• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • barvanje blaga - stroji in oprema

Rezultati za

Barvanje blaga - stroji in oprema - Uvoz izvoz

 1. COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL

  Španija

  Verified by europages badge

  COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi, Tiskanje tekstila - stroji in snovi, Šivalni stroji in pribor (za industrijo), Barvanje blaga - stroji in oprema, Tkanje - stroji in oprema, Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje, Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi, industrial textile machine supplies and accessories, Tiskanje tekstila - stroji in snovi. Sedež podjetja je v kraju Esparreguera-Barcelona, Španija.

 2. GASPARINI FRIGORIFERI SRL

  Italija

  V hladilniki Gasparini doo ima sedež v Maerne (Benetke) in je bila ustanovljena leta 1957 kot lokalni resničnost v Benetke zgodovinsko mesto za svoje ročno izdelane iz nerjavečega jekla hladilniku omare. Razvija v preteklih letih več in več izkušenj v delovanju nerjavečega jekla, in s spremembo vodstva so številne spremembe, ki so izboljšali proizvodnjo bilo opravljeno ponujajo širši spekter proizvodov, tako standardnih in po meri. Oprema je zasnovan tako, da zagotavlja maksimalno udobje in higieno svojim uporabnikom omogoča uporabniku, da se doseže odlično rezultat. Gasparini Hladilniki Ltd ponuja široko paleto izdelkov tako za standardne in Dogovorili ponujajo več možnosti za kupce, da bi izpolnil vse najrazličnejše potrebe. Imamo tudi možnost, da našim števcem in / ali razstavljavcem dobimo zastekljena in osvetljena vrata z različnimi barvami. Naš osnovni prihodnji projekt je izboljšati proizvodni cikel bolj in bolj, da bi ustvarili inovativne, funkcionalne in dolgotrajne izdelke. Hladilnikov Gasparini doo ponuja široko paleto rešitev in storitev za proizvodnjo bar števci, nazaj števci, hladilne vitrine za prigrizke, pecivo in sladoled, suhe vroče mize in / ali vodni kopeli. Sestavljeni so lahko kot standardni in izdelani za merjenje v skladu z najrazličnejšimi zahtevami za oblikovane in prilagojene klopi.

 3. CEDIT MACHINERY

  Turčija

  CEDIT MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Barvanje blaga - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 4. ATAC ELEKTRIK VE MAKINA SANAYI TICARET LTD STI

  Turčija

  ATAC ELEKTRIK VE MAKINA SANAYI TICARET LTD STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Barvanje blaga - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Laboratoriji - oprema in instrumenti, machinery for textile products, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Laboratoriji - oprema in instrumenti. Sedež podjetja je v kraju Çerkezkoy/tekirdag, Turčija.

 5. DORU MAKINA VE DIS TICARET

  Turčija

  DORU MAKINA VE DIS TICARET, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Barvanje blaga - stroji in oprema, finishing and dyeing textile fibers and yarns, Barvanje blaga - stroji in oprema, finishing and dyeing of fabrics and textile products, textile dyeing machines. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. BEXCO

  Belgija

  BEXCO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vlakna, umetna in sintetična. Deluje tudi v panogah Tehnični tekstil, Tehnični tekstil za transportno industrijo, Barvanje blaga - stroji in oprema, Tehnični tekstil za industrijsko uporabo, Tehnični tekstil, Tehnični tekstil za transportno industrijo, Barvanje blaga - stroji in oprema, Tehnični tekstil za industrijsko uporabo. Sedež podjetja je v kraju Hamme, Belgija.

 2. NOSEDA S.R.L.

  Italija

  NOSEDA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi, Barvanje blaga - stroji in oprema, Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi, Barvanje blaga - stroji in oprema, textile dyeing machines. Sedež podjetja je v kraju Tavernerio, Italija.

 3. L.A.I.P. S.R.L.

  Italija

  L.A.I.P. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Barvanje blaga - stroji in oprema, Barvanje blaga - stroji in oprema, textile dyeing machines. Sedež podjetja je v kraju Prato, Italija.

 4. AUGSBURGER FEDERNFABRIK GMBH

  Nemčija

  AUGSBURGER FEDERNFABRIK GMBH, ki deluje v panogi Pločevina za vtiskovanje. Deluje tudi v panogah Žice in kabli - jekleni, Barvanje blaga - stroji in oprema, Metalurgija - stroji in naprave, Kovaštvo, matriciranje in graviranje, Žice in kabli - jekleni, Barvanje blaga - stroji in oprema, Metalurgija - stroji in naprave, Kovaštvo, matriciranje in graviranje. Sedež podjetja je v kraju Königsbrunn, Nemčija.

 5. UGOLINI S.R.L.

  Italija

  UGOLINI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Barvanje blaga - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah drying machinery and equipment, dry-cleaning automation. Sedež podjetja je v kraju Schio, Italija.

 1. AKDOGANLAR TEKSTIL MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turčija

  AKDOGANLAR TEKSTIL MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Barvanje blaga - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Blago, Lan - blago, cotton, jacquards, Blago, Lan - blago. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. ZWEIFEL TEXTILMASCHINEN

  Švica

  ZWEIFEL TEXTILMASCHINEN, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Tiskanje tekstila - stroji in snovi, Barvanje blaga - stroji in oprema, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Tiskanje tekstila - stroji in snovi, Barvanje blaga - stroji in oprema, Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Zuoz, Švica.

 1. ENTEMA LTD STI.

  Turčija

  ENTEMA LTD STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Barvanje blaga - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Tiskanje tekstila - stroji in snovi, Kosmičenje tekstila - stroji in snovi, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Tiskanje tekstila - stroji in snovi, Kosmičenje tekstila - stroji in snovi. Sedež podjetja je v kraju Tekirdag, Turčija.

 2. BENEKS

  Turčija

  BENEKS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Barvanje blaga - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah machinery for treating and finishing fabrics. Sedež podjetja je v kraju Beylikduzu/istanbul, Turčija.

 3. GOKCAG KUMASCILIK SAN.VE TIC.A.S.

  Turčija

  GOKCAG KUMASCILIK SAN.VE TIC.A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Barvanje blaga - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Tekirdag, Turčija.

 4. WUXI YANGBO PRINTING & DYEING MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD.

  Kitajska

  WUXI YANGBO PRINTING & DYEING MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Barvanje blaga - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju wuxi city, Kitajska.

 5. POLSTAR TEKSTIL

  Turčija

  POLSTAR TEKSTIL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Barvanje blaga - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 6. EVANS TEXTILE GROUP LTD

  Združena Kraljevina

  EVANS TEXTILE GROUP LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Barvanje tekstila. Deluje tudi v panogah Barvila in pigmenti, industrijski - neprehrambeni, Barvanje blaga - stroji in oprema, Barvila in pigmenti, industrijski - neprehrambeni, Barvanje blaga - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Manchester, Združena Kraljevina.

 7. OBEM S.P.A.

  Italija

  OBEM S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Barvanje blaga - stroji in oprema, Barvanje blaga - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Biella, Italija.

 8. TEXTIMA EXPORT IMPORT GMBH

  Nemčija

  TEXTIMA EXPORT IMPORT GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Barvanje blaga - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vozila - dodatki in oprema, Tiskanje tekstila - stroji in snovi, Vozila - dodatki in oprema, Tiskanje tekstila - stroji in snovi. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 1. KARL MAYER TEXTILE MACHINERY LIMITED

  Združena Kraljevina

  KARL MAYER TEXTILE MACHINERY LIMITED, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Oplemenitenje tekstila - stroji in snovi. Deluje tudi v panogah Kosmičenje tekstila - stroji in snovi, Barvanje blaga - stroji in oprema, Kosmičenje tekstila - stroji in snovi, Barvanje blaga - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Loughborough, Združena Kraljevina.

 2. DADE EQUIPMENT

  Združene Države

  DADE EQUIPMENT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Barvanje blaga - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Cotton yarns, Hand knitting yarn. Sedež podjetja je v kraju Central Bronx, Združene Države.

 3. MAGEBA TEXTILMASCHINEN GMBH & CO. KG

  Nemčija

  MAGEBA TEXTILMASCHINEN GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tkanje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Barvanje blaga - stroji in oprema, Barvanje blaga - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Bernkastel-Kues, Nemčija.

 4. THEN MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH

  Nemčija

  THEN MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Barvanje blaga - stroji in oprema, Barvanje blaga - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Schwäbisch Hall, Nemčija.

 5. ENMOS INDUSTRIAL AUTOMATION LTD.

  Turčija

  ENMOS INDUSTRIAL AUTOMATION LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Barvanje blaga - stroji in oprema, Barvanje blaga - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Gebze / Kocaeli, Turčija.

 6. OTTO FUNKE GMBH & CO.

  Nemčija

  OTTO FUNKE GMBH & CO., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Barvanje blaga - stroji in oprema, Barvanje blaga - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Wuppertal, Nemčija.

 7. POLANI CORPORATION

  Pakistan

  POLANI CORPORATION, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Barvanje blaga - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Karachi, Pakistan.

 8. ROTOTECH-ERSE MAK. SAN. VE DIS TIC. LTD. STI.

  Turčija

  ROTOTECH-ERSE MAK. SAN. VE DIS TIC. LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Barvanje blaga - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Printing - machines and equipment, plants and machinery for producing round metal bars. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 9. SCANMA MASCHINEN-EXPORT & IMPORT GMBH

  Nemčija

  SCANMA MASCHINEN-EXPORT & IMPORT GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Barvanje blaga - stroji in oprema, Barvanje blaga - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Münster, Nemčija.

 10. SEDO TREEPOINT GMBH

  Nemčija

  SEDO TREEPOINT GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Barvanje blaga - stroji in oprema, Barvanje blaga - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Mengerskirchen, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno