• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • zabaviščni parki - instalacije

Rezultati za

Zabaviščni parki - instalacije - Uvoz izvoz

 1. METALLBAU EMMELN GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  Metallbau Emmeln is focused on manufacturing offshore containers in accordance with DNV 2.7-1 and DNV 2.7-2 as well as EN 12079. We carry out development and testing/certification of these products in collaboration with GL (Germanischer Lloyd). Our products: Transformer stations, fire protection containers, noise protection containers, special containers and control cabinet containers. In the offshore sector, special requirements are placed on containers which other containers cannot meet. Offshore containers are used for transporting goods, but also as enclosures for machines, systems and controls, as storage space or for accommodating people on oil and gas drilling platforms, as well as on transformer platforms.

 2. BERTAZZON 3B SRL

  Italija

  Verified by europages badge
 3. DEMO BELGIUM

  Belgija

  Verified by europages badge

  DEMO BELGIUM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Premični mostički in ogredje za dviganje. Deluje tudi v panogah Zabaviščni parki - instalacije, Electrical equipment, rolling machines, electrical supply for the railway industry, Kabelhöljen, girdle, Zabaviščni parki - instalacije, utrustning för industrin. Sedež podjetja je v kraju Daverdisse, Belgija.

 4. SELA GROUP

  Italija

  Verified by europages badge

  SELA GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zabaviščni parki - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Forli', Italija.

 5. INDUSTRIE RICREATIVE SRL

  Italija

  INDUSTRIE RICREATIVE SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šport - predmeti in oprema. Deluje tudi v panogah Zabaviščni parki - instalacije, Storitve za razvedrilo, Zabaviščni parki - instalacije, leisure - equipment, Storitve za razvedrilo, trampolines. Sedež podjetja je v kraju Porto Mantovano (mn), Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. VIYA CELIK PARK TASARIM MUH. INS. A.S.

  Turčija

  VIYA CELIK PARK TASARIM MUH. INS. A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zabaviščni parki - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 2. GUM AND FUN SÜD GMBH & CO. KG

  Nemčija

  GUM AND FUN SÜD GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zabaviščni parki - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Himmelkron, Nemčija.

 3. ALBA INFORMATION TECHNOLOGIES INC.

  Turčija

  ALBA INFORMATION TECHNOLOGIES INC., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zabaviščni parki - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. ZHONGSHAN CHUANGYU AMUSEMENT EQUIPMENT CO.LTD

  Kitajska

  ZHONGSHAN CHUANGYU AMUSEMENT EQUIPMENT CO.LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zabaviščni parki - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Zhongshan, Kitajska.

 5. XIAMEN RAPID PROTOTYPE CO., LTD

  Avstralija

  XIAMEN RAPID PROTOTYPE CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zabaviščni parki - instalacije. Deluje tudi v panogah Programmering digitalstyrd maskin 3 och 5 axlar, kokillgjutning aluminium. Sedež podjetja je v kraju Xiamen, Avstralija.

 1. MARTINA BROSS HANDELSVERTRETUNGEN CDH SPIEL-, SPORT- U. FREIZEITANLAGEN

  Nemčija

  MARTINA BROSS HANDELSVERTRETUNGEN CDH SPIEL-, SPORT- U. FREIZEITANLAGEN, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Zabaviščni parki - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Willstätt, Nemčija.

 2. PARKS AND PARKS

  Maroko

  PARKS AND PARKS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zabaviščni parki - instalacije. Deluje tudi v panogah construction of amusement parks. Sedež podjetja je v kraju Agadir, Maroko.

 1. SELA GROUP

  Italija

  SELA GROUP, ki deluje v panogi Zabaviščni parki - instalacije. Deluje tudi v panogah fairground rides and games, micropiste, electric cars for amusement parks. Sedež podjetja je v kraju Forli', Italija.

 2. DK RENTS

  Belgija

  DK RENTS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zabaviščni parki - instalacije. Deluje tudi v panogah Material in oprema za zabaviščne parke, Material in oprema za zabaviščne parke, renting attractions for children, children's attractions, party decorations. Sedež podjetja je v kraju Geetbets, Belgija.

 3. JUMP BOUNCER

  Belgija

  JUMP BOUNCER, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zabaviščni parki - instalacije. Deluje tudi v panogah Material in oprema za zabaviščne parke, Material in oprema za zabaviščne parke, party items, supplies for parties and banquets, equipment rental for parties. Sedež podjetja je v kraju Heusden, Belgija.

 4. AMUTOYS

  Belgija

  AMUTOYS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zabaviščni parki - instalacije. Deluje tudi v panogah Material in oprema za zabaviščne parke, Material in oprema za zabaviščne parke, children's games, equipment rental for parties. Sedež podjetja je v kraju Melle, Belgija.

 5. ETS MARCEL LUTZ EML

  Francija

  ETS MARCEL LUTZ EML, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zabaviščni parki - instalacije. Deluje tudi v panogah fairground rides and games, Riding arena installation. Sedež podjetja je v kraju Ingwiller, Francija.

 6. ALBA ARCADE

  Turčija

  ALBA ARCADE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zabaviščni parki - instalacije. Deluje tudi v panogah electronic games for arcades, amusement park equipment, electronic games. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 7. IVEBA

  Belgija

  IVEBA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zabaviščni parki - instalacije. Deluje tudi v panogah Material in oprema za zabaviščne parke, Material in oprema za zabaviščne parke, Bouncy castles, party items, supplies for parties and banquets. Sedež podjetja je v kraju Baal, Belgija.

 8. CHATEAUX LORIES

  Belgija

  CHATEAUX LORIES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zabaviščni parki - instalacije. Deluje tudi v panogah Material in oprema za zabaviščne parke, Praznovanja - artikli in okraski, Material in oprema za zabaviščne parke, inflatable castle hire, inflatable game rental, Praznovanja - artikli in okraski. Sedež podjetja je v kraju Tournai, Belgija.

 1. HENAN SWONDER AMUSEMENT RIDES CO., LTD

  Kitajska

  HENAN SWONDER AMUSEMENT RIDES CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zabaviščni parki - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Yulong, Kitajska.

 2. BLEU HELIUM

  Belgija

  BLEU HELIUM, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zabaviščni parki - instalacije. Deluje tudi v panogah Material in oprema za zabaviščne parke, Igre, družabne, Material in oprema za zabaviščne parke, inflatable castle hire, inflatable game rental, Igre, družabne. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 3. ATTRACTIEVERHUUR SPRINGKING

  Belgija

  ATTRACTIEVERHUUR SPRINGKING, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zabaviščni parki - instalacije. Deluje tudi v panogah Material in oprema za zabaviščne parke, Material in oprema za zabaviščne parke, children's attractions, renting attractions for children. Sedež podjetja je v kraju Hulshout, Belgija.

 4. DOBBY VERHUUR

  Belgija

  DOBBY VERHUUR, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zabaviščni parki - instalacije. Deluje tudi v panogah Material in oprema za zabaviščne parke, Material in oprema za zabaviščne parke, children's attractions, renting attractions for children. Sedež podjetja je v kraju Asse, Belgija.

 5. JOHNY JUMPER

  Belgija

  JOHNY JUMPER, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Material in oprema za zabaviščne parke. Deluje tudi v panogah Zabaviščni parki - instalacije, equipment rental for parties, children's games, Zabaviščni parki - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Putte, Belgija.

 6. GARTEN-LAUTSPRECHER INH. CHRISTIAN HENDRICH

  Avstrija

  GARTEN-LAUTSPRECHER INH. CHRISTIAN HENDRICH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zabaviščni parki - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Traunkirchen, Avstrija.

 7. HAPPY - FUN GMBH

  Avstrija

  HAPPY - FUN GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zabaviščni parki - instalacije. Sedež podjetja je v kraju St. Johann In Der Haide, Avstrija.

 8. ADS AMUSEMENTSVERHUUR

  Belgija

  ADS AMUSEMENTSVERHUUR, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zabaviščni parki - instalacije. Deluje tudi v panogah Material in oprema za zabaviščne parke, Material in oprema za zabaviščne parke. Sedež podjetja je v kraju Aalst, Belgija.

 9. TIMELESS FUN

  Belgija

  TIMELESS FUN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zabaviščni parki - instalacije. Deluje tudi v panogah Material in oprema za zabaviščne parke, Material in oprema za zabaviščne parke. Sedež podjetja je v kraju Linter, Belgija.

 10. COSMOS EVENTS

  Belgija

  COSMOS EVENTS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zabaviščni parki - instalacije. Deluje tudi v panogah Material in oprema za zabaviščne parke, Material in oprema za zabaviščne parke, party decorations, tent rental, rental of marquees. Sedež podjetja je v kraju Overpelt, Belgija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno