• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vino - kastilja-leon

Rezultati za

Vino - kastilja-leon - Uvoz izvoz

 1. HEINLOTH CNC-FERTIGUNGSTECHNIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  HEINLOTH CNC-FERTIGUNGSTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Kastilja-Leon. Sedež podjetja je v kraju Hilpoltstein, Nemčija.

 2. HOHE TANNE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  HOHE TANNE GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vino - Kastilja-Leon. Sedež podjetja je v kraju Großbreitenbach, Nemčija.

 3. BODEGAS Y VIÑEDOS TAMARAL

  Španija

  BODEGAS Y VIÑEDOS TAMARAL, ki deluje v panogi Vino - Španija. Deluje tudi v panogah Vino - Kastilja-Leon, wine shop, production of wines, D.O.C. (Controlled Denomination of Origin), Vino - Kastilja-Leon. Sedež podjetja je v kraju Padilla De Duero (peñafiel)-Valladolid, Španija.

 4. BODEGA SOLAR DE MUÑOSANCHO

  Španija

  BODEGA SOLAR DE MUÑOSANCHO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Španija. Deluje tudi v panogah Vino - Kastilja-Leon, white wines, red wines, Vino - Kastilja-Leon. Sedež podjetja je v kraju La Seca-Valladolid, Španija.

 5. LOSADA VINOS DE FINCA SA

  Španija

  LOSADA VINOS DE FINCA SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Kastilja-Leon. Deluje tudi v panogah wine cellars. Sedež podjetja je v kraju Cacabelos, Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. TINTO PESQUERA - GRUPO PESQUERA

  Španija

  TINTO PESQUERA - GRUPO PESQUERA, ki deluje v panogi Vino - Kastilja-Leon. Deluje tudi v panogah Vina, fine wines, white wines, Vina, red wines. Sedež podjetja je v kraju Pesquera De Duero-Valladolid, Španija.

 2. BODEGA COOPERATIVA DE CIGALES

  Španija

  BODEGA COOPERATIVA DE CIGALES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Kastilja-Leon, rose wine, red wines, Vino - Kastilja-Leon, white wines. Sedež podjetja je v kraju Cigales-Valladolid, Španija.

 3. NEEF ZERSPANUNGSTECHNIK

  Nemčija

  NEEF ZERSPANUNGSTECHNIK, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vino - Galicija. Deluje tudi v panogah Vino - Kastilja-Leon, Rezanje jekla in kovin, Struženje jekla in kovin (s stružnico), Rezkanje jekla in kovin, Vino - Kastilja-Leon, Rezanje jekla in kovin, Struženje jekla in kovin (s stružnico), Rezkanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Haiger, Nemčija.

 4. RUDOLF GEIGER MASCHINENBAU GMBH-SONDERMASCHINENBAU

  Nemčija

  RUDOLF GEIGER MASCHINENBAU GMBH-SONDERMASCHINENBAU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Kastilja-Leon. Sedež podjetja je v kraju Ebermannstadt Ot Rüssenbach, Nemčija.

 5. UWE WELLER FEINWERKTECHNIK GMBH

  Nemčija

  UWE WELLER FEINWERKTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Kastilja-Leon. Sedež podjetja je v kraju Wetzlar, Nemčija.

 1. AITECH AG

  Švica

  AITECH AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Kastilja-Leon. Sedež podjetja je v kraju Appenzell, Švica.

 2. BODEGAS ARZUAGA

  Španija

  BODEGAS ARZUAGA, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Španija, Vino - Kastilja-Leon, Vino - Španija, Vino - Kastilja-Leon, production of wines, wine cellars. Sedež podjetja je v kraju Quintanilla De Onésimo-Valladolid, Španija.

 1. METALLDESIGN GMBH & CO KG

  Nemčija

  METALLDESIGN GMBH & CO KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vino - Kastilja-Leon. Sedež podjetja je v kraju Gaildorf, Nemčija.

 2. MAYER FEINTECHNIK GMBH

  Nemčija

  MAYER FEINTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Kastilja-Leon. Sedež podjetja je v kraju Göttingen, Nemčija.

 3. BODEGAS HIJOS DE CRESCENCIA MERINO

  Španija

  BODEGAS HIJOS DE CRESCENCIA MERINO, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Španija, Vino - Kastilja-Leon, Vino - Španija, Vino - Kastilja-Leon, production of wines, wine cellars. Sedež podjetja je v kraju Corcos Del Valle - Valladolid, Španija.

 4. MECHANISCHE SYSTEMTECHNIK TRIMATEC GMBH

  Nemčija

  MECHANISCHE SYSTEMTECHNIK TRIMATEC GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Kastilja-Leon. Sedež podjetja je v kraju Nordwalde, Nemčija.

 5. TILENUS

  Španija

  TILENUS, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Španija, Vino - Kastilja-Leon, Vino - Španija, Vino - Kastilja-Leon, production of wines, wineries. Sedež podjetja je v kraju PONFERRADA - LEÓN, Španija.

 6. HOTEL ARZUAGA

  Španija

  HOTEL ARZUAGA, ki deluje v panogi Hotel. Deluje tudi v panogah Hoteli in restavracije, Vina, Vino - Španija, Vino - Kastilja-Leon, Hoteli in restavracije, Vina, Vino - Španija, Vino - Kastilja-Leon. Sedež podjetja je v kraju Quintanilla De Onésimo - Valladolid, Španija.

 7. SCHÄTZLE & CIE. GMBH

  Nemčija

  SCHÄTZLE & CIE. GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Kastilja-Leon. Sedež podjetja je v kraju Lörrach, Nemčija.

 8. PÖSCHL PRÄZISIONSTEILE GMBH

  Nemčija

  PÖSCHL PRÄZISIONSTEILE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Kastilja-Leon. Sedež podjetja je v kraju Germering, Nemčija.

 1. BODEGA REINA DE CASTILLA, S. COOP.

  Španija

  BODEGA REINA DE CASTILLA, S. COOP., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Kastilja-Leon. Sedež podjetja je v kraju La Seca (valladolid), Španija.

 2. IXXACT PRÄZISIONSMECHANIK GMBH

  Nemčija

  IXXACT PRÄZISIONSMECHANIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Kastilja-Leon. Sedež podjetja je v kraju Gera, Nemčija.

 3. DJD DREHTEILE J. DUFFNER GMBH

  Nemčija

  DJD DREHTEILE J. DUFFNER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Kastilja-Leon. Deluje tudi v panogah Struženje jekla in kovin (s stružnico), Rezkanje jekla in kovin, Vrtanje jekla in kovin, Livarski stroji - centrifugalni, Struženje jekla in kovin (s stružnico), Rezkanje jekla in kovin, Vrtanje jekla in kovin, Livarski stroji - centrifugalni. Sedež podjetja je v kraju Ettlingen, Nemčija.

 4. GEORG PFITZER DREHEREI GMBH & CO KG

  Nemčija

  GEORG PFITZER DREHEREI GMBH & CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Kastilja-Leon. Sedež podjetja je v kraju Oberndorf, Nemčija.

 5. GERKON INDUSTRIEZERSPANUNG GMBH

  Nemčija

  GERKON INDUSTRIEZERSPANUNG GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Kastilja-Leon. Sedež podjetja je v kraju Röhrnbach, Nemčija.

 6. BS-MODELSHOP GMBH

  Avstrija

  BS-MODELSHOP GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Kastilja-Leon. Deluje tudi v panogah Rezanje jekla in kovin, Struženje jekla in kovin (s stružnico), Rezkanje jekla in kovin, Vrtanje jekla in kovin, Rezanje jekla in kovin, Struženje jekla in kovin (s stružnico), Rezkanje jekla in kovin, Vrtanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 7. ST STANZTECHNIK GMBH

  Nemčija

  ST STANZTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Kastilja-Leon. Sedež podjetja je v kraju Unterensingen, Nemčija.

 8. FEIMEC AG

  Švica

  FEIMEC AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Kastilja-Leon. Deluje tudi v panogah Rezkanje jekla in kovin, Kalupi za keramiko, Livarski stroji - centrifugalni, Rezkala in svedri, Rezkanje jekla in kovin, Kalupi za keramiko, Livarski stroji - centrifugalni, Rezkala in svedri. Sedež podjetja je v kraju Heerbrugg, Švica.

 9. MUNKERT GMBH

  Nemčija

  MUNKERT GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Kastilja-Leon. Deluje tudi v panogah Rezanje jekla in kovin, Struženje jekla in kovin (s stružnico), Rezkanje jekla in kovin, Vrtanje jekla in kovin, Rezanje jekla in kovin, Struženje jekla in kovin (s stružnico), Rezkanje jekla in kovin, Vrtanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Altdorf, Nemčija.

 10. BODEGAS RIBERALTA SA

  Španija

  BODEGAS RIBERALTA SA, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Kastilja-Leon, Vino - Kastilja-Leon, wine cellars, red wines, white wines. Sedež podjetja je v kraju Gumiel De Izán - Burgos, Španija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno