• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vino - sicilija

Rezultati za

Vino - sicilija - Uvoz izvoz

 1. TENUTE CUFFARO

  Italija

  Verified by europages badge

  TENUTE CUFFARO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Sicilija. Sedež podjetja je v kraju Agrigento, Italija.

 2. MADE IN SICILIA SPECIALITÀ GOURMET

  Italija

  MADE IN SICILIA SPECIALITÀ GOURMET, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Sicilija. Deluje tudi v panogah Hrana za sladokusce, Hrana za sladokusce, preserved food, sauces, food supplies for restaurants. Sedež podjetja je v kraju San Pietro Clarenza, Italija.

 3. CANTINA MYLE - AZ. AGR. SPES 2000 SNC

  Italija

  CANTINA MYLE - AZ. AGR. SPES 2000 SNC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Sicilija. Deluje tudi v panogah Quality assurance. Sedež podjetja je v kraju Castelmola, Italija.

 4. BEDDUVIDDI BOTTEGA SICILIANA

  Italija

  BEDDUVIDDI BOTTEGA SICILIANA, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Vino - Sicilija. Deluje tudi v panogah traditional product, Foods, specialties, sicilian patisserie. Sedež podjetja je v kraju Valverde, Italija.

 5. AZIENDA AGRICOLA VASARI

  Italija

  AZIENDA AGRICOLA VASARI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Sicilija, Vino - Sicilija, organic wine. Sedež podjetja je v kraju Santa Lucia del Mela, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. RENDA

  Italija

  RENDA, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Vino - Sicilija. Deluje tudi v panogah wine cellar, säljer choklad on-line, preserves, gastronomic product. Sedež podjetja je v kraju Trapani, Italija.

 2. G.A.F.A. S.R.L.

  Italija

  G.A.F.A. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Sicilija. Deluje tudi v panogah Vina, Vino - Italija, Vina, Vino - Italija, marsala, zibibbo. Sedež podjetja je v kraju Marsala, Italija.

 3. FRANTOIO OLEARIO F.A.T.

  Italija

  FRANTOIO OLEARIO F.A.T., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Olivno olje. Deluje tudi v panogah Vino - Sicilija, cooking vinegar, oil presses, Vino - Sicilija, oil-mills. Sedež podjetja je v kraju Nicolosi, Italija.

 4. GS DI PECI GAETANO S.A.S

  Italija

  GS DI PECI GAETANO S.A.S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Alkoholne in žgane pijače. Deluje tudi v panogah Likerji, Vino - Sicilija, tangerines, bitters, Likerji, Vino - Sicilija. Sedež podjetja je v kraju Paternò, Italija.

 5. PATERNÒ VIGNETI E CANTINE

  Italija

  PATERNÒ VIGNETI E CANTINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Italija, Vino - Sicilija, BIOLOŠKA AGRIKULTURA, organic wine, Vino - Italija, Vino - Sicilija, BIOLOŠKA AGRIKULTURA. Sedež podjetja je v kraju Noto, Italija.

 1. SICILIA360

  Italija

  SICILIA360, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Potovanja in turizem. Deluje tudi v panogah Vino - Sicilija, Vino - Sicilija. Sedež podjetja je v kraju Palermo, Italija.

 2. SICILIAN FLAVORS

  Italija

  SICILIAN FLAVORS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vino - Sicilija. Deluje tudi v panogah olive oil, in oil conserves, crushed pistachios. Sedež podjetja je v kraju Torrenova, Italija.

 1. AZIENDA VINICOLA MACCOTTA

  Italija

  AZIENDA VINICOLA MACCOTTA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Sicilija, Vino - Italija, Vino - Sicilija, Vino - Italija. Sedež podjetja je v kraju Pantelleria, Italija.

 2. AZIENDA VITIVINICOLA CASÀ

  Italija

  AZIENDA VITIVINICOLA CASÀ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Italija, Vino - Sicilija, Vino - Italija, Vino - Sicilija, nero d'avola, sicilian wine. Sedež podjetja je v kraju Agrigento, Italija.

 3. AZIENDA AGRICOLA COSTANTINO L. & FIGLI S.S.

  Italija

  AZIENDA AGRICOLA COSTANTINO L. & FIGLI S.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Sicilija. Sedež podjetja je v kraju Palermo, Italija.

 4. GUARINO VINI E OLIO EXTRAVERGINE DI OLIVA

  Italija

  GUARINO VINI E OLIO EXTRAVERGINE DI OLIVA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Sicilija. Sedež podjetja je v kraju Partanna, Italija.

 5. V.A.B.

  Panama

  V.A.B., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vino - Sicilija. Sedež podjetja je v kraju Panama, Panama.

 6. AZ. AGR. REALE MARIA

  Italija

  AZ. AGR. REALE MARIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Sicilija. Deluje tudi v panogah production of wines, wineries. Sedež podjetja je v kraju ADRANO, Italija.

 7. SICILDELIZIE

  Italija

  SICILDELIZIE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vino - Sicilija. Deluje tudi v panogah regional and typical food products. Sedež podjetja je v kraju Reggio Calabria, Italija.

 8. SICILIA DA BERE

  Italija

  SICILIA DA BERE, ki deluje v panogi Vino - Sicilija. Deluje tudi v panogah Prehrambene specialitete, dried fruit, traditional product, Prehrambene specialitete. Sedež podjetja je v kraju Trapani (Tp), Italija.

 1. D.P.S. - DISTRIBUZIONE PRODOTTI SICILIANI

  Italija

  D.P.S. - DISTRIBUZIONE PRODOTTI SICILIANI, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Olja in maščobe, prehrambene. Deluje tudi v panogah Vino - Sicilija, Vino - Sicilija, sicilian wine. Sedež podjetja je v kraju Misilmeri (pa), Italija.

 2. AZIENDA VINICOLA ETNA ROCCA D'API

  Italija

  AZIENDA VINICOLA ETNA ROCCA D'API, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Sicilija, Vino - Sicilija. Sedež podjetja je v kraju Zafferana Etnea (Ct), Italija.

 3. CRIV SRL

  Italija

  CRIV SRL, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Sicilija, Posušeno sadje, spices, Vino - Sicilija, Posušeno sadje. Sedež podjetja je v kraju Trapani (Tp), Italija.

 4. MIMMO PAONE PRODUTTORE VINICOLO

  Italija

  MIMMO PAONE PRODUTTORE VINICOLO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Sicilija. Sedež podjetja je v kraju Torregrotta, Italija.

 5. LA BOUSSOLE

  Francija

 6. BIASON RENZO

  Italija