• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vino - benečija

Rezultati za

Vino - benečija - Uvoz izvoz

 1. CANTINE INTROVIGNE

  Italija

  Verified by europages badge

  CANTINE INTROVIGNE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Benečija. Sedež podjetja je v kraju Codognè, Italija.

 2. CA'VITTORIA

  Italija

  CA'VITTORIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina - na šampanjski način. Deluje tudi v panogah Vino - Benečija, prosecco, Vino - Benečija, wine tasting. Sedež podjetja je v kraju Conegliano, Italija.

 3. VENETO PASSION

  Italija

  VENETO PASSION, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vino - Benečija. Deluje tudi v panogah tour operators - culture, coach rental for national tourism. Sedež podjetja je v kraju Montebello Vicentino, Italija.

 4. MASI AGRICOLA S.P.A.

  Italija

  MASI AGRICOLA S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Italija, Vino - Benečija, Vino - Italija, friulano wine, Vino - Benečija. Sedež podjetja je v kraju Gargagnago Di Valpolicella, Italija.

 5. TENUTA IL CANOVINO

  Italija

  TENUTA IL CANOVINO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Benečija. Deluje tudi v panogah Vino - Italija, red wines, amarone della valpolicella, corvina veronese, Vino - Italija. Sedež podjetja je v kraju Mizzole, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ITALIAN WINE LOVER

  Italija

  ITALIAN WINE LOVER, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Benečija, tuscan wine, apulian wine, piedmontese wine, Vino - Benečija. Sedež podjetja je v kraju Barletta, Italija.

 2. AZIENDA AGRICOLA CA' DEL SETTE

  Italija

  AZIENDA AGRICOLA CA' DEL SETTE, ki deluje v panogi Vino - Benečija. Deluje tudi v panogah Šampanjec in peneča vina, Vina, Vina - peneča, farm, Šampanjec in peneča vina, Vina, Vina - peneča. Sedež podjetja je v kraju Monteforte D'Alpone (Vr), Italija.

 3. VILLA CANTHUS AZ.VINICOLA

  Italija

  VILLA CANTHUS AZ.VINICOLA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Benečija. Deluje tudi v panogah Vino - Furlanija Julijska krajina, veneto wine, Vino - Furlanija Julijska krajina, sweet wine. Sedež podjetja je v kraju Fossalta Di Piave, Italija.

 4. DOVITIA SAS

  Italija

  DOVITIA SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Benečija. Deluje tudi v panogah Dynamic display, wine analysis. Sedež podjetja je v kraju Sovizzo, Italija.

 5. GELISI ANTONIO

  Italija

  GELISI ANTONIO, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Benečija, Winery nursery, Winery, Vino - Benečija. Sedež podjetja je v kraju San Quirino, Italija.

 1. CANTINE VITEVIS

  Italija

  CANTINE VITEVIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vina, Vino - Benečija, Vina, Vino - Benečija. Sedež podjetja je v kraju Montecchio Maggiore, Italija.

 2. AZ. AGR. MIRAVAL DI MIRAVAL GIOVANNI

  Italija

  AZ. AGR. MIRAVAL DI MIRAVAL GIOVANNI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Benečija. Sedež podjetja je v kraju Ormelle, Italija.

 1. AZ.AGRICOLA VIGNE MATTE S.R.L.

  Italija

  AZ.AGRICOLA VIGNE MATTE S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Benečija. Sedež podjetja je v kraju Cison Di Valmarino, Italija.

 2. AZIENDA AGRICOLA VIGNE DELLE ROSE

  Italija

  AZIENDA AGRICOLA VIGNE DELLE ROSE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Benečija. Deluje tudi v panogah production of wines, sparkling wines. Sedež podjetja je v kraju Albignasego, Italija.

 3. CA.VI.BEN. (S.P.A.)

  Italija

  CA.VI.BEN. (S.P.A.), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Benečija, Vino - Benečija. Sedež podjetja je v kraju Cazzano Di Tramigna (Vr), Italija.

 4. AZIENDA AGRICOLA CASAROTTO

  Italija

  AZIENDA AGRICOLA CASAROTTO, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Benečija, Vino - Benečija. Sedež podjetja je v kraju Montecchia Di Crosara (Vr), Italija.

 5. CESCON ITALO STORIA E VINI

  Italija

  CESCON ITALO STORIA E VINI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Benečija. Sedež podjetja je v kraju Roncadelle di Ormelle (IT), Italija.

 6. CANTINE BUOSO

  Italija

  CANTINE BUOSO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Benečija. Deluje tudi v panogah prosecco, pinot grigio. Sedež podjetja je v kraju Caorle, Italija.

 7. AZ. AGR. LA CASA VECCHIA

  Italija

  AZ. AGR. LA CASA VECCHIA, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Benečija, Vino - Benečija. Sedež podjetja je v kraju Valdobbiadene (Tv), Italija.

 8. CANTINA DEL CASTELLO

  Italija

  CANTINA DEL CASTELLO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Benečija. Sedež podjetja je v kraju Soave, Italija.

 1. AZ. VITIVINICOLA MIRAVAL

  Italija

  AZ. VITIVINICOLA MIRAVAL, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Benečija, Vino - Benečija. Sedež podjetja je v kraju Ormelle (Tv), Italija.