues, manufacture of special machinery, ERP - integrated management software. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. THONAUER - CRIMPVOLLAUTOMATEN & VERBINDUNGSTECHNIK

  Avstrija

  THONAUER - CRIMPVOLLAUTOMATEN & VERBINDUNGSTECHNIK, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Stroji za navijanje tuljav. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 1. CHANGZHOU CHANGSONG METAL COMPOSITE MATERIAL CO., LTD

  Kitajska

  CHANGZHOU CHANGSONG METAL COMPOSITE MATERIAL CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za navijanje tuljav. Sedež podjetja je v kraju Changzhou, Kitajska.

 2. MECATRONIC S.R.L.

  Italija

  MECATRONIC S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Električne in elektronske komponente - proizvodni stroji. Deluje tudi v panogah Stroji za navijanje tuljav, systems and machines for drawing metal wire, Stroji za navijanje tuljav. Sedež podjetja je v kraju Grugliasco, Italija.

 1. H O P T G.M.B.H.

  Nemčija

  H O P T G.M.B.H., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Navitja in elektromagneti (solenoidi). Deluje tudi v panogah Mehanski transportni sistemi in deli, Stroji za navijanje tuljav, Mehanski transportni sistemi in deli, Stroji za navijanje tuljav. Sedež podjetja je v kraju Schömberg, Nemčija.

 2. COIEC ELETTRODOTTI

  Italija

  COIEC ELETTRODOTTI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Domotik. Deluje tudi v panogah Stroji za navijanje tuljav, Električarska dela, Stroji za navijanje tuljav, Električarska dela. Sedež podjetja je v kraju Crespina Lorenzana, Italija.

 3. CABLELETTRA S.P.A.

  Italija

  CABLELETTRA S.P.A., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Električne in elektronske komponente - proizvodni stroji. Deluje tudi v panogah Kabli in žice, električni in telefonski, Stroji za navijanje tuljav, Kabli in žice, električni in telefonski, Stroji za navijanje tuljav. Sedež podjetja je v kraju Robbio, Italija.

 4. TRATOS CAVI S.P.A.

  Italija

  TRATOS CAVI S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kabli in žice, električni in telefonski. Deluje tudi v panogah Stroji za navijanje tuljav, Kabli in omrežja, Stroji za navijanje tuljav, Kabli in omrežja. Sedež podjetja je v kraju Pieve Santo Stefano, Italija.

 5. B F C MACCHINE S.R.L.

  Italija

  B F C MACCHINE S.R.L., ki deluje v panogi Električne in elektronske komponente - proizvodni stroji. Deluje tudi v panogah Stroji za navijanje tuljav, electric winders, Stroji za navijanje tuljav. Sedež podjetja je v kraju Carrara, Italija.

 6. ELEKTRA WIRE S.R.L.

  Italija

  ELEKTRA WIRE S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kabli in žice, električni in telefonski. Deluje tudi v panogah Električne in elektronske komponente - proizvodni stroji, Stroji za navijanje tuljav, Električne in elektronske komponente - proizvodni stroji, Stroji za navijanje tuljav. Sedež podjetja je v kraju Pogliano Milanese, Italija.

 7. EDSON MACHINERY CO LTD

  Združena Kraljevina

  EDSON MACHINERY CO LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Električne in elektronske komponente - proizvodni stroji. Deluje tudi v panogah Stroji za navijanje tuljav, Stroji za navijanje tuljav. Sedež podjetja je v kraju Crawley, Združena Kraljevina.

 8. JINAN SUN-WIND ELECTRONIC EQUIPMENT CORPORATION XIAMEN OFFICE

  Kitajska

  JINAN SUN-WIND ELECTRONIC EQUIPMENT CORPORATION XIAMEN OFFICE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za navijanje tuljav. Deluje tudi v panogah winding machines. Sedež podjetja je v kraju Xiamen, Kitajska.

 1. EUROWINDINGS LTD

  Španija

  EUROWINDINGS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za navijanje tuljav. Sedež podjetja je v kraju Lorca, Španija.

 2. HACOBA SPULTECHNIK GMBH

  Nemčija

  HACOBA SPULTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za navijanje tuljav. Deluje tudi v panogah Navitja in elektromagneti (solenoidi), Navitja in elektromagneti (solenoidi). Sedež podjetja je v kraju Wuppertal, Nemčija.

 3. SUZUKI CONTACT LTD.

  Japonska

  SUZUKI CONTACT LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za navijanje tuljav. Sedež podjetja je v kraju Yamato, Japonska.

 4. A.C.E.M. SRLS UNIPERSONALE

  Italija

 5. CANTA ALESSANDRO S.R.L.

  Italija

 6. ELEKTROTECHNISCHE SPEZIALFABRIKATION PAULUS GMBH

  Nemčija

 7. R.E.I. SERVIZI S.R.L.

  Italija

 8. MCA CONNECTORS S.R.L.

  Italija

 9. ADVANTEST ITALIA S.R.L.

  Italija

 10. DG SYSTEMS ITALIA S.R.L.

  Italija

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno