• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vino - lombardija

Rezultati za

Vino - lombardija - Uvoz izvoz

 1. AZIENDA AGRICOLA LA TORRE

  Italija

  AZIENDA AGRICOLA LA TORRE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Lombardija. Deluje tudi v panogah wine-growing businesses, wine shop, wine exporter, production of wines. Sedež podjetja je v kraju Calvagese Della Riviera, Italija.

 2. CANTINE DI MEZZALUNA

  Italija

  CANTINE DI MEZZALUNA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Italija, Vino - Lombardija, Vino - Italija, Vino - Lombardija. Sedež podjetja je v kraju Montalto Pavese, Italija.

 3. SOCIETÀ AGRICOLA PRATUM COLLER SRL

  Italija

  SOCIETÀ AGRICOLA PRATUM COLLER SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Lombardija. Deluje tudi v panogah Vina, Vina. Sedež podjetja je v kraju Flero, Italija.

 4. AZIENDA AGRICOLA MALAVASI DI MALAVASI DANIELE

  Italija

  AZIENDA AGRICOLA MALAVASI DI MALAVASI DANIELE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Lombardija. Sedež podjetja je v kraju Pozzolengo, Italija.

 5. CANTINE TORREVILLA

  Italija

  CANTINE TORREVILLA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Lombardija. Sedež podjetja je v kraju Torrazza Coste, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. PANIZZARI SRL SOCIETÀ AGRICOLA

  Italija

  PANIZZARI SRL SOCIETÀ AGRICOLA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Lombardija. Sedež podjetja je v kraju Via Madonna Dei Monti 43, Italija.

 2. AZ AGRICOLA FRATELLI FERRARI

  Italija

  AZ AGRICOLA FRATELLI FERRARI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Lombardija. Deluje tudi v panogah italian riesling. Sedež podjetja je v kraju Oliva Gessi, Italija.

Filtri

Rezultati za

Vino - lombardija - Uvoz izvoz

Število rezultatov

7 Podjetja

Država