• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vino - piemont

Rezultati za

Vino - piemont - Uvoz izvoz

 1. PODERI MORETTI DI MORETTI FRANCESCO

  Italija

  PODERI MORETTI DI MORETTI FRANCESCO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Piemont. Sedež podjetja je v kraju Monteu Roero, Italija.

 2. AZIENDA AGRICOLA CARLO GIACOSA

  Italija

  AZIENDA AGRICOLA CARLO GIACOSA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Piemont. Deluje tudi v panogah wineries, wine bar wine tasting. Sedež podjetja je v kraju Barbaresco, Italija.

 3. CONTERNO FANTINO

  Italija

  CONTERNO FANTINO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Italija, Vino - Piemont, Vino - Italija, Vino - Piemont, barolo, barbera d'alba. Sedež podjetja je v kraju Monforte D'alba, Italija.

 4. AZIENDA SAN MICHELE S.N.C

  Italija

  AZIENDA SAN MICHELE S.N.C, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Piemont. Deluje tudi v panogah moscato d'asti, arneis, dolcetto d'alba, barbaresco. Sedež podjetja je v kraju Neive, Italija.

 5. ALESSANDRO MOTTA

  Italija

  ALESSANDRO MOTTA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Piemont. Sedež podjetja je v kraju Castel Rocchero, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. SOCIETÀ AGRICOLA ROCCIA ROSSA SRL

  Italija

  SOCIETÀ AGRICOLA ROCCIA ROSSA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Piemont. Deluje tudi v panogah wine-growing businesses. Sedež podjetja je v kraju Brusnengo, Italija.

 2. AZIENDA VITIVINICOLA FONTECHIARA

  Italija

  AZIENDA VITIVINICOLA FONTECHIARA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Piemont. Deluje tudi v panogah production of wines, wine tasting. Sedež podjetja je v kraju Borgomanero, Italija.

 3. MAURO VINI SRL

  Italija

  MAURO VINI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Piemont. Deluje tudi v panogah production of wines, typical italian wines. Sedež podjetja je v kraju Dronero, Italija.

 4. AZIENDA AGRICOLA LA PALAZZINA

  Italija

  AZIENDA AGRICOLA LA PALAZZINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Piemont. Deluje tudi v panogah nebbiolo, red wines. Sedež podjetja je v kraju Roasio, Italija.

 5. CANTINA DELSIGNORE - AZ. VITIVINICOLA

  Italija

  CANTINA DELSIGNORE - AZ. VITIVINICOLA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Piemont. Sedež podjetja je v kraju Gattinara, Italija.

 1. CASTELLARI BERGAGLIO

  Italija

  CASTELLARI BERGAGLIO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Piemont. Deluje tudi v panogah gavi. Sedež podjetja je v kraju Gavi, Italija.

 2. NOCETO MICHELOTTI WINERY

  Italija

  NOCETO MICHELOTTI WINERY, ki deluje v panogi Vino - Piemont. Sedež podjetja je v kraju Castel Boglione, Italija.

 1. GIORGIO CANTAMESSA

  Italija

  GIORGIO CANTAMESSA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Piemont. Deluje tudi v panogah barbera, malvasia di casorzo. Sedež podjetja je v kraju Casorzo, Italija.

 2. GANCIA.IT

  Italija

  GANCIA.IT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Piemont. Sedež podjetja je v kraju Canelli, Italija.

 3. AZIENDA AGRICOLA CANATO MARCO

  Italija

  AZIENDA AGRICOLA CANATO MARCO, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Piemont, Vino - Piemont. Sedež podjetja je v kraju Vignale Monferrato (Al), Italija.

 4. AZ. AGR. BIOLOGICA BIANCHI

  Italija

  AZ. AGR. BIOLOGICA BIANCHI, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Piemont, Vino - Piemont. Sedež podjetja je v kraju Sizzano (No), Italija.

 5. BAROLO WIJNIMPORT

  Nizozemska

  BAROLO WIJNIMPORT, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Vino - Piemont. Sedež podjetja je v kraju Leeuwarden, Nizozemska.

 6. CANTINA SOCIALE DEL DOLCETTO (SOC.COOP.R.L.)

  Italija

  CANTINA SOCIALE DEL DOLCETTO (SOC.COOP.R.L.), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Piemont, Vino - Piemont. Sedež podjetja je v kraju Clavesana (CN), Italija.

 7. CANTINA VITICOLTORI DELL'ACQUESE (SOC.COOP.R.L.)

  Italija

  CANTINA VITICOLTORI DELL'ACQUESE (SOC.COOP.R.L.), ki deluje v panogi Vino - Italija. Deluje tudi v panogah Vino - Piemont, Vino - Piemont. Sedež podjetja je v kraju Acqui Terme (al), Italija.

 8. AZ. AGR. CANTAMESSA MARIA

  Italija

  AZ. AGR. CANTAMESSA MARIA, ki deluje v panogi Vino - Piemont. Deluje tudi v panogah Vino - Italija, Vino - Italija. Sedež podjetja je v kraju Govone (Cn), Italija.

 1. BIASON RENZO

  Italija

Filtri

Rezultati za

Vino - piemont - Uvoz izvoz

Število rezultatov

21 Podjetja