• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • tobačna industrija - stroji in oprema

Rezultati za

Tobačna industrija - stroji in oprema - Uvoz izvoz

 1. INSPIRE COMMERCIAL KITCHEN SOLUTIONS

  Združena Kraljevina

  INSPIRE COMMERCIAL KITCHEN SOLUTIONS, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Tobačna industrija - stroji in oprema, Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, Tobačna industrija - stroji in oprema, Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, Mekanisk ventilation, Cold rooms. Sedež podjetja je v kraju Middlesbrough, Združena Kraljevina.

 2. D3 TEKNIK

  Turčija

  D3 TEKNIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tobačna industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Atasehir, Turčija.

 3. K G DISTRIBUTORS LTD

  Združena Kraljevina

  K G DISTRIBUTORS LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Tobak in artikli za kadilce. Deluje tudi v panogah Tobačna industrija - stroji in oprema, Tobačna industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Whitley Bay, Združena Kraljevina.

 4. NO.1 EJUICE

  Združena Kraljevina

  NO.1 EJUICE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tobačna industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Bexley, Združena Kraljevina.

 5. TMQS GMBH

  Nemčija

  TMQS GMBH, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Tobačna industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Büchen, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. A&V REFRIGERATION CORPORATION

  Združene Države

  A&V REFRIGERATION CORPORATION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tobačna industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah water ice block and flake machines, ice shards, industrial machines, ice-makers for shops, bars, restaurants. Sedež podjetja je v kraju Hialeah, Združene Države.

 2. HERBAS D.O.O.

  Hrvaška

  HERBAS D.O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kmetijski stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Tobačna industrija - stroji in oprema, medicinal herbs, food industry driers, Tobačna industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Pitomača, Hrvaška.

 3. STOPFMASCHINESHOP

  Nizozemska

  STOPFMASCHINESHOP, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Tobačna industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Maastricht, Nizozemska.

 4. PRIMPOL

  Poljska

  PRIMPOL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tobačna industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Poraj, Poljska.

 5. AIRINOTEC GMBH

  Nemčija

  AIRINOTEC GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hrana in pijača - komponente. Deluje tudi v panogah Papir - stroji za predelavo, Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje, Tobačna industrija - stroji in oprema, Papir - stroji za predelavo, Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje, Tobačna industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Bayreuth, Nemčija.

 1. MUZER MAKINA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turčija

  MUZER MAKINA SAN. VE TIC. LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tobačna industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 2. ORCHID TOBACCO MACHINERY DUBAI

  Združeni arabski emirati

  ORCHID TOBACCO MACHINERY DUBAI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tobačna industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Dubai, Združeni arabski emirati.

 1. WINICKER & LIEBER E.K.

  Nemčija

  WINICKER & LIEBER E.K., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tobačna industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah mechanical cutting machines for raw tobacco, tobacco cutting machines. Sedež podjetja je v kraju Varel, Nemčija.

 2. CENTRAMAN

  Maroko

  CENTRAMAN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Tobačna industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Casablanca, Maroko.

 3. GALA INTERNATIONAL TRADING

  Italija

  GALA INTERNATIONAL TRADING, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Tobačna industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Greve In Chianti, Italija.

 4. TOBACCOLAND AUTOMATENGESELLSCHAFT MBH & CO. KG

  Nemčija

  TOBACCOLAND AUTOMATENGESELLSCHAFT MBH & CO. KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Tobak in artikli za kadilce. Deluje tudi v panogah Tobačna industrija - stroji in oprema, Tobačna industrija - stroji in oprema, supplies for tobacco growing. Sedež podjetja je v kraju Mönchengladbach, Nemčija.

 5. TUNIBRIDGE

  Tunizija

  TUNIBRIDGE, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Tobačna industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah numerical control machine tools for bending sheet metal, mechanical bending press for sheet metal. Sedež podjetja je v kraju Tunis, Tunizija.

 6. SCHLUMBERGER INC

  Združene Države

  SCHLUMBERGER INC, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Tobačna industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Alaska, Združene Države.

 7. PADILLA SERVENDING S.L.

  Španija

  PADILLA SERVENDING S.L., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Tobačna industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 8. SHANGHAI PINXING EXPLOSION-PROOF MOTOR GROUP

  Kitajska

  SHANGHAI PINXING EXPLOSION-PROOF MOTOR GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tobačna industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Shanghai, Kitajska.

 1. SOLVAIR LTD

  Združena Kraljevina

  SOLVAIR LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Tobačna industrija - stroji in oprema, Tobačna industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Littleborough, Združena Kraljevina.

 2. COMAS S.P.A.

  Italija

  COMAS S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tobačna industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah dryers for raw tobacco, plants and equipment for tobacco fermentation. Sedež podjetja je v kraju Silea, Italija.

 3. SHANGHAI TOBACCO MACHINERY COMPANY

  Kitajska

  SHANGHAI TOBACCO MACHINERY COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tobačna industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah tobacco packers. Sedež podjetja je v kraju Shanghai, Kitajska.

 4. CIGARETTE BINS DIRECT

  Združena Kraljevina

  CIGARETTE BINS DIRECT, ki deluje v panogi Tobak in artikli za kadilce. Deluje tudi v panogah Tobak, Tobačna industrija - stroji in oprema, Tobak, Tobačna industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Walsall, Združena Kraljevina.

 5. RIPS INTERNATIONAL LTD

  Združena Kraljevina

  RIPS INTERNATIONAL LTD, ki deluje v panogi Tobak in artikli za kadilce. Deluje tudi v panogah Tobak, Tobačna industrija - stroji in oprema, Tobak, Tobačna industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Cheltenham, Združena Kraljevina.

 6. NEW WAVE INCOMPREST SRL

  Romunija

  NEW WAVE INCOMPREST SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Tobačna industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah repairs, Automatisering. Sedež podjetja je v kraju Bucharest, Romunija.

 7. MONTRADE S.R.L.

  Italija

  MONTRADE S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tobačna industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah machines for the production of cigarette filters, tobacco cutting machines. Sedež podjetja je v kraju Bologna, Italija.

 8. SHENZHEN ZHONGLICHANG TECHNOLOGY CO., LTD

  Kitajska

  SHENZHEN ZHONGLICHANG TECHNOLOGY CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tobačna industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Shenzhen, Kitajska.

 9. CO.M.AN. SRL

  Italija

  CO.M.AN. SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tobačna industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah sprayers. Sedež podjetja je v kraju Assisi, Italija.

 10. QINGDAO PRECISION PLASTIC MACHINERY MANUFACTURING CO,.LTD.

  Kitajska

  QINGDAO PRECISION PLASTIC MACHINERY MANUFACTURING CO,.LTD., ki deluje v panogi Tobačna industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Qingdao, Kitajska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno