• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vino - burgundija

Rezultati za

Vino - burgundija - Uvoz izvoz

 1. VIGNERONS & PATRIMOINE

  Francija

  Verified by europages badge

  VIGNERONS & PATRIMOINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Francija, Vino - Burgundija, Vino - Francija, Vino - Burgundija. Sedež podjetja je v kraju Soing-En-Sologne, Francija.

 2. LA COMPAGNIE DE BURGONDIE

  Francija

  Verified by europages badge

  LA COMPAGNIE DE BURGONDIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Burgundija, Pijače - uvoz-izvoz, Pijače, vinodlarkooperativ, production of wines, imported wine, french wine, regional wine, rose wine. Sedež podjetja je v kraju Saint-Bris-Le-Vineux, Francija.

 3. GAEC DOMAINE DU CHARDONNAY

  Francija

  GAEC DOMAINE DU CHARDONNAY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Burgundija. Deluje tudi v panogah Pijače - uvoz-izvoz, Chablis, chardonnay, Pijače - uvoz-izvoz, D.O.C. (Controlled Denomination of Origin). Sedež podjetja je v kraju Chablis, Francija.

 4. DESPRAT VINS

  Francija

  DESPRAT VINS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vino - Francija. Deluje tudi v panogah Vino - Bordeaux, Vino - Burgundija, Vino - Dolina reke Rhóne, french wine, Vino - Bordeaux, Vino - Burgundija, Vino - Dolina reke Rhóne. Sedež podjetja je v kraju Aurillac, Francija.

 5. DOMAINE JEAN-MICHEL GUILLON

  Francija

  DOMAINE JEAN-MICHEL GUILLON, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Francija. Deluje tudi v panogah Vino - Burgundija, Wines - Burgundy, Vino - Burgundija. Sedež podjetja je v kraju Gevrey Chambertin, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MAISON DES VINS FINS

  Belgija

  MAISON DES VINS FINS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Darila, spominki in reklamni izdelki. Deluje tudi v panogah Vina, Vino - Bordeaux, Vino - Burgundija, Vina, Wines - Rhône valley, Vino - Bordeaux, Vino - Burgundija. Sedež podjetja je v kraju Mons, Belgija.

 2. GOYENS

  Belgija

  GOYENS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Alkoholne in žgane pijače. Deluje tudi v panogah Vino - Španija, Vino - Bordeaux, Vino - Burgundija, Vino - Španija, Vino - Bordeaux, Vino - Burgundija, champagne. Sedež podjetja je v kraju Genk, Belgija.

 3. WVINE

  Francija

  WVINE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Burgundija, Vino - Bordeaux, Vino - Burgundija, wine cellars, champagne, Vino - Bordeaux. Sedež podjetja je v kraju Meursault, Francija.

 4. DOMAINE ELLEVIN

  Francija

  DOMAINE ELLEVIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Burgundija. Deluje tudi v panogah Chablis, chardonnay, Crémant de Bourgogne sparkling wine. Sedež podjetja je v kraju CHICHEE, Francija.

 5. DOMAINE PRIEURE ROCH

  Francija

  DOMAINE PRIEURE ROCH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Burgundija. Deluje tudi v panogah red burgundy wine. Sedež podjetja je v kraju Nuits Saint Georges, Francija.

 1. LE CLOS

  Luksemburg

  LE CLOS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Francija. Deluje tudi v panogah Vino - Alzacija, Vino - Burgundija, Vino - Bordeaux, Vino - Alzacija, bojolais, Vino - Burgundija, Vino - Bordeaux. Sedež podjetja je v kraju Leudelange, Luksemburg.

 2. WINE AROUND

  Francija

  WINE AROUND, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Francija, Vino - Bordeaux, Vino - Burgundija, Vino - Languedoc Roussillon, Vino - Francija, Vino - Bordeaux, Vino - Burgundija, Vino - Languedoc Roussillon. Sedež podjetja je v kraju Bordeaux, Francija.

 1. MAISON LOUIS JADOT

  Francija

  MAISON LOUIS JADOT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Francija. Deluje tudi v panogah Vino - Burgundija, Vino - Burgundija. Sedež podjetja je v kraju Beaune Cedex, Francija.

 2. SEL WINES

  Belgija

  SEL WINES, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Alzacija, Vino - Burgundija, champagne, Wines - Loire valley, Vino - Alzacija, Vino - Burgundija. Sedež podjetja je v kraju Fleurus, Belgija.

 3. CAVE D'AZÉ

  Francija

  CAVE D'AZÉ, ki deluje v panogi Vino - Burgundija. Deluje tudi v panogah pinot nero, gamay, Crémant de Bourgogne sparkling wine. Sedež podjetja je v kraju Azé, Francija.

 4. BERNARD POULET

  Belgija

  BERNARD POULET, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Vino - Francija. Deluje tudi v panogah Vino - Burgundija, Vino - Dolina reke Loire, Vino - Languedoc Roussillon, Vino - Burgundija, Vino - Dolina reke Loire, Vino - Languedoc Roussillon. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 5. LA VOLNAYSIENNE

  Belgija

  LA VOLNAYSIENNE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Burgundija, Vino - Bordeaux, Vino - Francija, Vino - Španija, Vino - Burgundija, Vino - Bordeaux, Vino - Francija, Vino - Španija. Sedež podjetja je v kraju Schilde, Belgija.

 6. DOMAINE JOMAIN

  Francija

  DOMAINE JOMAIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Alkoholne in žgane pijače. Deluje tudi v panogah Vino - Burgundija, Vino - Burgundija, chardonnay, Burgundy white wine, pinot nero. Sedež podjetja je v kraju Puligny Montrachet, Francija.

 7. MAISON OLIVIER TRICON

  Francija

  MAISON OLIVIER TRICON, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vino - Burgundija. Deluje tudi v panogah Chablis, white wines. Sedež podjetja je v kraju Chablis, Francija.

 8. BAILLY LAPIERRE

  Francija

  BAILLY LAPIERRE, ki deluje v panogi Vino - Burgundija. Deluje tudi v panogah Crémant de Bourgogne sparkling wine. Sedež podjetja je v kraju Saint-bris-le-vineux, Francija.

 1. BADET CLEMENT & CO

  Francija

  BADET CLEMENT & CO, ki deluje v panogi Vino - Burgundija. Deluje tudi v panogah wine exporter. Sedež podjetja je v kraju Nuit-Saint-Georges, Francija.

 2. STEPHCONTI VINS FINS ET RARE

  Francija

  STEPHCONTI VINS FINS ET RARE, ki deluje v panogi Šampanjec in peneča vina. Deluje tudi v panogah Vino - Jugozahod Francije, Vino - Francija, Vino - Bordeaux, Vino - Burgundija, Vino - Jugozahod Francije, Vino - Francija, Vino - Bordeaux, Vino - Burgundija. Sedež podjetja je v kraju Saint Pierre De Clairac, Francija.

 3. BICHOT SA

  Francija

  BICHOT SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Burgundija. Sedež podjetja je v kraju Beaune, Francija.

 4. AA - AEGERTER - JEAN-LUC ET PAUL

  Francija

  AA - AEGERTER - JEAN-LUC ET PAUL, ki deluje v panogi Vino - Burgundija. Deluje tudi v panogah Chablis. Sedež podjetja je v kraju Nuits Saint George, Francija.

 5. CAVE DE LUGNY S.C.A.

  Francija

  CAVE DE LUGNY S.C.A., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vino - Francija. Deluje tudi v panogah Vino - Burgundija, Vino - Burgundija. Sedež podjetja je v kraju Lugny, Francija.

 6. EARL DOMAINE JOSEPH LAFOUGE ET FILS

  Francija

  EARL DOMAINE JOSEPH LAFOUGE ET FILS, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Francija, Vino - Burgundija, Vino - Francija, Vino - Burgundija. Sedež podjetja je v kraju Change, Francija.

 7. PARIZE PÈRE ET FILS

  Francija

  PARIZE PÈRE ET FILS, ki deluje v panogi Vino - Francija. Deluje tudi v panogah Vino - Burgundija, Vino - Burgundija. Sedež podjetja je v kraju Givry, Francija.

 8. EARL DU DOMAINE DU BOUCHOT

  Francija

  EARL DU DOMAINE DU BOUCHOT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Francija. Deluje tudi v panogah Vino - Burgundija, Vino - Burgundija. Sedež podjetja je v kraju St Andelain, Francija.

 9. DOMAINE PIERRE MATROT THIERRY ET PASCALE

  Francija

  DOMAINE PIERRE MATROT THIERRY ET PASCALE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Francija. Deluje tudi v panogah Vino - Burgundija, Vino - Burgundija. Sedež podjetja je v kraju Meursault, Francija.

 10. ROGER BELLAND EARL

  Francija

  ROGER BELLAND EARL, ki deluje v panogi Vino - Francija. Deluje tudi v panogah Vino - Burgundija, Vino - Burgundija. Sedež podjetja je v kraju Santenay, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno