• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • zdrob

Rezultati za

Zdrob - Uvoz izvoz

 1. SAS MERCURYA TRADING

  Francija

  Verified by europages badge

  We are suppliers of: oilseeds, sunflower, rapeseed, soy, corn, canola oil. European produced dairy products, powders, UHT and pulses from farming cooperatives. We are the brand owners of: African Queen. Europa Milk, Sunflower Queen oil, Stella Rosa Palma d'Oro. Mercurya France, is an agrifood business based in Nice on the legendary UNESCO World Heritage Promenade des Anglais. We are not a multinational business, but a socially responsible firm that supports the development of the communities with which we work, primarily in Africa and the developing countries. We strive to forge long-lasting relations with our customers and suppliers alike by understanding their requirements and treating them all equitably and respectfully. We are not producers but order givers and thus have our own brands. We take special care when selecting the farmers with whom we draw up strict specifications. Mercurya France is dedicated to offering its customers quality service. As we are aware of the speed and flexibility demands of international trade, we strive to satisfy our customers' requirements. We have built our slogan "Bien faire et le faire savoir" primarily thanks to our great field experience.

 2. TERRA LLC

  Ukraijna

  Verified by europages badge

  TERRA LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehka pšenica. Deluje tudi v panogah Žitarice in zrna, Zdrob, Moka in zdrob, Juhe, Žitarice za zajtrk, Žitarice in zrna, cereals, cereal semolinas, oat cereal. Sedež podjetja je v kraju Pervomaysky, Ukraijna.

 3. SAS VENTOUX EPEAUTRE

  Francija

  SAS VENTOUX EPEAUTRE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Moka in zdrob. Deluje tudi v panogah Zdrob, Žitarice in zrna, Dietna in organska hrana, Mletje žitaric, Zdrob, Žitarice in zrna, Dietna in organska hrana, Mletje žitaric. Sedež podjetja je v kraju Sault, Francija.

 4. HARINAS DE PELEGRIN - HALASA

  Španija

  HARINAS DE PELEGRIN - HALASA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Moka in zdrob. Deluje tudi v panogah Zdrob, flours, legumes, Zdrob, cereals. Sedež podjetja je v kraju El Ortigal-San Cristóbal De La Laguna-Tenerife, Španija.

 5. OLI SEMOLINA

  Turčija

  OLI SEMOLINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zdrob. Deluje tudi v panogah maize semolina, corn flours, maize. Sedež podjetja je v kraju Mardin, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. SIPA INTERNATIONAL SRL

  Italija

  SIPA INTERNATIONAL SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zdrob. Deluje tudi v panogah healthy and natural food. Sedež podjetja je v kraju Termoli, Italija.

 2. JSC SLUTSK CENTRE OF GRAIN PRODUCTION

  Belorusija

  JSC SLUTSK CENTRE OF GRAIN PRODUCTION, ki deluje v panogi Mletje žitaric. Deluje tudi v panogah Zdrob, cereals, pearl barley, Zdrob, Rapeseed oil. Sedež podjetja je v kraju Slutsk, Belorusija.

 3. LANGLEY S.A.

  Ekvador

  LANGLEY S.A., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zdrob. Sedež podjetja je v kraju Guayaquil, Ekvador.

 4. ZIRVE MISIR URUNLERI GIDA SAN.VE TIC. A.S

  Turčija

  ZIRVE MISIR URUNLERI GIDA SAN.VE TIC. A.S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zdrob. Sedež podjetja je v kraju Gaziantep, Turčija.

 5. PASTA FOODS

  Združena Kraljevina

  PASTA FOODS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Testenine. Deluje tudi v panogah Zdrob, snack, Zdrob. Sedež podjetja je v kraju Norwich, Združena Kraljevina.

 1. ALLIED MILLS LTD

  Združena Kraljevina

  ALLIED MILLS LTD, ki deluje v panogi Moka in zdrob. Deluje tudi v panogah Mletje žitaric, Zdrob, Mletje žitaric, Zdrob. Sedež podjetja je v kraju Tilbury, Združena Kraljevina.

 2. WILLIAM NELSTROP & CO LTD

  Združena Kraljevina

  WILLIAM NELSTROP & CO LTD, ki deluje v panogi Moka in zdrob. Deluje tudi v panogah Mletje žitaric, Zdrob, Mletje žitaric, Zdrob. Sedež podjetja je v kraju Stockport, Združena Kraljevina.

 1. MINCHEM HMP LTD

  Združena Kraljevina

  MINCHEM HMP LTD, ki deluje v panogi Moka in zdrob. Deluje tudi v panogah Mletje žitaric, Zdrob, Mletje žitaric, Zdrob. Sedež podjetja je v kraju Stoke-On-Trent, Združena Kraljevina.

 2. FÁBRICA DE HARINAS EL VAPORCITO

  Španija

  FÁBRICA DE HARINAS EL VAPORCITO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zdrob. Deluje tudi v panogah hard wheat flour. Sedež podjetja je v kraju El Puerto De Santa Maria, Španija.

 3. ALLIED MILLS LTD

  Združena Kraljevina

  ALLIED MILLS LTD, ki deluje v panogi Moka in zdrob. Deluje tudi v panogah Mletje žitaric, Zdrob, Mletje žitaric, Zdrob. Sedež podjetja je v kraju Salford, Združena Kraljevina.

 4. WESSEX MILL

  Združena Kraljevina

  WESSEX MILL, ki deluje v panogi Moka in zdrob. Deluje tudi v panogah Mletje žitaric, Zdrob, Mletje žitaric, Zdrob. Sedež podjetja je v kraju Wantage, Združena Kraljevina.

 5. MOLINO AGUGIARO S.P.A.

  Italija

  MOLINO AGUGIARO S.P.A., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Moka in zdrob. Deluje tudi v panogah Zdrob, Mletje žitaric, Zdrob, Mletje žitaric. Sedež podjetja je v kraju Curtarolo, Italija.

 6. MOLINO GRASSI S.P.A.

  Italija

  MOLINO GRASSI S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mletje žitaric. Deluje tudi v panogah Moka in zdrob, Zdrob, Moka in zdrob, Zdrob. Sedež podjetja je v kraju Parma, Italija.

 7. CEREFORM LTD

  Združena Kraljevina

  CEREFORM LTD, ki deluje v panogi Moka in zdrob. Deluje tudi v panogah Mletje žitaric, Zdrob, Mletje žitaric, Zdrob. Sedež podjetja je v kraju Royston, Združena Kraljevina.

 8. G R WRIGHT & SONS LTD

  Združena Kraljevina

  G R WRIGHT & SONS LTD, ki deluje v panogi Moka in zdrob. Deluje tudi v panogah Mletje žitaric, Zdrob, Mletje žitaric, Zdrob. Sedež podjetja je v kraju Enfield, Združena Kraljevina.

 1. PRO ROLL LTD

  Združena Kraljevina

  PRO ROLL LTD, ki deluje v panogi Moka in zdrob. Deluje tudi v panogah Mletje žitaric, Zdrob, Mletje žitaric, Zdrob. Sedež podjetja je v kraju Sheffield, Združena Kraljevina.

 2. S & B HERBA FOODS LTD

  Združena Kraljevina

  S & B HERBA FOODS LTD, ki deluje v panogi Moka in zdrob. Deluje tudi v panogah Mletje žitaric, Zdrob, Mletje žitaric, Zdrob. Sedež podjetja je v kraju Cambridge, Združena Kraljevina.

 3. NATIONAL TRUST

  Združena Kraljevina

  NATIONAL TRUST, ki deluje v panogi Moka in zdrob. Deluje tudi v panogah Mletje žitaric, Zdrob, Mletje žitaric, Zdrob. Sedež podjetja je v kraju Callington, Združena Kraljevina.

 4. GIOVANNI FRANCESCONI SRL.

  Italija

  GIOVANNI FRANCESCONI SRL., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zdrob. Deluje tudi v panogah durum wheat flour or superfine flour, organic pasta, flavouring for confectionery, almond cream. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 5. HARINERAS VILLAMAYOR SA

  Španija

  HARINERAS VILLAMAYOR SA, ki deluje v panogi Moka in zdrob. Deluje tudi v panogah Zdrob, Zdrob. Sedež podjetja je v kraju Plasencia Del Monte - Huesca, Španija.

 6. FRATELLI CASTELLINO S.R.L.

  Italija

  FRATELLI CASTELLINO S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Moka in zdrob. Deluje tudi v panogah Zdrob, Mletje žitaric, Zdrob, Mletje žitaric. Sedež podjetja je v kraju Villanova Mondovi', Italija.

 7. CALDERONE S.R.L.

  Italija

  CALDERONE S.R.L., ki deluje v panogi Moka in zdrob. Deluje tudi v panogah Zdrob, Mletje žitaric, Zdrob, Mletje žitaric. Sedež podjetja je v kraju San Filippo Del Mela, Italija.

 8. WHITES SPEEDICOOK LTD

  Združena Kraljevina

  WHITES SPEEDICOOK LTD, ki deluje v panogi Moka in zdrob. Deluje tudi v panogah Mletje žitaric, Zdrob, Mletje žitaric, Zdrob. Sedež podjetja je v kraju Craigavon, Združena Kraljevina.

 9. GLENLYON TWEED MILL LTD

  Združena Kraljevina

  GLENLYON TWEED MILL LTD, ki deluje v panogi Moka in zdrob. Deluje tudi v panogah Mletje žitaric, Zdrob, Mletje žitaric, Zdrob. Sedež podjetja je v kraju Aberfeldy, Združena Kraljevina.

 10. DACSA LTD

  Združena Kraljevina

  DACSA LTD, ki deluje v panogi Moka in zdrob. Deluje tudi v panogah Mletje žitaric, Zdrob, Mletje žitaric, Zdrob. Sedež podjetja je v kraju Liverpool, Združena Kraljevina.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Zdrob - Uvoz izvoz

Število rezultatov

1.472 Podjetja