• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • orodni stroji za žaganje

Rezultati za

Orodni stroji za žaganje - Uvoz izvoz

 1. AUGUST MÖSSNER GMBH + CO KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  We solve our customers' sawing, cutting and testing problems using automated specialised machinery. The integration of band saws and robots takes centre stage in our work. In addition to our products, we also offer an extensive range of services relating to development, commissioning, operational support and assessments. We systematically implement the wishes and requirements of our customers in machinery and installations with unbeatable efficiency. Our areas of business are casting technology, machining aluminium, machining abrasive materials and, our specialist field, dismantling nuclear facilities. In addition, we are always ready and in a position to break new ground for our customers and make new projects a reality. Thanks to our impressive technical skills in manufacturing bespoke products and solutions, we are a flexible, fast and down-to-earth service provider.

 2. ZELLER GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ZELLER GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Orodni stroji za žaganje. Sedež podjetja je v kraju Höchberg, Nemčija.

 3. PROFILTEC SPEZIAL- MASCHINEN GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  PROFILTEC SPEZIAL- MASCHINEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji za žaganje. Sedež podjetja je v kraju Lörrach, Nemčija.

 4. MECUT GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  MECUT GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji za žaganje. Sedež podjetja je v kraju Molbergen, Nemčija.

 5. EURO T.S.C. S.R.L.

  Italija

  Verified by europages badge

  EURO T.S.C. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji za žaganje. Deluje tudi v panogah Ogrodje, leseno, wood saws, band saws, Ogrodje, leseno, metal cutters, cutting-off machines for metal, sawing machines for logs, semi-automatic horizontal saws, gazebos. Sedež podjetja je v kraju Ghedi, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. TH- LOHNSCHLEIFEREI DIRK GROSSMANN E.K.

  Nemčija

  Verified by europages badge

  TH- LOHNSCHLEIFEREI DIRK GROSSMANN E.K., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji za žaganje. Sedež podjetja je v kraju Remscheid, Nemčija.

 2. ORBITALUM TOOLS GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ORBITALUM TOOLS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji za oblikovanje kovin - deli in pribor. Deluje tudi v panogah Orodni stroji za obdelavo kovin - deli in pribor, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Orodni stroji za razrezovanje kovin, Orodni stroji za oblikovanje kovin, Rezila, krožna, Orodni stroji za žaganje, Fitingi (za cevi in gibke cevi) - iz umetne mase, Orodni stroji za obdelavo kovin - deli in pribor, Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Sedež podjetja je v kraju Singen, Nemčija.

 3. NEST SYSTEMS, D. O. O.

  Slovenija

  NEST Systems develops Innovative solutions in the field of acoustic signal processing and acoustic monitoring. Our products are developed for: - wood industry, where we offer autonomous and user-friendly products for diagnostics and control of band and circular saws, - environmental monitoring, where we offer both simple and advanced systems with 24/7 environmental monitoring, - work safety testing equipment and - security segment, where we offer systems for safe speech zone determination, where intelligible speech can no longer be understood. Research and development activity is the guiding principle of our company. We are dedicated to development of specialized technological products, which are the result of our own knowledge and many years of experience in providing optimized and tailored solutions for our customers. Continuous upgrade of our knowledge and use of latest technologies, provide a comprehensive professional approach to our clients’ problems. A comprehensive approach and out-of-the-box thinking are key preferences of our business model, giving the company technical superiority and higher added value. Our business model allows us to research, develop, evaluate and produce specialized products, tailored to the individual clients’ needs. The preparation of presentation for company NEST Systems at Europages was co-financed by EU funds (www.eu-skladi.si).

