• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • zalivanje in namakanje - storitve

Rezultati za

Zalivanje in namakanje - storitve - Uvoz izvoz

 1. MAHER ELECTRÓNICA APLICADA, S.L.U.

  Španija

  MAHER ELECTRÓNICA APLICADA, S.L.U., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zalivanje in namakanje - storitve. Deluje tudi v panogah Poljedelske naprave in oprema, Poljedelske naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Puente Del Río-Adra, Španija.

 2. RICOTREBOL

  Španija

  RICOTREBOL, ki deluje v panogi Zalivanje in namakanje - storitve. Deluje tudi v panogah gardening, Silica sand, loam. Sedež podjetja je v kraju Guadarrama-Madrid, Španija.

 3. PYR CONTINENTAL

  Argentina

  PYR CONTINENTAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zalivanje in namakanje - storitve. Sedež podjetja je v kraju 47444801, Argentina.

 4. AQUAGRI

  Portugalska

  AQUAGRI, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zalivanje in namakanje - storitve. Sedež podjetja je v kraju Oeiras, Portugalska.

 5. IRRIFILTERS

  Španija

  IRRIFILTERS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Deluje tudi v panogah Zalivanje in namakanje - storitve, Zalivanje in namakanje - storitve, accessories for watering systems, watering system design. Sedež podjetja je v kraju Alfaro (la Rioja), Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. GIVAL FRANCE

  Francija

  GIVAL FRANCE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Zalivanje in namakanje - storitve. Sedež podjetja je v kraju BOUC BEL AIR, Francija.

 2. RIEGOS DEL DUERO SA

  Španija

  RIEGOS DEL DUERO SA, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Deluje tudi v panogah Zalivanje in namakanje - storitve, Škropilne naprave, watering system installation, automatic watering systems, Zalivanje in namakanje - storitve, Škropilne naprave. Sedež podjetja je v kraju Olmedo-Valladolid, Španija.

 3. L'ARC EN CIEL

  Francija

  L'ARC EN CIEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Zalivanje in namakanje - storitve, Zalivanje in namakanje - storitve, automatic watering, automatic irrigators, tensiometers. Sedež podjetja je v kraju Arudy, Francija.

 4. OTECH SAS

  Francija

  OTECH SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Deluje tudi v panogah Zalivanje in namakanje - storitve, Zalivanje in namakanje - storitve, irrigation hose reel, parameters. Sedež podjetja je v kraju Puyoo, Francija.

 5. OTECH 40

  Francija

  OTECH 40, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Deluje tudi v panogah Zalivanje in namakanje - storitve, Zalivanje in namakanje - storitve, irrigation hose reel, trucks for irrigation, automatic watering. Sedež podjetja je v kraju Mont De Marsan, Francija.

 1. SAS ACN-CHEMICALS

  Francija

  SAS ACN-CHEMICALS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Zalivanje in namakanje - storitve. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 2. ENERFORE

  Španija

  ENERFORE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zalivanje in namakanje - storitve. Deluje tudi v panogah Poljedelski stroji, advice for solar energy, Poljedelski stroji, technical consultancy, forest machinery work. Sedež podjetja je v kraju Almeria, Španija.

 1. PLASTIC-PUGLIA

  Italija

  PLASTIC-PUGLIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zalivanje in namakanje - storitve. Deluje tudi v panogah Polyethylene tubes and pipes. Sedež podjetja je v kraju Monopoli, Italija.

 2. GRUPO CHAMARTIN

  Španija

  GRUPO CHAMARTIN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zalivanje in namakanje - storitve. Sedež podjetja je v kraju Ciempozuelos, Španija.

 3. MOTOTECHA, UAB

  Litva

  MOTOTECHA, UAB, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelski stroji. Deluje tudi v panogah Zalivanje in namakanje - storitve, Molžnja - stroji in naprave, Poljedelske naprave in oprema, Zalivanje in namakanje - storitve, Molžnja - stroji in naprave, Poljedelske naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju BERCIUNU K., PANEVEZIO R., Litva.

 4. PAKEL

  Turčija

  PAKEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zalivanje in namakanje - storitve. Deluje tudi v panogah garden watering, cow's milk cheeses. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 5. TRAXCO S.A.

  Španija

  TRAXCO S.A., ki deluje v panogi Škropilne naprave. Deluje tudi v panogah Zalivanje in namakanje - storitve, Namakalne in škropilne naprave, Zalivanje in namakanje - storitve, Namakalne in škropilne naprave. Sedež podjetja je v kraju Zaragoza, Španija.

 6. AQUA'TEC

  Francija

  AQUA'TEC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zalivanje in namakanje - storitve. Deluje tudi v panogah hydrovalves, dosing pumps. Sedež podjetja je v kraju Vonnas, Francija.

 7. COMERCIAL DE RIEGOS

  Španija

  COMERCIAL DE RIEGOS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Zalivanje in namakanje - storitve. Deluje tudi v panogah sprayers, Hydraulic line connectors, filters. Sedež podjetja je v kraju Agramunt, Španija.

 8. F.LLI LA ROCCA S.R.L.

  Italija

  F.LLI LA ROCCA S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Saniranje tal. Deluje tudi v panogah Zalivanje in namakanje - storitve, Sanitarna kontrola, Zalivanje in namakanje - storitve, Sanitarna kontrola. Sedež podjetja je v kraju Muro Lucano, Italija.

 1. SENIOR, SPOL. S R.O.

  Češka Republika

  SENIOR, SPOL. S R.O., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zalivanje in namakanje - storitve. Deluje tudi v panogah Katrani in bitumni - gradbeni materiali, Svetovalni biroji - visoka in nizka gradnja, Katrani in bitumni - gradbeni materiali, Svetovalni biroji - visoka in nizka gradnja. Sedež podjetja je v kraju Ceske Budejovice, Češka Republika.

 2. CONSORZIO DI BONIFICA DELLA NURRA

  Italija

  CONSORZIO DI BONIFICA DELLA NURRA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Saniranje tal. Deluje tudi v panogah Zalivanje in namakanje - storitve, Sanitarna kontrola, Zalivanje in namakanje - storitve, Sanitarna kontrola. Sedež podjetja je v kraju Sassari, Italija.

 3. CONSORZIO BONIFICA PADULE FUCECCHIO

  Italija

  CONSORZIO BONIFICA PADULE FUCECCHIO, ki deluje v panogi Saniranje tal. Deluje tudi v panogah Zalivanje in namakanje - storitve, Sanitarna kontrola, Zalivanje in namakanje - storitve, Sanitarna kontrola. Sedež podjetja je v kraju Ponte Buggianese, Italija.

 4. CONSORZIO COMUNI BACINO IMBRIFERO MONTANO DEL TICINO

  Italija

  CONSORZIO COMUNI BACINO IMBRIFERO MONTANO DEL TICINO, ki deluje v panogi Saniranje tal. Deluje tudi v panogah Zalivanje in namakanje - storitve, Sanitarna kontrola, Zalivanje in namakanje - storitve, Sanitarna kontrola. Sedež podjetja je v kraju Varese, Italija.

 5. ECOEDILMONT S.R.L.

  Italija

  ECOEDILMONT S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Saniranje tal. Deluje tudi v panogah Zalivanje in namakanje - storitve, Sanitarna kontrola, Zalivanje in namakanje - storitve, Sanitarna kontrola. Sedež podjetja je v kraju San Dorligo Della Valle-Dolina, Italija.

 6. CONSORZIO PER LA BONIFICA DELLA VAL DI CHIANA ROMANA E VAL DI PAGLIA

  Italija

  CONSORZIO PER LA BONIFICA DELLA VAL DI CHIANA ROMANA E VAL DI PAGLIA, ki deluje v panogi Saniranje tal. Deluje tudi v panogah Zalivanje in namakanje - storitve, Sanitarna kontrola, Zalivanje in namakanje - storitve, Sanitarna kontrola. Sedež podjetja je v kraju Chiusi, Italija.

 7. DEEPDROP

  Španija

  DEEPDROP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zalivanje in namakanje - storitve. Sedež podjetja je v kraju Málaga, Španija.

 8. CONSORZIO PER LA BONIFICA DELLA CAPITANATA

  Italija

  CONSORZIO PER LA BONIFICA DELLA CAPITANATA, ki deluje v panogi Zalivanje in namakanje - storitve. Deluje tudi v panogah Sanitarna kontrola, Sanitarna kontrola. Sedež podjetja je v kraju Monteverde, Italija.

 9. STDRUPPEL

  Nizozemska

  STDRUPPEL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zalivanje in namakanje - storitve. Sedež podjetja je v kraju Dordrecht, Nizozemska.

 10. CONSORZIO DI BONIFICA PIANURA DI FERRARA

  Italija

  CONSORZIO DI BONIFICA PIANURA DI FERRARA, ki deluje v panogi Saniranje tal. Deluje tudi v panogah Zalivanje in namakanje - storitve, Sanitarna kontrola, Zalivanje in namakanje - storitve, Sanitarna kontrola. Sedež podjetja je v kraju Ferrara, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno