• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vino - abruzzi in molise

Rezultati za

Vino - abruzzi in molise - Uvoz izvoz

 1. NÖSSING MANFRED

  Italija

  NÖSSING MANFRED, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Bressanone, Italija.

 2. COOPERATIVA PRODUTTORI ERBALUCE DI CALUSO

  Italija

  COOPERATIVA PRODUTTORI ERBALUCE DI CALUSO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Caluso, Italija.

 3. SUN LAND S.R.L.

  Italija

  SUN LAND S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Trinitapoli, Italija.

 4. CANTINA MONTELLIANA S.R.L.

  Italija

  CANTINA MONTELLIANA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Montebelluna, Italija.

 5. CANTINA SOCIALE DI ISERA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA

  Italija

  CANTINA SOCIALE DI ISERA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Isera, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. CANTINA SOCIALE DEL NEBBIOLO DI VEZZA D'ALBA

  Italija

  CANTINA SOCIALE DEL NEBBIOLO DI VEZZA D'ALBA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Vezza D'alba, Italija.

 2. COOP. AGRICOLA ERMES

  Italija

  COOP. AGRICOLA ERMES, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Gibellina, Italija.

 3. CANTINA SAN ZEFFERINO

  Italija

  CANTINA SAN ZEFFERINO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Ortona, Italija.

 4. CANTINA SOCIALE DI DOLIANOVA

  Italija

  CANTINA SOCIALE DI DOLIANOVA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Dolianova, Italija.

 5. VELIER S.P.A.

  Italija

  VELIER S.P.A., ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Genova, Italija.

 1. CANTINA DEI PRODUTTORI NEBBIOLO DI CAREMA SOC COOP ARL

  Italija

  CANTINA DEI PRODUTTORI NEBBIOLO DI CAREMA SOC COOP ARL, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Carema, Italija.

 2. AZIENDA AGRICOLA LA VINARTE

  Italija

  AZIENDA AGRICOLA LA VINARTE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Abruzzi in Molise. Deluje tudi v panogah production of wines, abruzzo wine. Sedež podjetja je v kraju Santa Maria Imbaro, Italija.

 1. CANTINA SOCIALE DI MOMBERCELLI E PAESI LIMITROFI - CANTINE TERRE ASTESANE

  Italija

  CANTINA SOCIALE DI MOMBERCELLI E PAESI LIMITROFI - CANTINE TERRE ASTESANE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Mombercelli, Italija.

 2. LE ROMAGNOLE

  Italija

  LE ROMAGNOLE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Lugo, Italija.

 3. ANNECCHINI GIONATA

  Italija

  ANNECCHINI GIONATA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Abruzzi in Molise. Deluje tudi v panogah wineries. Sedež podjetja je v kraju San Vito Chietino, Italija.

 4. CANTINA SOCIALE DI VITTORIO VENETO

  Italija

  CANTINA SOCIALE DI VITTORIO VENETO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Vittorio Veneto, Italija.

 5. CVA CANICATTI' SOC. COOP.AGRICOLA

  Italija

  CVA CANICATTI' SOC. COOP.AGRICOLA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Canicatti', Italija.

 6. TARTUFI MORRA S.R.L.

  Italija

  TARTUFI MORRA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Šampinjoni, Vino - Abruzzi in Molise, Šampinjoni, Vino - Abruzzi in Molise. Sedež podjetja je v kraju Alba, Italija.

 7. AZ.AGRICOLA TERZINI

  Italija

  AZ.AGRICOLA TERZINI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Abruzzi in Molise. Sedež podjetja je v kraju Tocco Da Casauria, Italija.

 8. CANTINA DI BIASE F.LLI E C. S.AGRIC.S.

  Italija

  CANTINA DI BIASE F.LLI E C. S.AGRIC.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Citta' Sant'angelo, Italija.

 1. BENZ - WEINE GMBH & CO. KG

  Nemčija

  BENZ - WEINE GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vina, Vino - Abruzzi in Molise, Vina. Sedež podjetja je v kraju Stuttgart, Nemčija.

 2. CANTINA TRE CASTELLI

  Italija

  CANTINA TRE CASTELLI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Montaldo Bormida, Italija.

 3. CANTINE NICOSIA S.R.L.

  Italija

  CANTINE NICOSIA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Trecastagni, Italija.

 4. CANTINA SOCIALE CELLINESE

  Italija

  CANTINA SOCIALE CELLINESE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Cellino S. Marco, Italija.

 5. CANTINE SOLDA' DI SOLDA' GAETANO & C. S.N.C.

  Italija

  CANTINE SOLDA' DI SOLDA' GAETANO & C. S.N.C., ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Valdagno, Italija.

 6. CANTINA SOCIALE DI BARLETTA

  Italija

  CANTINA SOCIALE DI BARLETTA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Barletta, Italija.

 7. CANTINA VITICOLTORI SENESI ARETINI

  Italija

  CANTINA VITICOLTORI SENESI ARETINI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Sinalunga, Italija.

 8. CANTINA SOCIALE DI ORSAGO SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA

  Italija

  CANTINA SOCIALE DI ORSAGO SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Orsago, Italija.

 9. F.LLI LOMBARDO

  Italija

  F.LLI LOMBARDO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Marsala, Italija.

 10. ENOPIAVE S.R.L.

  Italija

  ENOPIAVE S.R.L., ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vino - Italija, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Italija, Vino - Abruzzi in Molise. Sedež podjetja je v kraju Vazzola, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno