• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vino - basilicata

Rezultati za

Vino - basilicata - Uvoz izvoz

 1. SUDRISE

  Italija

  SUDRISE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - poljski pridelki. Deluje tudi v panogah Vino - Basilicata, traditional product, cheeses and dairy products, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Corleto Perticara, Italija.

 2. CANTINA DEL VULTURE SOC COOP

  Italija

  CANTINA DEL VULTURE SOC COOP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Basilicata. Deluje tudi v panogah aglianico, natural sparkling wines, Red berry drink. Sedež podjetja je v kraju Rionero In Vulture, Italija.

 3. CANTINA MONTELLIANA S.R.L.

  Italija

  CANTINA MONTELLIANA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Montebelluna, Italija.

 4. CANTINA SOCIALE DEL NEBBIOLO DI VEZZA D'ALBA

  Italija

  CANTINA SOCIALE DEL NEBBIOLO DI VEZZA D'ALBA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Vezza D'alba, Italija.

 5. CANTINA TRE CASTELLI

  Italija

  CANTINA TRE CASTELLI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Montaldo Bormida, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. F.LLI LOMBARDO

  Italija

  F.LLI LOMBARDO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Marsala, Italija.

 2. CANTINA SAN ZEFFERINO

  Italija

  CANTINA SAN ZEFFERINO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Ortona, Italija.

 3. CANTINA DEI PRODUTTORI NEBBIOLO DI CAREMA SOC COOP ARL

  Italija

  CANTINA DEI PRODUTTORI NEBBIOLO DI CAREMA SOC COOP ARL, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Carema, Italija.

 4. CANTINA SOCIALE CASTIADAS

  Italija

  CANTINA SOCIALE CASTIADAS, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Castiadas, Italija.

 5. CANTINA SOCIALE DI ISERA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA

  Italija

  CANTINA SOCIALE DI ISERA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Isera, Italija.

 1. CANTINE MEZZACORONA

  Italija

  CANTINE MEZZACORONA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Mezzocorona, Italija.

 2. CANTINA COLLI MORENICI DELL' ALTO MANTOVANO- C.C.M.-ENOMORE

  Italija

  CANTINA COLLI MORENICI DELL' ALTO MANTOVANO- C.C.M.-ENOMORE, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Ponti Sul Mincio, Italija.

 1. CANTINA SOCIALE DI MOMBERCELLI E PAESI LIMITROFI - CANTINE TERRE ASTESANE

  Italija

  CANTINA SOCIALE DI MOMBERCELLI E PAESI LIMITROFI - CANTINE TERRE ASTESANE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Mombercelli, Italija.

 2. NÖSSING MANFRED

  Italija

  NÖSSING MANFRED, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Bressanone, Italija.

 3. CANTINA CLITERNIA

  Italija

  CANTINA CLITERNIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Campomarino, Italija.

 4. CANTINA SOCIALE DI VITTORIO VENETO

  Italija

  CANTINA SOCIALE DI VITTORIO VENETO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Vittorio Veneto, Italija.

 5. CVA CANICATTI' SOC. COOP.AGRICOLA

  Italija

  CVA CANICATTI' SOC. COOP.AGRICOLA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Canicatti', Italija.

 6. CANTINA SOCIALE CELLINESE

  Italija

  CANTINA SOCIALE CELLINESE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Cellino S. Marco, Italija.

 7. CANTINE NICOSIA S.R.L.

  Italija

  CANTINE NICOSIA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Trecastagni, Italija.

 8. VELIER S.P.A.

  Italija

  VELIER S.P.A., ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Genova, Italija.

 1. CANTINE DEI COLLI NOVARESI

  Italija

  CANTINE DEI COLLI NOVARESI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Fara Novarese, Italija.

 2. CANTINA SOCIALE LA TORRE

  Italija

  CANTINA SOCIALE LA TORRE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Racalmuto, Italija.

 3. CANTINA DI BIASE F.LLI E C. S.AGRIC.S.

  Italija

  CANTINA DI BIASE F.LLI E C. S.AGRIC.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Citta' Sant'angelo, Italija.

 4. COOP. AGRICOLA ERMES

  Italija

  COOP. AGRICOLA ERMES, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Gibellina, Italija.

 5. LE ROMAGNOLE

  Italija

  LE ROMAGNOLE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Lugo, Italija.

 6. SUN LAND S.R.L.

  Italija

  SUN LAND S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Trinitapoli, Italija.

 7. CANTINA SOCIALE DI DOLIANOVA

  Italija

  CANTINA SOCIALE DI DOLIANOVA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Dolianova, Italija.

 8. COOPERATIVA PRODUTTORI ERBALUCE DI CALUSO

  Italija

  COOPERATIVA PRODUTTORI ERBALUCE DI CALUSO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Caluso, Italija.

 9. CANTINA SOCIALE MASONE - CAMPOGALLIANO

  Italija

  CANTINA SOCIALE MASONE - CAMPOGALLIANO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Reggio Nell'emilia, Italija.

 10. CANTINA SOCIALE DI BARLETTA

  Italija

  CANTINA SOCIALE DI BARLETTA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata, Vino - Abruzzi in Molise, Vino - Basilicata. Sedež podjetja je v kraju Barletta, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno