• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vino - kampanija

Rezultati za

Vino - kampanija - Uvoz izvoz

 1. COLLE DI SIDURI WINE

  Italija

  Verified by europages badge

  COLLE DI SIDURI WINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Kampanija. Deluje tudi v panogah farm, falanghina, wineries, aglianico, wines, production of wines, organic wine, barbera, typical italian wines. Sedež podjetja je v kraju Guardia Sanframondi, Italija.

 2. IL QUARTO MIGLIO SRL

  Italija

  IL QUARTO MIGLIO SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Kampanija, wines, campania wine, Vino - Kampanija, typical italian wines. Sedež podjetja je v kraju Quarto, Italija.

 3. SAN SALVATORE 1988

  Italija

  SAN SALVATORE 1988, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Kampanija. Deluje tudi v panogah wine-growing businesses, organic wine, typical italian wines, tuscan wine. Sedež podjetja je v kraju Giungano, Italija.

 4. CUBULTERIA

  Italija

  CUBULTERIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Kampanija. Sedež podjetja je v kraju Alvignano, Italija.

 5. SANTORO GIUSEPPE- RDP INTERNATIONAL

  Italija

  SANTORO GIUSEPPE- RDP INTERNATIONAL, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Vino - Kampanija. Deluje tudi v panogah taurasi. Sedež podjetja je v kraju Benevento, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. AZIENDA AGRICOLA COCCIACAVALLO-CARDOGNETO WINE

  Italija

  AZIENDA AGRICOLA COCCIACAVALLO-CARDOGNETO WINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Kampanija. Sedež podjetja je v kraju pratola serra, Italija.

 2. BM TRADING S.R.L.

  Italija

  BM TRADING S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vino - Kampanija. Sedež podjetja je v kraju Scafati, Italija.

 3. AZIENDA AGRICOLA FEMÌA

  Italija

  AZIENDA AGRICOLA FEMÌA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Kampanija. Sedež podjetja je v kraju Lapio, Italija.

 4. SOCIETÀ AGRICOLA VIGNE GUADAGNO SRL

  Italija

  SOCIETÀ AGRICOLA VIGNE GUADAGNO SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Kampanija. Sedež podjetja je v kraju Avellino, Italija.

Filtri

Rezultati za

Vino - kampanija - Uvoz izvoz

Število rezultatov

9 Podjetja

Država