 4. WRAVOR D.O.O.

  Slovenija

  Podjetje se je rodilo in zrastlo v osrčju pohorskih gozdov kjer je ukvarjanje z lesom ljudem v krvi. Iz manjšega podjetja, ki je nastalo iz ljubezni do lesa in njegove predelave je nastalo uspešno podjetje s tradicijo in izkušnjami, poznano po celem svetu in s trdnimi temelji za naprej. Glavna dejavnost podjetja je projektiranje in proizvodnja lesno obdelovanih strojev. Nosilni proizvod so horizontalne tračne žage, ki so postavljene samostojno ali povezane s transporterji in krožnimi žagami v žagalno linijo, ki je kombinacija visoke tehnologije z minimalnim številom delovne sile in optimalno kapaciteto razreza. Veseli smo, da naši stroji zagotavljajo delo in zaslužek malim žagarjem, srednje velikimžagarskim obratom in so tudi del velikih žagarskih podjetij širom sveta. Pohvalimo se lahko, da so naši stroji razrezali ogromne količine raznovrstnega lesa, od našega domačega do trdega eksotičnega. Kar nas pa še posebej navdaja s ponosom pa je, da ko se kupci enkrat odločijo za naše stroje, to odločitev tudi ponovijo. Več kot 90% celotne proizvodnje je namenjeno za izvoz. Izvažamo na področje bivše Jugoslavije, EU, Ukrajine, Rusije in tudi na področje Afrike in Malezije. Na področju vzhodne Evrope in nekaterih državah EU imamo tudi svojo zastopniško mrežo, ki nudi našim kupcem tudi montažo in hiter servis v primeru kakršnih koli okvar in težav. Podjetje je leta 1997 pridobilo certifikat kakovosti ISO 9001.

 5. FA. KRAUSE MASCHINENHANDELS- UND SERVICE GMBH

  Nemčija

  FA. KRAUSE MASCHINENHANDELS- UND SERVICE GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Orodni stroji za žaganje. Deluje tudi v panogah band saws. Sedež podjetja je v kraju Bremen, Nemčija.

 1. MEBA-METALL- BANDSÄGEMASCHINEN GMBH

  Nemčija

  MEBA-METALL- BANDSÄGEMASCHINEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji za žaganje. Deluje tudi v panogah metal cutters, band saws, band saws. Sedež podjetja je v kraju Westerheim, Nemčija.

 2. SWG STEEL TECHNOLOGY SRL

  Italija

  SWG STEEL TECHNOLOGY SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezila za žage in motorne žage. Deluje tudi v panogah Orodni stroji za žaganje, band saws, circular blades, Orodni stroji za žaganje, metal cutters. Sedež podjetja je v kraju Oggiona Con Santo Stefano, Italija.

 1. PROSAW LIMITED

  Združena Kraljevina

  PROSAW LIMITED, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Orodni stroji za žaganje. Deluje tudi v panogah hydraulic presses for bending sheet metal, machining centres, Cold saws - metal cutting, blades for sawing machines. Sedež podjetja je v kraju Kettering, Združena Kraljevina.

 2. PRINZ DEUTSCHLAND GMBH

  Nemčija

  PRINZ DEUTSCHLAND GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Delovni stroj za odstranjevanje grmičevja in podrasti. Deluje tudi v panogah Orodni stroji za žaganje, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Gozdarstvo - stroji in oprema, Žage - stroji in oprema, Orodni stroji za žaganje, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Gozdarstvo - stroji in oprema, Žage - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Haselbachtal, Nemčija.

 3. EISELE KG

  Avstrija

  EISELE KG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Orodni stroji za žaganje. Sedež podjetja je v kraju Kufstein, Avstrija.

 4. HOLZPROFI AUSTRIA GMBH

  Avstrija

  HOLZPROFI AUSTRIA GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Orodni stroji za žaganje. Sedež podjetja je v kraju Roitham, Avstrija.

 5. WEMA WERKZEUGE & MASCHINEN

  Nemčija

  WEMA WERKZEUGE & MASCHINEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Orodni stroji za žaganje. Sedež podjetja je v kraju Thalhausen, Nemčija.

 6. JAESPA-MASCHINENFABRIK KARL JÄGER GMBH

  Nemčija

  JAESPA-MASCHINENFABRIK KARL JÄGER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji za žaganje. Sedež podjetja je v kraju Spangenberg, Nemčija.

 7. ROHBIMAX AG

  Švica

  ROHBIMAX AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji za žaganje. Deluje tudi v panogah blades for sawing machines. Sedež podjetja je v kraju Schwarzenbach, Švica.

 8. NORBERT GOTTWALD WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Nemčija

  NORBERT GOTTWALD WERKZEUGMASCHINEN GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Naravnavanje - orodni stroji. Deluje tudi v panogah Orodni stroji za žaganje, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Vrtanje - orodni stroji, Rezkanje - orodni stroji, Orodni stroji za žaganje, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Vrtanje - orodni stroji, Rezkanje - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Grünhainichen, Nemčija.

 1. INTERMACHINEX LTD.

  Bolgarija

  INTERMACHINEX LTD., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Orodni stroji za razrezovanje kovin - deli in pribor. Deluje tudi v panogah Rezkanje - orodni stroji, Vrtanje - orodni stroji, Orodni stroji za žaganje, metalworking lathes, Rezkanje - orodni stroji, Vrtanje - orodni stroji, Orodni stroji za žaganje. Sedež podjetja je v kraju Sofia, Bolgarija.

 2. TALLERES CANCIO

  Španija

  TALLERES CANCIO, ki deluje v panogi Orodni stroji za žaganje. Deluje tudi v panogah Žage - stroji in oprema, band saws, loaders, Žage - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Castropol-Asturias, Španija.

 3. ATMH WERKZEUGMASCHINEN-HANDEL GMBH

  Nemčija

  ATMH WERKZEUGMASCHINEN-HANDEL GMBH, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Orodni stroji za žaganje. Sedež podjetja je v kraju Ennepetal, Nemčija.

 4. FLEISCHMANN WERKZEUG & MASCHINEN GMBH

  Nemčija

  FLEISCHMANN WERKZEUG & MASCHINEN GMBH, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Orodni stroji za žaganje. Sedež podjetja je v kraju Plößberg, Nemčija.

 5. AMADA MACHINERY EUROPE GMBH

  Nemčija

  AMADA MACHINERY EUROPE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ročna orodja - brez motorja. Deluje tudi v panogah Prenosna orodja - na motorni pogon, Orodni stroji za oblikovanje kovin, Orodni stroji za razrezovanje kovin, Orodni stroji za žaganje, Prenosna orodja - na motorni pogon, Orodni stroji za oblikovanje kovin, Orodni stroji za razrezovanje kovin, Orodni stroji za žaganje. Sedež podjetja je v kraju Haan, Nemčija.

 6. KM&W MASCHINEN UND WERKZEUGBAU GMBH

  Nemčija

  KM&W MASCHINEN UND WERKZEUGBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji za industrijsko razrezovanje. Deluje tudi v panogah Orodni stroji za žaganje, Orodni stroji za žaganje, Construction of jigs and fixtures. Sedež podjetja je v kraju Lutzerath, Nemčija.

 7. ISTECH SEGATRICI

  Italija

  ISTECH SEGATRICI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji za žaganje. Deluje tudi v panogah band saws, blades for sawing machines, workshop saws. Sedež podjetja je v kraju Vanzago, Italija.

 8. COMET ABRASIFS RONTGEN FRANCE

  Francija

  COMET ABRASIFS RONTGEN FRANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brusilne krpe. Deluje tudi v panogah Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Brusilna sredstva, mehanska, Orodni stroji za žaganje, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Brusilna sredstva, mehanska, sectioning, Orodni stroji za žaganje. Sedež podjetja je v kraju Eschau, Francija.

 9. SAWS DIRECT LTD

  Združena Kraljevina

  SAWS DIRECT LTD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Orodni stroji za žaganje. Deluje tudi v panogah band saws. Sedež podjetja je v kraju Kettering, Združena Kraljevina.

 10. SPARX MACHINE TOOLS

  Združena Kraljevina

  SPARX MACHINE TOOLS, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Orodni stroji za razrezovanje kovin. Deluje tudi v panogah Orodni stroji za industrijsko razrezovanje, Orodni stroji za žaganje, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Vrtanje - orodni stroji, Orodni stroji za industrijsko razrezovanje, Orodni stroji za žaganje, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Vrtanje - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Poole, Združena Kraljevina.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Orodni stroji za žaganje - Uvoz izvoz

Število rezultatov

7.961 Podjetja