• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vino - abruzzi in molise

Rezultati za

Vino - abruzzi in molise - Uvoz izvoz

 1. F.LLI LOMBARDO

  Italija

  F.LLI LOMBARDO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Marsala, Italija.

 2. 14 LUGLIO S.R.L.

  Italija

  14 LUGLIO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kava in čaj. Deluje tudi v panogah Vino - Italija, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Italija, Vino - Abruzzi in Molise. Sedež podjetja je v kraju San Lazzaro Di Savena, Italija.

 3. CANTINE NICOSIA S.R.L.

  Italija

  CANTINE NICOSIA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Trecastagni, Italija.

 4. TARTUFI MORRA S.R.L.

  Italija

  TARTUFI MORRA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Šampinjoni, Vino - Abruzzi in Molise, Šampinjoni, Vino - Abruzzi in Molise. Sedež podjetja je v kraju Alba, Italija.

 5. ANNECCHINI GIONATA

  Italija

  ANNECCHINI GIONATA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Abruzzi in Molise. Deluje tudi v panogah wineries. Sedež podjetja je v kraju San Vito Chietino, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. CANTINA MONTELLIANA S.R.L.

  Italija

  CANTINA MONTELLIANA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Montebelluna, Italija.

 2. AZIENDA AGRICOLA LA VINARTE

  Italija

  AZIENDA AGRICOLA LA VINARTE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Abruzzi in Molise. Deluje tudi v panogah production of wines, abruzzo wine. Sedež podjetja je v kraju Santa Maria Imbaro, Italija.

 3. CANTINA SOCIALE CELLINESE

  Italija

  CANTINA SOCIALE CELLINESE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Cellino S. Marco, Italija.

 4. CANTINA CLITERNIA

  Italija

  CANTINA CLITERNIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Campomarino, Italija.

 5. CANTINA SOCIALE DI DOLIANOVA

  Italija

  CANTINA SOCIALE DI DOLIANOVA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Dolianova, Italija.

 1. CANTINA SOCIALE MASONE - CAMPOGALLIANO

  Italija

  CANTINA SOCIALE MASONE - CAMPOGALLIANO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Reggio Nell'emilia, Italija.

 2. CANTINE DEI COLLI NOVARESI

  Italija

  CANTINE DEI COLLI NOVARESI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Fara Novarese, Italija.

 1. CANTINA SOCIALE LA TORRE

  Italija

  CANTINA SOCIALE LA TORRE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Racalmuto, Italija.

 2. VELIER S.P.A.

  Italija

  VELIER S.P.A., ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Genova, Italija.

 3. CVA CANICATTI' SOC. COOP.AGRICOLA

  Italija

  CVA CANICATTI' SOC. COOP.AGRICOLA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Canicatti', Italija.

 4. CANTINA SOCIALE DEL NEBBIOLO DI VEZZA D'ALBA

  Italija

  CANTINA SOCIALE DEL NEBBIOLO DI VEZZA D'ALBA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Vezza D'alba, Italija.

 5. LE ROMAGNOLE

  Italija

  LE ROMAGNOLE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Lugo, Italija.

 6. CANTINA SOCIALE CASTIADAS

  Italija

  CANTINA SOCIALE CASTIADAS, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Castiadas, Italija.

 7. NÖSSING MANFRED

  Italija

  NÖSSING MANFRED, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Bressanone, Italija.

 8. CANTINA DI BIASE F.LLI E C. S.AGRIC.S.

  Italija

  CANTINA DI BIASE F.LLI E C. S.AGRIC.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Citta' Sant'angelo, Italija.

 1. AZ.AGRICOLA TERZINI

  Italija

  AZ.AGRICOLA TERZINI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Abruzzi in Molise. Sedež podjetja je v kraju Tocco Da Casauria, Italija.

 2. BENZ - WEINE GMBH & CO. KG

  Nemčija

  BENZ - WEINE GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vina, Vino - Abruzzi in Molise, Vina. Sedež podjetja je v kraju Stuttgart, Nemčija.

 3. CANTINA DEI PRODUTTORI NEBBIOLO DI CAREMA SOC COOP ARL

  Italija

  CANTINA DEI PRODUTTORI NEBBIOLO DI CAREMA SOC COOP ARL, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Carema, Italija.

 4. CANTINA SOCIALE DI MOMBERCELLI E PAESI LIMITROFI - CANTINE TERRE ASTESANE

  Italija

  CANTINA SOCIALE DI MOMBERCELLI E PAESI LIMITROFI - CANTINE TERRE ASTESANE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Mombercelli, Italija.

 5. CANTINA TRE CASTELLI

  Italija

  CANTINA TRE CASTELLI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Montaldo Bormida, Italija.

 6. CANTINA SAN ZEFFERINO

  Italija

  CANTINA SAN ZEFFERINO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Ortona, Italija.

 7. ENOPIAVE S.R.L.

  Italija

  ENOPIAVE S.R.L., ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vino - Italija, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Italija, Vino - Abruzzi in Molise. Sedež podjetja je v kraju Vazzola, Italija.

 8. CANTINA SOCIALE DI ISERA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA

  Italija

  CANTINA SOCIALE DI ISERA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Isera, Italija.

 9. CANTINE MEZZACORONA

  Italija

  CANTINE MEZZACORONA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Mezzocorona, Italija.

 10. COOP. AGRICOLA ERMES

  Italija

  COOP. AGRICOLA ERMES, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Gibellina, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno