• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • površinski kop - stroji in oprema

Rezultati za

Površinski kop - stroji in oprema - Uvoz izvoz

 1. ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS

  Turčija

  ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Storitve vrtanja. Deluje tudi v panogah Površinski kop - stroji in oprema, Storitve za izkoriščanje rudnikov, Površinski kop - stroji in oprema, Storitve za izkoriščanje rudnikov. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 2. ORGLOBAL MAKINA ROCK DRILL AND DRIFTER MINING QUIPMENT MANUFACTURER OF SPARE PARTS LTD.ŞTI

  Turčija

  ORGLOBAL MAKINA ROCK DRILL AND DRIFTER MINING QUIPMENT MANUFACTURER OF SPARE PARTS LTD.ŞTI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Črpalke, hidravlične, Površinski kop - stroji in oprema, drilling machines for mines and quarries, drilling in rock, Črpalke, hidravlične, Površinski kop - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 3. RGA MAQUINARIAS PERU RGA EQUIPMENT SALES

  Peru

  RGA MAQUINARIAS PERU RGA EQUIPMENT SALES, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Površinski kop - stroji in oprema, underground drilling for mining engineering, machinery and equipment for the mining industry, Površinski kop - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Lima, Peru.

 4. ROCKSER INC

  Turčija

  ROCKSER INC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Površinski kop - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. AMIGA ENGINEERING PTY LTD

  Avstralija

  AMIGA ENGINEERING PTY LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Površinski kop - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Tullamarine, Avstralija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. DELKON MACHINERY INTL.IND.LTD.

  Turčija

  DELKON MACHINERY INTL.IND.LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Površinski kop - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. MIRPAK MÜHENDISLIK MADENCILIK NAKLIYAT SANAYI TIÇ LTD ŞTI

  Turčija

  MIRPAK MÜHENDISLIK MADENCILIK NAKLIYAT SANAYI TIÇ LTD ŞTI, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Površinski kop - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah mechanical screens, rollerways for mechanical goods conveyors. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. FERRIT S.R.O.

  Češka Republika

  FERRIT S.R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Površinski kop - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah machinery and equipment for the mining industry, hydraulic distributors, Crushers, separators. Sedež podjetja je v kraju Frýdlant Nad Ostravicí , Češka Republika.

 4. KUR MAKINA TIC.LTD.STI

  Turčija

  KUR MAKINA TIC.LTD.STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Površinski kop - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah core cutters, block cutters for marble, granite and stone, hydraulic cutters for marble, granite and stone, machinery and equipment for drilling. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 5. EMES EMIR MAKINA

  Turčija

  EMES EMIR MAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Površinski kop - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah conveyors, conveyor belts for mines and quarries. Sedež podjetja je v kraju Balikesir, Turčija.

 1. MADINA CONTRACTING COMPANY

  Egipt

  MADINA CONTRACTING COMPANY, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Površinski kop - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Cairo, Egipt.

 2. MAYAMINE

  Turčija

  MAYAMINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Površinski kop - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, driller for mining industry, drilling in rock, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 1. SC ROCATIL PIESE DE SCHIMB SRL

  Romunija

  SC ROCATIL PIESE DE SCHIMB SRL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Površinski kop - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah accessories and spare parts. Sedež podjetja je v kraju Bucuresti, Romunija.

 2. EFIR RVM LTD.

  Bolgarija

  EFIR RVM LTD., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Površinski kop - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Buldožerji in grederji, accessories and spare parts, earthmoving machinery and equipment, Buldožerji in grederji. Sedež podjetja je v kraju Stara Zagora, Bolgarija.

 3. RODRES HANDLING TECHNOLOGIES S.R.L.

  Italija

  RODRES HANDLING TECHNOLOGIES S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pridobivanje kamna - stroji in oprema, Površinski kop - stroji in oprema, Pridobivanje kamna - stroji in oprema, Površinski kop - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Savona, Italija.

 4. FRICKE AIRPORTSYSTEMS GMBH

  Nemčija

  FRICKE AIRPORTSYSTEMS GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Površinski kop - stroji in oprema, Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja, Aeronavtika - aparati in oprema, Električna energija - naprave za distribucijo, Površinski kop - stroji in oprema, Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja, Aeronavtika - aparati in oprema, Električna energija - naprave za distribucijo. Sedež podjetja je v kraju Bad Salzuflen, Nemčija.

 5. MUELEAR WATER LLC

  Združene Države

  MUELEAR WATER LLC, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Površinski kop - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Los Angeles, Združene Države.

 6. SKY GLOBAL MACHINERY

  Turčija

  SKY GLOBAL MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Odri, iz lahkih kovin. Deluje tudi v panogah Površinski kop - stroji in oprema, hydraulic equipment, Ore extraction, Površinski kop - stroji in oprema, Machined parts. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 7. YENI ÖZEN MAKINA

  Turčija

  YENI ÖZEN MAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Površinski kop - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Rudniki, izkop - stroji in oprema, concrete-mixing units, bladed deslimer for mines and quarries, Rudniki, izkop - stroji in oprema, new spare parts. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 8. RAHMANN GMBH

  Nemčija

  RAHMANN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Površinski kop - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah electric jacks, electromechanical cylinders, Automatic loaders. Sedež podjetja je v kraju Wuppertal, Nemčija.

 1. HENAN XINGBANG HEAVY MACHINERY CO., LTD

  Kitajska

  HENAN XINGBANG HEAVY MACHINERY CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Površinski kop - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Zhengzhou, Kitajska.

 2. SANDVIK MINING AND CONSTRUCTION DEUTSCHLAND GMBH

  Nemčija

  SANDVIK MINING AND CONSTRUCTION DEUTSCHLAND GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbiščne instalacije in oprema. Deluje tudi v panogah Površinski kop - stroji in oprema, Mehanska površinska obdelava - stroji, Vlečnice, sedežnice in žičnice, Dvigala, osebna in tovorna, in tekoče stopnice, Površinski kop - stroji in oprema, Mehanska površinska obdelava - stroji, Vlečnice, sedežnice in žičnice, Dvigala, osebna in tovorna, in tekoče stopnice. Sedež podjetja je v kraju Düsseldorf, Nemčija.

 3. WILLIAM WHEATLEY (WICKHAM) LTD.

  Združena Kraljevina

  WILLIAM WHEATLEY (WICKHAM) LTD., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Površinski kop - stroji in oprema, Površinski kop - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Upham, Združena Kraljevina.

 4. FADE MARBLE & TRAVERTINE

  Turčija

  FADE MARBLE & TRAVERTINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Površinski kop - stroji in oprema, travertine, Limestones, Marmor, Površinski kop - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 5. SINSENG FORGING & CASTING CO.,LTD

  Kitajska

  SINSENG FORGING & CASTING CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Površinski kop - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Jingdezhen, Kitajska.

 6. HARRER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Avstrija

  HARRER GESELLSCHAFT M.B.H., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Površinski kop - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pridobivanje šote - stroji in oprema, Pridobivanje kamna - stroji in oprema, Obdelava marmorja - stroji, Rudniki, izkop - stroji in oprema, Pridobivanje šote - stroji in oprema, Pridobivanje kamna - stroji in oprema, Obdelava marmorja - stroji, Rudniki, izkop - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Deutschfeistritz, Avstrija.

 7. OCTAGON MÜHENDISLIK DAN.SAN. VE TIC

  Turčija

  OCTAGON MÜHENDISLIK DAN.SAN. VE TIC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Površinski kop - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah export. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 8. ALTIN PESINDE GOLD MINING EQUIPMENTS

  Turčija

  ALTIN PESINDE GOLD MINING EQUIPMENTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Površinski kop - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah surveying with special equipment, sweets. Sedež podjetja je v kraju Antalya, Turčija.

 9. MANULOC BFC

  Francija

  MANULOC BFC, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Površinski kop - stroji in oprema, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Površinski kop - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Roulans, Francija.

 10. VALSA GTV LLC

  Ukraijna

  VALSA GTV LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rudniki, izkop - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Površinski kop - stroji in oprema, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Površinski kop - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Belaya Tserkov, Ukraijna.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno